Program Komputer Profesional Celebrates 20 Taun of Kasuksesan

Salila kagiatan kalulusan bulan panungtungan, Program Profesional mum KomputerSM sohor na ulang 20th. Jumlah siswa ayeuna enrolled dina program geus ngahontal rékaman angka-leuwih 1000, kaasup mahasiswa di kampus jeung di posisi practicum.

program nu pisan populer di kalangan santri internasional, nu geus datang ti nagara 80 jadi jauh, sarta program nu diperkirakeun nuluykeun tumuwuh.

Craig Pearson, mum Eksekutif Wawakil Présidén, digambarkeun program salaku "meunang-meunang-meunang kaayaan"

siswa anyar anu diolah ku dahar beurang wilujeng sumping nalika maranéhna anjog

  • Murid meunang sabab earn hiji pangalaman gelar na gain karya Amérika ku parusahaan AS, sarta bisa timer ngabiayaan program akademik maranéhanana ngaliwatan posisi practicum maranéhanana.
  • The milu pausahaan practicum teknis meunang sabab kauntungan tina professional kacida terampil.
  • "The Universitas ngéléhkeun lantaran siswa anu berbakat, jeung serius-dipikiran, sarta aranjeunna nyumbang kana diversity internasional kami éndah," ceuk Dr. Pearson.

Siswa nampa dalapan bulan dina kampus instruksi

Naon ngajadikeun program nu kitu suksés?

The MS di Élmu Komputer gelar nu nawarkeun mum nyaéta unik sabab siswa diajar wungkul dalapan bulan on kampus, sarta méakkeun nepi ka dua taun gawé siswa salaku practicum dina posisi dibayar di pausahaan AS bari pagawean derajat maranéhanana liwat pendidikan kajauhan. Struktur ieu pisan pikaresepeun pikeun professional komputer anu hoyong diajar tur mangtaun pangalaman praktis di AS, ku sabab bisa mayar pangajaran maranéhanana ti gaji maranéhanana.

Nagreg Guthrie, PhD. Saatos 20 taun salaku Kepala teras lajeng Dean Sakola urang Élmu Komputer sarta Géofisika sarta Séismologi, Dr. Guthrie ayeuna bakal nyokot posisi anyar salaku Dean Téknologi atikan. Ngaganti anjeunna jadi Dean of Élmu Komputer bakal Dr. Levi, Pupuhu ayeuna program.
Ieu "ComPro" struktur dimimitian dina 1996, nalika pamingpin program Nagreg Guthrie jeung Keith Levi marengan Elaine Guthrie, Diréktur kiwari Departemen Élmu Komputer, mutuskeun mun kaanggo usaha Fairfield mun nyewa mahasiswa ti program. Maranehna 14 siswa dina taun munggaran. Minat program mimiti tumuwuh, sarta geura-giru pasar pakasaban Fairfield jadi jenuh. Dina 1999, Ron Barnett ngagabung tim salaku manajer marketing sarta mimiti approaching pausahaan badag di luar Fairfield. kampanye nya éta suksés, sareng di 2000 enrollment ucul ka 112.

Jim Garrett, palatih karir sirah, mantuan murid

Enrollment satuluyna ningkat lamun diréktur pamasaran anyar Craig Shaw mimiti kampanye média sosial di 2008. Minat program geus terus ningkatkeun kantos saprak. Pananjung kasempetan practicum pikeun ratusan pelajar henteu tugas leutik. Éta naon nu Profesional Komputer Karir Center nyokot ngurus ku ngadidik siswa dina amalan bisnis AS jeung asah aranjeunna dina wawancara jeung ngahanca-tulisan kaahlian. Dina lima taun katukang, 99 persén murid geus kapanggih posisi practicum.

Murid latihan téknik Transcendental tapa di kelas

Nalika mahasiswa dilarapkeun ka program, ngembang eling maranéhanana teu tinggi dina daptar maranéhanana. "Tapi sakali maranéhna geus di dieu, aranjeunna datang ka ngarti jeung ngahargaan Téhnik Transcendental Meditation®, "Ceuk Nagreg Guthrie, Dean Téknologi atikan. "Lamun maranéhna geus dina fase practicum maranéhanana sarta ngirim kami laporan kamajuan biasa, loba ngobrol ngeunaan kumaha nangtang na sibuk karya maranéhanana nyaéta, sarta kumaha téhnik Transcendental semedi mantuan."

Keith Levi, PhD, Dean of Élmu Komputer

Elaine Guthrie, Diréktur Departemen Élmu Komputer

Tempo hiji video sahiji Upacara 2016 Awards mana opat tina lulusan kami nampi panghargaan murid beredar.