Náležitosti žádosti

1. Akademické požadavky

Musíte mít titul 3-4 ročník v oboru informatiky nebo příbuzný předmět z akreditované vysoké školy nebo univerzity s GPA minimem 2.7 z 4.

Při průměru stupňového bodu pod 2.7 byste museli vzít GRE obecný test a zaznamenat alespoň 70% (158) v kvantitativní části, která se má zvážit pro přijetí do našeho programu MSCS. Přečtěte si více.

2. Pracovní zkušenost

Od absolventů absolventů oboru 4 je požadováno, aby měli minimálně 6 měsíční pracovní zkušenosti v oblasti IT.

Tito absolventi studia 3 jsou povinni mít minimálně 2-3 let zkušeností s IT.

Poznámka: Absolventi ročníku nebo absolventi s vysokou úrovní GPA a žádné pracovní zkušenosti se mohou ucházet.

3. Úroveň znalostí

Musíte být obeznámeni s jedním z těchto jazyků: C, C #, C ++ nebo Java 8 nebo 9.

4. Dobrá angličtina

Musíte být schopni číst, mluvit a rozumět angličtině dobře. Nevyžadují se ani TOEFL, ani IELTS. Provádíme telefonní nebo Skype rozhovory, abychom zhodnotili své dovednosti v angličtině.

5. Data Track Track (volitelné)

Existují další požadavky pro vstup do této trati.

6. Absolvent zkouška Zkouška (GRE)

Ačkoli se ve většině zemí nepožaduje, důrazně doporučujeme provést obecný test GRE. Vysoké skóre GRE může snížit počáteční částku, kterou budou žáci zaplatili při zápisu. Také, s GRE zvyšuje pravděpodobnost, že mezinárodní občané získají studentské vízum pro náš program.

GRE se vyžaduje od všech žadatelů z Indie a Írán, pokud nemáte 2 roky nebo více placených zkušeností s odbornou programovací prací a vaše GPA je vyšší než 3.0 (průměr B).

Termíny vstupu:


MEZINÁRODNÍ:

  • únor
  • Smět
  • srpen
  • listopad

US OBČANŮ A PERMANENTNÍ REZIDENCE:

  • únor
  • srpen

Aplikační kroky

Fáze 1: vyplňte online formulář žádosti ZDE.

Fáze 2.1: Vezměte programová zkouška.

Pro tuto jednoduchou zkoušku musíte napsat kód v jednom z následujících jazyků: jazyk Java, C ++, C # nebo C. Pokud test nepostoupíte, budete potřebovat nějakou dobu studovat programování a poté znovu provést test předtím, než bude vaše žádost pokračovat. Viz vzorový test.

2.2: Odeslat položky požadované na Kontrolní seznam aplikací včetně vašich přepisů a pokračování v akademické revizi.

Poznámka: Neposílejte prosím tyto položky, dokud nebudete požádáni o jejich odeslání.

Přijímání přezkoumá všechny vaše dokumenty a určí, zda můžete být přijati do MS v programu Computer Science. Někteří studenti budou muset mít technický rozhovor s některou z našich fakult. Pokud nejste přijati do programu, přijetí vás seznámí s požadavky, které budete muset splnit, abyste mohli být přijati do budoucna.

2.3: Anglický rozhovor telefonicky nebo Skype

Fáze 3: Přijetí. Uvedená úroveň finanční pomoci

Fáze 4: Ověření financí

    1. Pošlete bankovní výpis a formulář Programové smlouvy.
    2. Pošlete dokumenty o ověření financí.
    3. Předložte poplatky za přihlášku.
    4. Podepsat formulář pro studentskou dohodu.

Poznámka: Studenti z Egypta, Etiopie a Nepálu se musí před přijetím konečného přijetí dozvědět techniku ​​transcendentální meditace ve svých domovských zemích.

Fáze 5: I-20 a status víza

5.1: My poslat I-20 přijatému žadateli.

5.2: Naplánujete svůj vízum Rozhovor na velvyslanectví USA, zúčastněte se vízového pohovoru a obdržíte vízum.

Fáze 6: Cestovní opatření

6.1: Rezervujte si let do Cedar Rapids, Iowa.

6.2: Informujte svého zástupce o přijetí cestovního itineráře a požádejte o pokyny ohledně dopravy na univerzitě.

Fáze 7: Příjezd do kampusu

Jakmile přijdete, je to co můžete očekávat:

  1. Užijte si kurzy 8-9 na školních areálech.
  2. Vyhledejte praxi odborného výcviku v praxi (CPT) v americké společnosti pod vedením našeho centra pro umístění kariéry.
  3. Kompletní výuka prostřednictvím distančního vzdělávání při získávání hands-on, odborné zkušenosti s plným platu, a získat akademický kredit.
  4. Zúčastněte se obřadních akcí!

