Global Ahli Ngajar Kapamingpinan pikeun Gerentes Téknis

Jim Bagnola di hareup Grup murid

Lamun bade diajar kapamimpinan, diajar kalawan pamimpin a.

Dua kali unggal taun saprak 2011, sohor manajemén global / konsultan kapamimpinan, pendidik, jeung palatih eksekutif Jim Bagnola, geus diajarkeun tangtu dua-minggu, "Kapamingpinan pikeun Gerentes Téknis," ka grup badag élmu komputer urang ( "ComPro") sarjana siswa.

Tangtu ieu nawarkeun deukeut-elmu dumasar panganyarna pikeun succeeding salaku manajer sarta salaku mahluk manusa. Dina siswa Tangtu diajar parabot waktos-dites eupan balik, parabot manajemén jalma, parabot asah, hukum kapamimpinan, parabot gedong hubungan, sarta latihan téknik Transcendental Meditation®, nu teknologi pribadi paling ilmiah disahkeun pikeun unfolding poténsi méntal sarta fisik lengkep.

Komputer Élmu Dean Keith Levi nambihan, "The mahasiswa greatly mikaresep Tangtu ieu. Kami bener untung mun boga Jim nyandak waktos kaluar tina jadwal sibuk-Na pikeun urang. Anjeunna ngajarkeun bahan ieu sarua jeung korporasi utama sarta organisasi wewenang sakuliah dunya. "

Diajar Leuwih lengkep ngeunaan program MS kami

Pikeun leuwih 32 taun, Jim Bagnola geus ngarasakeun pangajaran internasional sarta kagiatan konsultan. Anjeunna ahli dina widang kapamimpinan jeung manajemén awak-pikiran, fokus dina pangaruh pamikiran pola on kaséhatan, kabagjaan, kasuksésan, sarta kapasitas mingpin. (Fokus Nya dina kenging gelar Profesional Asasi Manusa keur, sarta manéhna nulis hiji pangalusna-jual buku on topik ieu.)

klien Jim urang kaasup: Shell Minyak Company, The Kroger Company, AS Service Rusiah, Departemen Angkatan Udara, Marriott Hotels, Siemens, Motorola, Scotiabank, PT ISPAT (Indonesia), Hella (Romania), Ecolab, Castle & Cooke (Hawaii) , Benua Automotive jeung Hilton Hotels. Klik Ieuh pikeun wincikanana.

Jim teh profesor ngadatangan di Universitas Bukares (Romania), Maharishi Universitas Manajemén (AS), Pontificia Universidad Javierana (Kolombia), Kent State University sarta Center Development Manajemén Kulon.

Naha ngajarkeun dina mum?

Waktu ditanya naha manehna mikanyaah ngajarkeun dieu, Jim balesan, "Kuring geus digawé di nagara 101 sabab Abdi bogoh beragam budaya. kursus mum ComPro aya rapat PBB. Tangtu ieu di mum nyaéta kalayan sakumaha rupa-rupa grup anjeun bisa meunang (mahasiswa 199 di kelas panganyarna). learning nu mangrupa global. séntral seru antara budaya 35 + dina hiji kelas. Murid hoyong diajar ".

Sababaraha Program Profesional 199 Komputer siswa dina kelas "Kapamingpinan"

Naha geus tangtu ieu jadi populer?

Intina unggal murid MSCS nyokot Tangtu ieu kusabab éta lumaku pikeun kahirupan pribadi maranéhanana ogé careers profésional maranéhanana. Aranjeunna Nyiapkeun pikeun jadi anggota tim téknis sarta ahirna manajer, sarta maranéhna lalaki pangaweruh jeung parabot pikeun mantuan aranjeunna. Éta interaktif. Éta téh contributing ka kursus perséntase badag waktu.

Éta senang. Murid kudu latihan ngawangun tim tur maranéhna beroperasi dina tim leutik pisan salila kursus. Aranjeunna nyumbangkeun sarta applauded pikeun kontribusi maranéhanana. Aranjeunna meunang kasempetan mingpin dina sababaraha cara béda. speaker tamu anu relevan, sarta video nu mereun. Murid diajar ti unggal lianna. Siswa pribadi dipandu ku asisten pangajaran pangaweruh sarta ngalaman (TAs) per unggal siswa 20.

siswa kapamimpinan papanggih jeung TAs di grup leutik.

Salaku salah sahiji TAs Tangtu (Brad Fregger) nyimpen éta, "Jim pernah ceramah leuwih huluna siswa. Anjeunna leuwih kawas Mamang favorit nulungan maranéhna, ti profésor lecturing. Anjeunna oge terus ngalibatkeun siswa, valuing gagasan maranéhanana, pendapat jeung carita pribadi salaku penting. Tungtungna, Jim nyiptakeun atmosfir kelas kasual profésional, nu matak ngamudahkeun pikeun siswa mangtaun pangaweruh kritis, bari ogé ngabogaan fun ".

