Syarat aplikasi

1. Syarat akademik

Anjeun kudu mibanda gelar taun sarjana 3-4 di Élmu Komputer atawa subyek nu patali ti hiji kuliah accredited atanapi universitas ku minimum IPK of 2.7 kaluar tina 4.

Sareng titik kelas rata handap 2.7 Anjeun bakal peryogi nyokot test umum GRE jeung skor sahenteuna 70% (158) dina bagian kuantitatip bisa dianggap keur pangakuan kana program MSCS urang. Diajar deui.

2. Pangalaman damel

lulusan gelar 4-taun diwajibkeun boga minimum 6 bulan pangalaman IT jalan.

lulusan gelar 3-taun diwajibkeun boga minimum 2-3 taun pangalaman IT jalan.

Catetan: sataun Final atanapi lulus santri sareng IPK tinggi na euweuh pangalaman gawé bisa jadi ditagihkeun.

3. pangaweruh Level

Anjeun kudu jadi akrab jeung salah sahiji basa ieu: C, C #, C ++ atawa Java 8 atanapi 9.

4. Alus Proficiency Inggris

Anjeun kedah tiasa maca, nyarita jeung ngarti basa Inggris ogé. Ngayakeun TOEFL atawa IELTS anu diperlukeun. Urang ngalakukeun telepon atawa Skype ngawawancara ka assess kaahlian Inggris Anjeun.

5. Data Élmu Lagu (Goréng)

Nyaéta sarat tambahan pikeun lawang kana lagu ieu.

6. Lulusan Rékam Ujian (GRE)

Sanajan henteu diperlukeun keur kalolobaan nagara, urang niatna ajak anjeun nyokot test umum GRE. A skor GRE tinggi bisa ngurangan jumlah awal siswa internasional dipenta mayar kana enrollment. Ogé, nyokot GRE ngaronjatkeun likelihood internationals meunangkeun hiji visa murid pikeun program urang.

GRE anu diperlukeun ti pelamar ti India jeung Iran, Iwal mun gaduh 2 taun atawa leuwih tina mayar pangalaman gawé programming profésional, sarta IPK anjeun luhur 3.0 (B rata).

Kaping Éntri:


internasional:

  • Pebruari
  • Mei
  • Agustus
  • Nopember

AS warga & Warga permanén:

  • Pebruari
  • Agustus

Hambalan aplikasi

Fase 1: Ngabéréskeun formulir aplikasi online IEUH.

Fase 2.1: Candak ujian programming.

Pikeun test basajan ieu, anjeun diperlukeun nulis kode dina salah sahiji basa di handap ieu: Java, C ++, C #, atawa basa C. Mun anjeun teu lulus ujian, anjeun bakal kedah diajar programming pikeun sawatara waktu lajeng nyandak test deui sateuacan aplikasi Anjeun bisa neruskeun. Tempo test sample.

2.2: Kirim item dipénta dina aplikasi Daptar pariksa kaasup transkrip anjeun sarta neruskeun pikeun review akademik.

Catetan: Mangga teu ngirim item ieu dugi Anjeun dipenta pikeun ngirim aranjeunna.

Admissions bakal marios sadaya dokumén anjeun sarta nangtukeun lamun bisa ditarima jeung MS dina Program Élmu Komputer. Sababaraha mahasiswa bakal diperlukeun keur boga wawancara teknis sareng salah sahiji dosen urang. Lamun teu katampa kana program, teras Admissions bakal ngantep anjeun terang sarat anjeun bakal kedah minuhan guna ditarima di mangsa nu bakal datang.

2.3: wawancara Inggris via telepon atawa Skype

Fase 3: ditampa. Tingkat bantuan keuangan dibikeun

Fase 4: Verifiying finances

    1. Kirim surélék pernyataan bank jeung formulir perjangjian Program.
    2. Kirim surélék dokumén verifying finances.
    3. Nepikeun fee aplikasi.
    4. Asup formulir perjangjian murid.

Catetan: Murid ti Mesir, Étiopia jeung Nepal diwajibkeun pikeun neuleuman téhnik Transcendental tapa di nagara imah maranéhanana saméméh ditampa akhir geus dibales.

Fase 5: I-20 & status visa

5.1: Urang kirimkeun I-20 mun katampa ngalamar.

