Nu Rusiah mun ComPro Kasuksesan Mahasiswa

Ngadidik Advanced Software pamekar pikeun Lifelong Tumuwuh Personal sarta Professional:

Senang Murid Anyar ti urang Agustus 2016 Entry

Aya dua tantangan utama nyanghareup digawé professional komputer:
1. Ngajaga up kalawan ngarobah gancang téknologi komputer
2. Kaayaan tungtutan stres dina industri IT

Hanjakal, paling program pascasarjana teu nawiskeun téknologi atikan pikeun kaayaan boh tina ieu tantangan kritis. "Ieu dimana pendekatan pendidikan unik di Maharishi Universitas Manajemén nyadiakeun loba solusi diperlukeun pikeun tantangan ieu," nyebutkeun Nagreg Guthrie, Komputer Élmu Dean Emeritus na Dean tina atikan Panyiaran.

Naon ngajadikeun pangajaran mum unik?
Dasar pendekatan unik ieu téhnik Transcendental Meditation®. Panalungtikan némbongkeun yén téknik semedi basajan ieu, latihan 20 menit dua kali sapoé, greatly AIDS diajar hal anyar - ngan naon perlu insinyur software dina urutan tetep nepi jeung parobahan gancang.

Jeffrey Abramson, Pupuhu Déwan Pembina di Maharishi Universitas Manajemén

Jeffrey Abramson, Pupuhu Déwan Pembina di mum, anu geus hired sababaraha lulusan urang, ngajelaskeun pangajaran husus urang cara kieu:
"Salaku hiji dunungan, Kuring geus hired lulusan 15 tina program ComPro na Akunting ambà mum urang, sarta geus terus geus impressed kumaha ogé pangajaran mum maranéhna prepares aranjeunna keur gaw nungtut dinten ieu".

"Mum boga pendekatan unik kana pangajaran nu awakens interest vast siswa dina pembelajaran, a alertness jero husus, sarta kapercayaan jero nu mangrupa kritik for keur ayaan kiwari. Komponén inti mangrupa pangajaran eling-Dumasar. Ieu inspires dina tiap murid dunya gagasan seger nyieun pamingpin manusiawi tur sadar socially sanggup ngawangun dunya aman tur sejahtera ".

Leuwih lengkep ngeunaan tapa Transcendental
TM téh jadi effortless prakna, éta barudak malah 10 taun heubeul diajar ngalakukeun eta. Transcendental semedi ngalibatkeun euweuh aqidah atawa disbeliefs-teu a filsafat, atawa agama, atawa cara hirup. Malah skeptics kauntungan tina lakukeun TM lamun diajarkeun ku instruktur TM Certified. Téhnik TM diadegkeun ku Maharishi Mahesh Nunung leuwih 60 sababaraha taun ka pengker, sarta geus diajar ku leuwih ti genep juta jiwa.

Lamun urang ngalakukeun TM, ieu ngakibatkeun pamikiran jelas, kasadaran lega, ngaronjat receptivity ku siswa di kelas, relief tina stress, ngaronjat kabagjaan batin jeung kabagjaan dina hirup.

ngembangkeun alam ieu ngaliwatan prakték TM biasa nyaeta kumaha mere mahasiswa urang jeung lulusan kaunggulan keur bisa terus nepi leuwih gampang jeung gancang ngarobah téhnologi bari alami ngabubarkeun akumulasi stress, sarta sakaligus jadi leuwih tahan ka stress hareup.

pangalaman pribadi

Sarju Endit enjoys lakukeun TM

Anjeun bakal cinta video ieu kalawan Sarju Endit ngajéntrékeun pangalaman dina ComPro kamiSM program.

Kabuktian sukses dina pakasaban

Ali nyangka diajar TM mangrupa hal pangalusna kantos anjeunna diajar di hirupna.

Di dieu Kang naon murid Ali Alrahahleh, ti Amman, Jordania, geus ngomong ngeunaan nilai Transcendental tapa di magang latihan praktis kurikuler na di Walmart Labs, Co. di Sunnyvale, California salaku Software Insinyur Senior.

"Kuring geus diajar teknik méntal basajan di mum nu Nyaan geus ngaapresiasi saprak datang ka San Fransisco. Lamun kahirupan nyata abdi dimimitian, sarta tanggung jawab abdi akumulasi, Nyaan diperlukeun pikeun mibanda sababaraha moments of quietness di rutin poean abdi. "

"Dina sagala rusuh ti kotana, sarta hirup gancang-Pace abdi, abdi meditations 20-menit éta moments Heboh karapihan, hirup na quietness. Kuring bisa rejuvenate sorangan jeung pikiran kuring dua kali poéan, sarta yén dua puluh menit masihan kuring loba énergi pikeun nuluykeun rutin kuring, lakukeun olahraga jeung gawe. Ieu dilakukeun kuring jadi kreatif sarta dijieun kuring mikir vast. Jigana téhnik Transcendental semedi éta hal pangalusna kantos kuring diajar dina kahirupan mah, sarta ayeuna kuring ningali épék na leuwih ".

Numutkeun Ali,
"Stress mangrupakeun pamuter utama di programming software; deadlines sangkan urang teu stabil, ambek jeung nekat nepi ka rengse dina waktos. Kalayan bantuan TM, abdi condong jadi leuwih difokuskeun jeung nenangkeun lolobana waktu, sarta pamaen tinggi. Jalma di parusahaan kuring nanya kuring ngeunaan rusiah, jadi kuring nunjuk ka artikel ngeunaan TM ".

Diterbitkeun panalungtikan ilmiah dina mangpaat TM
panalungtikan éksténsif diterbitkeun geus kapanggih yén téknik effortless ieu promotes kaayaan tenang batin jero, sarta boosts pangabisa sarta kreativitas diajar.

Leuwih ti 380 peer-reviewed studi panalungtikan dina téhnik TM geus diterbitkeun di leuwih 160 jurnal ilmiah. studi kasebut dipigawé dina leuwih ti 200 lembaga panalungtikan, kaasup Harvard Médis Sakola jeung Stanford Médis Sakola.

AS Nasional Institutes of Kaséhatan (Manih) geus dileler peneliti mum leuwih ti $ 26 juta pikeun panalungtikan on efek tina téknik Transcendental semedi dina kaséhatan.

Ieu aya kejutan yen urang dina kampus seuri, salam silih warmly, sarta genuinely mikaresep parusahaan silih urang. Anggota awak murid kami kacida rupa-rupa ngahargaan tur kauntungan dina babagi Bedana multi-budaya euyeub. Motto resmi ngeunaan mum téh, "Dunya ieu kulawarga abdi!"

Leuwih jéntré ngeunaan Program Komputer ProfesionalSM.