Sahar Abdullah: panutan keur Wanoja IT Atikan

Paling awéwé ngora tumuwuh nepi di Yaman gaduh sababaraha kasempetan pikeun pendidikan tinggi na jobs profésional. tapi kolotna Sahar Abdullah urang yakin yén atikan luhur muterkeun hiji peran integral dina ngembangkeun pribadi, ngarah niatna wanti Sahar jeung adina nya neruskeun atikan sanggeus SMA.

Kusabab Sahar éta salah sahiji siswa sakola sekundér luhur di Yaman, manéhna narima beasiswa pikeun diajar pikeun gelar jajaka dirina di Mesir. cinta nya pikeun programming na masalah ngarengsekeun dipingpin Sahar milih elmu komputer sakumaha nya utama. Di Universitas Kairo manehna hasil réngsé gelar jajaka nya di Élmu Komputer sarta gelar master dina Systems Émbaran, sarta réngsé hiji diploma Cisco di Universitas Amérika.

Sanggeus diajar ngeunaan MS unik urang di Élmu Komputer dina surat LinkedIn ti mum, Sahar diteundeun pamikiran yen gelar hiji master éta cukup-tapi ide pikeun emphasizing ngembangkeun software OOP master kadua urang diteundeun popping kana sirah nya. Ku kituna manehna mutuskeun panalungtikan Maharishi Universitas Manajemén sarta MS kami di Élmu Komputer pikeun program Profesional Komputer, sarta ngagabung kami Facebook grup. Nalika Sahar sadar yén loba mahasiswa Arab kungsi happily sarta junun enrolled dina program ieu, manehna mutuskeun pikeun nerapkeun, sarta ieu katampa keur Éntri Oktober 2014.

Senang di mum

Lamun manehna mimiti anjog di mum taun ka tukang, gambaran awal Sahar urang sahiji Universitas éta boga dulur di dieu éta senang. Manehna ngawartoskeun indungna, "Kabéh jalma dieu téh mesem jeung paribasa hi!"

Sanggeus sataun dina kampus, Sahar ngagambarkeun kana sifat husus tina mum / Fairfield, Iowa komunitas: "Nyaan bogoh ka lingkungan damai ieu anu Kami di-hiji lingkungan pinuh ku cinta, kabagjaan tur kabagjaan diala tina kauntungan luar biasa tina practicing nu Téhnik semedi Transcendental. Ngan hirup di masarakat ieu kalayan professional software internasional sagala lakukeun TM babarengan mangrupa ngahargaan keur kuring sorangan. "

Sanajan manehna geus jauh ti kolot jeung adina nya, na misses aranjeunna pisan, kulawarga Sahar urang geus bungangang uninga manehna aya dina lingkungan pisan aman tur lengkep supportive di mum.

Harmoni Tunggal Ika

"Salaku nona Muslim nu tinggal di Fairfield, abdi ngarasa yen urang sabudeureun kuring nu respecting kuring jeung nu lianna," nyebutkeun Sahar. "Éta ngubaran kuring salaku salah sahijina, sanajan kanyataan yén kuring ngagem sal abdi. Kuring geus pernah ngarasa mistreated. Babaturan salam kami on Idul (liburan Muslim), sarta Idul solat perjalanan nu disusun pikeun urang. "

top akademisi

Sahar ogé geus pleased jeung akademisi dina program Profesional Komputer: "Standar tinggi The program urang jieun motivasi kuat. Kuring neuteup ka program ieu kawas tangkal a: Anjeun melak si cikal, cai éta, sarta ngurus eta. Salaku pangaweruh tumuwuh dina, anjeun mangtaun bungbuahan salawasna. Unggal aspék program akademik ieu pangalusna boh dina moments tina tantangan, atawa moments sukses. Kursus-kursus éta pisan nangtang, tapi ayeuna mah keur salse, Kami siap pikeun magang latihan kuring kurikuler praktis dina industri IT ".

Naséhat pikeun lianna bikang Software pamekar

"Kiwari, tangtangan pangbadagna pikeun bikang nyaéta bisa padamelan jeung ngarasa mangpaat pikeun masarakat jeung sorangan. Abdi hoyong ngabejaan kabeh pamekar software bikang anu ngarasa aranjeunna kreatif, pinuh ku gagasan, sareng impian, tapi teu kapanggih dina cara luyu pikeun nganyatakeun bakat-di maranéhna mum anjeun bakal meunang rojongan jeung pangaweruh pikeun ngawujudkeun pangalusna dina kaahlian Anjeun jeung kompeténsi ".


A Future Bright

Dina Januari Sahar baris dimimitian karir IT dirina salaku Software Insinyur di Intel di Oregon mana baé bakal bagian tina hiji tim insinyur ngembangkeun produk. job nya bakal transforming desain kana produk kalapa, sarta uji coba ngembangkeun pikeun microprocessors, sistem-on-chip sarta chip susunan. Keukeuh we kabagjaan hébat nya jeung kasuksésan, sakumaha urang cicing di kabaran ku anggota husus sejen tina kulawarga dunya urang.