Naon Ngajadikeun ComPro Atikan Unik?

Maharishi Universitas Manajemén nawarkeun holistik Pascasarjana Atikan pikeun Dinten urang Profesional Komputer

'ComPro' nyaeta pondok pikeun 'Program Komputer Profesional'

Lamun program gelar sagala komputer elmu master di dunya bisa disebut 'unik' program ComPro di mum nyaeta calon alus. Di dieu téh naha ...

fitur utama program ComPro Master urang urang:

  1. maju kursus elmu komputer: Tilu area Spésialisasi: ngembangkeun software canggih, aplikasi wéb jeung arsitéktur, Atanapi urang-unggul pangajén elmu data jalan satapak.
  2. Wagub karir Strategi: préparasi komprehensif pikeun unggal aspék persiapan karir suksés kalayan staf profésional ngalaman. Kaahlian ngawengku: dihanca, sungsi pakasaban, kaahlian wawancara jeung prakték, budaya bisnis AS, évaluasi kontrak gaji, jsb
  3. diklat kapamingpinan teknis ku konsultan global luhur sarta pendidik: Tangtosna ieu nawarkeun deukeut-elmu dumasar panganyarna pikeun succeeding salaku manajer sarta salaku mahluk manusa.
  4. tekenan kana ngamekarkeun learner nu pikeun akademik, karir jeung kasuksésan hirup pribadi. ratusan studi ilmiah pariksa yen mahasiswa ngalaman ngaronjat intelegensi, ningkat memori, pamahaman lega, ngaronjat kreativitas, ngurangan setrés, jeung sasmita ningkat lamun aranjeunna latihan téknik Transcendental Meditation®. TM ngajadikeun siswa leuwih receptive, performers sarta pamingpin hadé, sarta leuwih desirable ku dunungan.

Bagan némbongkeun ciri utama MS kami di program Élmu Komputer:

Maharishi Universitas Manajemén nawarkeun holistik Pascasarjana Atikan pikeun Dinten urang Profesional Komputer
MSCS séjén fitur program sarta mangpaat:

  • Dedicated tim Admissions ComPro
  • Aman, komunitas kampus ramah
  • Low ongkos awal pikeun internationals
  • Dibayar internships profésional di pausahaan AS (nepi ka 24 bulan)
  • Opat éntri per taun (internationals), sarta dua pikeun siswa AS
  • Siswa diperlakukeun kawas kulawarga ku ngalaman, dosen miara tur staf. Kami ngagungkeun diversity.
  • Diajar salah tangtu full-waktu, unggal bulan. Balik deeper kalawan stress kirang.
  • Seger, organik, non-GMO dining (utamina vegetarian)
  • Geulis polusi bébas, kampus alam lingkungan
  • Loba pisan taun-sabudeureun olahraga sarta fasilitas rekreasi
  • 2500 + lulusan ti bangsa 85 saprak 1996
  • alumni internasional rojongan Organisasi

Kita Hayu gabung kami!

grup poto formal Éntri Agustus 2018 ComPro.
Leuwih jéntré ngeunaan program MS kami

Global Ahli Ngajar Kapamingpinan pikeun Gerentes Téknis

Jim Bagnola di hareup Grup murid

Lamun bade diajar kapamimpinan, diajar kalawan pamimpin a.

Dua kali unggal taun saprak 2011, sohor manajemén global / konsultan kapamimpinan, pendidik, jeung palatih eksekutif Jim Bagnola, geus diajarkeun tangtu dua-minggu, "Kapamingpinan pikeun Gerentes Téknis," ka grup badag élmu komputer urang ( "ComPro") sarjana siswa.

Tangtu ieu nawarkeun deukeut-elmu dumasar panganyarna pikeun succeeding salaku manajer sarta salaku mahluk manusa. Dina siswa Tangtu diajar parabot waktos-dites eupan balik, parabot manajemén jalma, parabot asah, hukum kapamimpinan, parabot gedong hubungan, sarta latihan téknik Transcendental Meditation®, nu teknologi pribadi paling ilmiah disahkeun pikeun unfolding poténsi méntal sarta fisik lengkep.

