taikymo reikalavimai

1. Akademiniai reikalavimai

Jūs turite turėti 3-4 metų bakalauro laipsnį kompiuterių moksle arba susijusį dalyką iš akredituotos kolegijos ar universiteto, turinčio minimalų 2.7 4.

Jei vidurkis yra žemesnis už 2.7, jums reikės imtis GRE bendras testas ir įvertinkite bent 70% (158) kiekybiniame skyriuje, kuris turi būti įtrauktas į mūsų MSCS programą. Sužinokite daugiau.

2. Darbo patirtis

4 metų absolventai privalo turėti mažiausiai 6 mėnesių IT darbo patirtį.

3 metų absolventai privalo turėti mažiausiai 2-3 metų IT darbo patirtį.

Pastaba: Galima pateikti galutinius metus arba absolventus, turinčius aukštą VPS ir darbo patirtį.

3. Žinių lygis

Turite būti susipažinę su viena iš šių kalbų: C, C #, C ++ arba Java 8 arba 9.

4. Geras anglų kalbos mokėjimas

Jūs turite sugebėti gerai skaityti, kalbėti ir suprasti anglų kalbą. Nei TOEFL, nei IELTS nereikia. Mes atliekame pokalbius telefonu ar „Skype“, kad įvertintume jūsų anglų kalbos įgūdžius.

5. Duomenų mokslo takelis (pasirinktinai)

yra papildomi reikalavimai įėjimas į šį takelį.

6. Baigiamojo įrašo egzaminas (GRE)

Nors daugeliui šalių to nereikia, primygtinai rekomenduojame atlikti GRE testą. Aukštas GRE balas gali sumažinti pradinę sumą, kurią tarptautiniai studentai turi mokėti užsiregistravus. Be to, atsižvelgiant į GRE, padidėja tikimybė, kad tarptautinės institucijos gauna studento vizą mūsų programai.

GRE reikalaujama iš visų pareiškėjų Indija ir Iranas, nebent turite 2 metų ar daugiau mokamos profesionalios programavimo darbo patirties, o jūsų GPA yra virš 3.0 (B vidurkis).

Įėjimo datos:


TARPTAUTINIS:

  • vasaris
  • Gegužė
  • rugpjūtis
  • lapkritis

JAV PILIETIŠKAI IR Nuolatiniai gyventojai:

  • vasaris
  • rugpjūtis

Taikymo etapai

1 etapas: užpildykite internetinę paraiškos formą ČIA.

2.1 fazė programavimo egzaminas.

Šiam paprastam testui reikia parašyti kodą viena iš šių kalbų: „Java“, „C ++“, „C #“ arba „C“ kalba. Jei neišlaikysite testo, turėsite tam tikrą laiką studijuoti programinę įrangą ir tada dar kartą išbandyti, kol jūsų prašymas bus tęsiamas. Žr. Mėginio bandymą.

2.2: išsiųskite prašomus elementus Programos kontrolinis sąrašas įskaitant jūsų transkriptus ir atnaujinkite akademinę peržiūrą.

Pastaba: NEGALIMA siųsti šių elementų tol, kol nebus paprašyta jų siųsti.

Priėmimai peržiūrės visus jūsų dokumentus ir nustatys, ar galite būti priimtas į MS kompiuterių mokslo programoje. Kai kuriems studentams bus reikalingas techninis pokalbis su vienu iš mūsų fakultetų. Jei esate nepriimtas programai, tuomet Priėmimai leis jums žinoti reikalavimus, kuriuos turėsite įvykdyti, kad juos priimtumėte ateityje.

2.3: anglų kalbos pokalbis telefonu ar „Skype“

3 fazė: priėmimas. Nurodytas finansinės pagalbos lygis

4 fazė: Finansų patikrinimas

    1. Siųsti banko ataskaitą ir programos sutarties formą.
    2. Siųsti dokumentus, patvirtinančius finansus.
    3. Pateikti paraiškos mokestį.
    4. Parašykite studento sutikimo formą.

Pastaba: Studentai iš Egipto, Etiopijos ir Nepalo privalo mokytis Transcendentinės meditacijos technikos savo šalyje prieš priimant galutinį priėmimą.