5.2: Anjeun ngajadwalkeun Anjeun pisa tatanyaan di Kadutaan AS, hadir wawancara visa anjeun sarta nampa visa ka.

Fase 6: arrangements Travel

6.1: Buku hiber ka Cedar Rapids, Iowa.

6.2: Ngabéjaan wawakil admissions anjeun tina rancana perjalanan perjalanan anjeun sarta ménta parentah nu aya dina angkot ka Universitas.

Fase 7: Datangna on kampus

Sakali Anjeun geus anjog, Di dieu Éta Naon nyangka:

  1. Ngarasakeun 8-9 bulan coursework on kampus.
  2. Milari hiji Praktis Cimanuk (CPT) magang pakasaban kurikuler di hiji parusahaan AS dina hidayah ti Karir Nempatkeun Center urang.
  3. coursework lengkep via pangajaran kajauhan bari gaining, pangalaman profésional leungeun-on dina gaji pinuh, sarta mangtaun kiridit akademik.
  4. Hadir upacara wisuda!

Aplikasi Tumbu:

Kaping Éntri:


internasional:

  • Pebruari
  • Mei
  • Agustus
  • Nopember

AS warga & Warga permanén:

  • Pebruari
  • Agustus

Patarosan pangseringna tanya

1. Naon téh IPK?

IPK teh Kelas Point Rata-rata tina hambalan Anjeun salami gelar anjeun sarta kadangkala nembongkeun sakumaha kumulatif Kelas Point Rata-rata

2. Kami moal ti AS I masih tiasa gabung program anjeun?

Sumuhun, ampir kabéh urang siswa anu mahasiswa internasional. Dina unggal entri kami geus kungsi mahasiswa ti sahenteuna 15 nagara béda, sarta gaduh 2200 lulusan ti 83 bangsa saprak 1996.

3. What is the IPK minimum?

2.7 kaluar tina 4.0 téh kelas minimum titik rata (IPK), tapi kalayan IPK nu ogé bakal butuh sababaraha pangalaman gawé programming bisa ditarima.

Ku IPK handap 2.7 Anjeun bakal kedah nyandak éta uji umum GRE jeung skor sahenteuna 70% (158) dina bagian kuantitatip bisa dianggap keur pangakuan kana program MSCS urang. Klik Ieuh kanggo inpo punten.

4. Naon sarat gelar pikeun ditampa?

Ngabogaan sahenteuna hiji 3-taun gelar sarjana muda di Élmu Komputer atanapi widang patali jeung hiji IPK ditarima nyaéta sarat hiji. Tempo syarat akademik.

5. Naon sarat ngerjakeun pangakuan?

A gelar opat taun lulusan bakal perlu minimum 6 bulan program pangalaman gawé. A gelar tilu taun lulusan bakal butuh 2-3 taun program pangalaman gawé.

Catetan: sataun Final atanapi lulus santri sareng IPK tinggi na euweuh pangalaman gawé bisa jadi ditagihkeun.

warga AS jeung warga permanén teu kedah pangalaman gawé.

6. Kuring geus teu beres gelar kuring sarjana muda urang acan. Dupi abdi tetep berlaku?

Sumuhun, tapi anjeun teu bisa ditarima dugi kami nampi konfirmasi resmi nu Gelar sarjana muda anjeun geus réngsé.

7. Dupi abdi tiasa nyandak gelar ieu online?

Hampura, no. durasi program téh 8-9 bulan diajar di kampus urang, nyandak salah tangtu unggal bulan. Lajeng nyokot 3-minggu Karir Strategi Wagub kalayan ahli HR kami pikeun nyiapkeun nyungsi hiji Pelatihan Praktis kurikuler (CPT) dibayar magang nepi ka 24 bulan.

Total MSCS waktos program pikeun internationals nyaeta sabudeureun 31 bulan, iwal mun hoyong buka sakola full-waktu keur 12-13 bulan jeung mayar jumlah pinuh payun. Salila internships, siswa nyandak sahenteuna 4 kursus bagian-waktu liwat pendidikan kajauhan, diajar kana soré sarta weekends. (Unggal Tangtu jarak nyokot ngeunaan opat bulan ka ngalengkepan.)

