Dina Times nangtang, mum nyaeta Aman & Friendly

Kalayan ngaronjatna kasempetan pikeun perjalanan asing pikeun atikan profésional, aya masalah universal tangtu dibagikeun ku sakabeh siswa jeung kulawarga maranéhanana .... Baris hiji universitas Amérika jadi aman? Bakal Kuring jadi senang? Moal eta jadi patut biaya na separation ti babaturan jeung kulawarga? Moal eta ngaronjatkeun kahirupan kuring?

Kusabab 1996, kurang leuwih 2800 software insinyur ti bangsa 80 geus ventured mun Fairfield, Iowa dina heartland Amérika Sarikat enroll dina Program Komputer Profesional di Maharishi Universitas Manajemén. Unggal salah sahiji mahasiswa ieu geus datang kalawan ieu patarosan na amoy sarua.

Pikeun jawaban kana patarosan ieu, hayu urang tingali naon gaduh murid kami ngomong:

"Saatos datang ka kampus mum, kuring ngarasa hiji ambiance pohara positif sabudeureun kuring. Unggal jalma pisan ramah, mantuan jeung waspada. The profesor radiate énergi positip, sarta yén ngagambarkeun dina ulikan urang. Lingkungan kampus anu jadi murni, leupas tina sagala nuisances. Kuring ngarasa bener senang tur aman di dieu. "-Nirali Bheda (India)

"Lamun kuring mutuskeun milih AS pikeun dampal abdi di Élmu Komputer, sajaba kualitas atikan, kuring paduli sabaraha ramah tur aman tempat bakal. Sanggeus datang ka dieu kuring nyadar yén eta teu bisa meunang friendlier ti ieufakultas -the, kitu ogé sasama santri anu super ramah tur kuring ngarasa betah. Urang anu hirup dina kampus sangkan geus deukeut ka kelas, acara kampus, sarta babaturan. Sakabéhna hasil Fairfield mangrupakeun tempat pisan aman hirup kalayan laju kajahatan pisan low. "-Chandillyan (Sri Lanka)

"Kuring pohara bahagia mun diajar di mum, dimana kuring ngarasa kahaneutan, kabagjaan, cinta sarta kulawarga internasional friendly. Kuring ngarasa boga untung meunangkeun uninga tur hirup kalawan sagala jalma di mum anu super ramah tur saé. Tekanan low nyiptakeun lingkungan sampurna pikeun diajar. I do sono kulawarga internasional badag aya, sarta keukeuh maneh kabeh pangalusna, kulawarga abdi. :) "-Xiaowei Wan (Cina)

"Fairfield ngabogaan, lingkungan damai sepi kalayan keindahan hébat, jeung urang di dieu téh haneut jeung pikaresepeun. komunitas ieu téh Heboh. I: boga supir babaturan kalawan jalma ti nagara béda jeung keur asih di dieu. Kuring bakal sono kieu pisan basa kuring ninggalkeun ". -Stanley Kariuki (Kénya)

"Keur di mum téh kawas keur di imah-aman tur damai." -Revanth Kunchakurti (India)

"Kabéh jalma didieu pisan ramah tur I ngarasa aman di dieu. Sateuacan abdi sumping, abdi ngira yén mahluk tebih ti kulawarga kuring bakal jadi pajeujeut keur kuring. Sanajan kuring sono kulawarga kuring, di dieu kuring boga kulawarga anyar ". -Anonim (Iran)

"Kampus Geulis, kota damai, urang nanaon, hawa seger, kadaharan sehat, hiji tempat éndah pikeun hirup jeung pangajaran. Ieu sawarga. Kuring malah miharep hirup sésana tina kahirupan kuring di dieu upami kasebut nyaéta dimungkinkeun ". - Chunming Cao (Cina)

"Fairfield mangrupakeun tempat pisan damai. Kawas kulawarga, dulur weruh unggal lianna. Sarerea mere seuri maranéhanana salaku kado keur batur-éta cukup nyieun dinten batur urang. Sarta mum teh haté sadaya sumber ieu. Kuring ngarasa reueus mikir sorangan salaku anggota Universitas ieu. Sanajan Kami anyar di tempat ieu, kuring ngarasa yén kuring milik didieu ". -Md. Zahedul Khan (Bangladesh)

