Bentuk rekomendasi

Widang nu dibutuhkeun *


NAME ngalamar'S


TO EVALUATOR THE

Diréktur Admissions bakal ngahargaan evaluasi anjeun ngalamar ieu. Mangga ngajawab sakumaha husus salaku kamungkinan, saprak éta bakal ngabantu greatly di mengevaluasi ngalamar pikeun pangakuan kana Maharishi Universitas Manajemén. Lamun anjeun geus rengse formulir ieu, mangga klik tombol ngalebetkeun.

Mangga meunteun éta ngalamar dina ciri handap:

ngalamar ieu Maharishi Universitas Manajemén.


Aplikasi Tumbu:

Kaping Éntri:


internasional:

  • Pebruari
  • Mei
  • Agustus
  • Nopember

AS warga & Warga permanén:

  • Pebruari
  • Agustus