Mum Mahasiswa intern ngéléhkeun Amazon Award

Mum Mahasiswa intern ngéléhkeun Amazon Award

Dina olah raga profésional, luhureun ngajalankeun munggaran taun atlit nampa loba perhatian umum. Dina industri IT, Amazon ngabogaan luhur "rookie" pamaen di Amarbayar (Amar) Amarsanaa.

Dina taun kahijina gawe Amazon minuhan Panyiaran DevOps (Development Operasi) tim, Amar ieu ngaranna "Mitra tina Bulan" dina pangakuan kontribusi pikeun, jeung dampak dina salah sahiji Insinyur Development Software (SDE) tim anjeunna ngarojong sabot ngurangan isu operasi ku cara 86%. Anjeunna oge ieu diwanohkeun ka DevOps IV!

Numutkeun Amar, "Kaunggulan Operasional mangrupa hal dunungan kuring nyokot serius, sakumaha urang (Amazon) neruskeun narékahan pikeun jadi parusahaan bumi paling customer-centric. Urang ulah eureun di ngan innovating, ngawangun jeung launching - tapi urang ogé mastikeun jasa kami dioptimalkeun, cekap, bisa dipercaya, sadia tur akurat. Dina executing rencana ieu, urang nangtukeun manual, karya repetitive sarta nyandak inisiatif pikeun ngajadikeun otomatis ka ngahemat waktos urang jeung nu lianna '. "

Anyar, Amar teamed up kalawan insinyur sejen on timnya pikeun ngajadikeun otomatis prosés konsolidasi data, anu geus dipidamel sacara manual ku insinyur. prosés otomatis ieu kiwari dipaké ku insinyur, tim SDE sarta manajer ngajalankeun kaunggulan operasional jasa tim maranéhanana '. automation The ngaheéat jam 2-3 per insinyur, per minggu, sarta eta geus loba dipaké ku 12 + tim, jeung cacah. Salila pasamoan organisasi Oktober 2016, kaasup tim ti AS, Kanada sareng India, kapamimpinan Amazon dipikawanoh usaha, sarta dileler Amar jeung batur sapagawean na teh menak, "Kaunggulan Operasional" award. Rada ngahargaan hiji pikeun "rookie!"

Latar internasional atikan

Amar geus salawasna ngarasakeun iinditan. Anjeunna ditinggalkeun pituin Mongolia na di 14 hadir hiji SMA basa Inggris diomongkeun di Polandia, jeung engké enrolled dina universitas AS dimana manehna lulus dina Dean urang Daptar kalawan gelar jajaka di sains komputer. Présidén universitas ngaranna anjeunna Mahasiswa beredar di Taun ka. Antukna manehna oge excelled dina maén piano jeung gitar.

Sanggeus kuliah, Amar ieu ngaranna Pagawe ti Taun di hiji parusahaan software di North Dakota, sarta meunangkeun pangajén fotografi. Salaku poto handap ngagambarkeun, Amar nyaeta fotografer Sarbini sarta dilakonan ku rasa humor!

Engké, bari diajar di program pascasarjana jejaring komputer di Korea, manehna diajar ngeunaan Mum Master di Élmu Komputer. Amar ieu katarik ku kurikulum, diet healthful jeung kaayaan kualitas hirup dina mum.

Akademisi di mum

Amar dilarapkeun ka Komputer Profesional Program (ComPro) urang sarta mimiti kelas di mum Juni 2014, dimana anjeunna ogé jadi panaséhat nyicingan, sarta wawakil Élmu Komputer kana pergaulan murid mum.

Numutkeun Amar, "The kualitas atikan ditawarkeun dina program ComPro nyaeta beredar. Henteu ngan ulah dosen nu gaduh backgrounds industri anu luar biasa, tapi aranjeunna salawasna up-ka-tanggal dina téknologi newest, supaya siswa bisa assured aranjeunna diajar nu pangalusna ti pangalusna.

Sajaba ti éta, proyék tim mawa nepi kasempetan gede pikeun siswa kolaborasi, ngajawab masalah real-dunya, nampilkeun solusi maranéhanana papanggih sarat pisan tinggi ditumpukeun ku profesor - sarta di ahir poé, urang kaluar ku pangalaman proyék padet, nu mantuan dina nyungsi internships ".