8. Sanggeus completing program ieu, jenis gelar bakal ceunah?

Anjeun bakal nampa gelar master dina Komputer Élmu nu geus dipikawanoh di sakuliah dunya.

9. Naon panjang program MS ieu?

Aya ayeuna tilu kamungkinan pilihan program pikeun MS kami di Élmu Komputer.

  • Ieu ilaharna diperlukeun ngeunaan 31 bulan keur ngalengkepan Lagu 1 of MS kami di Élmu Komputer pikeun siswa internasional, jeung 8-9 bulan on ulikan kampus.
  • Lagu 2 merlukeun pembayaran awal gedé, tapi kirang sakabéh waktu earn gelar éta.
  • Lagu 3 merlukeun ulikan full-waktu dina kampus pikeun 12-13 bulan kalayan Pelatihan Praktis pilihan, sarta merlukeun pembayaran program pinuh di awal.

10. Ulah anjeun nawiskeun hiji gelar Masters dina IT, jaringan komputer atawa manajemén database?

Hampura, no. Urang ngan boga gelar master dina Élmu Komputer, sarta fokus is on ngembangkeun software, aplikasi wéb atawa elmu data (Anyar).

11. Kuring henteu weruh kumaha carana program jeung C, C ++, C # atawa Java. Am I layak pikeun program ieu?

Hampura, no. Dina raraga dianggap keur program husus ieu, anjeun kudu geus pangaweruh gawe dina sahenteuna salah sahiji basa program, sajaba aplikasi sejenna sarat.

Java mangrupa bahan pangajaran basa primér kami dina program MS. Ngalamar wanting pikeun nguatkeun knowlege maranéhanana Java meureun hoyong earn hiji Java Oracle bijil online. Mangga klik Ieuh mun leuwih jéntré. Kami ngarékoméndasikeun ka SE8 atanapi SE9 tangtu. Microsoft C # sertipikat oge berharga.

12. Dupi aya wates umur pikeun ngagabung program ieu?

Aya wates umur, tapi hal anu penting pikeun mibanda pangaweruh jeung pangalaman ayeuna kalayan C, C ++, C #, atawa Java.

13. Dupi anjeun gaduh kampus cabang di nagara sejen?

Hampura, no. universitas urang aya ngan di US

14. Kuring keur pilari hiji program sarjana, naon bisa atuh?

Mangga buka universitas urang website pikeun nempo program sarjana urang.

gelar urang muda di Élmu Komputer digambarkeun Ieuh. Mangga klik dina Menta Info> tombol pikeun meunangkeun informasi nu langkung lengkep ihwal program BS.

15. Nyaeta TOEFL atawa IELTS sarat pikeun program ieu?

No Urang make telepon atawa skype ngawawancara hirup ka assess kaahlian Inggris. Lamun diperlukeun, kami boga sorangan tés kamahéran basa Inggris urang pikeun evaluate tingkat anjeun tina pamahaman Inggris sarta diomongkeun. Aya butuh wae tés Inggris luar.

16. Nyaeta Pascasarjana Rékam Ujian (GRE) diperlukeun?

No, teu iwal IPK anjeun handap sarat minimal urang tina 2.7 kaluar tina 4.0. Mun IPK Anjeun teu papanggih sarat urang, urang nanya nyokot GRE. Ku IPK handap 2.7 Anjeun bakal kedah nyandak éta uji umum GRE jeung skor sahenteuna 70% (158) dina bagian kuantitatip bisa dianggap keur pangakuan kana program MSCS urang. Klik Ieuh kanggo inpo, mangga.

Catetan: GRE anu diperlukeun ti pelamar ti India jeung Iran, Iwal dipibanda 2 taun atawa leuwih tina mayar pangalaman gawé programming profésional, sarta IPK maranéhanana nyaéta luhur 3.0 (B rata).

Pikeun Ngalamar ti nagara sejen, urang niatna ajak anjeun nyokot GRE, tapi teu diperlukeun. A skor GRE tinggi bisa ngurangan jumlah awal siswa internasional dipenta mayar kana enrollment. Ogé, nyokot GRE ngaronjatkeun likelihood internationals meunangkeun hiji visa murid pikeun program urang. A skor GRE mangrupakeun cara nu sae pikeun nandaan kakuatan anjeun sakabéh, komo lamun eta henteu diperlukeun, bisa jadi hiji asset pikeun aplikasi Anjeun.

