Bereket Babiso: pangajaran ComPro di mum teh pangalusna

Bereket Babiso di Maharishi Universitas Manajemén

Nalika Bereket Babiso ieu dipake salaku pamekar software di Perancis, anjeunna mimiti diajar ngeunaan urang Program Gelar Komputer Profesional Master urang (ComPro). Anjeunna dilarapkeun, ieu katampa, sarta enrolled dina Januari 2018.

Bereket éta gumbira pikeun manggihan yén mum boga lingkungan multikultural mana diversity geus sohor, sarta dulur boga kasempetan pikeun meunang apal kana budaya batur ti pelosok dunya.

Anjeunna ngarasakeun struktur Tangtosna, eusi, jeung kursus cara nu dikirimkeun. Anjeunna kapanggih eusi bisa dumasar kana motong ayeuna téknologi pasar ujung.

Hiji fitur unik tina program kami éta siswa prakték téhnik Transcendental Meditation®. Bereket kapanggih yén lakukeun TM pisan mangpaatna pikeun komputer professional-eta mantuan Anjeun nungkulan frustrations anu asalna ti proyék nangtang, sarta ngidinan relief tina stress-nyadiakeun ningkat fokus dina situasi naon wae.

Lalajo BEREKET'S video>

dibayar magang
Sanggeus completing dalapan bulan dina kampus kursus, Bereket junun manggihan hiji magang profésional dibayar salaku pamekar software jeung Ford Motor Company di Michigan.

Bereket advises sagala professional ngalaman wanting pikeun neuleuman téknologi komputer canggih pikeun ngalamar mun MS kami di Élmu Komputer di mum.

Nigerian Professor mikanyaah Pangajaran di mum

Prof Obinna Kalu

Obinna Kalu mangrupakeun dinamis, sumanget Asisten ngora Élmu Komputer Professor anu mikanyaah pangajaran sarta ngabogaan panon getol dina mangsa nu bakal datang.

Urang diuk handap kalawan Professor Kalu na nanya ka manéhna runtuyan patarosan ngeunaan kasang tukang na, kaasup waktu spent salaku murid saméméh ngagabung dosen urang.

Q: Lamun anjeun ngamimitian ngajar di Maharishi Universitas Manajemén?

A: Kuring ngamimitian ngajar MSCS kursus atikan program jarak dina Maret 2015. Saterusna, dina 2017 Agustus I dimimitian ngajarkeun dina kampus Program Komputer Profesional ( "ComPro") kursus katuhu didieu di Fairfield.

Q: Kunaon anjeun mikaresep ngajarkeun dina mum?

A: The atraksi heula keur kuring mangrupa unik urang lingkungan-kampus karapihan sarta serenity, urang mikaresep. Kuring pisan kawas tim kuring digawekeun ku didieu di jurusan CS, sarta breadth na jero pangaweruh sadia ti anggota ko-dosen kuring.

Lajeng, murid hébat kami meunang digawekeun ku di unggal kelas nu Kuring geus diajarkeun. The sakabéh pangalaman sapopoé di ajar / diajar didieu téh saukur Heboh!

Prof Kalu pisan energetic na enthusiatic di kelas!

Diajar Leuwih lengkep ngeunaan program MS kami

Q: Naon eta nu metot jadi loba siswa luhur ti sakumna dunya?

A: mum nawarkeun gampang sarana paling affordable keur naekeun careers maranéhanana di ngembangkeun software profésional. urang siswa bisa mangtaun luhur-kiyeu, pinuh-Mayar pangalaman magang praktis dina sababaraha pangalusna pausahaan-mana AS IT teu bisa gotten mana sejenna.

urang siswa nu terang pisan, kacida ngamotivasi, sarta sok hayang pisan diajar na coba gagasan jeung téknologi anyar. kurikulum CS kami téh mimitina-rate.

Sanggeus spent nu prior tilu taun diajar di program master sarupa di England saméméh datang ka dieu salaku murid di 2004, abdi bisa gampang ngabandingkeun sarta ningali bédana luar biasa antara dua. Ours mangrupakeun pisan praktis, Tujuan-dirancang MS dina program CS. Sakabéh kursus urang nu dirancang digitus muridna kalayan kaahlian panganyarna na téknologi anu di paménta kacida luhurna ku pangalusna pausahaan di industri.

Q: Naon anu kauntungan unik tur kaunggulan tina kuliah di mum?

A: Kauntungan unik kahiji diajar téknik Transcendental Meditation®, anu mahasiswa, dosen jeung pamakéan staf hirup hiji low-stress, saimbang, senang, hirup damang.

TM ngabantuan kuring ngajaga hirup saimbang. Kalawan prakna biasa mah TM, abdi mendakan yen euweuh urusan kumaha hectic jadwal ngajar kuring meunang, abdi masih sok ngarasa yen jero Bliss, bungah jeung kabagjaan.

Kauntungan sejen nyaeta kualitas kaahlian motong-ujung anu aranjeunna acquire dina program ComPro MSCS. Kusabab 1996, leuwih ti pausahaan 1000 AS geus hired mahasiswa urang. Rata gaji magang taunan nyaéta di sabudeureun $ 80,000.

Prof Kalu enjoys gawé bareng grup leutik tina muridna.

