Admissions Staf pikeun Program Profesional Komputer di Maharishi Universitas Manajemén

ComPro Admissions: welcoming Murid Anyar jadi "kulawarga" kami

Salila bulan 12 panungtungan, jalma 15,000 ti bangsa 185 dilarapkeun online pikeun gabung kami unik tur affordable MS di Élmu Komputer kalayan mayar Pelatihan & bantuan Financial.

Kumaha carana ngolah jadi loba Ngalamar?

The prioritas mimiti staf kami aya dina ngarojong unggal ngalamar dina tingkat luhur pisan, mastikeun yén sagala patarosan na masalah nu diwaler dina cara timely.

Pakasaban gede pisan tina ngolah loba aplikasi ieu dina ragam efisien, akurat, profésional sarta welcoming teh husus tina Program Komputer Profesional kamiSM Admissions Department. Lamun anjeun nganggap léngkah tambahan jeung syarat pikeun admitting jadi loba mahasiswa internasional, jeung opat éntri tiap taun (Pébruari, Méi, Agustus sarta November), nu prestasi sahiji staf Admissions kami téh sagala beuki luar biasa.

Numutkeun Chandra, Diréktur Admissions ComPro, "Tim admissions kami ngagambarkeun harmoni sarta kohérénsi nu pervades sakabéh mum. Sarerea geus fokus, dedicated, sarta lovingly supportive hiji-sejen. Ieu lingkungan gawé idéal, sarta Ngalamar jeung mahasiswa urang estu ngahargaan admissions interaksi maranéhanana. "

Diajar Leuwih lengkep ngeunaan program MS kami

Nyiapkeun pikeun mahasiswa anyar

Olahan pikeun éntri anyar sarta registrations mangrupakeun période utamana sibuk. Kagiatan ieu ngawengku:-menit panungtungan ditampa ti sababaraha mahasiswa AS, sahingga arrangements Alas transportasi, mariksa kaluar kamar murid, pasamoan anjog mahasiswa di kampus 24-jam sapoé, Nyiapkeun tas snack pikeun nempatkeun di kamar murid, nyusun kenop kamar na hidangan pas, nyokot siswa asrama, sarta pangatur kalawan sababaraha kantor kampus pikeun dua atawa leuwih poé pendaptaran di Admissions jeung Enrollment Center.

homecoming

Pendaptaran téh kawas homecoming, dimana kami tungtungna meunang papanggih kabeh siswa anyar husus urang jeung saha urang geus galecok, skyping, emailing, texting, jeung sajabana, pikeun sababaraha bulan atawa malah taunan. Nalika kami tungtungna minuhan éta, siswa kadang ngakuan kami ti propil Facebook atanapi LinkedIn urang. Aranjeunna jadi senang papanggih kami, sarta aranjeunna mudal dina pangajén. Téh mangrupa pangalaman joyous na rewarding pikeun sakabéh, sakumaha urang ngabagéakeun kana kulawarga ComPro global kami! (Tempo poto di handap.)

murid munggaran urang ti Républik Démokratik Kongo.
Teja jeung tilu murid anyar.
Dima ngabagéakeun mahasiswa anyar.

Maryam enjoys group pasamoan mahasiswa anyar.

Lisa kalawan murid anyar.


Chandra sareng murid anyar.

Nena ngadaptar hiji murid anyar.

Francis greets murid anyar.
Senang mahasiswa anyar sanggeus dahar beurang Wilujeng sumping urang.

grup poto formal Éntri Pébruari 2019.

Minuhan tim Admissions ComPro

Sarerea digawé di wewengkon Admissions nyaeta dina dasar ngaran hareup:

Elaine (Guthrie) nyaéta Diréktur ComPro. Chandra téh Diréktur Admissions urang. Pat téh Diréktur Admissions Mitra. Nena, Francis, Lisa, Dima, Girma, sarta Melissa anu Admissions Counselors. Teja ieu lakukeun Admissions Kantor karya. Sara resensi aplikasi tur waleran ratusan inquires minggu tiap. Maryam loba-dipikacinta International Mahasiswa panaséhat urang. Sue nyaeta Asisten Admissions urang. Dale, sarta Charlie do berharga karya bagian-waktu.

Marketing dipigawé ku Craig, Simon na dinu. média sosial sarta operasi ramatloka obrolan anu diatur by sara, Max, Rachele, dinu, Selin sarta Craig (Diréktur Recruiting).

Leuwih jéntré ngeunaan program MS kami

Kita Hayu gabung kami di Maharishi Universitas Manajemén.

- Urang kasampak maju ka gaduh maneh gabung kami -

kulawarga ComPro urang kiwari ngawengku leuwih ti 2500 MSCS lulusan ti bangsa 85, tambah leuwih 800 ayeuna enrolled mahasiswa di kampus jeung lakukeun internships sabudeureun AS