Odkazy na aplikace:

Termíny vstupu:


MEZINÁRODNÍ:

  • únor
  • Smět
  • srpen
  • listopad

US OBČANŮ A PERMANENTNÍ REZIDENCE:

  • únor
  • srpen

Nejčastější dotazy

1. Co je to GPA?

GPA je bodová hodnota průměru vašich stupňů během vašeho stupně a někdy se zobrazuje jako kumulativní bodový průměr

2. Nejsem z USA, mohu se ještě připojit k vašemu programu?

Ano, téměř všichni naši studenti jsou zahraniční studenti. V každém záznamu jsme měli studenty z nejméně různých zemí 15 a od 2200 absolvovali 83 absolventy zemí 1996.

3. Jaká je minimální GPA?

2.7 z 4.0 je průměr minimálního průměru (GPA), ale s touto GPA byste také potřebovali nějaké zkušenosti s programovou prací, která by byla přijata.

S GPA pod úrovní 2.7 byste museli vzít GRE obecný test a získat alespoň 70% (158) v kvantitativní části, která by měla být zvážena pro přijetí do našeho programu MSCS. Klikněte na tlačítko zde pro více informací prosím.

4. Jaký je stupeň požadavku na přijetí?

Mít minimálně bakalářský titul v oblasti informatiky 3 v příbuzných oborech s přijatelným standardem GPA. Vidět Akademické požadavky.

5. Jaký je pracovní nárok na přijetí?

A čtyřletého titulu absolvent bude potřebovat minimálně 6 měsíční programovací pracovní zkušenosti. A tříletého stupně absolvent bude potřebovat 2-3 let zkušeností s programováním práce.

Poznámka: Absolventi ročníku nebo absolventi s vysokou úrovní GPA a žádné pracovní zkušenosti se mohou ucházet.

Občané a trvalí občané USA nepotřebují pracovní zkušenosti.

6. Ještě jsem neskončil bakalářský titul. Mohu ještě použít?

Ano, ale nemůžete být přijati, dokud nedostaneme oficiální potvrzení o dokončení bakalářského studia.

7. Mohu tento titul učit online?

Promiň ne. Délka trvání programu je 8-9 měsíců studována na našem akademickém svazu, každý měsíc jeden kurz. Poté, co jsme se s našimi odborníky na oblast personálního rozvoje seznámili s 3 týdnem, jsme se připravovali na absolvování kurzu praktického výcviku (CPT) za dobu až 24 měsíců.

Celkový programový čas MSCS pro zahraniční studenty se pohybuje okolo 31 měsíců, pokud nebudete chtít chodit do školy na plný úvazek za měsíce 12-13 a zaplatíte celou částku v plné výši. Během stáží studenti absolvují alespoň kurzy 4 na částečný úvazek prostřednictvím distančního vzdělávání, ve večerních a víkendových studiích. (Každá vzdálenost trvá asi čtyři měsíce.)

8. Po dokončení tohoto programu, jaký druh diplomu dostanu?

Získáte magisterský titul v oboru informatiky, který je uznáván po celém světě.

9. Jaká je délka tohoto programu MS?

Nyní jsou tři možné možnosti programu pro naše MS v oboru informatiky.

  • Obvykle trvá zhruba 31 měsíců k dokončení programu Track 1 našich MS v oboru informatiky pro zahraniční studenty s 8-9 měsíci na studijním pobytu v kampusu.
  • Track 2 vyžaduje větší počáteční platbu, ale menší celkový čas na získání titulu.
  • Track 3 vyžaduje celodenní studium na kampusu za 12-13 měsíce s volitelným praktickým výcvikem a vyžaduje úplnou platbu programu na začátku.

10. Nabízíte magisterský titul v oboru IT, počítačové sítě nebo správu databází?

Promiň ne. Máme pouze magisterský titul v oboru výpočetní techniky a zaměřujeme se na vývoj softwaru, webové aplikace nebo věda o datech (Nový).

11. Nevím, jak programovat s C, C ++, C # nebo Java. Jsem způsobilý pro tento program?

Promiň ne. Chcete-li být pro tento konkrétní program považován, potřebujete mít pracovní znalosti alespoň v jednom z těchto programovacích jazyků, kromě jiných aplikací Požadavky.

