kira-kira Maharishi

Dina 1955, Maharishi Mahesh Nunung mimiti nawiskeun ka dunya pangaweruh tina hikmah Weda kuno Himalaya. Anjeunna ngawanohkeun basajan, alam, jeung universal Téhnik semedi Transcendental pikeun mantuan ngurangan sangsara tur mawa kabagjaan sarta minuhan ka sadaya tingkat masarakat.

Salila hirupna, Maharishi ngajar lega tur loba nulis loba buku ngeunaan Transcendental semedi. Dina 1971 anjeunna ngadegkeun Maharishi Internasional Universitas (diganti Maharishi Universitas Manajemén di 1993). Maharishi dimekarkeun Eling-Dumasar℠ pangajaran sangkan siswa bisa ngamekarkeun poténsi pinuh kreatif, sarta kukituna mikaresep kasuksésan sarta kabagjaan dina sakabéh aspék kahirupan maranéhanana.

Timer pangaweruh anu di jantung hiji pangajaran mum. Ku langsung ngalaman alam pangjerona arahna maranéhanana ngaliwatan téhnik Transcendental semedi, siswa bisa kalayan gampang nyambung pangaweruh unggal disiplin kana kahirupan maranéhanana sorangan, sarta ningali kahijian kaayaan sadaya pangaweruh. Kalawan pangalaman ieu sareng sudut pandang, sadaya pangaweruh janten kacida relevan, sarta gampang dilarapkeun pikeun kasuksesan dina sagala widang bagean.

Leuwih jéntré ngeunaan murid ngembangkeun pribadi.