5 fazė: I-20 ir vizos statusas

5.1: Mes siųsti I-20 į priimtą pareiškėją.

5.2: Jūs planuojate savo Viza interviu JAV ambasadoje apsilankykite apklausoje dėl vizos ir gaukite vizą.

6 fazė: kelionės susitarimai

6.1: Užsisakykite skrydį į Cedar Rapids, Ajova.

6.2: Praneškite savo atvykimo atstovui savo kelionės maršrutą ir paprašykite instrukcijų, kaip vežti į Universitetą.

7 fazė: atvykimas į universitetą

Atvykę čia, ko tikitės:

  1. Mėgaukitės 8-9 mėnesinių kursinių kursų metu.
  2. Ieškokite „Curricular Practical Training“ (CPT) stažuotės darbo JAV kompanijoje, vadovaujant mūsų Karjeros praktikos centrui.
  3. Užbaigti kursinių darbų per nuotolinį mokymąsi, tuo pačiu įgydami praktinę, profesinę patirtį visą atlyginimą ir įgyti akademinį kreditą.
  4. Dalyvaukite baigimo ceremonijose!

Programos nuorodos:

Įėjimo datos:


TARPTAUTINIS:

  • vasaris
  • Gegužė
  • rugpjūtis
  • lapkritis

JAV PILIETIŠKAI IR Nuolatiniai gyventojai:

  • vasaris
  • rugpjūtis

Dažniausiai užduodami klausimai

1. Kas yra GPA?

GPA yra laipsnio taškų vidurkis jūsų laipsnio metu ir kartais rodomas kaip bendras balų taškų vidurkis

2. Aš ne iš JAV, ar aš vis dar galiu prisijungti prie jūsų programos?

Taip, beveik visi mūsų studentai yra tarptautiniai studentai. Kiekviename įraše mes turėjome studentų iš mažiausiai 15 šalių, o 2200 absolventai turi 83 šalių nuo 1996.

3. Kokia yra minimali GPA?

2.7 iš 4.0 yra minimalus balų taškų vidurkis (GPA), tačiau su tuo GPA taip pat reikės tam tikros programavimo darbo patirties.

Turėdami GPA žemiau 2.7, jums reikės atlikti GRE bendrąjį testą, o kiekybiniame skyriuje, kurį reikia apsvarstyti įtraukiant į mūsų MSCS programą, surinkite bent 70% (158). Spustelėkite čia daugiau informacijos prašome.

4. Koks yra laipsnio reikalavimas priimti?

Reikalavimas turėti ne mažiau kaip 3 metų bakalauro laipsnį kompiuterių mokslų srityje ar su jais susijusias sritis, kuriose yra priimtinas GPA. Pamatyti Akademiniai reikalavimai.

5. Kas yra darbo reikalavimas priimant?

A ketverių metų laipsnis absolventams reikės mažiausiai 6 mėnesių programavimo darbo patirties. A trejų metų laipsnis absolventui reikės 2-3 metų programavimo darbo patirties.

Pastaba: Galima pateikti galutinius metus arba absolventus, turinčius aukštą VPS ir darbo patirtį.

JAV piliečiams ir nuolatiniams gyventojams nereikia darbo patirties.

6. Aš dar nebaigiau bakalauro laipsnio. Ar galiu vis dar taikyti?

Taip, bet jūs negalite priimti tol, kol gausime oficialų patvirtinimą, kad baigtas bakalauro laipsnis.

7. Ar galiu pasinaudoti šiuo laipsniu internete?

Atsiprašau, bet ne. Programos trukmė yra 8-9 mėnesiai, studijuojantys mūsų universitete, kas mėnesį. Tuomet dirbdami su mūsų specialistais, pasitelkdami „3“ savaitės karjeros strategijų seminarą, pasiruoškite mokymosi praktikos mokymą (CPT), mokamą iki 24 mėnesių.

Bendras MSCS programos laikas tarptautiniams asmenims yra maždaug 31 mėnesių, nebent norite eiti į mokyklą visą darbo dieną 12-13 mėnesiais ir sumokėti visą sumą. Stažuočių metu studentai ne mažiau kaip 4 kursus vykdo nuotoliniu būdu, studijuodami vakarais ir savaitgaliais. (Kiekvienas atstumas trunka apie keturis mėnesius.)

