דרישות לבקשה

1. דרישות אקדמיות

עליך להיות בעל תואר 3-4 שנה לתואר ראשון במדעי המחשב או נושא קשור ממכללה או מאוניברסיטת מוכר עם מינימום GPA של 2.7 מתוך 4.

עם ממוצע נקודת ציון מתחת 2.7 אתה צריך לקחת את מבחן כללי GRE ולזכות לפחות 70% (158) על החלק כמותי להיחשב כניסה לתוכנית MSCS שלנו. למד עוד.

2. ניסיון עבודה

בוגרי תואר 4 נדרשים לקבל מינימום של 6 חודשים ניסיון בעבודה.

בוגרי תואר 3 נדרשים לקבל מינימום של 2-3 שנים ניסיון בעבודה.

הערה: בשנה האחרונה או תלמידים בוגרי עם GPA גבוה ואין ניסיון בעבודה עשויים לחול.

3. רמת הידע

אתה צריך להכיר את אחת השפות האלה: C, C #, C + + או Java 8 או 9.

4. אנגלית טובה בקיאות

אתה צריך להיות מסוגל לקרוא, לדבר ולהבין אנגלית היטב. לא נדרש TOEFL ולא IELTS. אנחנו עושים טלפון או סקייפ ראיונות להעריך את כישורי האנגלית שלך.

5. מסלול מדעי הנתונים (אופציונלי)

יש דרישות נוספות בכניסה למסלול זה.

6. בחינת שיא בוגר (GRE)

אמנם לא נדרש עבור רוב המדינות, אנו ממליצים בחום על ביצוע הבדיקה הכללית של GRE. ציון GRE גבוה עשוי להקטין את הסכום הראשוני סטודנטים בינלאומיים מתבקשים לשלם בעת ההרשמה. כמו כן, לוקח את GRE מגביר את הסבירות של הבינלאומי לקבל אשרת סטודנט לתוכנית שלנו.

GRE נדרש מכל המועמדים מ הודו ו אירן, אלא אם כן יש לך 2 שנים או יותר של ניסיון מקצועי בתכנון עבודה בתשלום, ואת ה- GPA שלך הוא מעל 3.0 (ממוצע B).

תאריכי כניסה:


בינלאומי:

  • פבואר
  • מאי
  • אוגוסט
  • נוֹבֶמבֶּר

אזרחי ארה"ב ותושבים קבועים:

  • פבואר
  • אוגוסט

שלבי יישום

שלב 1: השלם את טופס הבקשה המקוון כאן.

שלב 2.1: קח בחינת תכנות.

לבדיקה פשוטה זו, עליך לכתוב קוד באחת מהשפות הבאות: Java, C ++, C # או C. אם לא תעבור את הבדיקה, יהיה עליך ללמוד תכנות במשך זמן מה ולאחר מכן לקחת את הבדיקה שוב לפני היישום שלך יכול להמשיך. ראה בדיקת מדגם.

2.2: שלח את הפריטים המבוקשים רשימת פעולות לביצוע כולל תמלילי שלך ואת לחדש לבדיקה אקדמית.

הערה: נא לא לשלוח פריטים אלה עד שתתבקש לשלוח אותם.

ההרשמות יבדקו את כל המסמכים שלך ויקבעו אם ניתן להתקבל ל- MS במדעי המחשב. חלק מהסטודנטים יידרשו לקיים ראיון טכני עם אחד הסגל שלנו. אם לא תתקבל לתוכנית, לאחר מכן, ההרשמות יאפשרו לך לדעת את הדרישות שתצטרך למלא על מנת להתקבל בעתיד.

2.3: ראיון באנגלית בטלפון או סקייפ

שלב 3: קבלה. רמת הסיוע הכספי נתון

שלב 4: מימון Verifiying

    1. שלח דוח בנק ותבנית הסכם תוכנית.
    2. שלח מסמכים המאמתים כספים.
    3. שלח דמי הרשמה.
    4. לחתום על טופס הסכם סטודנטים.

הערה: סטודנטים ממצרים, אתיופיה ונפאל נדרשים ללמוד את טכניקת המדיטציה הטרנסנדנטלית בארצות המוצא שלהם לפני קבלתם הסופית.

שלב 5: סטטוס I-20 ואשרה

5.1: אנחנו שלח I-20 למבקש מקובל.