Q: Naon kasang tukang atikan anjeun?

A: Dina studi pendidikan tinggi abdi, abdi mimiti earned a Bachelor of gelar Élmu di Matematika sarta Statistik ti Universitas Lagos, dina Nigeria. Sanggeus lulus ti kuliah, abdi spent sababaraha taun gawe pikeun parusahaan ngembangkeun software leutik tapi nonjol di Lagos salaku programmer siswa latihan. Lajeng dua taun leuwih di handap eta, gawe bank di departemen téhnologi perbankan éléktronik maranéhanana.

Saterusna kuring nuluykeun earn dua Master of Élmu derajat-hiji dina komputasi jeung informasi teknologi ti Universitas Bedfordshire di Inggris, jeung lianna di elmu komputer, katuhu ka dieu dina mum, lulus taun 2008.

Kuring mimiti diajar ngeunaan mum ti salah batur sapagawean di bank di Nigeria dimana kuring digawé. Anjeunna ngalaman diajar ngeunaan mum ti sobat ti na nu jadi murid didieu wanoh (~ 1999).

Q: Dimana anjeun dianggo mangsa ComPro AnjeunSM internships sarta sanggeus kalulusan?

A: mah a Programmer Project di AECOM sarta Software pamekar III di SAP di Arizona pikeun internships kuring, sarta engké ieu Insinyur Software di NORC di Universitas Chicago di Washington, DC saméméh ngagabung fakultas mum.


Unggal kelas boga laptop pikeun tiap murid.

Q: kursus Naon anu anjeun ngajarkeun?

A: I ngajar Téknik Pakakas Lunak, Aplikasi Web Programming, perusahaan Arsitéktur, lila-Programming Modern sarta lila-Programming dasar dina tingkat sarjana, sarta ogé geus diajarkeun struktur Data dina tingkat sarjana.

Q: Naon nasehat anjeun gaduh keur pamekar software anu hoyong careers hébat?

A: saran abdi ka ngora, pamekar aspiring kanggo aranjeunna tetep lapar ngudag learning jeung ngahontal malah leuwih. Aya hiji angka beuki parabot anyar, téhnik jeung téknologi pikeun meunangkeun kana terasrasakeun gawé bareng. Kalayan kecap séjén, nyimpen diajar hirup anyar, sakumaha masa depan di téhnologi software nyaeta caang!

Ulah ragu menit a sakali anjeun datang di sakuliah informasi ngeunaan program gelar MSCS kami unik. Ieu nawiskeun gampang sarana paling affordable keur naekeun karir anjeun dina ngembangkeun software profésional, ngaliwatan nu bisa mangtaun luhur-kiyeu pangalaman praktis dina sababaraha pangalusna pausahaan IT didieu di AS

Q: Naon anu mahasiswa nyebutkeun ngeunaan pangajaran anjeun?

A: A urut murid ti Mongolia nembe emailed, "Kuring narima hiji tawaran proyek pohara alus salaku Insinyur Development Software di Cibuluh, WA. Pangaweruh nu diajarkeun atuh éta berharga jeung mantuan kuring pisan dina mangsa milarian magang kuring jeung wawancara. Kuring bakal ngagunakeun Java keur balik-tungtung. Hatur nuhun pisan Professor Kalu ".

Q: Naon anu gol pribadi anjeun?

A: I rencanana neruskeun di karir pangajaran kuring keur jangka panjang teh. Sarta kuring ogé miharep kana (dina paralel) ngudag PhD kuring di salah sahiji wewengkon kecerdasan jieunan dina mangsa nu bakal datang.

Leuwih jéntré ngeunaan program MS kami
Kabéh mahasiswa mibanda kaayaan-of-nu-seni komputer sadia di unggal kelas.

Prof Kalu geus mindeng katempo Ngabuburit sabudeureun kampus!

Lamun teu ngajarkeun, Professor Kalu enjoys Ngabuburit, jalan satapak jalan na hiking on kampus 365 acre kami geulis.

2018 ComPro rapor & homecoming

Senang Murid Anyar ti urang Agustus 2016 Entry

kalulusan sabtu minggu Juni 22-24th kami éta hajatan homecoming galumbira ngeusi pihak, pomp na picnics. Hiji catetan siswa 387 ComPro ti bangsa 29 anu dileler MS maranéhanana di derajat Élmu Komputer.


Tilu Days of Perayaan:

Dinten 1: Pra-kalulusan és krim sosial, kebon dinner pihak, sarta upacara panghargaan kalulusan.

Reuni di pihak taman dinner

Pra-rapor Poto ➜


Beredar ComPro lulusan:

Mosheer Yousef Mahmoud (Ti Palestina) jeung Candy Claire Cadungog (Ti Filipina)

Mosheer Yousef Mahmoud (Palestina) & Candy Claire Cadungog (Ciamis)


Dinten 2: Rapor Poé!

Celebrating kalulusan!

Senang nalika upacara wisuda!

Rapor Poé Poto ➜

Rapor Poé Sorot Video ➜ (18: 34)


Dinten 3: Taunan ComPro piknik

Diréktur ComPro Elaine Guthrie welcoming dulur piknik éta.
lulusan Colombian aya fans Piala Dunya!

