Brazil Recruiting Tour:
Program Komputer Profesional Master urang

May 1 - May 18, 2019

The Komputer Profesional Program Master urang di Maharishi Universitas Manajemén mangrupa salah sahiji program Élmu Komputer MS paling unik, popular tur suksés di Amérika Serikat, kalawan 2500 + lulusan ti 85 bangsa saprak 1996, sarta leuwih ti 800 mahasiswa ayeuna. program nu ngagabungkeun kaum akademisi canggih ti tingkat sarjana Gelar Master di Élmu Komputer kalayan aplikasi praktis di pausahaan teknis canggih di Amérika Serikat.

Minuhan Dean jeung Diréktur Élmu KomputerDean Nagreg Guthrie sarta Diréktur Elaine Guthrie

Dina respon kana rébuan inquiries sarta aplikasi kami nampi unggal taun ti Brazil, Nagreg Guthrie, Ph.D, Dean Emeritus tina Sakola Komputer Élmu, Dean Téknologi Akademis, sarta Professor of Élmu Komputer, sarta Diréktur Program Élmu Komputer Elaine Guthrie bakal iinditan ka Sao Paulo, Curitiba, Belo Horizonte, Brasilia, Recife jeung Rio de Janeiro ti Mungkin 1 mun Méi 18, 2019 papanggih jeung calon murid jeung universitas luhur di unggal bangsa.

siswa Élmu Komputer sarta lulusan kalayan derajat jajaka urang nu diondang pikeun minuhan Guthrie urang di ceramah na rapat dijadwalkeun handap.

Pikeun patarosan na komentar kana wisata ieu, mangga surélék urang Ieuh.

Brasil Élmu Komputer MS Murid kalawan Elaine Guthrie

Murid Brasil Élmu Komputer Master urang jeung Diréktur Program Elaine Guthrie

Rapat Brazil

Catetan: lokasi Rapat anu masih keur ditangtukeun. Mangga balik deui ka ieu kaca sabudeureun Maret 1st pikeun lokasi sarta reservations tikét gratis.

Sao Paulo: Rebo, May 1st, (6: 00 PM - 8: 30 PM): Location bisa ditangtukeun. mesen tikét bébas mun acara kieu .

Curitiba: Sabtu, Sabtu, bulan Méi 4th, (9: 30 AM - 12: 00 beurang): Location bisa ditangtukeun. mesen tikét bébas mun acara ieu.

Belo Horizonte: Senén, May 6th, (6: 00 PM - 8: 30 PM): Location bisa ditangtukeun. mesen tikét bébas mun acara kieu .

Brasilia: Kemis, May 9th, (6: 00 PM - 8: 30 PM): Location bisa ditangtukeun. mesen tikét bébas mun acara ieu.

Recife: Salasa, May 14th, (6: 00 PM - 8: 30 PM): Location bisa ditangtukeun. mesen tikét bébas mun acara kieu .

Rio de Janeiro: Sabtu, bulan Méi 18th (9: 30 AM - 12: 00 beurang): Location bisa ditangtukeun. mesen tikét bébas mun acara kieu .

Pikeun patarosan na komentar kana wisata ieu, mangga surélék urang Ieuh.

Recruiting Calendar Tour