Komputer Élmu Dean Keith Levi nambihan, "The mahasiswa greatly mikaresep Tangtu ieu. Kami bener untung mun boga Jim nyandak waktos kaluar tina jadwal sibuk-Na pikeun urang. Anjeunna ngajarkeun bahan ieu sarua jeung korporasi utama sarta organisasi wewenang sakuliah dunya. "

Diajar Leuwih lengkep ngeunaan program MS kami

Pikeun leuwih 32 taun, Jim Bagnola geus ngarasakeun pangajaran internasional sarta kagiatan konsultan. Anjeunna ahli dina widang kapamimpinan jeung manajemén awak-pikiran, fokus dina pangaruh pamikiran pola on kaséhatan, kabagjaan, kasuksésan, sarta kapasitas mingpin. (Fokus Nya dina kenging gelar Profesional Asasi Manusa keur, sarta manéhna nulis hiji pangalusna-jual buku on topik ieu.)

klien Jim urang kaasup: Shell Minyak Company, The Kroger Company, AS Service Rusiah, Departemen Angkatan Udara, Marriott Hotels, Siemens, Motorola, Scotiabank, PT ISPAT (Indonesia), Hella (Romania), Ecolab, Castle & Cooke (Hawaii) , Benua Automotive jeung Hilton Hotels. Klik Ieuh pikeun wincikanana.

Jim teh profesor ngadatangan di Universitas Bukares (Romania), Maharishi Universitas Manajemén (AS), Pontificia Universidad Javierana (Kolombia), Kent State University sarta Center Development Manajemén Kulon.

Naha ngajarkeun dina mum?

Waktu ditanya naha manehna mikanyaah ngajarkeun dieu, Jim balesan, "Kuring geus digawé di nagara 101 sabab Abdi bogoh beragam budaya. kursus mum ComPro aya rapat PBB. Tangtu ieu di mum nyaéta kalayan sakumaha rupa-rupa grup anjeun bisa meunang (mahasiswa 199 di kelas panganyarna). learning nu mangrupa global. séntral seru antara budaya 35 + dina hiji kelas. Murid hoyong diajar ".

Sababaraha Program Profesional 199 Komputer siswa dina kelas "Kapamingpinan"

Naha geus tangtu ieu jadi populer?

Intina unggal murid MSCS nyokot Tangtu ieu kusabab éta lumaku pikeun kahirupan pribadi maranéhanana ogé careers profésional maranéhanana. Aranjeunna Nyiapkeun pikeun jadi anggota tim téknis sarta ahirna manajer, sarta maranéhna lalaki pangaweruh jeung parabot pikeun mantuan aranjeunna. Éta interaktif. Éta téh contributing ka kursus perséntase badag waktu.

Éta senang. Murid kudu latihan ngawangun tim tur maranéhna beroperasi dina tim leutik pisan salila kursus. Aranjeunna nyumbangkeun sarta applauded pikeun kontribusi maranéhanana. Aranjeunna meunang kasempetan mingpin dina sababaraha cara béda. speaker tamu anu relevan, sarta video nu mereun. Murid diajar ti unggal lianna. Siswa pribadi dipandu ku asisten pangajaran pangaweruh sarta ngalaman (TAs) per unggal siswa 20.

siswa kapamimpinan papanggih jeung TAs di grup leutik.

Salaku salah sahiji TAs Tangtu (Brad Fregger) nyimpen éta, "Jim pernah ceramah leuwih huluna siswa. Anjeunna leuwih kawas Mamang favorit nulungan maranéhna, ti profésor lecturing. Anjeunna oge terus ngalibatkeun siswa, valuing gagasan maranéhanana, pendapat jeung carita pribadi salaku penting. Tungtungna, Jim nyiptakeun atmosfir kelas kasual profésional, nu matak ngamudahkeun pikeun siswa mangtaun pangaweruh kritis, bari ogé ngabogaan fun ".

Kaunggulan murid mum di tangtu ieu

Paling mahasiswa ComPro geus boga pangalaman gawé. Éta bisa tukeur pangaweruh. Aranjeunna gawé bareng sanajan béda kultural.