Senang canoers!

Piknik Poto ➜

Gening ka sadaya alumni ComPro anyar kami!


Nu Rusiah mun ComPro Kasuksesan Mahasiswa

Ngadidik Advanced Software pamekar pikeun Lifelong Tumuwuh Personal sarta Professional:

Senang Murid Anyar ti urang Agustus 2016 Entry

Aya dua tantangan utama nyanghareup digawé professional komputer:
1. Ngajaga up kalawan ngarobah gancang téknologi komputer
2. Kaayaan tungtutan stres dina industri IT

Hanjakal, paling program pascasarjana teu nawiskeun téknologi atikan pikeun kaayaan boh tina ieu tantangan kritis. "Ieu dimana pendekatan pendidikan unik di Maharishi Universitas Manajemén nyadiakeun loba solusi diperlukeun pikeun tantangan ieu," nyebutkeun Nagreg Guthrie, Komputer Élmu Dean Emeritus na Dean tina atikan Panyiaran.

Naon ngajadikeun pangajaran mum unik?
Dasar pendekatan unik ieu téhnik Transcendental Meditation®. Panalungtikan némbongkeun yén téknik semedi basajan ieu, latihan 20 menit dua kali sapoé, greatly AIDS diajar hal anyar - ngan naon perlu insinyur software dina urutan tetep nepi jeung parobahan gancang.

Jeffrey Abramson, Pupuhu Déwan Pembina di Maharishi Universitas Manajemén

Jeffrey Abramson, Pupuhu Déwan Pembina di mum, anu geus hired sababaraha lulusan urang, ngajelaskeun pangajaran husus urang cara kieu:
"Salaku hiji dunungan, Kuring geus hired lulusan 15 tina program ComPro na Akunting ambà mum urang, sarta geus terus geus impressed kumaha ogé pangajaran mum maranéhna prepares aranjeunna keur gaw nungtut dinten ieu".

"Mum boga pendekatan unik kana pangajaran nu awakens interest vast siswa dina pembelajaran, a alertness jero husus, sarta kapercayaan jero nu mangrupa kritik for keur ayaan kiwari. Komponén inti mangrupa pangajaran eling-Dumasar. Ieu inspires dina tiap murid dunya gagasan seger nyieun pamingpin manusiawi tur sadar socially sanggup ngawangun dunya aman tur sejahtera ".

Leuwih lengkep ngeunaan tapa Transcendental
TM téh jadi effortless prakna, éta barudak malah 10 taun heubeul diajar ngalakukeun eta. Transcendental semedi ngalibatkeun euweuh aqidah atawa disbeliefs-teu a filsafat, atawa agama, atawa cara hirup. Malah skeptics kauntungan tina lakukeun TM lamun diajarkeun ku instruktur TM Certified. Téhnik TM diadegkeun ku Maharishi Mahesh Nunung leuwih 60 sababaraha taun ka pengker, sarta geus diajar ku leuwih ti genep juta jiwa.

Lamun urang ngalakukeun TM, ieu ngakibatkeun pamikiran jelas, kasadaran lega, ngaronjat receptivity ku siswa di kelas, relief tina stress, ngaronjat kabagjaan batin jeung kabagjaan dina hirup.

ngembangkeun alam ieu ngaliwatan prakték TM biasa nyaeta kumaha mere mahasiswa urang jeung lulusan kaunggulan keur bisa terus nepi leuwih gampang jeung gancang ngarobah téhnologi bari alami ngabubarkeun akumulasi stress, sarta sakaligus jadi leuwih tahan ka stress hareup.

pangalaman pribadi

Sarju Endit enjoys lakukeun TM

Anjeun bakal cinta video ieu kalawan Sarju Endit ngajéntrékeun pangalaman dina ComPro kamiSM program.

Kabuktian sukses dina pakasaban

Ali nyangka diajar TM mangrupa hal pangalusna kantos anjeunna diajar di hirupna.

Di dieu Kang naon murid Ali Alrahahleh, ti Amman, Jordania, geus ngomong ngeunaan nilai Transcendental tapa di magang latihan praktis kurikuler na di Walmart Labs, Co. di Sunnyvale, California salaku Software Insinyur Senior.

"Kuring geus diajar teknik méntal basajan di mum nu Nyaan geus ngaapresiasi saprak datang ka San Fransisco. Lamun kahirupan nyata abdi dimimitian, sarta tanggung jawab abdi akumulasi, Nyaan diperlukeun pikeun mibanda sababaraha moments of quietness di rutin poean abdi. "

"Dina sagala rusuh ti kotana, sarta hirup gancang-Pace abdi, abdi meditations 20-menit éta moments Heboh karapihan, hirup na quietness. Kuring bisa rejuvenate sorangan jeung pikiran kuring dua kali poéan, sarta yén dua puluh menit masihan kuring loba énergi pikeun nuluykeun rutin kuring, lakukeun olahraga jeung gawe. Ieu dilakukeun kuring jadi kreatif sarta dijieun kuring mikir vast. Jigana téhnik Transcendental semedi éta hal pangalusna kantos kuring diajar dina kahirupan mah, sarta ayeuna kuring ningali épék na leuwih ".

