Data Élmu Lagu Katambah mun mum Kurikulum

Nyiapkeun siswa kami pikeun kasempetan pagawean pisan tumuwuh global dina Manajemén Data, mum ayeuna maturan Élmu Data Lagu keur elmu komputer jeung murid matematika.

Numutkeun mum Department Élmu Komputer Professor Emdad Khan:

"Data Élmu nu mendominasi dunya data-disetir numeris dinten ieu, nya tombol pikeun salajengna Generation Internet, nu bakal disetir ku data téks, data multi media, Ajen calakan, tur Mesin Learning. Dina lingkungan ieu, Pengetahuan Alam Basa komputasi jeung kamampuhan komputasi kognitif bakal nyieun loba aplikasi pikaresepeun ".

The Data Élmu lagu bakal nyiapkeun siswa jeung lulusan kami pikeun careers sakumaha Data Ilmuwan na Patugas Kapala Data (CDO) sapanjang dunya bisnis.

The Power of Élmu Data: (tina Dataversity)

  • Gaduh kamampuhan pikeun nyadiakeun solusi akurat masalah bisnis
  • Nyandak kaputusan bisnis hadé jeung pangajaran tepat dampak kaputusan sapertos
  • Tiasa ngadamel langkung prediksi pasti ngeunaan mangsa nu bakal datang lamun duanana intuisi jeung pangalaman manusa gagal

Keterbatasan Elmu Pangaweruh jeung Teknologi eta saméméhna dugi kakawasaan Élmu Data anu eroding, sarta industri Manajemén Data bisa ngaharepkeun sababaraha parobahan utama nyapu ngaliwatan prakték Élmu Data global dina 2017:

  1. mesin Learning aturan Industri teh
  2. 'Internet tina Hirup' Data aliran nalukkeun Tradisional Usaha AKAL
  3. Data badag Téhnologi belanja bakal booming
  4. Hadoop Pasar Persistently bakal tumuwuh
  5. Élmu data bakal ngadominasi Podomoro Usaha AKAL jeung Analytics
  6. 25% tina usaha bakal recruit a Kapala Data Officer (CDO) di 2017

kursus DS ayeuna keur Matematika sarta mahasiswa Élmu Komputer ngawengku: Data badag, Big Data Analytics, sarta mesin Learning. Dina mangsa nu bakal datang urang rencanana pikeun nambahkeun leuwih kursus kaasup Processing Basa Pengetahuan Alam jeung AKAL jieunan.

video Professor Khan Élmu Data. http://mscs.mum.edu/videos.html#video=i4LfMqWxifs

Kanggo inpo nu leuwih lengkep mangga ngahubungan:

CSadmissions@mum.edu
Komputer Profesional Admissions Program
Maharishi Universitas Manajemén
Fairfield, Iowa, AS