Ngeunaan praktek Transcendental semedi, Jim nambihan, "Ieu hijina sakola Kami sadar yén boga cara ilmiah dibuktikeun rék dilegakeun kapasitas otak. TM ngaronjatkeun pangabisa diajar. universitas ieu handles boh software sahiji skill jeung pangaweruh-otak ditambahkeun, bari eta oge attends ka-hardware kohérénsi jeung sakabeh fungsi otak nu terus sahingga pikeun sculpting of a otak anyar jeung hadé ihwal eusi gede ".

Senang siswa jeung senang profesor di ahir kelas Kapamingpinan.

komentar murid

Di dieu aya sababaraha nu loba komentar glowing ti siswa nalika dipenta pikeun nulis ngeunaan "pamimpin The Abdi hoyong janten".
Romie Zaw (Myanmar)
"Hal pisan munggaran tur pangalusna I diajar di AS nyaeta Transcendental semedi. Nalika kuring datang ka dieu, bahan konci nu kuring noticed dina profesor jeung sajabana éta katentreman jeung perdamaian batin. Kuring latihan TM rutin sarta abdi tiasa disebutkeun yen kuring manggihan karapihan sarta kajelasan pikiran lolobana waktu sanggeus semedi abdi. "

"Tujuan utama abdi di hirup téh pikeun mantuan jalma anu merlukeun. Kuring digawé ngeunaan tujuh taun di pausahaan ahérat sarta Kuring geus digarap kalawan loba manajer. Hanjakal, kuring pernah ngalaman hiji pamimpin mereun alus dina kahirupan gawe kuring. 'Pamingpin Great ulah mikahayang mingpin, tapi ngawula.' Kuring ngan wanna jadi pamingpin anu henteu nuturkeun judul. Tangtu ieu ngajarkeun kuring kumaha carana ulah flaws jeung kabiasaan umum di unggal hubungan jeung kumaha jadi hiji pamimpin éféktif. Abdi hoyong nyerat sajarah sorangan kalawan karep jeung kahadean kalayan bantuan TM ".

Abdelrady Tantawy (ti Mesir)
"Kuring sok ngira yén kuring teu hayang jadi manajer, sabab eta hartina ngabogaan kavling tanggung jawab, sarta kuring geus katempo kavling manajer mampuh tur pamingpin goréng dina 10 taun kaliwat karir abdi. Tapi sanggeus attending Tangtu Heboh ieu ngeunaan kapamimpinan, abdi geus robah pikiran kuring jeung Abdi hoyong janten salah sahiji jalma pamingpin anu inspires pengikut maranéhanana sarta mantuan aranjeunna ngahontal leuwih, sarta jadi wareg jeung kamajuan maranéhanana di kahirupan ieu. Kuring yakin yén dunya ieu merlukeun jero pamingpin sapertos ".

henteu aya namina
"Kuring niatna percanten prinsip nu nyebutkeun kapamimpinan mangrupakeun partnership antara pamimpin jeung pengikut. Sakuduna salawasna jadi kasus yén urang baris nuturkeun pamimpin hiji nurutkeun bakal bébas sorangan. "

"Kuring hayang jadi jenis jalma nu urang bisa dipercaya, boh salaku pamingpin, tur salaku babaturan. Kuring gé salawasna ajak aranjeunna jadi best of sorangan nurutkeun personalities jeung aspirasi maranéhanana, kusabab kuring yakin yén hiji tim kuat merlukeun jalma kalawan kaahlian béda jeung perspéktif béda. Hiji pamimpin alus kedah batur anu brings harmoni jeung béda dina tim anu, paduli keur tim, sarta mawa kaluar pangalusna di unggal urang. Ieu jenis pamimpin I aspire janten ".