Numutkeun Ali,
"Stress mangrupakeun pamuter utama di programming software; deadlines sangkan urang teu stabil, ambek jeung nekat nepi ka rengse dina waktos. Kalayan bantuan TM, abdi condong jadi leuwih difokuskeun jeung nenangkeun lolobana waktu, sarta pamaen tinggi. Jalma di parusahaan kuring nanya kuring ngeunaan rusiah, jadi kuring nunjuk ka artikel ngeunaan TM ".

Diterbitkeun panalungtikan ilmiah dina mangpaat TM
panalungtikan éksténsif diterbitkeun geus kapanggih yén téknik effortless ieu promotes kaayaan tenang batin jero, sarta boosts pangabisa sarta kreativitas diajar.

Leuwih ti 380 peer-reviewed studi panalungtikan dina téhnik TM geus diterbitkeun di leuwih 160 jurnal ilmiah. studi kasebut dipigawé dina leuwih ti 200 lembaga panalungtikan, kaasup Harvard Médis Sakola jeung Stanford Médis Sakola.

AS Nasional Institutes of Kaséhatan (Manih) geus dileler peneliti mum leuwih ti $ 26 juta pikeun panalungtikan on efek tina téknik Transcendental semedi dina kaséhatan.

Ieu aya kejutan yen urang dina kampus seuri, salam silih warmly, sarta genuinely mikaresep parusahaan silih urang. Anggota awak murid kami kacida rupa-rupa ngahargaan tur kauntungan dina babagi Bedana multi-budaya euyeub. Motto resmi ngeunaan mum téh, "Dunya ieu kulawarga abdi!"

Leuwih jéntré ngeunaan Program Komputer ProfesionalSM.

Data Élmu MS lagu ngaranna program master luhureun urang nanaon taun Iowa, 2018

The MS dina Komputer Élmu-Data Élmu lagu dina Maharishi Universitas Manajemén nembe nampi bedana unik keur ngaranna program nu pangalusna master nanaon taun Iowa.

Dina review taunan kahijina sadaya 290 accredited sakola di AS maturan derajat grad sarupa, DataScienceGraduatePrograms.com kapanggih mum janten diantara pisan pangalusna, mere kami ka #1 titik pikeun Iowa dina daptar miboga Program Top Data Élmu Pascasarjana pikeun 2018.

Kriteria Pilihan
Pikeun datang nepi ka saran ieu, reviewers sifted liwat daptar program 290 elmu data master na sertipikat lulus ku leungeun.

Saloba mungkin, aranjeunna katingali keur program anu kaasup sababaraha kursus required ngawengku subjék core kayaning:

Kaputusan jeung deskriptif Statistik
Liniér sarta logistik Regression
Runtuyan waktu jeung Forecasting
Teori probabilitas
Analisis stokastik
modeling statistik
ngadeukeutan multidisciplinary

Hiji program multi disiplin kaasup kursus na instruktur tina elmu komputer tur dilarapkeun matematik atawa statistik departemén rengking beuki kacida ti program departemén tunggal.

Kusabab elmu data blends babarengan elemen penting tina sahanteuna eta huma (jeung sering ti batur, kaasup biostatistika nu draws on Heath jeung atikan médis) aranjeunna judged yén program diwangun ku profesor ti duanana imah éta leuwih gampang nutupan sakabeh basa.

Database jeung Teori Data Atikan

Saos rusiah nu ngajadikeun elmu data, sains data, nya éta ngagunakeun elemen ngolah data otomatis dina analisa statistik. Ngarah searched pikeun program anu kaasup hiji Jurusan Pendidikan Bahasa Daerah struktur data sarta Téori database.

Leungeun-on gawé kalawan toko data relational sarta non-relational éta tambah badag, dina pintonan maranéhanana, nepi ka ngawangun on yén pangajaran teoritis. Dedicated kursus modelling data jeung proyék capstone anu diperlukeun kreasi database asli atawa manipulasi éta ogé tanda alus teuing tina atikan mangpaat.

Coding Kursus-kursus Jeung huntu

Aspék séjén ngolah data anu coding. élmuwan Data nerapkeun palatihan analitik maranéhna pikeun émbaran disimpen dina struktur data ngaliwatan ungkapan sarta algoritma crafted dina basa programming beurat dipaké dina profési, kawas Sunda, Python jeung Java.

Aranjeunna dipilih program anu kaasup asli, leungeun-on karya programming. Sanajan paling data program elmu merlukeun sababaraha pangalaman coding salaku kaayaan asupna, aranjeunna katingali pikeun maranéhanana gems anu ogé terus atikan dina aspék leuwih husus tina basa na coding husus keur elmu data.

Ieu ogé ngalegaan ka sinyalna sahiji téhnik panganyarna dipaké dina analisis data. pertambangan Data, learning mesin, sarta visualisasi canggih nya kursus penting aranjeunna katingali keur.

Instruktur Jeung The Katuhu barang

elmu Data nyaéta widang anyar jeung éta salah anu sakitu legana keur diartikeun dina praktekna tinimbang teori. Anu ngandung harti yén pamaén badag anu aktif di pamaréntah, industri, jeung akademisi sapuk. Dina éta-taneuh pangalaman gawé bareng sistem nu ngumpulkeun, ngolah, jeung analisa data badag nyaéta invaluable lamun datang ka latihan batur cara ngalakukeun pagawean.

