Éntri ku cre8or

Insinyur Perangkat Lunak Google Grew Up Ladang Cina Rural

Siswa Sarjana MUM mangrupikeun Inspirasi! Ling Sun ("Susie") mangrupikeun carita anu saé. Anjeunna ngalahir di tegalan leutik di désa Cina. Dinten, anjeunna mangrupikeun insinyur software Google di New York City. Kumaha teu anjeunna ngalakukeun? Hirup dini di China Girls di komunitas Ling di Propinsi Hunan, tengah China, henteu pernah […]

Rékam Jumlah MUM Grlmu Komputer MS lulusan

391 Lulusan ti Bangsa 40 nu dileler MSCS Derajat Dina latihan 2018-2019 MUM Graduation, rékaman 391 Komputer Profesional mahasiswa ProgramSM ti bangsa 40 nampi MS maranéhanana di derajat Sciencelmu Komputer. Murid mahasiswa MSCS mah asalna ti bangsa ieu: Afganistan, Azerbaijan, Bangladés, Butan, Brazil, Burkina Faso, Burma, Kamboja, Kanada, Chili, Cina, Kolombia, Mesir, ritritréa, ioptiopia, Ghana, India, Indonésia, […]

Naon Ngajadikeun ComPro Atikan Unik?

'ComPro' nyaeta pondok pikeun 'Program Komputer Profesional' Mun program gelar sagala komputer elmu master di dunya bisa disebut 'unik' program ComPro di mum nyaeta calon alus. Di dieu téh naha ... fitur utama program kami ComPro Master urang: Advanced komputer kursus elmu: Tilu area Spésialisasi: ngembangkeun software canggih, aplikasi wéb jeung arsitéktur, atawa data-unggul pangajén urang [...]

Global Ahli Ngajar Kapamingpinan pikeun Gerentes Téknis

Lamun bade diajar kapamimpinan, diajar kalawan pamimpin a. Dua kali unggal taun saprak 2011, sohor manajemén global / konsultan kapamimpinan, pendidik, jeung palatih eksekutif Jim Bagnola, geus diajarkeun tangtu dua-minggu, "Kapamingpinan pikeun Gerentes Téknis," ka grup badag élmu komputer urang ( "ComPro") sarjana siswa. Tangtu ieu nawarkeun deukeut-elmu dumasar panganyarna pikeun succeeding [...]

ComPro Admissions: welcoming Murid Anyar jadi "kulawarga" kami

Salila bulan 12 panungtungan, jalma 15,000 ti bangsa 185 dilarapkeun online pikeun gabung MS kami unik tur affordable di Élmu Komputer kalayan mayar Pelatihan & bantuan Financial. Kumaha carana ngolah jadi loba Ngalamar? The prioritas mimiti staf kami aya dina ngarojong unggal ngalamar dina tingkat luhur pisan, mastikeun yén sagala patarosan na masalah [...]

Bereket Babiso: pangajaran ComPro di mum teh pangalusna

Nalika Bereket Babiso ieu dipake salaku pamekar software di Perancis, anjeunna mimiti diajar ngeunaan Komputer kami Profesional Program Gelar Master urang (ComPro). Anjeunna dilarapkeun, ieu katampa, sarta enrolled dina Januari 2018. Bereket éta gumbira pikeun manggihan yén mum boga lingkungan multikultural mana diversity geus sohor, sarta dulur boga kasempetan pikeun meunang uninga [...]

Nigerian Professor mikanyaah Pangajaran di mum

Obinna Kalu mangrupakeun dinamis, sumanget Asisten ngora Élmu Komputer Professor anu mikanyaah pangajaran sarta ngabogaan panon getol dina mangsa nu bakal datang. Urang diuk handap kalawan Professor Kalu na nanya ka manéhna runtuyan patarosan ngeunaan kasang tukang na, kaasup waktu spent salaku murid saméméh ngagabung dosen urang. Q: Lamun anjeun ngamimitian ngajar [...]

2018 ComPro rapor & homecoming

kalulusan sabtu minggu Juni 22-24th kami éta hajatan homecoming galumbira ngeusi pihak, pomp na picnics. Hiji catetan siswa 387 ComPro ti bangsa 29 anu dileler MS maranéhanana di derajat Élmu Komputer. Tilu Days of Perayaan: Poé 1: Pra-kalulusan és krim sosial, kebon dinner pihak, sarta wisuda panghargaan upacara. Pra-rapor Poto ➜ Pinunjul ComPro lulusan: [...]

Nu Rusiah mun ComPro Kasuksesan Mahasiswa

Ngadidik Advanced Software pamekar pikeun Lifelong Tumuwuh Personal sarta Professional: Aya dua tantangan utama nyanghareup digawé professional komputer: 1. Ngajaga up kalawan ngarobah gancang téknologi komputer 2. Kaayaan tungtutan stres dina industri IT Hanjakal, paling program pascasarjana teu nawiskeun téknologi atikan pikeun kaayaan boh tina ieu tantangan kritis. "Ieu [...]

Data Science MS Spésialisasi ngaranna program top master sapertos anu sapertos di Iowa, 2018

Spésialisasi inlmu Panyiaran Datalmu-Data Computerlmu Komputer di Maharishi University of Management nembe nampi bedana unik keur dingaranan program master pangalusna anu sapertos na di Iowa. Dina review taunan kahijina ka sadaya sakola akreditasi 290 di Amérika Serikat anu nawiskeun derajat anu sarua, DataScienceGraduatePrograms.com mendakan MUM bakal diantara anu paling anu pangalusna, […]