Murid ComPro Kita Hayu Ti 111 Bangsa

Murid 'ComPro' Kita Hayu Ti 111 Bangsa

Kusabab 1996, pamekar software ngalaman ti bangsa 111 sakuliah dunya (tempo di luhur) geus enrolled di Profesional Komputer kami Program Master di AS (mum ieu lokasina dimana buleudan beureum aya dina gambar di luhur.)

Program, affectionately katelah 'ComPro,' nawarkeun kasempetan unik dina atikan luhur, ngagabungkeun canggih pangaweruh praktis elmu komputer panganyarna jeung pangalaman IT profésional di pausahaan AS. Struktur mayar hiji-of-a-jenis nyadiakeun siswa kalawan kamampuhan pikeun timer ngabiayaan mayoritas waragad ti practicums well-mayar.

Kalawan deukeut 2000 lulusan, sarta 800 + santri ayeuna enrolled, anu ComPro MS di Élmu Komputer nyaeta salah sahiji nu panggedéna, tersukses program MSCS dumasar kampus-di Amérika Serikat.

Warudoyong Highlights Anyar Video Mahasiswa International


ComPro video: Hiji kasempetan unik dina atikan luhur nu ngagabungkeun gelar master dina elmu komputer kalawan pangalaman profésional di AS
video anyar kami anu diulas dina urang homepage. Tempo summaries handap tina komentar nu dijieun ku genep siswa ayeuna ti: Kabupatén Majalengka, Cina, Iran, India, Mesir, jeung Brazil.

Edwin Bwambele ti Uganda

  • "Kuring ngan cinta tangtu ieu. Ieu praktis, éta leungeun on, sarta geus mantuan kuring salila pilarian practicum abdi. "
  • "Kuring kungsi Cut Nyak Dien pikeun manggihan program anu kungsi béaya rendah, sarta acan bisa masihan kuring pangajaran kualitas. Ku kituna, abdi sumping ka universitas ieu. "
  • "Mimiti waktu kuring nempo program, abdi doubted eta-couldn't percanten hal kawas kieu eksis, tapi babaturan milik ngagabung tangtu. Éta lamun abdi dikonfirmasi yén program ieu nyata. "
  • "Universitas ieu di kota leutik Fairfield, Iowa. Rahayat di kota nu aya hébat. Jalma seuri madhab. Ayeuna damel aran di imah, sanajan anjeun jadi loba mil jauh. "
  • "Di mum abdi saena pangaweruh Abdi teu bisa geus gotten di nagara abdi. Kami jadi senang. Abdi kacida nyarankeun ka saha kaluar dinya. "

Julia Chen ti Cina

  • "Program Ieu jadi pinunjul, sabab geus berorientasi professionally".
  • "The profesor dieu bener ngeunaan miara siswa. Sakabéh dosen nu boga sajarah panjang sakumaha insinyur software di pasar pakasaban Amérika ".
  • "Fee SPP téh geulis pikasieuneun keur kuring. universitas ieu nawarkeun gajian, sangkan teu kedah salempang pisan ngeunaan pembiayaan teh ".

Shivali Jain ti India

  • "Kuring geus miboga kaahlian profésional padet tur pangalaman praktis, jeung pangaweruh teoritis".
  • "The sarat Éntri finansial low pisan alus pikeun siswa anu hayang ngudag atikan luhur, tapi teu bisa lantaran tina konstrain séwangan."
  • "Universitas ieu blok Sistim-yén téh, salah tangtu per bulan, jadi nu ngan bisa teuleum jero kana subjek, sarta anjeun teu kudu nyandak on stress keur kursus séjén atawa mata pelajaran. Anu dipaké pikeun lumangsung kalayan kuring di pendidikan sarjana mah. "
  • "Éta kaasup tapa Transcendental® Téhnik dina kurikulum maranéhanana. TM geus mantuan pikeun ngaronjatkeun konsentrasi abdi, sareng kana nulungan stress ".
  • "Kuring resep kadaharan dieu-murni dahareun seger organik. Kuring ngarasa kawas Kami asal luar India. "

Mohamed Samy ti Mesir

  • "Abdi di tungtungna eta mayar pareum, ku sabab kuring kungsi sagala kaahlian Kuring diperlukeun pikeun ngamankeun hiji practicum tinggi-Mayar dina parusahaan AS. Ieu kaayaan win-win, sabab jeung Universitas gawé bareng pikeun ngamankeun practicum pikeun diri, sarta ti practicum yen, Anjeun mayar anjeun injeuman-kitu universitas ngéléhkeun, jeung anjeun meunang, sarta everybody téh senang. "
  • "Éta naon kahayang maranéhna jangji. Kuring ngan tinggal bukti éta. "
  • "Kombinasi tina téknik TM, sistem blok nu ngidinan Anjeun pikeun difokuskeun hiji subjék dina waktu, sarta ngan tinggal dina kota leutik AS di lingkungan stress-gratis, méré Anjeun sagalana nu peryogi pikeun nyiapkeun practicum anjeun di AS pasar pakasaban. Kuring lulus tina program mum ComPro. Pilari deui dina eta, abdi bisa disebutkeun kiwari, ieu ngan nu nganyahokeun sampurna. "

Rafael Kosta ti Brazil

  • "Kuring ieu geus gawe di hiji pausahaan badag di Brazil, tapi kuring hayang rék dilegakeun pangalaman kuring dina practicum AS mayar luhur".
  • "The Universitas enrolls mahasiswa ti sakuliah, jadi éta kasempetan gede pikeun diajar tina budaya sejen."

Pikeun nampung paménta aplikasi badag ComPro, siswa internasional kiwari bisa nerapkeun keur salah sahiji opat éntri unggal taun: Oktober, Januari, April jeung Agustus. Mangga buka ramatloka urang atanapi email kami keur rinci. Urang ngarep pisan nguping béja ti anjeun!