5.2: אתה לוח הזמנים שלך F-XNUMX ראיון בשגרירות ארה"ב, להשתתף בראיון ויזה ולקבל את האשרה.

שלב 6: הסדרי נסיעות

6.1: הזמנת טיסה ל Cedar Rapids, איווה.

6.2: להודיע ​​לנציג הקבלה שלך על מסלול הנסיעה שלך ולבקש הנחיות על תחבורה לאוניברסיטה.

שלב 7: הגעה לקמפוס

ברגע שאתה הגיע, הנה למה לצפות:

  1. תהנה 8-9 חודשים של קורסים בקמפוס.
  2. חפש עבודה התמחות מעשית (CPT) הדרכה בארה"ב חברה בהנחיית מרכז הקריירה שלנו.
  3. השלים את הקורסים באמצעות חינוך מרחוק תוך השגת ידיים, ניסיון מקצועי בשכר מלא, וכן לזכות באשראי אקדמי.
  4. להשתתף בטקסי הסיום!

קישורים ליישום:

תאריכי כניסה:


בינלאומי:

  • פבואר
  • מאי
  • אוגוסט
  • נוֹבֶמבֶּר

אזרחי ארה"ב ותושבים קבועים:

  • פבואר
  • אוגוסט

רוב השאלות הנפוצות

1. מהו GPA?

GPA הוא ממוצע כיתה ממוצע של הציונים שלך במהלך התואר שלך לפעמים מראה כנקודת ציון ממוצע מצטבר

2. אני לא מארה"ב אני עדיין יכול להצטרף לתוכנית שלך?

כן, כמעט כל התלמידים שלנו הם סטודנטים בינלאומיים. בכל ערך היו לנו תלמידים מ 15 לפחות מדינות שונות, ויש להם 2200 בוגרי 83 מדינות מאז 1996.

3. מהו ה- GPA המינימלי?

2.7 מתוך 4.0 הוא הציון המינימלי כיתה ממוצע (GPA), אבל עם זה GPA אתה גם צריך קצת ניסיון בעבודה תכנות להתקבל.

עם GPA מתחת 2.7 אתה צריך לקחת את המבחן הכללי GRE ולהבקיע לפחות 70% (158) על החלק כמותי להיחשב כניסה לתוכנית MSCS שלנו. לחץ על כאן לקבלת מידע נוסף אנא.

4. מהי הדרישה לקבלת תואר?

בעל לפחות תואר 3 שנה במדעי המחשב או תחומים קשורים עם GPA מקובל הוא דרישה. ראה דרישות אקדמיות.

5. מהי דרישת העבודה להודאה?

A תואר ארבע שנים בוגר יצטרכו מינימום של ניסיון 6 חודשים ניסיון בעבודה. א שלוש שנים בוגר צריך 2-3 שנים ניסיון בעבודה תכנות.

הערה: בשנה האחרונה או תלמידים בוגרי עם GPA גבוה ואין ניסיון בעבודה עשויים לחול.

אזרחי ארה"ב ותושבי קבע אינם זקוקים לניסיון בעבודה.

6. עדיין לא סיימתי את התואר הראשון שלי. האם אני עדיין רשאי להגיש בקשה?

כן, אבל אתה לא יכול להתקבל עד שנקבל אישור רשמי כי תואר ראשון שלך הושלמה.

7. האם אני יכול לקחת תואר זה באינטרנט?

סליחה לא. משך התוכנית הוא 8-9 חודשים לומד בקמפוס שלנו, לוקח קורס אחד בכל חודש. ואז לוקח 3 בשבוע סדנת קריירה אסטרטגיות עם מומחים HR שלנו כדי להתכונן למציאת הכשרה מעשית (CPT) הכשרה מעשית שילם התמחות עד 24 חודשים.

סה"כ זמן תוכנית MSCS עבור הבינלאומי הוא סביב 31 חודשים, אלא אם כן אתה רוצה ללכת לבית הספר במשרה מלאה עבור 12-13 חודשים ולשלם את מלוא הסכום מראש. במהלך התמחות, התלמידים לקחת לפחות קורסים 4 במשרה חלקית באמצעות חינוך מרחוק, לומד בערבים ובסופי שבוע. (כל קורס מרחק אורך כארבעה חודשים).

8. לאחר השלמת תוכנית זו, איזה סוג של תואר אני מקבל?

אתה תקבל תואר שני במדעי המחשב, אשר מוכר ברחבי העולם.

9. מהו אורך תוכנית MS זו?