17. IPK abdi kirang ti 2.7. Kuring masih boga kasempetan pikeun dianggap keur program anjeun?

Cara pangalusna pikeun offset IPK Anjeun low nyaeta nyandak GRE jeung skor luhur di sagala bagian, utamana bagian kuantitatif. Anjeun bakal kedah nyandak éta uji umum GRE jeung skor sahenteuna 70% (158) dina bagian kuantitatip bisa dianggap keur pangakuan kana program MSCS urang. Klik Ieuh kanggo inpo punten.

18. Kumaha carana abdi tiasa nerapkeun pikeun program anjeun?

Anjeun tiasa nerapkeun online di ieu link. Anjeun bakal peryogi transkrip universitas anjeun dina urutan ngeusian kaluar aplikasina.

19. Sabaraha teu eta ngarugikeun pikeun kuring nerapkeun?

Aya fee ngeusian kaluar aplikasi online awal, sarta éta basajan tur lugas.

20. Dupi anjeun masihan kuring pakasaban?

Kami hiji universitas accredited maturan gelar Master di Élmu Komputer sareng magang latihan praktis diperlukeun nepi ka 24 bulan. Urang mantuan Anjeun sareng Nyiapkeun na ngalamar magang karya dibayar anjeun dina naon baé parusahaan di AS. Urang ulah langsung nyewa anjeun.

Bari diajar dina kampus, siswa merlukeun full-waktu perhatian kana classwork maranéhanana, jadi teu aya waktu pikeun pagawean bagian-waktu mangsa ieu.

21. Abdi hoyong gabung program ieu sanggeus sataun, atuh nerapkeun ayeuna?

Anjeun bisa jadi ditagihkeun nepi ka 12 bulan saméméh tanggal Éntri Anjeun dipilih.

Sanajan kitu, lamun ngan saukur hayang manggihan lamun bakal cocog keur program ieu, mangka anjeun bisa nerapkeun saméméh 12 bulan. Tapi anjeun bakal kedah reapply nalika anjeun siap datangna.

siswa internasional bisa enroll dina program MSCS urang dina bulan Pebruari, April, August atanapi Oktober.

warga AS jeung Permant Warga wungkul bisa dilarapkeun ka enroll dina bulan Pebruari atanapi Agustus.

22. éntri anu anjeun nawiskeun unggal taun?

Simkuring boga opat éntri per taun pikeun siswa internasional: Pébruari, April, Agustus sarta Oktober. Mangga ngawenangkeun 2-3 bulan keur prosés aplikasi tur visa. siswa AS bisa asupkeun dina bulan Pebruari jeung Agustus, wungkul.

23. Inggris abdi teu cukup alus pikeun ngahubung sareng anjeun dina basa Inggris. Bisa I nganggo basa séjén?

Taya, punten. Dina raraga gabung program ieu, anjeun kudu boga hiji tingkat ditarima nulis, diomongkeun jeung ngadengekeun dina basa Inggris. Lamun henteu, anjeun baris perlu ningkatkeun Inggris anjeun méméh nerapkeun.

24. transkrip abdi teu di Inggris, kumaha atuh?

Anjeun bisa ngeusian kaluar ti aplikasi online, sarta méré panarjamahan Vérsi non-resmi ti kursus geus dicokot dina gelar sarjana muda anjeun, tapi kami baris perlu nampa tarjamahan resmi transkrip anjeun saméméh bisa ngabulkeun ditampa final pikeun program.

25. Jenis nu tina visa kuring kudu meunang hadir universitas anjeun?

Hiji visa murid F1 anu diperlukeun. Kanggo inpo tentang visas murid, ningali AS Departemen ramatloka Propinsi.

Pikeun ngalenyepan lalaki gumantung visas F-2 mangga klik Ieuh.

26. Dupi anjeun nyadiakeun kuring jeung visa ka?

Urang mantuan anjeun prosés ieu. Saatos Anjeun ngalengkepan sagala pangakuan sarta aplikasi sarat na geus teges ditampa final pikeun program, urang baris nyadiakeun Anjeun sareng hiji formulir I-20. Ieu dokumen legal anu bakal ngidinan Anjeun pikeun nerapkeun pikeun hiji visa murid F1 di Kadutaan AS di nagara anjeun tinggal.