Kaunggulan murid mum di tangtu ieu

Paling mahasiswa ComPro geus boga pangalaman gawé. Éta bisa tukeur pangaweruh. Aranjeunna gawé bareng sanajan béda kultural.

Ngeunaan praktek Transcendental semedi, Jim nambihan, "Ieu hijina sakola Kami sadar yén boga cara ilmiah dibuktikeun rék dilegakeun kapasitas otak. TM ngaronjatkeun pangabisa diajar. universitas ieu handles boh software sahiji skill jeung pangaweruh-otak ditambahkeun, bari eta oge attends ka-hardware kohérénsi jeung sakabeh fungsi otak nu terus sahingga pikeun sculpting of a otak anyar jeung hadé ihwal eusi gede ".

Senang siswa jeung senang profesor di ahir kelas Kapamingpinan.

komentar murid

Di dieu aya sababaraha nu loba komentar glowing ti siswa nalika dipenta pikeun nulis ngeunaan "pamimpin The Abdi hoyong janten".
Romie Zaw (Myanmar)
"Hal pisan munggaran tur pangalusna I diajar di AS nyaeta Transcendental semedi. Nalika kuring datang ka dieu, bahan konci nu kuring noticed dina profesor jeung sajabana éta katentreman jeung perdamaian batin. Kuring latihan TM rutin sarta abdi tiasa disebutkeun yen kuring manggihan karapihan sarta kajelasan pikiran lolobana waktu sanggeus semedi abdi. "

"Tujuan utama abdi di hirup téh pikeun mantuan jalma anu merlukeun. Kuring digawé ngeunaan tujuh taun di pausahaan ahérat sarta Kuring geus digarap kalawan loba manajer. Hanjakal, kuring pernah ngalaman hiji pamimpin mereun alus dina kahirupan gawe kuring. 'Pamingpin Great ulah mikahayang mingpin, tapi ngawula.' Kuring ngan wanna jadi pamingpin anu henteu nuturkeun judul. Tangtu ieu ngajarkeun kuring kumaha carana ulah flaws jeung kabiasaan umum di unggal hubungan jeung kumaha jadi hiji pamimpin éféktif. Abdi hoyong nyerat sajarah sorangan kalawan karep jeung kahadean kalayan bantuan TM ".

Abdelrady Tantawy (ti Mesir)
"Kuring sok ngira yén kuring teu hayang jadi manajer, sabab eta hartina ngabogaan kavling tanggung jawab, sarta kuring geus katempo kavling manajer mampuh tur pamingpin goréng dina 10 taun kaliwat karir abdi. Tapi sanggeus attending Tangtu Heboh ieu ngeunaan kapamimpinan, abdi geus robah pikiran kuring jeung Abdi hoyong janten salah sahiji jalma pamingpin anu inspires pengikut maranéhanana sarta mantuan aranjeunna ngahontal leuwih, sarta jadi wareg jeung kamajuan maranéhanana di kahirupan ieu. Kuring yakin yén dunya ieu merlukeun jero pamingpin sapertos ".

henteu aya namina
"Kuring niatna percanten prinsip nu nyebutkeun kapamimpinan mangrupakeun partnership antara pamimpin jeung pengikut. Sakuduna salawasna jadi kasus yén urang baris nuturkeun pamimpin hiji nurutkeun bakal bébas sorangan. "

"Kuring hayang jadi jenis jalma nu urang bisa dipercaya, boh salaku pamingpin, tur salaku babaturan. Kuring gé salawasna ajak aranjeunna jadi best of sorangan nurutkeun personalities jeung aspirasi maranéhanana, kusabab kuring yakin yén hiji tim kuat merlukeun jalma kalawan kaahlian béda jeung perspéktif béda. Hiji pamimpin alus kedah batur anu brings harmoni jeung béda dina tim anu, paduli keur tim, sarta mawa kaluar pangalusna di unggal urang. Ieu jenis pamimpin I aspire janten ".

Mrudula Mukadam, hiji anggota dosen elmu komputer dina mum, éta salah sahiji asisten pangajaran 10 keur Tangtu kapamimpinan panganyarna. Waktu ditanya ngeunaan Tangtu Jim urang, manéhna smiled na ngawaler, "Pastina éta Heboh! urang siswa nu jadi untung nyandak tangtu ieu! "

Diajar Leuwih lengkep ngeunaan program MS kami

Lamun hayang jadi salah sahiji siswa untung di kelas kapamimpinan taun hareup Jim Bagnola urang, mangga nerapkeun geura-giru. Urang kasampak maju ka aplikasi Anjeun.

Loba berkat Jim for ajarkeun Tangtu rongkah na di mum.

(Jeung berkat siswa anu ngutus Kami pribadi poto Tangtu keur newsletter kieu.)