Jadi reviewers kokotéténgan pikeun program anu kaasup dosen jeung pangalaman ayeuna atawa panganyarna dina proyék real-dunya luar akademisi, dimana nu pertimbangan praktis dunungan na pamaké datangna kana antrian. profesor Adjunct kalawan jobs gawe beurang kalawan data badag éta tambah badag.

Faktor séjén

Kusabab elmu data téh jadi anyar, maranéhna kapaksa kasampak di sababaraha elemen proxy kana program hakim. Aranjeunna salawasna hoyong mertimbangkeun reputasi di industri, sarta dina sababaraha kasus aranjeunna kapaksa kasampak di departemen indungna atawa kuliah umum tinimbang program individu. Sanajan kitu, maranehna nyoba akun pikeun panempatan sarjana minangka indikator reputasi jeung préparasi.

Lamun sakola miboga lab data dedicated mana profesor jeung mahasiswa partnered kalawan usaha jeung agénsi luar, maranéhna ogé diitung nu kacida.

Ka extent teuing Lesser, ramatloka sarta ketersediaan informasi dicoo faktor. elmu Data draws jalma anu resep data sarta gaduh minat dina téhnologi. Ieu 2018, sarta lamun hiji departemén akademik kaayaan dina elmu komputer nyimpen babarengan ramatloka nu Sigana mah a-lami 12-taun diwangun dina 2001, atawa teu bisa nyadiakeun aksés online gampang déskripsi tangtu sarta kurban, éta waktuna pikeun ngajalankeun cara séjén.

The Program Grad Pohara Best Élmu Data ku nagara

Iowa

Maharishi Universitas Manajemén
Sanajan program Maharishi anu fokus heula dina pangajaran elmu komputer tradisional, kalawan sagala tekenan kana jaringan inti jeung kaahlian programming anu diperlukeun, éta ogé mangrupa puseur dunya unik kanggo integrasi timer ngembangkeun tradisional kalawan aréa ieu paling modern ulikan teknis. Citakan téhnik semedi dibuktikeun di dieu wungkul reinforces kumaha serius program ieu téh ngeunaan Nyiapkeun siswa pikeun gawé real-dunya dina elmu data. The pilihan 8-bulan magang pikeun kiridit pinuh nyadiakeun pangalaman asli dina éta-pakasaban, gedong neruskeun anjeun sarta putting anjeun kana kontak langsung kalayan élmuwan data real ngalakonan pagawean nyata, kabeh saméméh anjeun sarjana.

Program base specializes di tangerang on sistem software sarta ngembangkeun sarta pilihan elmu data piggybacks on kakuatan ieu kalayan latihan beton dina téknologi analisis data panas kawas R, Hadoop, narik, Flume, sarta HBase. Overviews ngarupakeun pendeketan NoSQL sejen tur parabot dumasar-awan kawas AWS na Cloudera ogé diajar. Tungtungna, Anjeun bakal bisa dipaké jeung aplikasi samodel SPSS IBM urang, diving kana analytics téks na data pertambangan pikeun neuleuman kaahlian modeling duga.

Diajar deui.

Anyar: Program Profesional Komputer Website

Sanggeus ampir sataun di ngembangkeun, ramatloka responsif anyar urang keur Program Komputer ProfesionalSM geus siap.

Mangga klik dina gambar ditémbongkeun di handap pikeun ngalaman pikagumbiraeun unik jeung kakuatan keur narik ati yén draws leuwih ti 300 mahasiswa per taun ti unggal buana sarta unggal kasang tukang budaya jeung program Élmu Komputer MS urang.

Kami utamana Bangga website videoNu masihan hiji rasa ngondang hirup murid di mum, sarta bakal mere ilham anjeun ngalamar mun "ComPro kamiSM"Program gelar!

Tempo pikeun diri naha datang kampus, siswa, jeung lulusan mertimbangkeun mum maranéhanana ngarep-jauh-ti-ngarep!

Sababaraha kaca dina ramatloka anyar kami:

Plan pamayaran unik pikeun Internationals

Unik, rencana pembayaran affordable pikeun siswa internasional

Fee Entry low kalawan internships mayar keur Internationals

awal pembayaran low kalawan internships dibayar di pausahaan AS

Murid kami Kita Hayu ti sakuliah dunya

Baca testimonials jeung lalajo komentar video ti siswa jeung lulusan di sakuliah dunya.

Anjeun Badé pangalaman pribadi & Karir Tumuwuh

siswa ComPro practicing téhnik Transcendental Meditation®

Murid Dupi Dilaksanakeun internships di Pausahaan Fortune 500

siswa ComPro do internships dibayar di pausahaan AS

Diajar Advanced Élmu Komputer ti Top Fakultas

siswa ComPro mangtaun pangaweruh canggih di ngembangkeun software

Data Anyar Élmu Lagu: Big Data Analytics & Mesin Learning

lagu Élmu Data anyar kami prepares siswa pikeun careers di wewengkon tumuwuh panggancangna élmu komputer

Anjeun Badé dileueut Komunitas Kampus vibrant kami

Mum ieu lokasina di komunitas kampus vibrant moal tebih ti Chicago

Didatangan ramatloka anyar urang ayeuna.

eupan balik anjeun wilujeng sumping.