Mrudula Mukadam, hiji anggota dosen elmu komputer dina mum, éta salah sahiji asisten pangajaran 10 keur Tangtu kapamimpinan panganyarna. Waktu ditanya ngeunaan Tangtu Jim urang, manéhna smiled na ngawaler, "Pastina éta Heboh! urang siswa nu jadi untung nyandak tangtu ieu! "

Diajar Leuwih lengkep ngeunaan program MS kami

Lamun hayang jadi salah sahiji siswa untung di kelas kapamimpinan taun hareup Jim Bagnola urang, mangga nerapkeun geura-giru. Urang kasampak maju ka aplikasi Anjeun.

Loba berkat Jim for ajarkeun Tangtu rongkah na di mum.

(Jeung berkat siswa anu ngutus Kami pribadi poto Tangtu keur newsletter kieu.)

ComPro Admissions: welcoming Murid Anyar jadi "kulawarga" kami

Salila bulan 12 panungtungan, jalma 15,000 ti bangsa 185 dilarapkeun online pikeun gabung kami unik tur affordable MS di Élmu Komputer kalayan mayar Pelatihan & bantuan Financial.

Kumaha carana ngolah jadi loba Ngalamar?

The prioritas mimiti staf kami aya dina ngarojong unggal ngalamar dina tingkat luhur pisan, mastikeun yén sagala patarosan na masalah nu diwaler dina cara timely.

Pakasaban gede pisan tina ngolah loba aplikasi ieu dina ragam efisien, akurat, profésional sarta welcoming teh husus tina Program Komputer Profesional kamiSM Admissions Department. Lamun anjeun nganggap léngkah tambahan jeung syarat pikeun admitting jadi loba mahasiswa internasional, jeung opat éntri tiap taun (Pébruari, Méi, Agustus sarta November), nu prestasi sahiji staf Admissions kami téh sagala beuki luar biasa.

Numutkeun Chandra, Diréktur Admissions ComPro, "Tim admissions kami ngagambarkeun harmoni sarta kohérénsi nu pervades sakabéh mum. Sarerea geus fokus, dedicated, sarta lovingly supportive hiji-sejen. Ieu lingkungan gawé idéal, sarta Ngalamar jeung mahasiswa urang estu ngahargaan admissions interaksi maranéhanana. "

Diajar Leuwih lengkep ngeunaan program MS kami

Nyiapkeun pikeun mahasiswa anyar

Olahan pikeun éntri anyar sarta registrations mangrupakeun période utamana sibuk. Kagiatan ieu ngawengku:-menit panungtungan ditampa ti sababaraha mahasiswa AS, sahingga arrangements Alas transportasi, mariksa kaluar kamar murid, pasamoan anjog mahasiswa di kampus 24-jam sapoé, Nyiapkeun tas snack pikeun nempatkeun di kamar murid, nyusun kenop kamar na hidangan pas, nyokot siswa asrama, sarta pangatur kalawan sababaraha kantor kampus pikeun dua atawa leuwih poé pendaptaran di Admissions jeung Enrollment Center.

homecoming

Pendaptaran téh kawas homecoming, dimana kami tungtungna meunang papanggih kabeh siswa anyar husus urang jeung saha urang geus galecok, skyping, emailing, texting, jeung sajabana, pikeun sababaraha bulan atawa malah taunan. Nalika kami tungtungna minuhan éta, siswa kadang ngakuan kami ti propil Facebook atanapi LinkedIn urang. Aranjeunna jadi senang papanggih kami, sarta aranjeunna mudal dina pangajén. Téh mangrupa pangalaman joyous na rewarding pikeun sakabéh, sakumaha urang ngabagéakeun kana kulawarga ComPro global kami! (Tempo poto di handap.)

murid munggaran urang ti Républik Démokratik Kongo.
Teja jeung tilu murid anyar.
Dima ngabagéakeun mahasiswa anyar.

Maryam enjoys group pasamoan mahasiswa anyar.

Lisa kalawan murid anyar.


Chandra sareng murid anyar.

Nena ngadaptar hiji murid anyar.

Francis greets murid anyar.
Senang mahasiswa anyar sanggeus dahar beurang Wilujeng sumping urang.

grup poto formal Éntri Pébruari 2019.

