Transcendental Meditation® Téhnik: nu Tepi kalapa pikeun Profesional IT

Numutkeun Maharishi Universitas Manajemén Élmu Komputer Dean Gregory Guthrie "Masa depan pangajaran IT di AS ngawengku fokus dina software ngaronjatkeun ku ngaronjatkeun pamekar software sorangan. "

Kauntungan distinguishing unik atikan mum éta sakabéh siswa jeung dosen prakték hiji téhnologi dibuktikeun keur ngembang kecerdasan maranéhanana, kreativitas, abilities masalah-ngarengsekeun, sarta umum well-mahluk. téhnologi ieu, diverifikasi ku studi ilmiah ampir 700, sarta latihan ku genep juta jalma ti sagala budaya utama na agama di sakuliah dunya, nyaeta Téhnik Transcendental Meditation®.

"ngembangkeun pribadi mangrupa konci for keur ayaan profésional, "Ceuk Dr. Guthrie," na mum nyaéta unik dina méré kasempetan ieu siswa dina widang élmu komputer, nepi ka ngagedekeun pelatihan teknis na akademik maranéhanana. "

Murid ti sadayana backgrounds mikaresep TM.

Tanda petik tina siswa

prakték poéan TM eliminates stress ti karya jeung kahirupan, fisik nyandak kuring nyandak up deui tantangan dina karya abdi, sareng buka teh mil tambahan pikeun janten pamaen luhur di parusahaan kuring. - KI (Cina)

Salah sahiji mangpaat practicing TM keur kuring ieu keur tenang jeung di kontrol. Gaduh prakték biasa bayaran leuwih ti ngan lakukeun eta mun anjeun pikir nu peryogi eta. Ieu prosés pealing off lapisan stres hiji-hiji na ngalaman pangatur jero. Kami bisa neuleuman gancang ti méméh, konsentrasi hadé beurang, tur meunang cukup sare peuting.

manajer abdi pisan senang jeung kamajuan mah kalawan naon Kuring delivering. Anjeunna diaku kanyataan yén kuring jaga diri ku dahar cageur, ngabogaan cukup sare, sarta ogé niis. - SM (Iran)

Praktek poéan TM geus salawasna geus mangpaat dina kahirupan pribadi tur profésional. Eta ngajaga kuring ngageter tur tiis. - SM (Nepal)

prakna mah tina téknik TM geus mantuan kuring boga fokus alus dina karya abdi sarta dinten kirang stres mun hirup poé. - AA (Ethiopia)

Kalawan jumlah waktu kuring méakkeun jam gawé sarta asup kuliah DE abdi, abdi teu bisa salamet tanpa TM. Kuring noticed nu ceunah tense sarta capé di ahir poé, tapi pas kuring tapa, kuring ngarasa recharged. - AND (Kanada)

prakték TM biasa geus mantuan kuring pikeun tetep seger jeung tenang di kali tina kasusah. Kuring ngarasa yén kuring geus tekanan dina cara normal nanganan sakumaha dibandingkeun abdi ko-pagawe, jeung ieu pasti aya hasil tina ngalaksanakeun TM biasa. - LP (Nepal)

Kuring geus bisa nélépon ka loba tekanan lately sarta bisa multitask pisan gampang alatan TM. - DP (India)

Kalawan TM I ngalaman leuwih jéntré sarta leuwih pendekatan dina-jero kana masalah, betah diajar téknologi anyar, gampang fokus jeung konteks ngaganti. - SM (Bulgaria)

Kusabab pakasaban téh saeutik saeutik stres, utamana lamun deadlines datangna, TM matak ngamudahkeun. - SM (Ethiopia)

Transcendental semedi méré kuring karapihan jero tur tenang nu mantuan kuring ngaleutikan stress dina jangka waktu nu ieu pasti ngeunaan kahirupan abdi. - DR (Ciamis)

TM ngabantuan kuring bade difokuskeun tugas abdi tanpa ngagunakeun sagala kimia éksternal kayaning Pél atanapi kopi, sarta ngajadikeun awak mah seger sanggeus sapoé lila gawé jeung kagiatan. - VA (Kolombia)

Tangtu kuring ayeuna nyaéta salah sahiji hese, merlukeun rada loba waktu jeung perhatian. Praktek TM relieves stress alami, sarta mantuan kuring konsentrasi bari keur santai di waktu nu sami. - SV (Sri Lanka)

pikiran kuring jelas, awak kuring karasaeun rested. TM ngabantuan kuring ngurangan stres. Praktek TM ieu boosting kinerja kuring dina pakasaban sarta dina kagiatan sapopoé pribadi abdi. - LA (Républik Dominika)

Ngaliwatan praktek téhnik Transcendental semedi Kuring geus datang ka ngarti sorangan hadé, sarta kumaha pikiran jeung pangalaman kuring pangaruh kahirupan sapopoe kuring. Kuring geus pribadi ningkat kaahlian komunikasi kuring jeung kamampuhna tetep langkung difokuskeun kana target kuring. - ga (Ghana)

prakték biasa tina TM ngahasilkeun pamikiran jelas nu penting pikeun ngembangkeun software. Lakukeun TM ngabantuan kuring rék dipegatkeun setrés, jeung ngamungkinkeun kuring ngamimitian gawe abdi sareng pikiran seger dina dinten handap. - SA (Sri Lanka)

Kuring geus ngalaman nu ngarengsekeun masalah pajeulit ampir teu mungkin lamun aya kavling stres sarta workload. Transcendental semedi ngabantuan kuring dina kaayaan kitu. Kuring tapa di isuk saméméh bade ngagarap, tur deui sanggeus balik ka imah. Ngan 20 menit tina TM deui brings kuring ka freshness subuh. - AA (Nepal)

prakték TM biasa ngabantuan professional komputer janten sukses dina kahirupan maranéhanana ku ulang energizing sarta nyieun brains langkung tertib.

Téhnik TM teh kado ti mum ka sadaya muridna. TM bakal nulungan urang hirup kalawan stress kirang. - TA (Myanmar)