Murid Gain Pangaweruh motong-Tepi

Murid Gain motong Tepi "Spring kerangka" Pangaweruh:

kaliwat Ieu Désémber (2017), mum Élmu Komputer Professor Payman Salek ngahadiran "SpringOne Platform Konférénsi" di San Fransisco, nu konferéensi paling signifikan dina Spring kerangka sarta téknologi patali.

Kalawan 2800 + Hadirin, 145 + ceramah, 200 + speaker, keynotes 32, sarta sponsor 43, SpringOne Platform 2017 éta "saukur endah!" Anjeunna oge tuh nu dua poé, latihan pre-konferensi sengit dina "Spring Awan".

Numutkeun Professor Salek, "konferensi The janten inspirasi pikeun kuring datang deui na babagi pangaweruh jeung siswa jeung dosen. Kuring geus dijieun laporan ngeunaan ceramah na jejer I diajar dina konférénsi, sarta ogé ngan masihan seminar hiji-minggu dina "Advanced Spring kerangka Topik" pikeun pelajar MSCS di mum salila putus usum tiis. Tujuh belas muridna ditandatanganan up na spent minggu panungtungan maranéhanana putus usum diajar ngeunaan fitur Spring kerangka anyar. "

Dina seminar murid, anu jejer canggih di handap anu ditutupan:

  • Spring boot, Dina Hood
  • Spring boot Actuator
  • Spring Awan Services
  • Refactoring nu Monolith kana Microservices
  • Circuit Breakers na Service Papanggihan
  • Muka balancing tur kaluar Konfigurasi
  • Bubuka keur Spring 5.0 jeung réaktif Programming

siswa MSCS lakukeun TM isuk

Professor Salek

"Murid seemed bungah ngeunaan diajar ieu jejer anyar saloba mah bungah babagi pangaweruh ieu sareng maranehna!"

Pangaweruh Spring kerangka massana ku Professor Salek geus dibagikeun kalawan mahasiswa MSCS dina seminar panjang minggu panganyarna. pangaweruh Ieu ogé bakal dilebetkeun kursus perusahaan Arsitéktur nu aya di mum.

Papanggih Professor Bruen

Komputer kami Profesional ( "ComPro (SM)") Program MS dina mum geus dipikawanoh global pikeun Nyiapkeun siswa pikeun IT jeung kasuksésan karir pribadi.

Kawas sakabeh profesor urang, Élmu Komputer Mitra Professor Joe Bruen muterkeun hiji peran badag dina pangajaran unik tur unprecedented ieu.

Dua faktor ngakibatkeun kasuksésan mahasiswa urang '

Gaduhan pangajaran dosen senior kacida industri-ngalaman dina program.

Professor Joe Bruen brings 35 taun pangalaman tingkat tinggi gawe dina korporasi Fortune 500 kana kelas. dunungan na kaasup: Digital Equipment Corporation, bankir urang Amanah, ngutruk, sarta Wells Fargo. Anjeunna oge spent sababaraha taun salaku konsultan bebas.

karir panjang jeung variatif na kaasup manajemen senior na posisi arsitéktur perusahaan. wewengkon gawé kaasup: ngembangkeun sistem operasi, pangakuan sora, timing simulasi tina komputer ageung, alat jaringan speed tinggi, ngembangkeun grafis software, ngembangkeun DB obyék-berorientasi, sarta arsitéktur jasa-berorientasi (SOA).

Praktek téhnik Transcendental Meditation®

Di Maharishi universitas Manajemén, sakabeh profesor jeung siswa prakték Transcendental tapa (TM) saban poé. TM nyaeta teknik méntal basajan, alam, ilmiah, sareng waktos-dites ditémbongkeun ngahasilkeun pamikiran jelas, ngaronjat pamahaman, tanaga jeung kreativitas, bari relieving stresses jero rooted jeung tegangan ti fisiologi nu.

Hasilna, mahasiswa laporan yén maranéhna leuwih jéntré gampang, meunang sasmita hadé, ngarasakeun collaborations gawe babarengan deui, sarta mangrupakeun healthier na happier.

siswa MSCS lakukeun TM isuk

siswa MSCS lakukeun TM isuk maranéhna

Sanggeus dimimitian TM dina kuliah, Professor Bruen nyebutkeun, "Kuring ieu bisa ngarti konsep core leuwih gancang, sarta kuring oge bisa leuwih gampang nyambungkeun konsep babarengan. TM méré Anjeun hiji yayasan hébat for keur ayaan. "

"Dina sagala hal eusina, lamun rék ngalakukeun deui ogé, hiji yayasan kuat nyaeta tantamount kana kasuksésan. TM nyaeta sakumaha foundational sakumaha nya meunang. pikiran jelas, kirang stress, healthier kalungguhan awakna pikeun leuwih sukses. Dina rasa mah, bisa ngajalankeun gancang & luncat luhur. Ieu mantuan kuring immensely ".

