Gaining Pangaweruh, Hormat jeung ditampa sacara di Amérika

Dina hiji waktos lamun loba muslim jeung grup minoritas lianna anu rarasaan ditantang di Amérika Serikat, didieu nyaeta carita haté-warming tina kasabaran agama, hormat jeung ditampa sacara di universitas urang, lokasina di heartland na.

Sanggeus kaleungitan pakasaban IT na di Mesir di 2014, Mohamed Samy dirasakeun kudu dimimitian hiji kahirupan anyar.

Salaku hiji insinyur software ngalaman, anjeunna terang yen datang ka AS pikeun gelar master Élmu Komputer urang bisa nyadiakeun atikan berharga jeung kasempetan pikeun maju karirna.

Hiji Reuwas kaduga

Dina néangan Internet pikeun program master AS relevan, Mohamed kapanggih program anu katingali sampurna pikeun na kabutuhan-nu Profesional Komputer Program Master urang di Maharishi Universitas Manajemén (Teu tebih ti Chicago di kalér sentral AS).

[Dina tungtung newsletter nu, lalajo Mohamed urang video ngeunaan pangalaman mum na. Geus ditempo ku leuwih ti 1,600,000 jalma dina Facebook!]

Dina reviewing ramatloka urang, Mohamed nempo dulur di Universitas lila hiji basajan, téhnik ilmiah pikeun ngurangan stress jeung ningkatkeun kreativitas sarta kecerdasan-nu Téhnik Transcendental Meditation®(TM). Ieu seemed mahiwal jeung intriguing, jadi Mohamed tuh sababaraha panalungtikan sarta diajar nu aya pusat di Kairo mana téhnik TM keur diajar.

Anjeunna dihadiran a Kuliah bubuka bébas, ditanya loba patarosan, sarta diajar ngeunaan loba mangpaat. Anjeunna ngaapresiasi diajar ngeunaan kasaluyuan kalawan iman Muslim-Na, sakumaha ogé peran lakukeun TM salaku bagian tina kurikulum mum, sarta mutuskeun pikeun nyokot 7-hambalan TM tangtu basajan.

Kana diajar Transcendental semedi, Mohamed éta pleasantly reuwas ngalaman sababaraha kauntungan pribadi nu anjeunna pernah harepan. Sanggeus kaleungitan pakasaban, manéhna geus jadi tense, hariwang, jeung teu bisa bobo ogé keur bulan. Dina sababaraha poé dimimitian TM, Mohamed dirasakeun calmer, leuwih santai, jelas di pamikiran-Na, beuki optimis, tur éta geura-giru bisa bobo ogé deui!

Numutkeun Mohamed "TM geus mantuan kuring mangtaun hiji kajelasan pikiran nu mantuan kuring nyanghareupan tantangan I mibanda dina kahirupan. Kuring geus sok ngalaman isu kalawan Perhatosan deficit karusuhan (nambahkeun), sarta nyokot nambahkeun nginum obat pikeun mantuan kuring fokus, sarta ngurangan kahariwang. TM mantuan kuring ngurangan dosage nginum obat, sabab kuring ieu leuwih netep di kaayaan mental kuring. TM oge mantuan kuring alamat nu kahariwang, sarta fungsi dina tingkat leuwih éféktif dina karya jeung di studi abdi. "

Kalawan pangajén pikeun kauntungan of Transcendental semedi, Mohamed kapanggih nu Komputer Profesional MS Program dina mum janten malah leuwih ngondang-low ongkos awal, bantuan keuangan éksténsif, orientasi industri, komunitas kampus harmonis jeung rupa-rupa, fakultas luhur, sarta kasempetan pikeun digawé di hiji pausahaan AS nepi ka dua taun sareng pinuh -paid latihan praktis kurikuler (CPT) magang. Mohamed proceeded panawaran pikeun program MSCS urang. Anjeunna katampa tur ngumbara jeung pamajikanana Natalie Samir mun Fairfield, Iowa enroll kalawan 106 siswa séjén ti bangsa 18 dina Méi 2015.

Kahirupan di mum

Salaku pamekar software seasoned kalawan leuwih ti 15 taun pangalaman profésional, Mohamed teu nyangka pikeun neuleuman leuwih salila dalapan na bulan tina kelas dina kampus. Pikeun delight na, dina unggal kelas anjeunna diajar pangaweruh komputer anyar berharga ti profesor pisan kompeten (kaasup salah ku PhD ti MIT).