עכשיו יש שלושה אפשרויות תוכנית עבור MS שלנו במדעי המחשב.

  • זה בדרך כלל לוקח בערך 31 חודשים כדי להשלים את המסלול 1 של MS שלנו במדעי המחשב עבור סטודנטים בינלאומיים, עם 8-9 חודשים על המחקר בקמפוס.
  • מסלול 2 דורש תשלום ראשוני גדול יותר, אבל פחות זמן הכולל כדי להרוויח את התואר.
  • מסלול 3 דורש לימוד במשרה מלאה בקמפוס עבור 12-13 חודשים עם הדרכה מעשית אופציונלית, ודורש תשלום מלא התוכנית בהתחלה.

10. האם אתם מציעים תואר שני בתחום ה- IT, רשת מחשבים או ניהול מסדי נתונים?

סליחה לא. יש לנו רק תואר שני במדעי המחשב, והמוקד הוא על פיתוח תוכנה, יישומי אינטרנט או מדע נתונים (חדש).

11. אני לא יודע איך לתכנת עם C, C + +, C # או Java. האם אני זכאי לתוכנית זו?

סליחה לא. על מנת להיחשב לתוכנית מסוימת זו, עליך להיות בעל ידע מקצועי לפחות באחת משפות התכנות הללו, בנוסף ליישום אחר דרישות.

Java היא שפת ההוראה העיקרית שלנו בתוכנית MS. המבקשים המבקשים לחזק את הידע שלהם של ג 'אווה אולי ירצו להרוויח באינטרנט Oracle Oracle Certificate. בבקשה תלחץ כאן ללמוד 'יותר. אנו ממליצים על קורס SE8 או SE9. אישורי C # של Microsoft הם גם בעלי ערך.

12. האם יש מגבלת גיל להצטרפות לתוכנית זו?

אין מגבלת גיל, אך חשוב להיות בעל ידע וניסיון שוטפים עם C, C + +, C # או Java.

13. האם יש לך קמפוס סניף במדינות אחרות?

סליחה לא. האוניברסיטה שלנו ממוקמת רק ב ארצות הברית

14. אני מחפש תוכנית לתואר ראשון, מה אני יכול לעשות?

בקר באוניברסיטה שלנו אתר אינטרנט כדי להציג את תוכניות הלימודים שלנו.

תואר ראשון במדעי המחשב מתואר כאן. אנא לחץ על בקש מידע> כדי לקבל מידע נוסף על תוכנית BS.

15. האם TOEFL או IELTS יש דרישה לתוכנית זו?

לא. אנחנו משתמשים בטלפון או בסקייפ ראיונות חיים כדי להעריך מיומנויות באנגלית. במידת הצורך, יש לנו מבחני מיומנות באנגלית שלנו כדי להעריך את רמת הבנת אנגלית ודיבור. אין צורך בבדיקות מחוץ לאנגלית.

16. האם יש צורך בבחינת שיא הבוגרים (GRE)?

לא, אלא אם ה- GPA שלך נמוך מדרישה מינימלית של 2.7 מתוך 4.0. אם ה- GPA שלך אינו עומד בדרישה שלנו, נבקש ממך לקחת את ה- GRE. עם GPA מתחת 2.7 אתה צריך לקחת את המבחן הכללי GRE ולהבקיע לפחות 70% (158) על החלק כמותי להיחשב כניסה לתוכנית MSCS שלנו. לחץ על כאן לקבלת מידע נוסף, בבקשה.

הערה: GRE נדרש מכל המועמדים מ הודו ו אירן, אלא אם כן יש להם 2 שנים או יותר של תשלום מקצועי שילם ניסיון בעבודה, ו- GPA שלהם הוא מעל 3.0 (ממוצע B).

עבור מועמדים ממדינות אחרות, אנו ממליצים לך מאוד לקחת את GRE, אבל זה לא נדרש. ציון GRE גבוה עשוי להקטין את הסכום הראשוני סטודנטים בינלאומיים מתבקשים לשלם בעת ההרשמה. כמו כן, לוקח את GRE מגביר את הסבירות של הבינלאומי לקבל אשרת סטודנט לתוכנית שלנו. ציון GRE הוא דרך טובה להצביע על הכוח הכולל שלך, וגם אם זה לא נדרש, זה יכול להיות נכס ליישום שלך.

17. ה- GPA שלי נמוך מ- 2.7. האם עדיין יש לי סיכוי להיחשב לתוכנית שלך?