Salaku pendidik conscientious, Professor Bruen hayang masihan mahasiswa na kaunggulan pribadi sarta atikan sarua nu geus dijieun hirupna jadi nikmat. Ku kituna, dina 1973 anjeunna janten guru Transcendental semedi. Kusabab gabung dosen urang di 2014, sajaba ngajarkeun kursus canggih di Aplikasi Arsitéktur Web na perusahaan Arsitéktur, anjeunna ogé enjoys ngajarkeun TM mun loba mahasiswa MSCS anyar.

Peryogi kanggo téhnik Transcendental Meditation® di Industri IT

Lamun gawe di full-waktu internships latihan praktis maranéhanana sabudeureun AS, mahasiswa urang ogé nyandak kursus pangajaran jarak bagian-waktos neruskeun atikan canggih Élmu Komputer maranéhanana. jadwal maranéhna pisan nuntut.

Salaku salah sahiji murid urang Professor Bruen urang ngalaman: "Kami bungah mun gaduh tehnik ieu endah, Transcendental tapa, rék dipegatkeun sagala tegangan I encountered, sarta dibalikkeun deui ka rutin stabil normal kuring. dinten has abdi estu hectic na comprised loba pikiran pikiran-niupan jeung kaayaan stres. "Kuring nu gaduh pakasaban pangsibukna jeung nyokot kursus jarak jeung pikahariwangeun ngeunaan urusan pribadi on kali béda. TM geus mantuan kuring ngareset deui katengtreman aslina mah pikiran katentreman sanggeus sagala hal kuring kudu diungkulan ".

Tempo deui komentar murid na video: Transcendental Meditation® Téhnik: nu Tepi kalapa pikeun Profesional IT.

Professor Bruen Ujang sakabeh professional komputer museurkeun advancing careers pribadi tur profésional maranéhna pikeun didatangan ramatloka kami sarta nyiapkeun pikeun pangajaran ngarobah hirup.

Murid ComPro Kita Hayu Ti 111 Bangsa

Murid 'ComPro' Kita Hayu Ti 111 Bangsa

Kusabab 1996, pamekar software ngalaman ti bangsa 111 sakuliah dunya (tempo di luhur) geus enrolled di Profesional Komputer kami Program Master di AS (mum ieu lokasina dimana buleudan beureum aya dina gambar di luhur.)

Program, affectionately katelah 'ComPro,' nawarkeun kasempetan unik dina atikan luhur, ngagabungkeun canggih pangaweruh praktis elmu komputer panganyarna jeung pangalaman IT profésional di pausahaan AS. Struktur mayar hiji-of-a-jenis nyadiakeun siswa kalawan kamampuhan pikeun timer ngabiayaan mayoritas waragad ti practicums well-mayar.

Kalawan deukeut 2000 lulusan, sarta 800 + santri ayeuna enrolled, anu ComPro MS di Élmu Komputer nyaeta salah sahiji nu panggedéna, tersukses program MSCS dumasar kampus-di Amérika Serikat.

Warudoyong Highlights Anyar Video Mahasiswa International


ComPro video: Hiji kasempetan unik dina atikan luhur nu ngagabungkeun gelar master dina elmu komputer kalawan pangalaman profésional di AS
video anyar kami anu diulas dina urang homepage. Tempo summaries handap tina komentar nu dijieun ku genep siswa ayeuna ti: Kabupatén Majalengka, Cina, Iran, India, Mesir, jeung Brazil.

Edwin Bwambele ti Uganda

  • "Kuring ngan cinta tangtu ieu. Ieu praktis, éta leungeun on, sarta geus mantuan kuring salila pilarian practicum abdi. "
  • "Kuring kungsi Cut Nyak Dien pikeun manggihan program anu kungsi béaya rendah, sarta acan bisa masihan kuring pangajaran kualitas. Ku kituna, abdi sumping ka universitas ieu. "
  • "Mimiti waktu kuring nempo program, abdi doubted eta-couldn't percanten hal kawas kieu eksis, tapi babaturan milik ngagabung tangtu. Éta lamun abdi dikonfirmasi yén program ieu nyata. "
  • "Universitas ieu di kota leutik Fairfield, Iowa. Rahayat di kota nu aya hébat. Jalma seuri madhab. Ayeuna damel aran di imah, sanajan anjeun jadi loba mil jauh. "
  • "Di mum abdi saena pangaweruh Abdi teu bisa geus gotten di nagara abdi. Kami jadi senang. Abdi kacida nyarankeun ka saha kaluar dinya. "

Julia Chen ti Cina

  • "Program Ieu jadi pinunjul, sabab geus berorientasi professionally".
  • "The profesor dieu bener ngeunaan miara siswa. Sakabéh dosen nu boga sajarah panjang sakumaha insinyur software di pasar pakasaban Amérika ".
  • "Fee SPP téh geulis pikasieuneun keur kuring. universitas ieu nawarkeun gajian, sangkan teu kedah salempang pisan ngeunaan pembiayaan teh ".