8. Užbaigus šią programą, kokio laipsnio gausiu?

Gausite kompiuterinių mokslų magistro laipsnį, kuris yra pripažintas visame pasaulyje.

9. Kokia šios MS programos trukmė?

Dabar yra trys įmanoma programos parinktis mūsų MS kompiuterių moksle.

  • Tai paprastai užtrunka apie 31 mėnesius, kad užbaigtumėme MS MS kompiuterių moksle „1“ tarptautiniams studentams, su 8-9 mėnesiais universiteto studijoje.
  • Sekti „2“ reikalauja didesnio pradinio mokėjimo, bet mažiau laiko, kad gautų laipsnį.
  • „3“ trasoje reikalaujama, kad 12-13 mėnesio universitetinėje studijoje būtų mokoma visą darbo dieną su neprivalomu praktiniu mokymu ir pradžioje reikalaujama mokėti visą programą.

10. Ar siūlote IT, kompiuterių tinklų ar duomenų bazių valdymo magistro laipsnį?

Atsiprašau, bet ne. Turime tik kompiuterių mokslų magistro laipsnį, o pagrindinis dėmesys skiriamas programinės įrangos kūrimui, žiniatinklio programoms arba duomenų mokslas (nauja).

11. Nežinau, kaip programuoti su C, C ++, C # arba Java. Ar galiu gauti šią programą?

Atsiprašau, bet ne. Norint, kad būtų atsižvelgta į šią konkrečią programą, turite turėti ne mažiau kaip vieną iš šių programavimo kalbų, be kitų taikomųjų programų. reikalavimai.

„Java“ yra mūsų pagrindinė mokymo programa MS programoje. Pareiškėjai, norintys sustiprinti savo „Java“ žinias, gali norėti užsidirbti „Oracle Java“ sertifikato. Spustelėkite čia sužinoti daugiau. Rekomenduojame kursą SE8 arba SE9. Microsoft C # sertifikatai taip pat yra vertingi.

12. Ar yra amžiaus riba prisijungimui prie šios programos?

Nėra amžiaus ribos, tačiau svarbu turėti dabartines žinias ir patirtį naudojant C, C ++, C # arba Java.

13. Ar turite filialą kitose šalyse?

Atsiprašau, bet ne. Mūsų universitetas yra tik JAV

14. Aš ieškoju bakalauro programos, ką galiu padaryti?

Prašome apsilankyti mūsų universitete Interneto svetainė peržiūrėti mūsų bakalauro programas.

Aprašytas kompiuterių mokslų bakalauro laipsnis čia. Spustelėkite „ Prašyti informacijos> mygtuką, jei norite gauti daugiau informacijos apie BS programą.

15. Ar TOEFL ar IELTS yra šios programos reikalavimas?

Ne. Mes naudojame pokalbius telefonu ar skype, kad įvertintume anglų kalbos įgūdžius. Jei reikia, turime savo anglų kalbos testus, kad įvertintume jūsų anglų kalbos supratimo ir kalbėjimo lygį. Nereikia atlikti jokių kitų anglų kalbos testų.

16. Ar reikia „Graduate Record Exam“ (GRE)?

Ne, išskyrus atvejus, kai jūsų GPA yra mažesnis už minimalų 2.7 reikalavimą iš 4.0. Jei jūsų GPA neatitinka mūsų reikalavimo, mes paprašysime priimti GRE. Turėdami GPA žemiau 2.7, jums reikės atlikti GRE bendrąjį testą, o kiekybiniame skyriuje, kurį reikia apsvarstyti įtraukiant į mūsų MSCS programą, surinkite bent 70% (158). Spustelėkite čia prašome daugiau informacijos.

Pastaba: GRE reikalaujama iš visų pareiškėjų Indija ir Iranas, nebent jie turi 2 metų ar daugiau mokamos profesinės programinės įrangos darbo patirties, o jų GPA yra didesnis nei 3.0 (B vidurkis).

