Jim Bagnola di hareup Grup murid

Global Ahli Ngajar Kapamingpinan pikeun Gerentes Téknis

Lamun bade diajar kapamimpinan, diajar kalawan pamimpin a. Dua kali unggal taun saprak 2011, sohor manajemén global / konsultan kapamimpinan, pendidik, jeung palatih eksekutif Jim Bagnola, geus diajarkeun tangtu dua-minggu, "Kapamingpinan pikeun Gerentes Téknis," ka grup badag élmu komputer urang ( "ComPro") sarjana siswa. Tangtu ieu nawarkeun deukeut-elmu dumasar panganyarna pikeun succeeding [...]

Admissions Staf pikeun Program Profesional Komputer di Maharishi Universitas Manajemén

ComPro Admissions: welcoming Murid Anyar jadi "kulawarga" kami

Salila bulan 12 panungtungan, jalma 15,000 ti bangsa 185 dilarapkeun ...
Bereket Babiso di Maharishi Universitas Manajemén

Bereket Babiso: pangajaran ComPro di mum teh pangalusna

Nalika Bereket Babiso ieu dipake salaku pamekar software dina ...
Prof Obinna Kalu

Nigerian Professor mikanyaah Pangajaran di mum

Obinna Kalu mangrupakeun dinamis, sumanget Komputer ngora Asisten ...
Senang MSCS lulusan!

2018 ComPro rapor & homecoming

kalulusan sabtu minggu Juni 22-24th kami éta hiji homecoming galumbira ...

Nu Rusiah mun ComPro Kasuksesan Mahasiswa

Ngadidik Advanced Software pamekar pikeun Lifelong Personal ...

Data Élmu MS lagu ngaranna program master luhureun urang nanaon taun Iowa, 2018

The MS dina Komputer Élmu-Data Élmu lagu dina Maharishi ...

Anyar: Program Profesional Komputer Website

Sanggeus ampir sataun di ngembangkeun, ramatloka responsif anyar urang ...

Murid Gain Pangaweruh motong-Tepi

Murid Gain motong Tepi "Spring kerangka" Pangaweruh: Ieu ...
Professor Bruen

Papanggih Professor Bruen

Komputer kami Profesional ( "ComPro (SM)") Program MS dina mum ...

Murid ComPro Kita Hayu Ti 111 Bangsa

Murid 'ComPro' Kita Hayu Ti 111 Bangsa Kusabab 1996, ngalaman ...

Leuwih ti saukur Komputer Élmu Master urang

Mangpaat Living Multi-Budaya Leuwih ti ngan Komputer a ...

Catetan Jumlah lulusan Élmu Komputer Master urang

On June 24th, Maharishi Universitas Manajemén dileler 579 ...

Wétan Recruiting Tour Asian

Wétan Asia Recruiting Tour: Profesional Komputer Master urang ...

Data Élmu Lagu Katambah mun mum Kurikulum

Nyiapkeun siswa urang keur pagawean global pisan tumuwuh ...

Dina Times nangtang, mum nyaeta Aman & Friendly

Kalayan ngaronjatna kasempetan pikeun perjalanan asing pikeun profésional ...

Mum Mahasiswa intern ngéléhkeun Amazon Award

Mum Mahasiswa intern ngéléhkeun Amazon Award Dina olahraga profésional, ...
Promila Bahadur Komputer Élmuwan

Komputer Élmuwan Ngarobah nyawa Young Awewe di rural India

Teu jadi ilahar yén welasan heubeul 14-taun di Lucknow, ...
Profesional Compro

Anyar Profesional Komputer Karir Center

spring ieu Profesional Komputer Karir Center pikeun mum ...

Program Komputer Profesional Celebrates 20 Taun of Kasuksesan

Salila kagiatan kalulusan bulan panungtungan, anu mum Komputer ...

Gaining Pangaweruh, Hormat jeung ditampa sacara di Amérika

Dina hiji waktu nalika loba muslim jeung grup minoritas lianna anu ...

DevFest 2015 Software Kompetisi Kasuksesan

Di paling universitas, nalika semester ends, siswa ninggalkeun ...
Sahar Abdullah

Sahar Abdullah: panutan keur Wanoja IT Atikan

Paling awéwé ngora tumuwuh nepi di Yaman gaduh sababaraha kasempetan ...

Murid Achieves Kasuksesan

Zheng Yang ngabogaan haus kuat pikeun pangaweruh, sarta kahayang ...

Mahasiswa Venezuelan ngumbara di Dunya promosi 'Free Pangaweruh'

Damian Finol teu muhrim kana perjalanan internasional. Nalika anjeunna ...

Software Insinyur, Mahasiswa, sarta Sarjana

interns murid MSCS urang dianggo full-waktu di profésional maranéhna ...

Ethiopians na Eritreans di Imah dina mum

Leumpang ngaliwatan Gedong McLaughlin, ngarep Sakola ...

Transcendental Meditation® Téhnik: nu Tepi kalapa pikeun Profesional IT

Numutkeun Maharishi Universitas Manajemén Élmu Komputer ...