Shivali Jain ti India

  • "Kuring geus miboga kaahlian profésional padet tur pangalaman praktis, jeung pangaweruh teoritis".
  • "The sarat Éntri finansial low pisan alus pikeun siswa anu hayang ngudag atikan luhur, tapi teu bisa lantaran tina konstrain séwangan."
  • "Universitas ieu blok Sistim-yén téh, salah tangtu per bulan, jadi nu ngan bisa teuleum jero kana subjek, sarta anjeun teu kudu nyandak on stress keur kursus séjén atawa mata pelajaran. Anu dipaké pikeun lumangsung kalayan kuring di pendidikan sarjana mah. "
  • "Éta kaasup tapa Transcendental® Téhnik dina kurikulum maranéhanana. TM geus mantuan pikeun ngaronjatkeun konsentrasi abdi, sareng kana nulungan stress ".
  • "Kuring resep kadaharan dieu-murni dahareun seger organik. Kuring ngarasa kawas Kami asal luar India. "

Mohamed Samy ti Mesir

  • "Abdi di tungtungna eta mayar pareum, ku sabab kuring kungsi sagala kaahlian Kuring diperlukeun pikeun ngamankeun hiji practicum tinggi-Mayar dina parusahaan AS. Ieu kaayaan win-win, sabab jeung Universitas gawé bareng pikeun ngamankeun practicum pikeun diri, sarta ti practicum yen, Anjeun mayar anjeun injeuman-kitu universitas ngéléhkeun, jeung anjeun meunang, sarta everybody téh senang. "
  • "Éta naon kahayang maranéhna jangji. Kuring ngan tinggal bukti éta. "
  • "Kombinasi tina téknik TM, sistem blok nu ngidinan Anjeun pikeun difokuskeun hiji subjék dina waktu, sarta ngan tinggal dina kota leutik AS di lingkungan stress-gratis, méré Anjeun sagalana nu peryogi pikeun nyiapkeun practicum anjeun di AS pasar pakasaban. Kuring lulus tina program mum ComPro. Pilari deui dina eta, abdi bisa disebutkeun kiwari, ieu ngan nu nganyahokeun sampurna. "

Rafael Kosta ti Brazil

  • "Kuring ieu geus gawe di hiji pausahaan badag di Brazil, tapi kuring hayang rék dilegakeun pangalaman kuring dina practicum AS mayar luhur".
  • "The Universitas enrolls mahasiswa ti sakuliah, jadi éta kasempetan gede pikeun diajar tina budaya sejen."

Pikeun nampung paménta aplikasi badag ComPro, siswa internasional kiwari bisa nerapkeun keur salah sahiji opat éntri unggal taun: Oktober, Januari, April jeung Agustus. Mangga buka ramatloka urang atanapi email kami keur rinci. Urang ngarep pisan nguping béja ti anjeun!

Data Élmu Lagu Katambah mun mum Kurikulum

Nyiapkeun siswa kami pikeun kasempetan pagawean pisan tumuwuh global dina Manajemén Data, mum ayeuna maturan Élmu Data Lagu keur elmu komputer jeung murid matematika.

Numutkeun mum Department Élmu Komputer Professor Emdad Khan:

"Data Élmu nu mendominasi dunya data-disetir numeris dinten ieu, nya tombol pikeun salajengna Generation Internet, nu bakal disetir ku data téks, data multi media, Ajen calakan, tur Mesin Learning. Dina lingkungan ieu, Pengetahuan Alam Basa komputasi jeung kamampuhan komputasi kognitif bakal nyieun loba aplikasi pikaresepeun ".

The Data Élmu lagu bakal nyiapkeun siswa jeung lulusan kami pikeun careers sakumaha Data Ilmuwan na Patugas Kapala Data (CDO) sapanjang dunya bisnis.

The Power of Élmu Data: (tina Dataversity)

  • Gaduh kamampuhan pikeun nyadiakeun solusi akurat masalah bisnis
  • Nyandak kaputusan bisnis hadé jeung pangajaran tepat dampak kaputusan sapertos
  • Tiasa ngadamel langkung prediksi pasti ngeunaan mangsa nu bakal datang lamun duanana intuisi jeung pangalaman manusa gagal

Keterbatasan Elmu Pangaweruh jeung Teknologi eta saméméhna dugi kakawasaan Élmu Data anu eroding, sarta industri Manajemén Data bisa ngaharepkeun sababaraha parobahan utama nyapu ngaliwatan prakték Élmu Data global dina 2017:

  1. mesin Learning aturan Industri teh
  2. 'Internet tina Hirup' Data aliran nalukkeun Tradisional Usaha AKAL
  3. Data badag Téhnologi belanja bakal booming
  4. Hadoop Pasar Persistently bakal tumuwuh
  5. Élmu data bakal ngadominasi Podomoro Usaha AKAL jeung Analytics
  6. 25% tina usaha bakal recruit a Kapala Data Officer (CDO) di 2017

kursus DS ayeuna keur Matematika sarta mahasiswa Élmu Komputer ngawengku: Data badag, Big Data Analytics, sarta mesin Learning. Dina mangsa nu bakal datang urang rencanana pikeun nambahkeun leuwih kursus kaasup Processing Basa Pengetahuan Alam jeung AKAL jieunan.

video Professor Khan Élmu Data. http://mscs.mum.edu/videos.html#video=i4LfMqWxifs

Kanggo inpo nu leuwih lengkep mangga ngahubungan:

CSadmissions@mum.edu
Komputer Profesional Admissions Program
Maharishi Universitas Manajemén
Fairfield, Iowa, AS