הדרך הטובה ביותר כדי לקזז נמוך GPA שלך הוא לקחת את GRE ו ציון גבוה בכל הסעיפים, במיוחד בסעיף כמותי. אתה צריך לקחת את המבחן הכללי GRE ולהבקיע לפחות 70% (158) על החלק כמותי להיחשב כניסה לתוכנית MSCS שלנו. לחץ על כאן לקבלת מידע נוסף אנא.

18. כיצד אוכל להגיש בקשה לתוכנית שלך?

ניתן להחיל באופן מקוון על זה קישור. אתה צריך את תמלילי האוניברסיטה כדי למלא את הבקשה.

19. כמה עולה לי לבקש?

אין תשלום כדי למלא את הבקשה המקוונת הראשונית, וזה פשוט ופשוט.

20. אתה יכול לתת לי עבודה?

אנחנו אוניברסיטה מוסמכת המציע תואר שני במדעי המחשב עם התמחות הכשרה מעשית נדרשת של עד 24 חודשים. אנו עוזרים לך בהכנה ובפיתוח עבור התמחות בעבודה בתשלום בכל חברה בארה"ב. אנחנו לא שוכרים אותך ישירות.

כאשר לומדים בקמפוס, התלמידים דורשים תשומת לב מלאה על הכיתה שלהם, ולכן אין זמן לתעסוקה במשרה חלקית במהלך תקופה זו.

21. אני רוצה להצטרף לתוכנית זו לאחר שנה אחת, האם עלי להגיש בקשה כעת?

תוכל להגיש בקשה עד 12 חודשים לפני תאריך הכניסה שבחרת.

עם זאת, אם אתה רק רוצה לברר אם אתה זכאי לתוכנית זו, אז אתה רשאי להגיש בקשה לפני 12 חודשים. אבל אתה תצטרך להחיל מחדש כאשר אתה מוכן לבוא.

סטודנטים בינלאומיים יכולים להירשם לתוכנית MSCS שלנו בפברואר, אפריל, אוגוסט או אוקטובר.

אזרחי ארה"ב ותושבים רשאים רשאים להגיש בקשה רק לרישום בפברואר או באוגוסט.

22. אילו ערכים אתה מציע בכל שנה?

יש לנו ארבע כניסות לשנה לסטודנטים בינלאומיים: פברואר, מאי, אוגוסט ונובמבר. אנא המתן 2-3 חודשים לתהליך הבקשה והויזה. סטודנטים בארה"ב רשאים להיכנס בחודשים פברואר ואוגוסט רק.

23. האנגלית שלי לא טובה מספיק כדי לתקשר איתך באנגלית. האם אוכל להשתמש בשפות אחרות?

לא, סליחה. כדי להצטרף לתוכנית זו, אתה צריך להיות ברמה מקובלת של כתיבה, דיבור והאזנה באנגלית. אם לא, תצטרך לשפר את האנגלית שלך לפני החלת.

24. תמלילי אינם באנגלית, מה עלי לעשות?

אתה יכול למלא את הבקשה המקוונת, ולספק את התרגום הלא רשמי של הקורסים שלקחת את התואר הראשון שלך, אבל אנחנו צריכים לקבל תרגומים רשמיים של תמלילי שלך לפני שנוכל להעניק קבלה סופית לתוכנית.

25. איזה סוג של ויזה אני צריך להגיע כדי להשתתף באוניברסיטה שלך?

נדרשת אשרת סטודנט של F1. למידע על אשרות סטודנטים, ראה אתר משרד החוץ של ארה"ב.

כדי ללמוד כיצד לקבל אשרות F-2 תלויות אנא לחץ כאן.

26. האם תוכל לספק לי את הויזה?

אנו מסייעים לכם בתהליך זה. לאחר שתשלים את כל דרישות הקבלה והיישום ותהיה לך קבלה סופית לתוכנית, נספק לך טופס I-20. זהו מסמך משפטי שיאפשר לך להגיש בקשה אשרת סטודנט F1 בשגרירות ארה"ב בארצך.

27. האם אני צריך לשלם עבור החדר שלי ואוכל במהלך שהייתי בקמפוס?

בתחילה לא. אתה לא צריך לשלם מראש עבור החדר שלך ואת עלויות המזון. עלויות אלה הן חלק העלות הכוללת של התוכנית שלך כי הוא שילם בעיקר על ידי הבנק שלך ההלוואה שמתחילה לאחר שהתחלת להרוויח הכנסה שלך שילם התמחות.

