Naon Ngajadikeun ComPro Atikan Unik?

Maharishi Universitas Manajemén nawarkeun holistik Pascasarjana Atikan pikeun Dinten urang Profesional Komputer

'ComPro' nyaeta pondok pikeun 'Program Komputer Profesional'

Lamun program gelar sagala komputer elmu master di dunya bisa disebut 'unik' program ComPro di mum nyaeta calon alus. Di dieu téh naha ...

fitur utama program ComPro Master urang urang:

  1. maju kursus elmu komputer: Tilu area Spésialisasi: ngembangkeun software canggih, aplikasi wéb jeung arsitéktur, Atanapi urang-unggul pangajén elmu data Spésialisasi.
  2. Wagub karir Strategi: préparasi komprehensif pikeun unggal aspék persiapan karir suksés kalayan staf profésional ngalaman. Kaahlian ngawengku: dihanca, sungsi pakasaban, kaahlian wawancara jeung prakték, budaya bisnis AS, évaluasi kontrak gaji, jsb
  3. diklat kapamingpinan teknis ku konsultan global luhur sarta pendidik: Tangtosna ieu nawarkeun deukeut-elmu dumasar panganyarna pikeun succeeding salaku manajer sarta salaku mahluk manusa.
  4. tekenan kana ngamekarkeun learner nu pikeun akademik, karir jeung kasuksésan hirup pribadi. ratusan studi ilmiah pariksa yen mahasiswa ngalaman ngaronjat intelegensi, ningkat memori, pamahaman lega, ngaronjat kreativitas, ngurangan setrés, jeung sasmita ningkat lamun aranjeunna latihan téknik Transcendental Meditation®. TM ngajadikeun siswa leuwih receptive, performers sarta pamingpin hadé, sarta leuwih desirable ku dunungan.

Bagan némbongkeun ciri utama MS kami di program Élmu Komputer:

Maharishi Universitas Manajemén nawarkeun holistik Pascasarjana Atikan pikeun Dinten urang Profesional Komputer
MSCS séjén fitur program sarta mangpaat:

  • Dedicated tim Admissions ComPro
  • Aman, komunitas kampus ramah
  • Low ongkos awal pikeun internationals
  • Dibayar internships profésional di pausahaan AS (nepi ka 24 bulan)
  • Opat éntri per taun (internationals), sarta dua pikeun siswa AS
  • Siswa diperlakukeun kawas kulawarga ku ngalaman, dosen miara tur staf. Kami ngagungkeun diversity.
  • Diajar salah tangtu full-waktu, unggal bulan. Balik deeper kalawan stress kirang.
  • Seger, organik, non-GMO dining (utamina vegetarian)
  • Geulis polusi bébas, kampus alam lingkungan
  • Loba pisan taun-sabudeureun olahraga sarta fasilitas rekreasi
  • 2500 + lulusan ti bangsa 85 saprak 1996
  • alumni internasional rojongan Organisasi

Kita Hayu gabung kami!

grup poto formal Éntri Agustus 2018 ComPro.
Leuwih jéntré ngeunaan program MS kami