Mohamed na Natalie ngarasa betah di kampus mum ka geulis di Fairfield, Iowa, dimana maranéhna kapanggih jalma ti loba budaya rupa-rupa sarta backgrounds sadayana hirup babarengan di lingkungan kulawarga-kawas pisan haneut tur welcoming. Nalika eta sumping waktos panawaran pikeun internships, aranjeunna mutuskeun pikeun nyobaan pikeun manggihan hiji magang profésional katuhu didieu di Fairfield.

Kalayan bantuan Jim Garrett, Diréktur Cimanuk sarta Palatihan Atikan Olahraga di Karir Center Komputer urang, Mohamed diajar tina hiji kasempetan pikeun dianggo pikeun parusahaan panalungtikan investasi badag di Fairfield. parusahaan miboga hiji lawang pikeun tingkat tinggi, ngalaman perusahaan arsiték. Pakasaban sarta lokasi éta jadi idéal, éta Mohamed ngawartoskeun pausahaan anjeunna malah bakal dianggo pikeun kurang duit ti anjeunna kukituna geus ditawarkeun dina hiji parusahaan béda di kota sejen. Pikeun Mohamed urang heran, pausahaan Fairfield kapanggih anjeunna janten calon idéal misalna, éta maranéhna ditawarkeun anjeunna malah leuwih duit ti pausahaan séjén.

Kasabaran agama, Hormat jeung ditampa sacara

Saacanna diajar téknik TM na datang ka mum, Mohamed éta paduli sabaraha nyaman situasi na bakal jadi kalawan iman Muslim na kuat. Anjeunna gancang sadar yén euweuh kontradiksi antara Transcendental tapa jeung Islam. Anjeunna manggihan yén TM henteu agama-aya teu worshiping aub. TM téh ngan téhnik pikeun ngalaman sésana jero. Aya concentrating, ngan ngalaman tingkat deepest of sésana. TM boga nganggur teu jeung prakna ibadah.

Mohamed geus kapanggih dulur di mum janten pisan hormat prakték agama-Na. siswa Muslim boga aksés ka masjid leutik di kampus, jeung maranéhna ogé ngarasa nyaman lakukeun solat nalika siswa séjén téh kadang caket dieu. Siswa ngarasakeun celebrations Idul maranéhanana.

Mohamed nambihan, "Mum mangrupakeun tempat anu narima sagala jalma, sarta ngajarkeun urang janten narima batur. Kuring geus kungsi pangalaman hébat datang ka dieu salaku Muslim. Kuring geus miboga hiji pangajén deeper jeung pamahaman Islam, kitu ogé pangaweruh leuwih gede truths universal nu kapanggih dina Islam kabeh agama ".

Nasehat ka Poténsial Murid

Mohamed ngécéskeun yén, "Maharishi Universitas Manajemén mangrupakeun tempat hébat datang ka ngawangun karir Anjeun. Dina prosés, Anjeun mangtaun hiji sudut pandang deeper ngeunaan hirup anjeun, anu ngamungkinkeun para anjeun jieun perobahan profound dina diri nu mangaruhan sagalana sabudeureun anjeun. Kuring mamatahan saha who wants to ngamimitian lengkah saterusna dina karir maranéhanana sarta kahirupan maranéhanana ngahubungan admissions mum pikeun manggihan ieu kauntungan profound pikeun hirup anjeun sorangan. "

Husus Video ku Mohamed

Mohamed nyaeta bersyukur pikeun sagala kauntungan anjeunna jeung Natalie (ogé practicing TM kiwari) ngarasakeun di Maharishi Universitas Manajemén. Minangka cara pikeun hayu batur di sabudeureun dunya terang ngeunaan TM na mum, Mohamed geus dijieun husus 7-menit video ngajéntrékeun pangalaman na dieu.

Sanajan Mohamed speaks Inggris alus teuing, anjeunna milih pikeun ngarékam video dina basa Arab jeung Inggris sub-judul, supaya jalma sapanjang dunya Arab-diomongkeun bisa ngahargaan naon sadia pikeun aranjeunna. Sub-judul ngadamel video nu gampang pikeun ngahargaan ku speaker non-Arab.

Mohamed téh senang babagi pangalaman-Na jeung insinyur software lianna anu bisa hoyong terang langkung seueur ngeunaan Program Komputer Profesional urang. The "ComPro" Program anu ayeuna di taun 20th, sareng ampir lulusan 2000 ti nagara 78.

Punten ngarasakeun video di dieu.