Brazil Recruiting Tour:
Program Komputer Profesional Master urang

May 2 - May 20, 2019

The Komputer Profesional Program Master urang di Maharishi Universitas Manajemén mangrupa salah sahiji program Élmu Komputer MS paling unik, popular tur suksés di Amérika Serikat, kalawan 2500 + lulusan ti 85 bangsa saprak 1996, sarta leuwih ti 800 mahasiswa ayeuna. program nu ngagabungkeun kaum akademisi canggih ti tingkat sarjana Gelar Master di Élmu Komputer kalawan internships dibayar di pausahaan teknis canggih di Amérika Serikat.

Minuhan Dean jeung Diréktur Élmu Komputer

Dean Nagreg Guthrie sarta Diréktur Elaine Guthrie

Dina respon kana rébuan inquiries sarta aplikasi kami nampi unggal taun ti Brazil, Nagreg Guthrie, Ph.D, Dean Emeritus tina Sakola Komputer Élmu, Dean Téknologi Akademis, sarta Professor of Élmu Komputer, sarta Diréktur Program Élmu Komputer Elaine Guthrie bakal iinditan ka Sao Paulo, Curitiba, Belo Horizonte, Brasilia, Recife jeung Rio de Janeiro ti Mungkin 2 mun Méi 20, 2019 papanggih jeung calon murid jeung universitas luhur di unggal bangsa.

siswa Élmu Komputer sarta lulusan kalayan derajat jajaka urang nu diondang pikeun minuhan Guthrie urang di ceramah na rapat dijadwalkeun handap.

Pikeun patarosan na komentar kana wisata ieu, mangga surélék urang Ieuh.

Brasil Élmu Komputer MS Murid kalawan Elaine Guthrie

Murid Brasil Élmu Komputer Master urang jeung Diréktur Program Elaine Guthrie - tingali video.

Rapat Brazil

  • Sao Paulo: Kemis, May 2nd, (6: 00 PM - 8: 30 PM): Location: Cubo Itaú, Alameda Vincente Pinzon, 54, Vila Olimpia, Sao Paulo 04547-130. Telepon: + 55 (11) 97198-7477. mesen tikét bébas mun acara kieu Ieuh. **Punten email Jumlah Pendaftaran Nasional anjeun sarta mawa ka acara. **
  • Curitiba: Sabtu, Sabtu, bulan Méi 4th, (9: 30 AM - 12: 00 beurang): Location: Radisson Hotel Curitiba, Avenida Sete de Setembro, 5190, Batel, Curitiba, 80240-000. Telepon: + 55 41 3340-4070. mesen tikét bébas mun acara kieu Ieuh.
  • Belo Horizonte: Senén, May 6th, (6: 00 PM - 8: 30 PM): Location: Mercure Belo Horizonte Lourdes, Avenida do Contorno, 7315, Lourdes, Belo Horizonte 30110-047. Telepon: + 55 31 3298-4101. mesen tikét bébas mun acara kieu Ieuh.
  • Brasilia: Kemis, May 9th, (6: 00 PM - 8: 30 PM): Location: Meliá Brasil 21, SHS Quadra 6-bl. B. D e F-Asa Sul, Brasilia, 70316-000. Telepon: + 55 613218-4700. mesen tikét bébas mun acara kieu Ieuh.
  • Recife: Salasa, May 14th, (6: 00 PM - 8: 30 PM): Location: Desain Center - Apolo 235, SARUA do Apolo, nº 235, 1º andar, Bairro do Recife, 51030-220. Telepon: + 55 81 3302-4446. mesen tikét bébas mun acara kieu Ieuh.
  • Rio de Janeiro: Senén, May 20th (6: 00 PM - 8: 30 PM): Location: PortoBay Rio Internacional, AV. Atlântica, 1500-Copacabana, Rio de Janeiro-RJ, 22021-000. Telepon: + 55 21 2546-8000. mesen tikét bébas mun acara kieu Ieuh. Time New sareng Tanggal

Pikeun patarosan na komentar kana wisata ieu, mangga surélék urang Ieuh.

Recruiting Calendar Tour