28. האם אני יכול לעבוד במהלך הקורסים שלי בקמפוס?

סליחה לא. במהלך הקורסים שלך בקמפוס, תצטרך להתמקד רק בלימודים.

29. האם תשלם על הוצאות הנסיעה שלי לארה"ב?

אתה אחראי לשלם עבור עלויות הנסיעה שלך ואת עלויות ויזה.

30. האם אתה יודע מי יכול חסות לי עבור התשלום הראשוני של תוכנית זו?

מציאת חסות הוא באחריותך. תוכל לבקש מחברים ומשפחה עזרה. אם אתה מכיר מישהו שהוא תושב ארה"ב קבע או אזרח אשר יהיה זכאי ומוכן לחתום על חתימה על הלוואה מבנק בארה"ב, ייתכן שתעמוד בתור הלוואה אלטרנטיבית.

31. האם יש לך מלגות?

מה שאנו מציעים הוא למעשה טוב יותר מלגה. עלות ראשונית נמוכה, הלוואה בנקאית אנו מסייעים לארגן, ושילמת התמחות כי בדרך כלל מרוויח $ 75,000 ל $ 80,000 בשנה להתחיל. ההלוואה היא נפרעו בקלות לפני סיום הלימודים.

אנו מציעים מלגות 1000 לאלו שמקבלים לפחות 90% על החלק הכמותי במבחן הכללי של GRE (בחינת שיא הבוגרים), אם זה לא צולם לפני יותר מ- 24 חודשים.

32. מה הסיכויים שלי למצוא התמחות?

הסיכויים שלך מעולה. אנחנו מראש לבחור סטודנטים עבור התוכנית שלדעתנו יעשה טוב בשוק הכשרה מעשית בארה"ב. אם יש לך ייצג כראוי את הרקע שלך ואת הכישורים, ואם יש לך יכולות תקשורת טובות (כתוב ודיבור אנגלית), אתה תעשה גם בשוק ה- IT של היום. שיעורי ההרשמה הנוכחיים לתלמידי התמחות שלנו הם 98 ל- 99%.

33. מהן האפשרויות להכשרה מקצועית מעשית (CPT / OPT)?

לאחר שתתחיל את חלק ההתמחות בתוכנית הלימודים האקדמית שלך, תכנית הויזה לסטודנטים (CPT) תעניק לך עד שנתיים של התמחות CPT בארה"ב (זה תלוי במהירות שבה מתחיל התלמיד את עמדת CPT), עם הרחבה אפשרית לשנה נוספת במסלול התמחות. משמעות הדבר היא שסה"כ מקסימום של 3 שנים ב- CPT.

האפשרות השנייה היא לעשות OPT (הכשרה מעשית אופציונלית). על מנת שיאושר ל - OPT, על הסטודנטים להשלים את כל דרישות הסיום, ועשו פחות משנה של CPT. לאחר דרישות אלה הושלמו, אז התלמידים זכאים לשנה אחת של OPT בתוספת 2 שנים רבות יותר של הארכת STEM. אז, סך הכל 4 שנים. למד עוד כאן.

34. האם אני צריך לקחת את ההלוואה מקצועני המחשב אם אין לי התמחות CPT?

לא את המחשב מקצועני ההלוואה לא נלקח עד שאתה מאובטח מעשית הדרכה מעשית הדרכה אשר משלמת מספיק לך לחיות בנוחות ולעשות תשלומים על ההלוואה שלך.

35. מהן דרישות הסיום של MSCS?

ראה דרישות סיום כאן.

36. מה אם אין לי חתימה משותפת שהוא אזרח ארה"ב או תושב קבע?

