Software Insinyur, Mahasiswa, sarta Sarjana

interns murid MSCS urang dianggo full-waktu di posisi IT profésional maranéhanana. Éta ogé nyandak required kursus pangajaran kajauhan. Hasilna, paling mahasiswa manggihan saeutik waktu ditinggalkeun pikeun sagala kagiatan lianna. Mohamed Sobhy MA Farag mangrupa iwal. Henteu ngan ieu anjeunna digawé full-waktu salaku konsultan Téknis keur luhur parusahaan IT konsultan di Pittsburgh, Pennsylvania, sarta earning A di kursus pangajaran kajauhan, tapi Mohamed geus dijadikeun waktos ngudag sababaraha kagiatan Milari.

Mohamed lahir di kota leutik di Mesir kalér, sarta dihadiran sakola primér sarta luhur di Saudi Arabia. Ku waktu anjeunna rengse SMA, anjeunna rengking kagenep diantara luhureun sapuluh mahasiswa di Saudi Arabia. Mangsa ieu Mohamed janten diideuan ku komputer, sarta manéhna balik ka Mesir nepi ka diajar Élmu Komputer di Menoufia Universitas, dimana anjeunna husus dina arsitektur mesin komputasi jeung sistem operasi.

Ku tingkat katilu di Menoufia Universitas, Mohamed ieu didaptarkeun dina FreeBSD daftar pangdeudeul. Anjeunna ngagaduhan kasempetan pikeun ngamekarkeun hiji pendekatan keur loading modul kernel FreeBSD dina waktu amprok dinamis. Salaku hasil tina proyék ieu, anjeunna dileler a Google Summer of Hadiah Code. interest na ngahontal ka duanana di tingkat struktur titik, sarta ka tingkat komunikasi titik. Ku taun kaopat di Menoufia Universitas, manéhna berguru Jaringan Komputer jeung meunang sertifikat CCNA Akademi (CISCO Certified Network Mitra). Dina Méi 2011, anjeunna lulus ku kelas tina Alus jeung gelar Honor.

Honors panganyarna na prestasi

Salila 2010 na 2011, Mohamed narima sababaraha honors:

  • tempat kahiji dina "Project Programming Best", Renewable Energy Konférénsi, Mesir, 2010.
  • Google Summer of Code Award, Google, 2010.
  • tempat kahiji dina "Project Programming Best", Renewable Energy Konférénsi, Mesir, 2011.
  • Top 20 Insinyur di Mesir, 2011.
  • Diterangkeun teknis di ArabBSD proyék (Désémber 2010 - Hadir).
  • Pangatur di Google pamekar Grup (2011 Januari - Hadir).

panganyarna prestasi Milari Mohamed urang:

  • August 2012: Mohamed diterbitkeun artikel, "Multicore kernel dinamis modul téhnik kantétan pikeun enhancement kinerja kernel"Dina Journal Internasional Komputer Élmu & Téhnologi Émbaran (IJCSIT), vol 4, teu 4, handapeun Maharishi universitas Manajemén, Departemen Élmu Komputer.
  • 2012 Désémber: Anjeunna diterbitkeun, "Hiji ditingkatkeun amprok-waktos kernel debugger visual"Di IEEE 8th International Téknik Konférénsi Komputer (ICENCO) cara ngagawe, ogé dina Maharishi universitas Manajemén, Departemen Élmu Komputer.
  • Pébruari 2013: Mohamed ieu resmi diajak nyarita di sési dina "The munculna Mobile Aplikasi and Services" dina bit urang 2nd Taunan Dunya Kongrés of Munculna InfoTech-2013, bisa diayakeun Juni, 2013 di Dalian, Cina.
  • March 2013: proposal Mohamed urang, "Cryptology ti Operating System paradigma," ieu katampa salaku surah pikeun buku anyar nyawalakeun pentingna kaamanan informasi di luhur multidisciplinaric. Dina kontéks ieu, "multidisciplinary" nunjukkeun ka presentasi jejer kaamanan komputer dina watesan disiplin séjén, nyaéta ngawanohkeun kaamanan dina sistim file, kernels atawa awan tinimbang maturan jejer kaamanan murni. Ayeuna, surah na keur dirévisi ku sababaraha profesor anu ngahususkeun dina kaamanan komputer.
  • April 2013: Manéhna diondang pikeun ilubiung dina Departemen AS Pertahanan "Awan komputasi & jaminan keur kritis DoD inisiatif Konférénsi" dina Maryland.

Naha hadir mum?

Waktu ditanya naha manehna milih Maharishi Universitas Manajemén pikeun gelar Masters di Élmu Komputer, Mohamed ngawaler, "The pilihan pikeun ulikan sarjana gumantung kana obyektif hiji murid urang. Mayoritas program sono kamampuh kabutuhan pasar tracking. Aya gap antara hasil panalungtikan teoritis sarta hirup praktis. Abdi tiasa ngarasakeun eta di gaw anyar abdi dimana urang boga murid Master urang kurang nu qualities industri universitas séjén '. Ti pandang abdi, mum mangrupa salah sahiji tempat luhureun dina Nyiapkeun siswa kalawan qualities nu diperlukeun jeung pangalaman pikeun pasar AS. Kuring miboga pangalaman industri langsung salila kuring studi dina kampus di mum, sarta geus Nyanghareupan loba kaayaan pakasaban abdi sarupa kumaha kuring kungsi di Labs tangtu. "

Kaunggulan tina practicing téhnik TM®

"The fokus kana timer ngembangkeun babarengan jeung qualities atikan anu matak di mum. semedi Transcendental salaku téknik umum timer ngembangkeun [latihan ku sakabéh siswa, dosen jeung staf di mum] ngabantuan kuring ngadangukeun kamampuhan jero kuring, sarta pikeun ningkatkeun pidangan stabilitas emosi abdi. "

gol hareup

gol Mohamed urang: "Nurutkeun kana siklus sésana jeung aktivitas, Kuring perencanaan pikeun balik deui ka studi akademik geura-giru. Kuring intending mun diajar pikeun PhD ngawangun sarta nyaring pamikiran sistimatis kuring jeung nalungtik cara anyar tina ngarengsekeun masalah. "Anjeunna geus tempo MIT, Stanford na Carnegie-Melon pikeun PhD-Na.

Naséhat pikeun Insinyur Software séjén

"Maharishi Universitas Manajemén mangrupa salah sahiji program luhureun nu prepares siswa pikeun posisi industri luhur di pasar AS IT. Anjeun kudu mertimbangkeun mum lamun hoyong janten pamimpin di dunya IT. "