Bereket Babiso: pangajaran ComPro di mum teh pangalusna

Bereket Babiso di Maharishi Universitas Manajemén

Nalika Bereket Babiso ieu dipake salaku pamekar software di Perancis, anjeunna mimiti diajar ngeunaan urang Program Gelar Komputer Profesional Master urang (ComPro). Anjeunna dilarapkeun, ieu katampa, sarta enrolled dina Januari 2018.

Bereket éta gumbira pikeun manggihan yén mum boga lingkungan multikultural mana diversity geus sohor, sarta dulur boga kasempetan pikeun meunang apal kana budaya batur ti pelosok dunya.

Anjeunna ngarasakeun struktur Tangtosna, eusi, jeung kursus cara nu dikirimkeun. Anjeunna kapanggih eusi bisa dumasar kana motong ayeuna téknologi pasar ujung.

Hiji fitur unik tina program kami éta siswa prakték téhnik Transcendental Meditation®. Bereket kapanggih yén lakukeun TM pisan mangpaatna pikeun komputer professional-eta mantuan Anjeun nungkulan frustrations anu asalna ti proyék nangtang, sarta ngidinan relief tina stress-nyadiakeun ningkat fokus dina situasi naon wae.

Lalajo BEREKET'S video>

dibayar magang
Sanggeus completing dalapan bulan dina kampus kursus, Bereket junun manggihan hiji magang profésional dibayar salaku pamekar software jeung Ford Motor Company di Michigan.

Bereket advises sagala professional ngalaman wanting pikeun neuleuman téknologi komputer canggih pikeun ngalamar mun MS kami di Élmu Komputer di mum.