Ntri ku Compro

Murid Gain Pangaweruh motong-Tepi

Murid Gain motong Tepi "Spring kerangka" Pangaweruh: Ieu kaliwat Désémber (2017), mum Élmu Komputer Professor Payman Salek ngahadiran "SpringOne Platform Konférénsi" di San Fransisco, nu konferéensi paling signifikan dina Spring kerangka sarta téknologi patali. Kalawan 2800 + Hadirin, 145 + ceramah, 200 + speaker, keynotes 32, sarta sponsor 43, SpringOne Platform 2017 éta "saukur endah!" [...]

Papanggih Professor Bruen

Komputer kami Profesional ( "ComPro (SM)") Program MS dina mum geus dipikawanoh global pikeun Nyiapkeun siswa pikeun IT jeung kasuksésan karir pribadi. Kawas sakabeh profesor urang, Élmu Komputer Mitra Professor Joe Bruen muterkeun hiji peran badag dina pangajaran unik tur unprecedented ieu. Dua faktor ngakibatkeun kasuksésan mahasiswa urang 'Gaduhan kacida industri-ngalaman senior pangajaran dosen di [...]

Murid ComPro Kita Hayu Ti 111 Bangsa

Murid 'ComPro' Kita Hayu Ti 111 Bangsa Kusabab 1996, pamekar software ngalaman ti bangsa 111 sakuliah dunya (tempo di luhur) geus enrolled di Profesional Komputer kami Program Master di AS (mum ieu lokasina dimana bunderan beureum aya dina gambar di luhur.) Program , affectionately katelah 'ComPro,' nawarkeun kasempetan unik dina atikan luhur, ngagabungkeun panganyarna canggih praktis [...]

Leuwih ti saukur Komputer Élmu Master urang

Mangpaat Multi-Budaya Living Leuwih ti ngan hiji Élmu Komputer Master urang: mangpaat Living Multi-Budaya (Ieu reprint sahiji artikel diterbitkeun Juli 24, 2017, ku mum murid Brasil Mauro Nogueira, PMP, dina grup LinkedIn: Komputer Profesional di Maharishi Universitas Manajemén.) The pangalaman urang tadi mana saluareun earning hiji gelar maju. Urang earned a "global-siap" [...]

Catetan Jumlah lulusan Élmu Komputer Master urang

On June 24th, Maharishi Universitas Manajemén dileler derajat akademik 579 ka angka rékaman lulusan ti 55 bangsa-ngaronjat leuwih ti 1 / 3 ti taun ka tukang. Leuwih ti 60% tina lulusan taun ieu sacara narima Master of Science di derajat Élmu Komputer, sarta total ieu ngeunaan 350 bisa janten single kalulusan catetan AS anyar [...]

Wétan Recruiting Tour Asian

Wétan Recruiting Tour Asian: Komputer Profesional Master urang Profesional Program The Komputer Program Master urang di Maharishi Universitas Manajemén mangrupa salah sahiji program Élmu Komputer MS paling unik, popular tur suksés di Amérika Serikat, kalawan 1777 lulusan ti 80 bangsa saprak 1996, sarta leuwih ti 1000 mahasiswa ayeuna. program nu ngagabungkeun kaum akademisi canggih tina hiji [...]

Data Élmu Lagu Katambah mun mum Kurikulum

Nyiapkeun siswa kami pikeun kasempetan pagawean pisan tumuwuh global dina Manajemén Data, mum ayeuna maturan Élmu Data Lagu keur elmu komputer jeung murid matematika. Numutkeun mum Department Élmu Komputer Professor Emdad Khan: "Data Élmu nu mendominasi dunya data-disetir numeris dinten ieu, nya tombol pikeun Internet salajengna Generation, anu bakal [...]

Dina Times nangtang, mum nyaeta Aman & Friendly

Kalayan ngaronjatna kasempetan pikeun perjalanan asing pikeun atikan profésional, aya masalah universal tangtu dibagikeun ku sakabeh siswa jeung kulawarga maranéhanana .... Baris hiji universitas Amérika jadi aman? Bakal Kuring jadi senang? Moal eta jadi patut biaya na separation ti babaturan jeung kulawarga? Moal eta ngaronjatkeun kahirupan kuring? Kusabab 1996, kurang leuwih 2800 software insinyur ti 80 [...]

Mum Mahasiswa intern ngéléhkeun Amazon Award

Mum Mahasiswa intern ngéléhkeun Amazon Award Dina olahraga profésional, luhureun ngajalankeun munggaran taun atlit nampa loba perhatian umum. Dina industri IT, Amazon ngabogaan luhur "rookie" pamaen di Amarbayar (Amar) Amarsanaa. Dina taun kahijina gawe Amazon minuhan Panyiaran DevOps (Development Operasi) tim, Amar ieu ngaranna "Mitra tina Bulan" dina pangakuan kontribusi na [...]

Komputer Élmuwan Ngarobah nyawa Young Awewe di rural India

Teu jadi ilahar yén welasan heubeul 14-taun di Lucknow, India bisa ngajarkeun sorangan ngagunakeun komputer. Tapi lamun Promila Bahadur dilakonan ieu 1991, naon manehna tuh ku pangaweruh ieu geus diduga robah nyawa loba awéwé ngora dina, bangsat sagawayah désa ngan 15 kilometer ti imah nya. Nalika Promila [...]