Java je náš primární jazyk výuky v programu MS. Žadatelé, kteří chtějí posílit své znalosti Java, mohou chtít získat online certifikát Oracle Java. prosím klikněte zde dozvědět se více. Doporučujeme kurz SE8 nebo SE9. Certifikáty Microsoft C # jsou také cenné.

12. Existuje věková hranice pro připojení k tomuto programu?

Neexistuje žádný věkový limit, ale je důležité mít aktuální znalosti a zkušenosti s C, C ++, C # nebo Java.

13. Máte pobočky v jiných zemích?

Promiň ne. Naše univerzita se nachází pouze v Spojené státy

14. Hledám vysokoškolský program, co mám dělat?

Navštivte naši univerzitu webová stránka prohlédněte si naše bakalářské programy.

Je popsán náš bakalářský titul v oboru informatiky zde. Klepněte na tlačítko Informace o požadavku> pro získání více informací o programu BS.

15. Pro tento program je požadavek TOEFL nebo IELTS?

Ne. Používáme telefonické nebo skype live interview k hodnocení anglických dovedností. V případě potřeby máme vlastní anglické jazykové znalosti pro hodnocení úrovně anglického porozumění a mluvení. Není třeba žádné externí testy v angličtině.

16. Je požadována maturitní zkouška (GRE)?

Ne, pokud vaše GPA není nižší než minimální požadavek na 2.7 z 4.0. Pokud váš GPA nesplňuje náš požadavek, požádáme vás o převzetí GRE. S GPA pod úrovní 2.7 byste museli vzít GRE obecný test a získat alespoň 70% (158) v kvantitativní části, která by měla být zvážena pro přijetí do našeho programu MSCS. Klikněte na tlačítko zde pro více informací, prosím.

Poznámka: Od všech žadatelů se požaduje GRE Indie a Írán, s výjimkou případů, kdy mají 2 roky nebo více placených zkušeností s odbornou programovací prací a jejich GPA je vyšší než 3.0 (průměr B).

U žadatelů z jiných zemí vám důrazně doporučujeme, abyste přijali GRE, ale není to nutné. Vysoké skóre GRE může snížit počáteční částku, kterou budou žáci zaplatili při zápisu. Také, s GRE zvyšuje pravděpodobnost, že mezinárodní občané získají studentské vízum pro náš program. Skóre GRE je dobrý způsob, jak ukázat vaši celkovou sílu, a to i v případě, že není požadováno, může být pro vaši žádost výhodou.

17. Můj GPA je menší než 2.7. Mám ještě šanci, abych byl vzat v úvahu pro váš program?

Nejlepší způsob, jak vykompenzovat nízkou GPA, je získat GRE a skóre ve všech částech, zejména v kvantitativní části. Budete muset vzít GRE obecný test a skóre alespoň 70% (158) v kvantitativní části, která má být zvážena pro přijetí do našeho programu MSCS. Klikněte na tlačítko zde pro více informací prosím.

18. Jak mohu požádat o svůj program?

Můžete se přihlásit online odkaz. Pro vyplnění žádosti budete potřebovat své přepisy na univerzitě.

19. Kolik stojí za to, abych se ucházel?

Neexistuje žádný poplatek k vyplnění původní online aplikace a je to jednoduché a jednoduché.

20. Můžete mi dát práci?

Jsme jeden akreditované univerzity nabízet magisterský titul v oboru informatiky s požadovanou praktickou výukovou praxí až do 24 měsíců. Pomáháme vám při přípravě a přihlašování k platební praxi v jakékoli společnosti v USA. Neujímáme vás přímo.

Při studiu na on-campus, studenti vyžadují plnou pozornost na jejich třídní práci, takže není čas na zaměstnání na částečný úvazek během tohoto období.

21. Chtěla bych se připojit k tomuto programu po jednom roce, měl bych se teď ucházet?

Můžete uplatnit až 12 měsíců před zvoleným datem vstupu.

Nicméně, pokud se chcete dozvědět, jestli máte nárok na tento program, můžete se k němu ucházet ještě před 12 měsíci. Ale budete muset znovu použít, až budete připraveni přijít.

Mezinárodní studenti se mohou zapsat do programu MSCS v únoru, dubnu, srpnu nebo říjnu.

Občané USA a obyvatelé Permantu mohou požádat o registraci pouze v únoru nebo v srpnu.

22. Které vstupy nabízíte každý rok?

Máme čtyři příspěvky ročně pro zahraniční studenty: únor, květen, srpen a listopad. Prosím, dovolte 2-3 měsíců pro proces žádosti a víza. Američtí studenti mohou vstoupit pouze v únoru a srpnu.

