Murid Achieves Kasuksesan

Zheng Yang ngabogaan haus kuat pikeun pangaweruh, jeung kahayang pikeun unggul minangka profésional IT.

Saacanna enrolling dina program MSCS urang, Zheng digawé pikeun ngeunaan 2 taun salaku Insinyur Software di Cina daratan. Waktu éta anjeunna dimimitian pilari program pascasarjana ngagabungkeun learning akademis jeung kasempetan kerja praktis. Sakali manéhna ngadéngé ngeunaan MS di Élmu Komputer pikeun Profesional Komputer di Maharishi universitas Manajemén, anjeunna dilarapkeun sarta mimiti studi na di dieu dina bulan Pebruari 2010.

Bari tetep hiji murid mum, Zheng Yang geus kahontal sababaraha prestasi profésional laudable. Handap parantosan na kursus dina kampus, Zheng interned di Snibbe Interactive di San Fransisco salaku hiji immersive Media Software Insinyur. Aya manéhna dapatkan kasempetan pikeun digawe sareng témbal Snibbe, anu cikal téhnologi visi komputer, anu datang nepi ka pamanggih "Gravilux".

Microsoft Artikel App: Gravilux

Gravilux mangrupa starfield musik Pangatur visual interaktif: éta gabungan musik, animasi, seni, sarta elmu. Anjeun noel layar, graviti draws béntang simulated mun fingertips Anjeun. Anjeun tiasa ngagoda jeung pulas partikel kana galaksi, atawa ngabitukeun aranjeunna kawas supernova a. Warna béntang ku speed, sarta sangkan aranjeunna tari. Sanggeus nyieun versi pikeun ios, Zheng éta instrumental di nyieun versi Gravilux pikeun Windows 8. Kaluar tina aktip 50,000 dina kategori Windows Store "Hiburan", Microsoft mutuskeun pikeun fitur Gravilux.

Wrote na Dimuat Book

Bari digawé pinuh waktos di Snibbe, Zheng ogé completing kursus pangajaran jarak salaku bagian tina mum program MS-Na. Dina waktu sorangan, anjeunna nulis buku, Windows Phone 7 XNA Citakan: Reflist. Kusabab aya no buku husus ngeunaan programming kaulinan pikeun Windows Phone wanoh, manéhna hayang babagi naon anu manéhna pelajari. Saatos 17 bulan tina tulisan jeung ngedit, buku ieu diterbitkeun dina gaya Citakan: Reflist, maturan solusi ngagunakeun pendekatan dumasar-resep. Unggal resep ngandung instruksi lengkep dituturkeun ku analisis naon ieu dipigawé dina unggal hambalan. Buku ieu ditulis keur aspiring programer kaulinan nu boga pangaweruh dasar C # na programming nenda-berorientasi, sarta hayang nyieun kaulinan pikeun Windows Phone 7. Harita geus rada positif.

gol

gol Zheng Yang urang diantarana nyieun mesin video game nu bisa nyadiakeun pangalaman maén realistis, jeung ngamekarkeun formulir seni anyar disebut "generative Art," nu nyiptakeun komputer musik na lukisan dihasilkeun. program MSCS na di mum geus mangrupa pitulung badag di sahingga Zheng rethink amalan pangalusna pikeun ngarancang arsitektur mesin kaulinan kalayan algoritma efisien. Anjeunna geus paling dirangsang ku Programming Desain Advanced, Komputer grafik, sarta kursus Algoritma dina mum.

Zheng utamana appreciates sistem block mum tina diajar salah tangtu full-waktu unggal bulan, sahingga pikeun kumawula sarta pangajén jero unggal disiplin. Anjeunna manggih nu sepi tur damai atmosfir kampus idéal pikeun tenang, fokus diajar.

Pikeun mantuan pamekar software lianna di advancing careers maranéhanana, Zheng advises jalma digawé teuas sarta tetep learning. Jalma kedah ngarasakeun naon maranéhna ulah, latihan kaahlian maranéhna unggal poé, pernah nyerah, tangtangan sorangan, ngatur waktu ogé, miara disiplin, tur tetep optimis.

TM Praktek

Zheng nyebutkeun yen practicing téhnik Transcendental Meditation® ngahasilkeun tenang, pikiran rileks sarta ngaronjatkeun timer pangaweruh dina dunya saum sareng ribut, anjog ka kasabaran jeung produktivitas gede.

Kagiatan ayeuna

Dina awal April taun ieu, Zheng balik ka mum nyandak dua kursus tambahan dipikaresep hébat: (1) Mobile Alat Programming, sarta (2) perusahaan Arsitéktur. Kusabab programming mobile make Android téh salah sahiji aliran utama dina téhnologi kiwari, sarta alatan manéhna ngan boga pangalaman dina Windows Phone sarta ios, Zheng geus ngalakukeun kursus programming Mobile pikeun neuleuman programming Android.