Life dina mum Kampus

"Academically, program ComPro susunan standar tinggi pikeun siswa na. Pikeun ngarojong pangwangunan murid total, mum nyadiakeun lingkungan hirup pisan nyaman jeung healthful, supaya siswa bisa nyandak kana tantangan kahirupan akademik basa aranjeunna keur aya di pangalusna maranéhanana. Jalma ngobrol ngeunaan kasaimbangan karya-hirup, sarta kuring ngarasa yén kasaimbangan gawé akademik sarta hirup di mum éta sampurna ... ieu téh naon paling tentang aya kénéh nalika anjeunna mum abdi ngarasakeun. "

Mangpaat diajar nu Téhnik Transcendental Meditation®

"Alesan sejen I milih mum éta kasempetan tina ngalakonan Téhnik semedi Transcendental (TM). TM mangrupakeun salah sahiji Chairil Anwar dina nu universitas ieu diwangun. Ieu téhnik méntal basajan nu relieves stress, ngaronjatkeun pamikiran jeung kreativitas, sarta ngaronjatkeun tingkat énergi Anjeun. Kuring boga hormat tinggi keur eta. Kauntungan pangbadagna di TM keur kuring mangrupa hal anu ngabantuan kuring bersantai, lajeng gaduh fokus seukeut kana isu kompléks, hasilna solusi komprehensif sarta satisfying tanpa stress"Nyebutkeun Amar.

Magang di Amazon & Kahirupan di Area Seattle

Sanggeus completing dalapan bulan kursus dina kampus di Fairfield, Iowa, Amar ieu hired di 2015 mun ngalakukeun kurikuler Pelatihan Praktis (CPT) magang na salaku Insinyur DevOps kalawan Amazon minuhan Panyiaran di Seattle, Washington. Anjeunna enjoys hirup di Pasifik kaler, tempat anjeunna pursues markisa na pikeun lingkungan outdoor alam, gawe kaluar, fotografi, musik, jeung involvement sosial di sabab pantes.

Naséhat pikeun lianna Software Insinyur

Amar ngarasakeun waktu-Na dina kampus urang: "Aya kitu loba kaunggulan dina mum. Kuring ngarasa pisan untung na bencong geus kungsi kasempetan pikeun janten bagian tina eta: Low ongkos upfront, program akademik beredar, dosen luar biasa tur staf, kasempetan pikeun digawekeun ku professional terampil ti nagara sejen, hiji kelas strategi karir dedicated (ulasan neruskeun, preps wawancara, wawancara bohongan-up, pakasaban néangan téhnik), pakasaban internal adil jaringan, hidangan organik, lingkungan hirup nyaman, fasilitas olahraga, acara, kagiatan tur klub. Tur utamana, laju panempatan 99% keur internships! "

"Ku alatan éta, Pasti bakal mamatahan siswa jeung professional bisa dipake ti sakumna dunya pikeun ngamangpaatkeun kasempetan gede ieu. Pariksa sarat admissions, pastikeun Anjeun papanggih atawa ngaleuwihan sarat, tur nerapkeun!

Jadi disiapkeun meunang ditantang tur jadi disiapkeun keur nangkeup sagala hasil positif anjeun bakal meunang ti program ComPro. Ogé, for keur ayaan di mum na di AS, anjeun perlu kaahlian Inggris pohara alus! "

rencana masa depan

"Kuring rencana pikeun nuluykeun ngamekarkeun sorangan pribadi tur professionally. Salian tumuwuh di Amazon, abdi miharep kana dampak dunya ngagunakeun téhnologi pikeun ngajawab masalah dinten-ka poé éta nyanghareupan jalma, sarta kamungkinan dimimitian parusahaan jeung babaturan jeung / atawa mitra bisnis ".

"Kuring ogé bakal neruskeun milu di wewengkon nirlaba sami yen Kami bagian tina kiwari, pikeun mantuan generasi saterusna Mongolians ngahontal cita pribadi tur profésional maranéhanana ngaliwatan asah jeung mentoring. "

aprésiasi tambahan

"Kuring bakal lulus Désémber ieu. Eta geus naek dinamis sarta rewarding saprak kuring jadi murid ComPro. Salah sahiji kursus paporit mah éta Advanced Development Software kalawan Dr. Guthrie, sabab geus mantuan tremendously dina néangan gawé abdi. "

"Kuring bakal salamina ngahatur nuhun for everyone Kuring geus patepung salila hirup murid kuring di mum. I: boga supir sababaraha éndah, babaturan lila hirup-di lingkungan mum alam nu geulis, sarta miharep pikeun ilubiung dina commencement cinyusu gigireun sambungkeun jeung sasama abdi ComPro mahasiswa, dosen jeung babaturan. Kuring baris nuluykeun upholding nami mum na bakal salawasna janten ComPro alumnus reueus! "

Amar hoyong hatur kolotna pikeun rojongan tireless tur sinambung maranéhanana di unggal moment hirupna, jeung raising anjeunna janten anu anjeunna téh kiwari. "Hatur nuhun mum na hatur nuhun dad!"

Catetan: Amar jalan di Amazon jeung postingan dina kaca ieu nu sorangan na teu merta ngagambarkeun posisi Amazon urang.