23. Moje angličtina není dostatečně dobrá na to, aby s vámi komunikovala v angličtině. Mohl bych použít jiné jazyky?

Ne Promiň. Chcete-li se připojit k tomuto programu, musíte mít přijatelnou úroveň psaní, mluvení a poslechu v angličtině. Pokud tomu tak není, budete muset před podáním žádosti zlepšit svou angličtinu.

24. Moje přepisy nejsou v angličtině, co mám dělat?

Můžete vyplnit online aplikaci a poskytnout neoficiální překlad kurzů, které jste absolvovali v bakalářském studiu, ale před tím, než můžeme konečně přijmout program, budeme muset obdržet oficiální překlady vašich přepisů.

25. Který druh víza potřebuji, abych navštívil svou univerzitu?

Potřebujete studentské vízum F1. Informace o vízech pro studenty naleznete v tématu Webové stránky ministerstva zahraničí USA.

Chcete-li se dozvědět více o získání víz F-2, klikněte prosím zde.

26. Můžete mi poskytnout vízum?

V tomto procesu vám pomůžeme. Poté, co splníte všechny požadavky na přijetí a aplikaci a získáte konečný souhlas s programem, poskytneme vám formulář I-20. Jedná se o právní dokument, který vám umožní podat žádost Studentské vízum F1 na velvyslanectví USA ve vaší zemi pobytu.

27. Musím platit za svůj pokoj a jídlo během svého pobytu v areálu?

Zpočátku ne. Nemusíte předplatit za svůj pokoj a náklady na stravu. Tyto náklady jsou součástí vašich celkových nákladů na program, které jsou hrazeny především bankovním úvěrem, který začíná poté, co jste začali příjmy ve své placené praxi.

28. Mohu pracovat během kurzů na hřišti?

Promiň ne. Během kurzů na hřišti se budete muset zaměřit pouze na studium.

29. Budete platit za své cestovní výdaje do USA?

Jste zodpovědní za zaplacení vašich cestovních nákladů a nákladů na víza.

30. Znáte někoho, kdo by mi mohl sponzorovat za první platbu tohoto programu?

Hledání sponzora je vaší vlastní odpovědností. Můžete požádat o pomoc přátele a rodinu. Pokud znáte někoho, kdo je trvalým pobytem v USA nebo občanem, který by byl způsobilý a ochoten podepsat půjčku od americké banky, můžete se kvalifikovat Alternativní půjčka.

31. Máte stipendia?

To, co nabízíme, je ve skutečnosti lepší než stipendium. Nízké počáteční náklady, bankovní půjčka, kterou pomůžeme zajistit, a placené stáže, které za rok začínají běžně vydělávat $ 75,000 na $ 80,000. Úvěr je snadno splacen před absolvováním studia.

Nabízíme stipendia ve výši $ 1000 jednotlivcům, kteří získali alespoň 90% na kvantitativní části obecného testu GRE (Graduate Record Exam), pokud to nebylo přijato před více než 24 měsíci.

32. Jaké jsou moje šance najít stáž?

Vaše šance jsou vynikající. Vybíráme studenty programu, kteří si myslíme, že se na americkém trhu praktického výcviku daří dobře. Pokud jste správně zastupovali své znalosti a dovednosti a pokud máte dobré komunikační schopnosti (v angličtině psané a mluvené), budete se na dnešním IT trhu dobře postarat. Aktuální kurzy stáží pro naše stážisty jsou 98 až 99%.

33. Jaké jsou možnosti praktických tréninkových stáží (CPT / OPT)?

Jakmile zahájíte stážovou část vašeho akademického programu, vízový program pro studenty CPT (Curricular Practical Training) vám dovolí až dva roky praxe v CPT stážích v USA (záleží to na tom, jak rychle student zahájí pozici CPT), s možné prodloužení o další rok na specializační dráze. To znamená maximální celkový počet let 3 na CPT.

Druhou možností je OPT (volitelný praktický výcvik). Aby mohli studenti absolvovat OPT, musí splnit všechny požadavky na absolvování studia a absolvovali méně než jeden rok CPT. Jakmile budou tyto požadavky dokončeny, studenti mají nárok na jeden rok OPT plus 2 více let prodloužení STEM. Takže celkem 4 roky. Další informace zde.

34. Musím si vzít půjčku Computer Professionals if I do not have CPT internship?

Ne. Úvěr pro profesionály v oblasti počítačů není přijat, dokud nezískáte praktické školení, které vám pomůže dostat se pohodlně a platit za půjčku.

35. Jaké jsou požadavky na absolvování MSCS?

Podívejte se na požadavky na absolvování studia zde.