Pareiškėjams iš kitų šalių primygtinai rekomenduojame imtis GRE, bet tai nereikalinga. Aukštas GRE balas gali sumažinti pradinę sumą, kurią tarptautiniai studentai turi mokėti užsiregistravus. Be to, atsižvelgiant į GRE, padidėja tikimybė, kad tarptautinės institucijos gauna studento vizą mūsų programai. GRE rezultatas yra geras būdas nurodyti bendrą jėgą, ir net jei to nereikia, jis gali būti naudingas jūsų programai.

17. Mano GPA yra mažesnė nei 2.7. Ar aš vis dar turiu galimybę dalyvauti jūsų programoje?

Geriausias būdas kompensuoti savo nedidelę GPA yra greitas ir geras rezultatas visuose skyriuose, ypač kiekybiniame skyriuje. Jums reikės atlikti „GRE“ bendrąjį testą ir surinkti bent 70% (158) kiekybiniame skyriuje, kuris turi būti įtrauktas į mūsų MSCS programą. Spustelėkite čia daugiau informacijos prašome.

18. Kaip galiu kreiptis dėl programos?

Šiuo atveju galite kreiptis internetu ryšys. Norint užpildyti paraišką, jums reikės savo universitetų.

19. Kiek kainuoja man taikyti?

Pradinė paraiška užpildyti mokestį nėra paprasta ir paprasta.

20. Ar galite man duoti darbą?

Mes esame akredituotas universitetas siūlo kompiuterių mokslų magistro laipsnį, reikalaujantį praktinę praktiką iki 24 mėnesių. Mes padėsime Jums paruošti ir kreiptis dėl apmokamo darbo stažuotės bet kurioje JAV įmonėje. Mes tiesiogiai nesimokau jums.

Mokydamiesi universitete, studentams reikia skirti visą darbo dieną savo klasikinį darbą, todėl šiuo laikotarpiu nėra laiko dirbti ne visą darbo dieną.

21. Norėčiau prisijungti prie šios programos po vienerių metų, ar turėčiau kreiptis dabar?

Jūs galite taikyti iki 12 mėnesių iki pasirinktos atvykimo datos.

Tačiau, jei norite tiesiog sužinoti, ar galėsite gauti šią programą, galite kreiptis prieš 12 mėnesius. Bet jums reikės iš naujo pradėti, kai būsite pasiruošę ateiti.

Tarptautiniai studentai gali dalyvauti mūsų MSCS programoje vasario, balandžio, rugpjūčio arba spalio mėnesiais.

JAV piliečiai ir leidžiamieji gyventojai gali kreiptis tik į vasario ar rugpjūčio mėn.

22. Kokius įrašus siūlote kasmet?

Tarptautiniams studentams per metus turime keturis įrašus: vasario, balandžio, rugpjūčio ir spalio mėnesiais. Prašau leisti 2-3 mėnesiams taikyti paraiškos ir vizų išdavimo procedūras. JAV studentai gali atvykti tik vasario ir rugpjūčio mėn.

23. Mano anglų kalba nėra pakankamai gera bendrauti su jumis anglų kalba. Ar galėčiau naudoti kitas kalbas?

Ne, atsiprašau. Norint prisijungti prie šios programos, turite turėti priimtiną rašymo, kalbėjimo ir klausymo lygį anglų kalba. Jei to nepadarysite, turėsite patobulinti savo anglų kalbą.

24. Mano transkriptai nėra anglų kalba, ką turėčiau daryti?

Jūs galite užpildyti internetinę paraišką ir pateikti neoficialų vertimą į kursus, kuriuos atlikote bakalauro laipsnį, tačiau mes turėsime gauti oficialius jūsų transkriptų vertimus, kol galime suteikti galutinį programos patvirtinimą.

25. Kokios vizos reikia norint dalyvauti jūsų universitete?

Reikalinga F1 studento viza. Informacijos apie studentų vizas žr JAV valstybės departamento svetainė.

Norėdami sužinoti, kaip gauti priklausomas F-2 vizas, spustelėkite čia.

26. Ar galite suteikti man vizą?

Mes padėsime jums šiame procese. Užpildę visus priėmimo ir taikymo reikalavimus ir gavę galutinį programos priėmimą, mes suteiksime jums I-20 formą. Tai yra teisinis dokumentas, kuris leis jums kreiptis dėl F1 studentų viza JAV ambasadoje jūsų gyvenamosios vietos šalyje.

