Rékam Jumlah MUM Grlmu Komputer MS lulusan

Rékaman tina 391 MS di derajat Computerlmu Komputer dibérékeun pikeun 2018-2019.

391 lulusan 40 Nations dileler Derajat MSCS

Dina latihan 2018-2019 mum rapor, rékaman 391 Program Komputer ProfesionalSM mahasiswa ti bangsa 40 narima MS maranéhanana di derajat Sciencelmu Komputer.

Lulus mahasiswa MSCS asalna tina bangsa ieu:

Afganistan, Azerbaijan, Bangladés, Butan, Brazil, Burkina Faso, Burma, Kamboja, Kanada, Chili, Cina, Kolombia, Mesir, ritritréa, ioptiopia, Gana, India, Indonésia, Iran, Iran, Italia, Yordania, Malaysia, Mauritania, Mongolia, Maroko , Nepal, Pakistan, Téritori Paléstina, Peru, Filipina, Sri Lanka, Tajikistan, Tanzania, Tunisia, Turki, Uganda, Amérika Serikat, Ubbekistan, banten, sareng Viétnam. Tempo poto kalulusan.

Komputer Élmu Dean Keith Levi nambihan, “Gening pikeun lulusan kanggo prestasi utama ieu. Program gelar Master Master Profésional Komputer urang unik sareng nangtang kami nyiapkeun jalma-jalma pikeun hirup tumuwuhna pribadi sarta pribadi. ”

Diajar Leuwih lengkep ngeunaan program MS kami

Pos-rapor piknik

Dina piknik Departmentlmu Komputer annuallmu taunan, murid, staf, dosen sareng kulawarga urang anu nganmakan kadaharan, kaulinan, sareng perusahaan masing-masing dina danau deukeut kampus mum. Mangrupakeun dinten panas, tapi caina ngarefresh! Punten resep poto piknik.

Sababaraha Program Profesional 199 Komputer siswa dina kelas "Kapamingpinan"
Leuwih jéntré ngeunaan program MS kami