Recruiting Tour Afrika / Wétan Tengah:
Program Komputer Profesional Master urang

November 23 - Désémber 19, 2018

The Komputer Profesional Program Master urang di Maharishi Universitas Manajemén mangrupa salah sahiji program Élmu Komputer MS paling unik, popular tur suksés di Amérika Serikat, kalawan 2500 + lulusan ti 85 bangsa saprak 1996, sarta leuwih ti 800 mahasiswa ayeuna. program nu ngagabungkeun kaum akademisi canggih ti tingkat sarjana Gelar Master di Élmu Komputer kalayan aplikasi praktis di pausahaan teknis canggih di Amérika Serikat.

Minuhan Dean jeung Diréktur Élmu KomputerDean Nagreg Guthrie sarta Diréktur Elaine Guthrie

Dina respon kana rébuan inquiries sarta aplikasi kami nampi unggal taun ti Afrika sarta Wétan Tengah, Nagreg Guthrie, Ph.D, Dean Emeritus tina Sakola Komputer Élmu, Dean Téknologi Akademis, sarta Professor of Élmu Komputer, sarta Diréktur Program Élmu Komputer Elaine Guthrie bakal iinditan ka Nigeria, Rwanda, Uganda, Ethiopia, Yordan, Mesir jeung kalkun ti November 23 nepi ka Désémber 19, 2018 papanggih jeung calon murid jeung universitas luhur di unggal bangsa.

siswa Élmu Komputer sarta lulusan kalayan derajat jajaka urang nu diondang pikeun minuhan Guthrie urang di ceramah na rapat dijadwalkeun handap.

Pikeun patarosan na komentar kana wisata ieu, mangga surélék urang Ieuh.

Rapat Nigeria

Lagos: Jumaah, November 23rd, (6: 00 PM - 8: 30 PM): Radisson Blu Anchorage, Lagos, 1 Ozumba Mbadiwe Avenue, Victoria Island, Lagos, VI, Victoria Island, Lagos, 101241. mesen tikét bébas mun acara kieu Ieuh. Acara réngsé.

Lagos: Sabtu, November 24th, (9: 30 AM - 11: 30 AM): Radisson Blu Anchorage, Lagos, 1 Ozumba Mbadiwe Avenue, Victoria Island, Lagos, VI, Victoria Island, Lagos, 101241. LAKU! Tiket masih sadia pikeun 6: 00 mun 8: 30 PM Jumaah pasamoan (luhur, di luhur). Acara réngsé.

Lagos: Sabtu, November 24th, (2: 00 PM - 4: 00 PM): Radisson Blu Anchorage, Lagos, 1 Ozumba Mbadiwe Avenue, Victoria Island, Lagos, VI, Victoria Island, Lagos, 101241. LAKU! Tiket masih sadia pikeun 6: 00 mun 8: 30 PM Jumaah pasamoan (luhur, di luhur). Acara réngsé.

Ibadan: Senén, November 26th, (6: 00 PM - 8: 30 PM): Golden Tulip Hotel, Kuartal 781 GRA, Jericho, Ibadan. mesen tikét bébas mun acara kieu Ieuh. Acara réngsé.

Rapat Rwanda

Kigali: Rebo, November 28th, (6: 00 PM - 8: 30 PM): Radisson Blu Hotel, KG 2 Rd, Kigali. kamar badag ayeuna sadia! mesen tikét bébas mun acara kieu Ieuh. Acara réngsé.

Rapat Uganda

Kampala: Senén, December 3rd, (6: 00 PM - 8: 00 PM): Kampala Serena, PO Box 7814 Kintu Jalan, Kampala. mesen tikét bébas mun acara kieu Ieuh.

Kampala: Salasa, December 4th, (6: 00 PM - 8: 00 PM): Kampala Serena, PO Box 7814 Kintu Jalan, Kampala. mesen tikét bébas mun acara kieu Ieuh.

Rapat Étiopia

Addis Ababa: Kemis, December 6th, (6: 00 PM - 8: 00 PM): ICT Kemranjén Gedong, Arat Kilo, woreda: 09, Sub-Kota: Arada, Addis Ababa. mesen tikét bébas mun acara kieu Ieuh.

Addis Ababa: Jumaah, December 7th, (6: 00 PM - 8: 00 PM): ICT Kemranjén Gedong, Arat Kilo, woreda: 09, Sub-Kota: Arada, Addis Ababa. mesen tikét bébas mun acara kieu Ieuh.

Rapat Mesir

Kairo: Salasa, December 11th, (6: 00 PM - 8: 00 PM): The Yunani Kampus, 28 Falaki St. رقم 28 شارع الفلكى, باب اللوق, Bab El Louk, Kairo 11513, Mesir. mesen tikét bébas mun acara kieu Ieuh.

Rapat Yordania

Amman: Saptu, December 15th, (9: 00 AM - 12: 00 Beurang): لو غراند عمان مانيدجد باي أكوروهوتلز Le Grand Amman Diurus Ku AccorHotels, Ratu Nour St., Shmeisani, Amman, 11195, Yordania. mesen tikét bébas mun acara kieu Ieuh.

Rapat Turki

Istanbul: Rebo, December 19th, (6: 00 PM - 8: 00 PM): Swissotel The Posphorus Istanbul, Visnezade Mah Acisu Sok No: 19 Maçka, Besiktas, Istanbul, 34357, Bekasi. mesen tikét bébas mun acara kieu Ieuh.

Pikeun patarosan na komentar kana wisata ieu, mangga surélék urang Ieuh.

Recruiting Calendar Tour