27. Ar turiu mokėti už savo kambarį ir maistą, kai būsiu stovykloje?

Iš pradžių ne. Jums nereikia iš anksto sumokėti už savo kambario ir maisto išlaidas. Šios išlaidos yra jūsų bendrosios programos išlaidos, kurios mokamos pirmiausia pagal banko paskolą, kuri prasideda po to, kai pradėjote mokėti savo apmokamą stažuotę.

28. Ar galiu dirbti savo universiteto kursuose?

Atsiprašau, bet ne. Per savo universiteto kursus jums reikės sutelkti dėmesį tik į studijas.

29. Ar mokėsite už savo kelionės į JAV išlaidas?

Jūs esate atsakingas už savo kelionės ir vizos išlaidų apmokėjimą.

30. Ar žinote ką nors, kas gali mane remti už šios programos pradinį mokėjimą?

Rėmėjo paieška yra jūsų pačių atsakomybė. Galite paprašyti draugų ir šeimos pagalbos. Jei žinote ką nors, kas yra JAV nuolatinis gyventojas arba pilietis, kuris būtų tinkamas ir norėtų pasirašyti paskolą iš JAV banko, galite gauti teisę į Alternatyvi paskola.

31. Ar turite stipendijų?

Tai, ką mes siūlome, yra geresnis už stipendiją. Mažos pradinės išlaidos, banko paskola padėsime organizuoti ir mokėti stažuotes, kurios paprastai uždirba $ 75,000 į $ 80,000 per metus. Paskola lengvai grąžinama iki baigimo.

Mes siūlome $ 1000 stipendijas asmenims, kurie įvertina mažiausiai 90% bendrojo testo (Graduate Record Exam) kiekybiniame skyriuje, jei prieš tai buvo imtasi ne daugiau kaip 24.

32. Kokios yra mano galimybės rasti stažuotę?

Jūsų šansai yra puikūs. Mes iš anksto atrenkame studentus programai, kuri, mūsų manymu, gerai veiks JAV praktinio mokymo rinkoje. Jei tinkamai atstovavote savo foną ir įgūdžius, ir jei turite gerų bendravimo įgūdžių (anglų ir anglų kalbomis), jūs gerai dirbsite šiandieninėje IT rinkoje. Dabartiniai praktikos studentų įdarbinimo rodikliai yra 98 iki 99%.

33. Kokios yra praktinio mokymo praktikos galimybės (CPT / OPT)?

Kai pradėsite savo akademinės programos stažuotės dalį, studento CPT (Mokymo praktinio mokymo) vizų programa leidžia jums iki dvejų metų treniruotis CPT JAV (tai priklauso nuo to, kaip greitai studentas pradeda CPT poziciją). galimas pratęsimas dar vieneriems metams specializacijos kelyje. Tai reiškia, kad CPT yra daugiausia 3 metų.

Kita galimybė - atlikti OPT (neprivalomas praktinis mokymas). Norint, kad jie būtų patvirtinti OPT, studentai turi įvykdyti visus gradacijos reikalavimus ir atlikti mažiau nei vienerius metus CPT. Pasibaigus šiems reikalavimams, studentai gali gauti vienerius metus OPT ir 2 daugiau metų STEM pratęsimo. Taigi, 4 metų. Sužinokite daugiau čia.

34. Ar turiu išimti kompiuterių profesionalų paskolą, jei neturiu CPT stažuotės?

Ne. Kompiuterių profesionalų paskola nepriimama tol, kol nepatvirtinsite mokymo programos praktinio mokymo stažuotės, kurios užtenka, kad galėtumėte patogiai gyventi ir mokėti už savo paskolą.

35. Kokie yra MSCS baigimo reikalavimai?

Žr. Gradacijos reikalavimus čia.