"Mum pisan damai-pinuh murid ramah ti sakuliah dunya. Ieu ngan endah ". -Tsengel Gerelsaikhan (Mongolia)

"Fairfield mangrupakeun aman, kota sepi, damai. Jalma pisan friendly. Ieu lingkungan sampurna pikeun panalungtikan sarta diajar ". -Vu Pham (Viétnam)

"Kuring ngahargaan alam damai sarerea anu hirup di Fairfield. Kami urang asing, tapi aranjeunna ngubaran kuring kacida alusna kawas babaturan. Profesor téh kawas babaturan anjeun. Ieu pohara penting. Sajauh, abdi geus miboga kasempetan pikeun diajar kavling prinsip programming modern ti Prof Lester sarta Dr. Guthrie. Aranjeunna kuat di ajar. Énergi dosen nu inspires kuring ". -Anonim (Iran)

"Kuring bogoh ka tempat ieu sarta universitas. Hal pangalusna ngeunaan mum éta éta sagemblengna unik di dunya, sabab practicing nu téhnik TM® nyambungkeun hirup abdi sareng atikan kuring. Sarerea di mum nyaéta mantuan, ngarojong jeung asih. Mum mangrupakeun kulawarga badag, sarta Kami jadi senang janten di kulawarga ieu ". -Rajendra Joshi (Nepal)

"Lingkungan sehat sarta reureuh di mum mangrupakeun mundur ti gaw kota sibuk. Jalma (malah strangers) anu saé tur friendly. Aya laju kajahatan pisan low. kampus ieu dikurilingan ku leumpang trails & situ, anu pisan nice pikeun alam-lover kawas kuring. Kuring mikaresep kadaharan organik healthful ". -Putri Dianne Bungay (Ciamis)

"Keur di mum geus pangalaman bener alus pikeun kuring. Ieu endah janten bagian tina diversity hébat, ngarasakeun parusahaan ti babaturan, dosen jeung staf ti sakuliah dunya. Fairfield mangrupakeun tempat éndah kalayan jalma alus teuing. Madhab I buka, abdi ningali jalma kalawan imut dina rupa maranéhanana, salawasna welcoming. Ieu mangrupakeun tempat hebat pikeun siswa ". -Sanjeev Khadka (Nepal)

"Kuring bogoh ka lingkungan ramah, tur welcoming, sikep ngarep-kawas murid jeung staf. Kuring ogé admire nu karapihan sarta serenity rahayat Fairfield ". -Adebayo Ajibade (Nigeria)

"Dina pendapat abdi, komunitas didieu pisan éndah. Anjeun ngamimitian nyieun babaturan dina jangka waktu nu moal. kampus mum urang nyaeta endah, tur Fairfield nyaeta spektakuler di atmosfir sepi tur asih na."-Akram Malkawe (Yordania)

"Kuring geus ngalaman komunitas kampus pisan ramah sareng mahasiswa ti loba nagara, dimana sakabeh dosen di pisan jenis. Kuring diajar téknik TM, nu kuring manggihan pisan mangpaatna jeung nikmat. Fairfield mangrupakeun tempat idéal kuring, dimana Abdi hoyong hirup sakabeh hirup abdi lamun mungkin. Kuring resep kotana damai, ramah, budaya jeung kreatif kieu ". -Lei Fan (Cina)

"Di mum anjeun bisa nepungan batur ti madhab, sarta aranjeunna ramah tur nanaon. Ieu mah béda dieu dibandingkeun jeung kota kuring datang ti. kota dina pisan aman-bisa leumpang di sabudeureun tanpa worries ". -Juan Pablo Ramírez (Kolombia)

Kalawan paling murid kami datang salaku hasil tina saran ti mahasiswa mum saméméhna, program MSCS ieu attracting mahasiswa ti sakuliah dunya. enrollment ayeuna geus exceeding ekspektasi. siswa 135 enrolled di Éntri Agustus kami, sarta kami ayeuna nawiskeun opat éntri unggal taun.

Papanggih tumuwuhna gancang ieu, dosen senior tambahan nu keur hired, beuki ruang kelas nu keur disiapkeun, jeung rencana pikeun pangwangunan wangunan Élmu Komputer gedé anu di handapeun jalan. Pasar IT AS keur booming, sarta pamekar software ngalaman nu diondang kana ngahiji sareng Kami.