36. Co když nemám spoluvlastníka, který je občanem USA nebo má trvalý pobyt?

Pokud mezinárodní student nemá spolužáka, budete muset při zápisu zaplatit minimální částku. Požadovaná částka bude záviset na výši finanční podpory, na kterou se vztahujete. Zůstatek vašich výdajů na program se pak vyplácí prostřednictvím úvěru pro počítače Professionals:

Charta jedna (vyžaduje si občana USA nebo trvalého trvalého bydliště)
Občanská banka (požadovaná občanka nebo trvalý rezident)
Objevte (je vyžadován americký občan nebo trvalý rezident)
Midwest One (MUM připisuje půjčky se studentem) Přečtěte si prosím Odhalení.
Navient (Sallie Mae) (občan USA nebo trvalý rezidentní asistent)
Pentagon FCU (požadovaný občan Spojených států nebo trvalý rezident)
Wells Fargo (potřebný občan USA nebo trvalý rezident)

Jak vidíte z výše uvedeného seznamu, MUM je garantem bankovního úvěru s místní bankou. Upozorňujeme, že společnost MUM neobdrží žádné výhody nebo výhody z této dohody a můžete si vybrat libovolného věřitele, který si přejete, včetně věřitelů, kteří nejsou na tomto historickém seznamu.

37. Co je 13 Velké důvody, proč se ucházet o program MS?

  1. MUM nabízí jeden z nejvíce unikátních, cenově dostupných a úspěšných magisterských programů v oblasti vývoje softwaru, webových aplikací a architektury a datové vědy v USA. Máme 2500 + absolventy ze zemí 85, protože studenti 1996 a 800 MSCS jsou v současné době zapsáni.
  2. * Jedna nízká počáteční platba zahrnuje veškeré výdaje na vzdělávání, bydlení, stravování a zdravotní pojištění v měsících 8 v areálu.
  3. Zdarma online aplikace.
  4. Zkušená, pečující, nadnárodní fakulta připravuje studenty na okamžitý úspěch v IT průmyslu.
  5. Bezpečné, přátelské, rodinné a rozmanité mezinárodní společenství. (Viz naše blog.)
  6. Pracovníci kariérního centra Computer Professionals připravují studenty na úspěch při hledání placených praktických stáží. 98-99% úspěšnost stáže při umístění, s platy v průměru $ 80,000 za rok.
  7. * Jakmile studenti získají placený praktický výcvik, univerzita pomáhá získat půjčku za rovnováhu programových nákladů a studenti pohodlně splácejí půjčku z platu před absolvováním.
  8. Všechny kurzy jsou vyučovány na blokovém systému, kde studenti studují jeden kurz za měsíc na plný úvazek. To umožňuje hluboké zaměření na každou novou disciplínu, osvobození od roztříštěného zatížení kurzu a eliminaci stresového testu na konci semestru.
  9. Připravte se na úspěšný management prostřednictvím „Vedení pro kurz technických manažerů“.
  10. Areál je určen pro pohodlí studentů ve velmi atraktivním, bezprostředně znečištěném přírodním prostředí na krásných akrech 365 v srdci Ameriky (nedaleko od Chicaga).
  11. Všichni studenti se naučí jednoduchou, vědecky ověřenou technikou pro zvýšení duševní jasnosti, tvořivosti, energie, uspokojení z práce a odstranění stresu.
  12. Absolvent po až 2 let odborné praxe s magisterským titulem v oboru výpočetní techniky a bez vzdělání dluhu.
  13. Poskytujeme čerstvé vegetariánské jídelní a jednolůžkové pokoje.

* Pro zahraniční studenty

38. Jaké informace potřebují vědci o trvalém pobytu obyvatel USA a občané USA o našem programu MSCS?

  1. Žadatelé v USA se mohou zaregistrovat pouze v srpnu nebo únoru (srpen 9th je další záznam)
  2. Nepožaduje se, aby měli pracovní zkušenosti
  3. Jsou obvykle kvalifikováni pro americké federální studentské půjčky (po předložení FAFSA)
  4. Program obvykle trvá na kampusu 12-13 měsíců.
  5. Stáže se nevyžadují, ale jsou volitelné až do 8 měsíců

Termíny vstupu:


MEZINÁRODNÍ:

  • únor
  • Smět
  • srpen
  • listopad

US OBČANŮ A PERMANENTNÍ REZIDENCE:

  • únor
  • srpen
Přijetí pracovníků pro program Computer Professionals na Maharishi University of Management

Náš tým pro přijímání je
Zde vám pomůžeme