36. Ką daryti, jei neturiu bendro parašo, kuris yra JAV pilietis ar nuolatinis gyventojas?

Jei tarptautinis studentas neturi bendro parašo, turėsite sumokėti nedidelę sumą užsiregistravus. Reikalinga suma priklausys nuo finansinės pagalbos, kurią galite gauti, lygio. Tada jūsų programos išlaidų likutis mokamas per Kompiuterių profesionalų paskolą:

„Chart One One“ (reikalingas JAV pilietis arba nuolatinis gyventojas)
„Citizen Bank“ (reikalingas JAV pilietis arba nuolatinis gyventojas)
Atraskite (reikalingas JAV pilietis arba nuolatinis gyventojas)
Midwest One (MUM cosigns paskolos su studentu) Prašome perskaityti atskleidimas.
Navient (Sallie Mae) (reikalingas JAV pilietis arba nuolatinis gyventojas)
Pentagono FCU (reikalingas JAV pilietis arba nuolatinis gyventojas)
Wells Fargo (reikalingas JAV pilietis arba nuolatinis gyventojas)

Kaip matote iš pirmiau pateikto sąrašo, MUM yra banko paskolos su vietiniu banku garantas. Atkreipkite dėmesį: MUM nesuteikia jokios naudos ar naudos iš šio susitarimo ir galite pasirinkti bet kurį norimą skolintoją, įskaitant skolintojus, kurie nėra šio istorinio sąrašo.

37. Kokios yra „11“ didžiosios priežastys, kodėl kreipkitės į MS programą?

  1. MUM siūlo vieną iš labiausiai unikalių, įperkamų ir sėkmingų magistrantūros programų, skirtų programinės įrangos kūrimui ir interneto taikymui JAV. Mes turime 2300 + absolventus iš 85 šalių nuo 1996, o 800 MSCS studentai šiuo metu yra registruoti.
  2. * Viena maža pradinė įmoka apima visą švietimą, būstą, ekologišką maitinimą ir sveikatos draudimo išlaidas 8 mėnesiams universitete.
  3. Nemokama internetinė paraiška.
  4. Patyrę, rūpestingi, daugiašaliai fakultetai rengia mokinius nedelsiant sėkmės IT pramonėje.
  5. Saugi, draugiška, šeimyninė ir įvairi tarptautinė bendruomenė. (Žr Dienoraštis.)
  6. * Kompiuterių profesionalų karjeros centro darbuotojai rengia mokinius, siekdami surasti mokamas praktinio mokymo stažuotes. 99% stažuotės sėkmės rodiklis, su atlyginimais vidutiniškai $ 80,000 per metus.
  7. * Kai studentai gauna mokamą praktinio mokymo stažuotę, Universitetas padeda gauti paskolą už programos išlaidų likutį, o studentai patogiai grąžina paskolą nuo darbo užmokesčio iki baigimo.
  8. Visi kursai mokomi blokų sistemoje, kur studentai studijuoja vieną kursą per mėnesį visą darbo dieną. Tai leidžia giliai sutelkti dėmesį į kiekvieną naują discipliną, nuo suskaidytos kursų apkrovos ir baigti semestro egzaminų stresą.
  9. Kampusas skirtas studentams patogioje aplinkoje, kurioje yra labai patraukli, neužteršta gamtinė aplinka 365 gražiame hektare Amerikos širdyje (netoli Čikagos).
  10. Visi studentai mokosi paprasto, moksliškai patikrinto metodo, skirto didinti protinį aiškumą, kūrybiškumą, energiją, pasitenkinimą darbu ir streso pašalinimą.
  11. Mes siūlome šviežius ekologiškus vegetariškus valgius ir vienviečius kambarius.

* Užsienio studentams

38. Kokią informaciją JAV nuolatiniai gyventojai ir JAV piliečiai turi žinoti apie mūsų MSCS programą?

  1. JAV pareiškėjai gali dalyvauti tik rugpjūčio arba vasario mėn. (Rugpjūčio 9th yra kitas įrašas)
  2. Nereikalaujama turėti darbo patirties
  3. Paprastai galioja JAV federalinės studentų paskolos (pateikus FAFSA)
  4. Programa paprastai trunka 12-13 mėnesius universitete.
  5. Stažuotės nereikalingos, bet neprivalomos iki 8 mėnesių

Įėjimo datos:


TARPTAUTINIS:

  • vasaris
  • Gegužė
  • rugpjūtis
  • lapkritis

JAV PILIETIŠKAI IR Nuolatiniai gyventojai:

  • vasaris
  • rugpjūtis
„Maharishi“ vadybos universiteto kompiuterių profesionalų programos priėmimo darbuotojai

Mūsų Priėmimo komanda yra
Čia jums padėti