Anyar Profesional Komputer Karir Center

spring ieu Profesional Komputer Karir Center pikeun mum direlokasi ka geulis, kantor karek-direnovasi dina kampus di Verrill Aula (Kamar 43, 45, sarta 46).

Fasilitas nu anyar boga stasiun gawe pikeun siswa, dua kamar seminar, sarta hiji rencana lantai kabuka pikeun workflow efisien sadaya operasi sarta tim asah / latihan.

Anggota staf 11 tina ComPro Karir Center kasuksésan rojongan murid dina pagawean rewarding kurikuler Pelatihan Praktis (CPT) dina industri IT AS ngaliwatan: seminar, workshop, wawancara sarta asah pagawean, otorisasina karya promptly-dikaluarkeun, sarta ngembangkeun neruskeun profésional.

Komputer Profesional Center Karir Staf Profesional

Pangajén ti Murid

Sakabéh santri internasional kami nyandak seminar sarta tilu-minggu Strategi Karir Wagub pikeun nyiapkeun locating posisi latihan praktis magang profésional di AS Kusabab 1996, ampir 1700 mahasiswa ti bangsa 80 geus dipigawé internships latihan praktis kurikuler di leuwih ti pausahaan 1000 AS. ongkos panempatan ayeuna keur interns nyaeta 99%.

Di dieu komentar ti siswa anu geus réngsé pelatihan ieu:

"Abdi hoyong nganyatakeun pangajén tulus ka sakabeh gerbong Strategi Karir pikeun sakabéh pitulung anjeun sarta rojongan salila ieu dalapan bulan ka tukang. Amalan wawancara jeung kaahlian Kuring geus diajar ti gerbong éta rongkah di nulungan kuring mangtaun kapercayaan diri jeung préparasi magang éféktif néangan di pasar IT AS.

"Cukup terus terang, saméméh éta kuring henteu ngagaduhan gagasan ngeunaan kumaha carana mimitian néangan hiji magang, atawa kumaha carana nganyatakeun pangalaman gawé kuring jeung kaahlian kana interviewers ngingetkeun aranjeunna.

"Ayeuna mah geus kaliwat babak kahiji wawancara teknis sareng salah sahiji pausahaan tech pangbadagna di AS, kuring yakin yen kaahlian Kuring geus diajar di kelas bakal ngadamel bédana krusial dina kahadean mah. Hatur nuhun pisan pikeun sakabéh pitulung anjeun sarta rojongan mangsa tangtu endah kieu ". -Ali Shedaei (Ti Iran)

"Kuring kungsi kavling patarosan na confusions ngeunaan kurikuler Pelatihan Praktis. Kumaha kuring ngajelaskeun ka batur? Kumaha kuring mimiti néangan pagawean CPT? Interaksi jeung recruiters, wawancara, jeung sajabana? Sagala jawaban sumping mangsa dua minggu ti kelas Strategi Karir. Kuring miboga kavling kapercayaan ngaliwatan wawancara bohongan nu urang latihan salila kelas. Engké, lamun kuring meunang nu nelepon ti parusahaan, ieu jadi gampang "! -Surendra Bajracharya (Tina Nepal)