אם לסטודנט הבינלאומי אין שותף לחתום, תידרש לשלם סכום צנוע בעת ההרשמה. הסכום הנדרש יהיה תלוי ברמת הסיוע הכספי שעבורו אתה זכאי. יתרת הוצאות התוכנית שלך משולמת אז באמצעות המחשב מקצועני הלוואה:

Charter One (אזרח ארה"ב או תושב קבע תושב נדרש)
אזרח האזרח (אזרח ארה"ב או תושב קבע תושב נדרש)
גלה (אזרח ארה"ב או תושב קבע תושב נדרש)
Midwest One (MUM cosigns הלוואות עם התלמיד) אנא קרא חשיפה.
Navient (סאלי מיי) (אזרח ארה"ב או תושב קבע תושב נדרש)
הפנטגון FCU (אזרח ארה"ב או cosigner תושב קבע נדרש)
וולס פארגו (אזרח ארה"ב או תושב קבע תושב נדרש)

כפי שניתן לראות מהרשימה לעיל, MUM הוא ערב של הלוואה בנקאית עם הבנק המקומי. שים לב: MUM לא מקבל תועלת או יתרון מהסדר זה ואתה יכול לבחור כל המלווה שאתה רוצה כולל המלווים לא על רשימה היסטורית זו.

37. מה הם 13 סיבות גדולות להגיש בקשה לתוכנית MS שלך?

  1. MUM מציעה את אחת מתוכניות המאסטר הייחודיות, הזולות והמצליחות ביותר בפיתוח תוכנה, יישומי אינטרנט וארכיטקטורה, ומדעי נתונים בארה"ב. יש לנו 2500 + בוגרי 85 מדינות מאז 1996, ו 800 MSCS סטודנטים רשומים כיום.
  2. * תשלום ראשוני נמוך אחד מכסה את כל החינוך, דיור, מזון אורגני, ביטוח בריאות עלויות עבור 8 חודשים בקמפוס.
  3. יישום מקוון חינם.
  4. סגל, מנוסה, רב-לאומי, מכין תלמידים להצלחה מיידית בתעשיית ה- IT.
  5. קהילה בטוחה, ידידותית, משפחתית ומגוונת. (ראה בלוג.)
  6. * אנשי מקצוע בתחום הקריירה צוות המרכז להכין תלמידים להצלחה באיתור התמחות הכשרה מעשית בתשלום. 98-99% שיעור ההצלחה של שיעור ההצלחה, עם משכורות בממוצע $ 80,000 לשנה.
  7. * לאחר התלמידים לקבל הכשרה התמחות מעשית בתשלום, האוניברסיטה מסייעת לקבל הלוואה עבור יתרת עלויות התוכנית, סטודנטים בנוחות להחזיר את ההלוואה משכר לפני סיום הלימודים.
  8. כל הקורסים נלמדים על מערכת הבלוק, שם התלמידים לומדים קורס אחד לחודש במשרה מלאה. זה מאפשר להתמקד עמוק על כל משמעת חדשה, חופש מעומס כמובן מקוטעת, חיסול הלחץ סוף הסמסטר הבחינה.
  9. היכונו להצלחה ניהולית באמצעות "מנהיגות למנהלים טכניים למנהלים".
  10. קמפוס מיועד לסטודנטים נוחות בסביבה אטרקטיבית מאוד, ללא זיהום טבעי על 365 דונמים יפה בלב ליבה של אמריקה (לא הרחק משיקגו).
  11. כל התלמידים לומדים טכניקה פשוטה, מאומתת מדעית להגברת בהירות הנפש, יצירתיות, אנרגיה, שביעות רצון בעבודה, ומניעת מתח.
  12. בוגר עד 2 שנים של ניסיון מקצועי עם תואר שני במדעי המחשב ולא חוב חינוך.
  13. אנו מספקים אוכל צמחוני אורגני טרי וחדרים באולם מגורים יחיד.

* לסטודנטים בינלאומיים

38. איזה מידע יש לתושבי ארה"ב הקבועים ולאזרחי ארה"ב לדעת על תוכנית ה- MSCS שלנו?

  1. מועמדים בארה"ב רשאים להירשם רק באוגוסט או בפברואר (אוגוסט 9th הוא הערך הבא)
  2. לא נדרשים ניסיון עבודה
  3. הם בדרך כלל מתאימים עבור הלוואות לסטודנטים בארה"ב הפדרלית (לאחר הגשת FAFSA)
  4. התוכנית בדרך כלל לוקח 12-13 חודשים בקמפוס.
  5. לא נדרשות התמחויות, אך אופציונליות לתקופה של עד 8 חודשים

תאריכי כניסה:


בינלאומי:

  • פבואר
  • מאי
  • אוגוסט
  • נוֹבֶמבֶּר

אזרחי ארה"ב ותושבים קבועים:

  • פבואר
  • אוגוסט
צוות הקבלה של מקצועני המחשבים באוניברסיטת מהרישי

צוות הקבלה שלנו הוא
כאן כדי לעזור לך