Nigerian Professor mikanyaah Pangajaran di mum

Prof Obinna Kalu

Obinna Kalu mangrupakeun dinamis, sumanget Asisten ngora Élmu Komputer Professor anu mikanyaah pangajaran sarta ngabogaan panon getol dina mangsa nu bakal datang.

Urang diuk handap kalawan Professor Kalu na nanya ka manéhna runtuyan patarosan ngeunaan kasang tukang na, kaasup waktu spent salaku murid saméméh ngagabung dosen urang.

Q: Lamun anjeun ngamimitian ngajar di Maharishi Universitas Manajemén?

A: Kuring ngamimitian ngajar MSCS kursus atikan program jarak dina Maret 2015. Saterusna, dina 2017 Agustus I dimimitian ngajarkeun dina kampus Program Komputer Profesional ( "ComPro") kursus katuhu didieu di Fairfield.

Q: Kunaon anjeun mikaresep ngajarkeun dina mum?

A: The atraksi heula keur kuring mangrupa unik urang lingkungan-kampus karapihan sarta serenity, urang mikaresep. Kuring pisan kawas tim kuring digawekeun ku didieu di jurusan CS, sarta breadth na jero pangaweruh sadia ti anggota ko-dosen kuring.

Lajeng, murid hébat kami meunang digawekeun ku di unggal kelas nu Kuring geus diajarkeun. The sakabéh pangalaman sapopoé di ajar / diajar didieu téh saukur Heboh!

Prof Kalu pisan energetic na enthusiatic di kelas!

Diajar Leuwih lengkep ngeunaan program MS kami

Q: Naon eta nu metot jadi loba siswa luhur ti sakumna dunya?

A: mum nawarkeun gampang sarana paling affordable keur naekeun careers maranéhanana di ngembangkeun software profésional. urang siswa bisa mangtaun luhur-kiyeu, pinuh-Mayar pangalaman magang praktis dina sababaraha pangalusna pausahaan-mana AS IT teu bisa gotten mana sejenna.

urang siswa nu terang pisan, kacida ngamotivasi, sarta sok hayang pisan diajar na coba gagasan jeung téknologi anyar. kurikulum CS kami téh mimitina-rate.

Sanggeus spent nu prior tilu taun diajar di program master sarupa di England saméméh datang ka dieu salaku murid di 2004, abdi bisa gampang ngabandingkeun sarta ningali bédana luar biasa antara dua. Ours mangrupakeun pisan praktis, Tujuan-dirancang MS dina program CS. Sakabéh kursus urang nu dirancang digitus muridna kalayan kaahlian panganyarna na téknologi anu di paménta kacida luhurna ku pangalusna pausahaan di industri.

Q: Naon anu kauntungan unik tur kaunggulan tina kuliah di mum?

A: Kauntungan unik kahiji diajar téknik Transcendental Meditation®, anu mahasiswa, dosen jeung pamakéan staf hirup hiji low-stress, saimbang, senang, hirup damang.

TM ngabantuan kuring ngajaga hirup saimbang. Kalawan prakna biasa mah TM, abdi mendakan yen euweuh urusan kumaha hectic jadwal ngajar kuring meunang, abdi masih sok ngarasa yen jero Bliss, bungah jeung kabagjaan.

Kauntungan sejen nyaeta kualitas kaahlian motong-ujung anu aranjeunna acquire dina program ComPro MSCS. Kusabab 1996, leuwih ti pausahaan 1000 AS geus hired mahasiswa urang. Rata gaji magang taunan nyaéta di sabudeureun $ 80,000.

Prof Kalu enjoys gawé bareng grup leutik tina muridna.

Q: Naon kasang tukang atikan anjeun?

A: Dina studi pendidikan tinggi abdi, abdi mimiti earned a Bachelor of gelar Élmu di Matematika sarta Statistik ti Universitas Lagos, dina Nigeria. Sanggeus lulus ti kuliah, abdi spent sababaraha taun gawe pikeun parusahaan ngembangkeun software leutik tapi nonjol di Lagos salaku programmer siswa latihan. Lajeng dua taun leuwih di handap eta, gawe bank di departemen téhnologi perbankan éléktronik maranéhanana.

Saterusna kuring nuluykeun earn dua Master of Élmu derajat-hiji dina komputasi jeung informasi teknologi ti Universitas Bedfordshire di Inggris, jeung lianna di elmu komputer, katuhu ka dieu dina mum, lulus taun 2008.

Kuring mimiti diajar ngeunaan mum ti salah batur sapagawean di bank di Nigeria dimana kuring digawé. Anjeunna ngalaman diajar ngeunaan mum ti sobat ti na nu jadi murid didieu wanoh (~ 1999).

Q: Dimana anjeun dianggo mangsa ComPro AnjeunSM internships sarta sanggeus kalulusan?

A: mah a Programmer Project di AECOM sarta Software pamekar III di SAP di Arizona pikeun internships kuring, sarta engké ieu Insinyur Software di NORC di Universitas Chicago di Washington, DC saméméh ngagabung fakultas mum.


Unggal kelas boga laptop pikeun tiap murid.

Q: kursus Naon anu anjeun ngajarkeun?

A: I ngajar Téknik Pakakas Lunak, Aplikasi Web Programming, perusahaan Arsitéktur, lila-Programming Modern sarta lila-Programming dasar dina tingkat sarjana, sarta ogé geus diajarkeun struktur Data dina tingkat sarjana.

Q: Naon nasehat anjeun gaduh keur pamekar software anu hoyong careers hébat?

A: saran abdi ka ngora, pamekar aspiring kanggo aranjeunna tetep lapar ngudag learning jeung ngahontal malah leuwih. Aya hiji angka beuki parabot anyar, téhnik jeung téknologi pikeun meunangkeun kana terasrasakeun gawé bareng. Kalayan kecap séjén, nyimpen diajar hirup anyar, sakumaha masa depan di téhnologi software nyaeta caang!

Ulah ragu menit a sakali anjeun datang di sakuliah informasi ngeunaan program gelar MSCS kami unik. Ieu nawiskeun gampang sarana paling affordable keur naekeun karir anjeun dina ngembangkeun software profésional, ngaliwatan nu bisa mangtaun luhur-kiyeu pangalaman praktis dina sababaraha pangalusna pausahaan IT didieu di AS

Q: Naon anu mahasiswa nyebutkeun ngeunaan pangajaran anjeun?

A: A urut murid ti Mongolia nembe emailed, "Kuring narima hiji tawaran proyek pohara alus salaku Insinyur Development Software di Cibuluh, WA. Pangaweruh nu diajarkeun atuh éta berharga jeung mantuan kuring pisan dina mangsa milarian magang kuring jeung wawancara. Kuring bakal ngagunakeun Java keur balik-tungtung. Hatur nuhun pisan Professor Kalu ".

Q: Naon anu gol pribadi anjeun?

A: I rencanana neruskeun di karir pangajaran kuring keur jangka panjang teh. Sarta kuring ogé miharep kana (dina paralel) ngudag PhD kuring di salah sahiji wewengkon kecerdasan jieunan dina mangsa nu bakal datang.

Leuwih jéntré ngeunaan program MS kami
Kabéh mahasiswa mibanda kaayaan-of-nu-seni komputer sadia di unggal kelas.

Prof Kalu geus mindeng katempo Ngabuburit sabudeureun kampus!

Lamun teu ngajarkeun, Professor Kalu enjoys Ngabuburit, jalan satapak jalan na hiking on kampus 365 acre kami geulis.