Éntri ku cre8or

Bereket Babiso: pangajaran ComPro di mum teh pangalusna

Nalika Bereket Babiso ieu dipake salaku pamekar software di Perancis, anjeunna mimiti diajar ngeunaan Komputer kami Profesional Program Gelar Master urang (ComPro). Anjeunna dilarapkeun, ieu katampa, sarta enrolled dina Januari 2018. Bereket éta gumbira pikeun manggihan yén mum boga lingkungan multikultural mana diversity geus sohor, sarta dulur boga kasempetan pikeun meunang uninga [...]

Nigerian Professor mikanyaah Pangajaran di mum

Obinna Kalu mangrupakeun dinamis, sumanget Asisten ngora Élmu Komputer Professor anu mikanyaah pangajaran sarta ngabogaan panon getol dina mangsa nu bakal datang. Urang diuk handap kalawan Professor Kalu na nanya ka manéhna runtuyan patarosan ngeunaan kasang tukang na, kaasup waktu spent salaku murid saméméh ngagabung dosen urang. Q: Lamun anjeun ngamimitian ngajar [...]

2018 ComPro rapor & homecoming

kalulusan sabtu minggu Juni 22-24th kami éta hajatan homecoming galumbira ngeusi pihak, pomp na picnics. Hiji catetan siswa 387 ComPro ti bangsa 29 anu dileler MS maranéhanana di derajat Élmu Komputer. Tilu Days of Perayaan: Poé 1: Pra-kalulusan és krim sosial, kebon dinner pihak, sarta wisuda panghargaan upacara. Pra-rapor Poto ➜ Pinunjul ComPro lulusan: [...]

Nu Rusiah mun ComPro Kasuksesan Mahasiswa

Ngadidik Advanced Software pamekar pikeun Lifelong Tumuwuh Personal sarta Professional: Aya dua tantangan utama nyanghareup digawé professional komputer: 1. Ngajaga up kalawan ngarobah gancang téknologi komputer 2. Kaayaan tungtutan stres dina industri IT Hanjakal, paling program pascasarjana teu nawiskeun téknologi atikan pikeun kaayaan boh tina ieu tantangan kritis. "Ieu [...]

Anyar: Program Profesional Komputer Website

Sanggeus ampir sataun di ngembangkeun, ramatloka responsif anyar urang keur Profesional ProgramSM Komputer geus siap. Mangga klik dina gambar ditémbongkeun di handap pikeun ngalaman pikagumbiraeun unik sarta atraksi nu draws leuwih ti 300 mahasiswa per taun ti unggal buana sarta unggal kasang tukang budaya jeung program Élmu Komputer MS urang. Kami utamana [...]

Sahar Abdullah: panutan keur Wanoja IT Atikan

Paling awéwé ngora tumuwuh nepi di Yaman gaduh sababaraha kasempetan pikeun pendidikan tinggi na jobs profésional. Tapi kolotna Sahar Abdullah urang yakin yén atikan luhur muterkeun hiji peran integral dina ngembangkeun pribadi, ngarah niatna wanti Sahar jeung adina nya neruskeun atikan sanggeus SMA. Kusabab Sahar éta salah sahiji siswa sakola sekundér luhur di [...]

Ethiopians na Eritreans di Imah dina mum

Leumpang ngaliwatan Gedong McLaughlin, imah tina Sakola Élmu Komputer sarta Matematika di Maharishi Universitas Manajemén, anjeun papanggih santri sareng diversity euyeub ngeunaan backgrounds budaya jeung étnis. Bari leuwih ti 40 nationalities biasana digambarkeun dina program MSCS dina kampus iraha wae dibikeun, janten semu anu aya leuwih [...]