diajar & Meunangkeun Mayar magang

Salaku pamekar Software di AS

Diajar sarta Cokot hiji magang Mayar

  • Diajar pinuh waktos di universitas pinuh accredited kami kampus deukeut Chicago, AS pikeun bulan 8-9 munggaran
  • Meunangkeun magang full-waktu mayar di pausahaan luhur kawas Amazon sarta Microsoft salaku pamekar software. Dimimitian gaji rata $ 80,000 per taun.
  • Nampi bantuan keuangan éksténsif - pembayaran awal Low
  • Diajar dina kamajuan software panganyarna ti Ph.D fakultas tingkat
  • Gabung 2,500 + lulusan internasional sarta 800 mahasiswa ayeuna

syarat

  • Gelar 3-4 Taun muda di Élmu Komputer atanapi Biomédis Subject
  • Peryogi sahenteuna 2.7 kaluar tina 4 IPK kumulatif
  • Dianggo pangalaman salaku insinyur software:
    Sahenteuna 6 bulan kalayan 4 gelar sataun / 1-3 taun kalawan gelar taun 3
  • Lulus atawa mahasiswa ahir taun ti paguron luhur sareng IPK tinggi na euweuh pangalaman gawé bisa jadi ditagihkeun.
  • Pangaweruh ngeunaan C, C #, C ++ atawa Java
  • kaahlian Inggris alus

DIAJAR DEUI

Ngundeur brosur Free anjeun

Sababaraha Pausahaan pakaya 500
Dimana Murid kami Dupi Kungsi internships

"Abdi di tungtungna eta mayar pareum, ku sabab kuring kungsi sagala kaahlian Kuring diperlukeun pikeun ngamankeun hiji magang Mayar tinggi dina parusahaan AS. Ieu kaayaan win-win, sabab jeung Universitas gawé bareng pikeun ngamankeun magang kanggo diri, sarta ti magang nu, Anjeun mayar anjeun injeuman-kitu universitas ngéléhkeun, jeung anjeun meunang, sarta everybody téh senang. "

Mohamed Samy Mesir