Papanggih Professor Bruen

Komputer kami Profesional ( "ComPro (SM)") Program MS dina mum geus dipikawanoh global pikeun Nyiapkeun siswa pikeun IT jeung kasuksésan karir pribadi.

Kawas sakabeh profesor urang, Élmu Komputer Mitra Professor Joe Bruen muterkeun hiji peran badag dina pangajaran unik tur unprecedented ieu.

Dua faktor ngakibatkeun kasuksésan mahasiswa urang '

Gaduhan pangajaran dosen senior kacida industri-ngalaman dina program.

Professor Joe Bruen brings 35 taun pangalaman tingkat tinggi gawe dina korporasi Fortune 500 kana kelas. dunungan na kaasup: Digital Equipment Corporation, bankir urang Amanah, ngutruk, sarta Wells Fargo. Anjeunna oge spent sababaraha taun salaku konsultan bebas.

karir panjang jeung variatif na kaasup manajemen senior na posisi arsitéktur perusahaan. wewengkon gawé kaasup: ngembangkeun sistem operasi, pangakuan sora, timing simulasi tina komputer ageung, alat jaringan speed tinggi, ngembangkeun grafis software, ngembangkeun DB obyék-berorientasi, sarta arsitéktur jasa-berorientasi (SOA).

Praktek téhnik Transcendental Meditation®

Di Maharishi universitas Manajemén, sakabeh profesor jeung siswa prakték Transcendental tapa (TM) saban poé. TM nyaeta teknik méntal basajan, alam, ilmiah, sareng waktos-dites ditémbongkeun ngahasilkeun pamikiran jelas, ngaronjat pamahaman, tanaga jeung kreativitas, bari relieving stresses jero rooted jeung tegangan ti fisiologi nu.

Hasilna, mahasiswa laporan yén maranéhna leuwih jéntré gampang, meunang sasmita hadé, ngarasakeun collaborations gawe babarengan deui, sarta mangrupakeun healthier na happier.

siswa MSCS lakukeun TM isuk

siswa MSCS lakukeun TM isuk maranéhna

Sanggeus dimimitian TM dina kuliah, Professor Bruen nyebutkeun, "Kuring ieu bisa ngarti konsep core leuwih gancang, sarta kuring oge bisa leuwih gampang nyambungkeun konsep babarengan. TM méré Anjeun hiji yayasan hébat for keur ayaan. "

"Dina sagala hal eusina, lamun rék ngalakukeun deui ogé, hiji yayasan kuat nyaeta tantamount kana kasuksésan. TM nyaeta sakumaha foundational sakumaha nya meunang. pikiran jelas, kirang stress, healthier kalungguhan awakna pikeun leuwih sukses. Dina rasa mah, bisa ngajalankeun gancang & luncat luhur. Ieu mantuan kuring immensely ".

Salaku pendidik conscientious, Professor Bruen hayang masihan mahasiswa na kaunggulan pribadi sarta atikan sarua nu geus dijieun hirupna jadi nikmat. Ku kituna, dina 1973 anjeunna janten guru Transcendental semedi. Kusabab gabung dosen urang di 2014, sajaba ngajarkeun kursus canggih di Aplikasi Arsitéktur Web na perusahaan Arsitéktur, anjeunna ogé enjoys ngajarkeun TM mun loba mahasiswa MSCS anyar.

Peryogi kanggo téhnik Transcendental Meditation® di Industri IT

Lamun gawe di full-waktu internships latihan praktis maranéhanana sabudeureun AS, mahasiswa urang ogé nyandak kursus pangajaran jarak bagian-waktos neruskeun atikan canggih Élmu Komputer maranéhanana. jadwal maranéhna pisan nuntut.

Salaku salah sahiji murid urang Professor Bruen urang ngalaman: "Kami bungah mun gaduh tehnik ieu endah, Transcendental tapa, rék dipegatkeun sagala tegangan I encountered, sarta dibalikkeun deui ka rutin stabil normal kuring. dinten has abdi estu hectic na comprised loba pikiran pikiran-niupan jeung kaayaan stres. "Kuring nu gaduh pakasaban pangsibukna jeung nyokot kursus jarak jeung pikahariwangeun ngeunaan urusan pribadi on kali béda. TM geus mantuan kuring ngareset deui katengtreman aslina mah pikiran katentreman sanggeus sagala hal kuring kudu diungkulan ".

Tempo deui komentar murid na video: Transcendental Meditation® Téhnik: nu Tepi kalapa pikeun Profesional IT.

Professor Bruen Ujang sakabeh professional komputer museurkeun advancing careers pribadi tur profésional maranéhna pikeun didatangan ramatloka kami sarta nyiapkeun pikeun pangajaran ngarobah hirup.