27. Kuring kudu mayar kamar kuring jeung kadaharan dina mangsa abdi tetep dina kampus?

Mimitina aya. Anjeun teu kudu tos mayar biaya kamar sarta kadaharan anjeun. Maranéhanana waragad anu bagian tina ongkos program sakabéh Anjeun nu geus mayar kanggo utamina ku injeuman bank anjeun nu dimimitian sanggeus geus dimimitian nyieun hiji panghasilan di magang anjeun dibayar.

28. Dupi abdi tiasa dianggo mangsa kuring kursus dina kampus?

Hampura, no. Salila anjeun kursus dina kampus, anjeun bakal kedah ngan difokuskeun diajar.

29. Dupi anjeun kersa mayar expenses abdi iinditan ka AS?

Anjeun jawab Mayar for kos perjalanan sorangan jeung waragad visa.

30. Sugan aya nu apal saha anu tiasa sponsor kuring keur mayar awal program ieu?

Pananjung sponsor hiji tanggung jawab sorangan. Anjeun tiasa nanya ka babaturan sareng kulawarga pikeun bantuan. Lamun nyaho batur anu mangrupakeun nyicingan permanén AS atawa warga anu bakal jadi layak tur daék ko-asup kecap injeuman ti bank AS, Anjeun bisa cocog keur hiji injeuman alternatif.

31. Dupi anjeun gaduh beasiswa?

Keur naon urang nawiskeun sabenerna hadé ti beasiswa. béaya rendah awal, injeuman bank kami ngabantu ngatur, sarta dibayar magang nu ilaharna earns $ 75,000 ka $ 80,000 sataun pikeun ngamimitian. injeuman gampang repaid saméméh kalulusan.

Urang nawiskeun $ 1000 beasiswa ka individu anu skor sahenteuna 90% dina bagian kuantitatif sahiji test umum GRE (Pascasarjana Rékam Ujian), lamun eta dicandak henteu leuwih ti 24 sababaraha bulan kapengker.

32. Naon Chances mah nyungsi hiji magang?

Chances anjeun téh alus teuing. Simkuring tos milih siswa pikeun program anu urang pikir bakal ngalakukeun ogé di pasar latihan praktis AS. Lamun geus digambarkeun leres tukang anjeun sarta kaahlian, jeung lamun boga abilities komunikasi alus (ditulis tur diucapkeun Inggris), anjeun bakal ngalakukeun ogé di pasar IT dinten ieu. ongkos panempatan ayeuna pikeun siswa magang kami téh 98 mun 99%.

33. Naon anu pilihan pikeun internships latihan praktis (CPT / milih)?

Sakali anjeun ngawitan bagian magang tina program akademik anjeun, siswa CPT (kurikuler Praktis Cimanuk) program visa ngidinan Anjeun nepi ka dua taun lakukeun internships CPT di AS (ieu gumantung kana kumaha gancang murid dimimitian dina posisi CPT), sareng mungkin extension for geus salah deui taun dina Spésialisasi lagu. Ieu hartina total maksimum 3 taun on CPT.

Pilihan séjén nyaéta pikeun ngalakukeun milih (Goréng Pelatihan Praktis). Dina raraga jadi disatujuan pikeun milih, siswa kedah ngalengkepan kabeh syarat kalulusan, sarta geus dipigawé kirang ti sataun ti CPT. Sakali pamadegan syarat anu réngsé, lajeng mahasiswa anu layak pikeun hiji taun milih tambah 2 taun leuwih ti extension bobot. Ku kituna, 4 taun total. Diajar deui Ieuh.

34. Am I diperlukeun nyandak kaluar injeuman Komputer Profesional mun kuring teu boga magang CPT?

No The Komputer Profesional injeuman teu dicandak dugi ka ngamankeun hiji magang latihan praktis kurikuler anu bayaran cukup pikeun anjeun cicing comfortably sarta nyieun pangmayaran on injeuman Anjeun.

35. Naon sarat kalulusan MSCS?

Mangga tingali Syarat rapor Ieuh.

