Bentuk Émbaran pribadi

Mangga eusian formulir ieu sareng klik "Kirim Data" tombol di handap kaca.

Catetan: Inpo palsu atawa nyasabkeun dina aplikasi Anjeun bisa ngahasilkeun PHK ti program.

Widang nu dibutuhkeun *


INPORMASI UMUM

Pikeun dokumen resmi, mangga nunjukkeun kumaha anjeun bakal ngeusian kaluar di handap:

Milis Alamat ngirim pakét ditampa kana (punten teu nganggo sababaraha Post Box)


kawarganagaraan


INPO PRIBADI

Lamun enya, mangga ngajelaskeun lengkep dihandap:

Lamun enya, mangga daptar dihandap sarta ngajelaskeun:

Daptar sejen / Cipondoh, Tangerang 2:


darurat kontak

Jalma béja bisi tina kaayaan darurat:


karangan

Mangga nulis esai kana tiap tina patarosan di handap ieu. Panjang minimum pikeun tiap karangan mangrupa kecap 200. Mun boh karangan henteu minuhan sarat ieu, anjeun bakal dipenta pikeun nulis éséy deui.


sertipikasi

Kuring ngajamin yen sagala pernyataan dijieun ku kuring di ngalamar pangakuan kana Maharishi Universitas Manajemén anu lengkep jeung bener. Kuring nyadar yén pernyataan palsu bisa jadi grounds pikeun panolakan tina pangakuan atawa PHK ti universitas.
"Ngaran dicitak anjeun diitung salaku signature Anjeun."


Aplikasi Tumbu:

Kaping Éntri:


internasional:

  • Pebruari
  • Mei
  • Agustus
  • Nopember

AS warga & Warga permanén:

  • Pebruari
  • Agustus