36. Kumaha lamun kuring teu boga ko-signer saha warga AS atawa nyicingan permanén?

Lamun murid internasional boga ko-signer, anjeun bakal diperlukeun mayar jumlah modest kana enrollment. Jumlah diperlukeun bakal gumantung kana tingkat bantuan kauangan nu cocog. Kasaimbangan expenses program anjeun lajeng dibayar ngaliwatan Profesional injeuman Komputer:

Piagam Hiji (warga AS atawa tumbal nyicingan permanén diperlukeun)
Warga Bank (warga AS atawa tumbal nyicingan permanén diperlukeun)
Ngajalajah (warga AS atawa tumbal nyicingan permanén diperlukeun)
Midwest Hiji (mum cosigns gajian kalawan mahasiswa) Mangga baca nyingkaban.
Navient (Sallie Mae) (warga AS atawa tumbal nyicingan permanén diperlukeun)
Pentagon FCU (warga AS atawa tumbal nyicingan permanén diperlukeun)
Sumur Fargo (warga AS atawa tumbal nyicingan permanén diperlukeun)

Salaku bisa ningali tina daptar di luhur, mum teh guarantor tina kecap injeuman bank sareng bank lokal. Perhatikeun: mum narima moal manfaat atawa kauntungan tina susunan kieu anjeun bisa milih lender sagala hayang kaasup lenders teu dina daptar sajarah ieu.

37. Naon 11 Alesanna Great panawaran pikeun program MS anjeun?

  1. Mum nawarkeun salah sahiji program paling unik, affordable tur suksés master di Development Software & Web Aplikasi di AS. Simkuring gaduh 2300 + lulusan ti nagara 85 saprak 1996, sarta santri 800 MSCS ayeuna enrolled.
  2. * Salah pembayaran awal low nyertakeun sakabéh pangajaran, perumahan, makan organik, jeung asuransi kaséhatan waragad pikeun 8 bulan on kampus.
  3. aplikasi online gratis.
  4. Ngalaman, miara, dosen multi nasional nyiapkeun siswa for keur ayaan saharita di industri IT.
  5. Aman, ramah, kulawarga-kawas, sarta komunitas internasional rupa-rupa. (Tempo kami blog.)
  6. * Komputer Profesional staf Karir Center nyiapkeun siswa for keur ayaan di locating dibayar internships latihan praktis. 99% magang laju kasuksésan panempatan, kalawan gaji averaging $ 80,000 per taun.
  7. * Sakali mahasiswa ménta magang latihan praktis mayar, universitas assists di sia injeuman pikeun kasaimbangan waragad program, sarta santri comfortably repay injeuman ti gaji saméméh lulus.
  8. Sakabéh kursus anu ngajarkeun dina Sistim block, dimana siswa diajar salah tangtu per bulan pinuh-waktu. Hal ieu ngamungkinkeun fokus jero dina unggal disiplin anyar, kabebasan tina beban Tangtu fragmented, sarta ilangna tungtung-of-semester stress ujian.
  9. kampus dirancang pikeun genah murid dina pisan pikaresepeun, lingkungan alam polusi bébas on 365 acres geulis di heartland of America (teu tebih ti Chicago).
  10. Sakabéh santri diajar hiji basajan, téhnik ilmiah diverifikasi pikeun ngaronjatkeun kajelasan mental, kreativitas, tanaga, kapuasan pakasaban, sarta ngaleungitkeun stres.
  11. Urang nyadiakeun seger makan vegetarian organik jeung single kamar tinggal aula.

* Pikeun siswa internasional

38. Inpo Naon AS padumuk permanén sarta warga AS peryogi kauninga ngeunaan program MSCS kami?

  1. Ngalamar AS wungkul bisa enroll dina bulan Agustus atawa Pébruari (Agustus 9th nyaeta Éntri salajengna)
  2. Teu diwajibkeun mibanda pangalaman gawé
  3. Biasana mumpuni pikeun AS gajian murid féderal (sanggeus ngirimkeun FAFSA)
  4. Program biasana nyokot 12-13 bulan on kampus.
  5. Internships teu diperlukeun, tapi pilihan nepi ka 8 bulan

Kaping Éntri:


internasional:

  • Pebruari
  • Mei
  • Agustus
  • Nopember

AS warga & Warga permanén:

  • Pebruari
  • Agustus
Admissions Staf pikeun Program Profesional Komputer di Maharishi Universitas Manajemén

Tim Admissions kami téh
Di dieu pikeun Mantuan Anjeun