Minuhan tim Admissions ComPro

Sarerea digawé di wewengkon Admissions nyaeta dina dasar ngaran hareup:

Elaine (Guthrie) nyaéta Diréktur ComPro. Chandra téh Diréktur Admissions urang. Pat téh Diréktur Admissions Mitra. Nena, Francis, Lisa, Dima, Girma, sarta Melissa anu Admissions Counselors. Teja ieu lakukeun Admissions Kantor karya. Sara resensi aplikasi tur waleran ratusan inquires minggu tiap. Maryam loba-dipikacinta International Mahasiswa panaséhat urang. Sue nyaeta Asisten Admissions urang. Dale, sarta Charlie do berharga karya bagian-waktu.

Marketing dipigawé ku Craig, Simon na dinu. média sosial sarta operasi ramatloka obrolan anu diatur by sara, Max, Rachele, dinu, Selin sarta Craig (Diréktur Recruiting).

Leuwih jéntré ngeunaan program MS kami

Kita Hayu gabung kami di Maharishi Universitas Manajemén.

- Urang kasampak maju ka gaduh maneh gabung kami -

kulawarga ComPro urang kiwari ngawengku leuwih ti 2500 MSCS lulusan ti bangsa 85, tambah leuwih 800 ayeuna enrolled mahasiswa di kampus jeung lakukeun internships sabudeureun AS

Bereket Babiso: pangajaran ComPro di mum teh pangalusna

Bereket Babiso di Maharishi Universitas Manajemén

Nalika Bereket Babiso ieu dipake salaku pamekar software di Perancis, anjeunna mimiti diajar ngeunaan urang Program Gelar Komputer Profesional Master urang (ComPro). Anjeunna dilarapkeun, ieu katampa, sarta enrolled dina Januari 2018.

Bereket éta gumbira pikeun manggihan yén mum boga lingkungan multikultural mana diversity geus sohor, sarta dulur boga kasempetan pikeun meunang apal kana budaya batur ti pelosok dunya.

Anjeunna ngarasakeun struktur Tangtosna, eusi, jeung kursus cara nu dikirimkeun. Anjeunna kapanggih eusi bisa dumasar kana motong ayeuna téknologi pasar ujung.

Hiji fitur unik tina program kami éta siswa prakték téhnik Transcendental Meditation®. Bereket kapanggih yén lakukeun TM pisan mangpaatna pikeun komputer professional-eta mantuan Anjeun nungkulan frustrations anu asalna ti proyék nangtang, sarta ngidinan relief tina stress-nyadiakeun ningkat fokus dina situasi naon wae.

Lalajo BEREKET'S video>

dibayar magang
Sanggeus completing dalapan bulan dina kampus kursus, Bereket junun manggihan hiji magang profésional dibayar salaku pamekar software jeung Ford Motor Company di Michigan.

Bereket advises sagala professional ngalaman wanting pikeun neuleuman téknologi komputer canggih pikeun ngalamar mun MS kami di Élmu Komputer di mum.

Nigerian Professor mikanyaah Pangajaran di mum

Prof Obinna Kalu

Obinna Kalu mangrupakeun dinamis, sumanget Asisten ngora Élmu Komputer Professor anu mikanyaah pangajaran sarta ngabogaan panon getol dina mangsa nu bakal datang.

Urang diuk handap kalawan Professor Kalu na nanya ka manéhna runtuyan patarosan ngeunaan kasang tukang na, kaasup waktu spent salaku murid saméméh ngagabung dosen urang.

Q: Lamun anjeun ngamimitian ngajar di Maharishi Universitas Manajemén?

A: Kuring ngamimitian ngajar MSCS kursus atikan program jarak dina Maret 2015. Saterusna, dina 2017 Agustus I dimimitian ngajarkeun dina kampus Program Komputer Profesional ( "ComPro") kursus katuhu didieu di Fairfield.

Q: Kunaon anjeun mikaresep ngajarkeun dina mum?

A: The atraksi heula keur kuring mangrupa unik urang lingkungan-kampus karapihan sarta serenity, urang mikaresep. Kuring pisan kawas tim kuring digawekeun ku didieu di jurusan CS, sarta breadth na jero pangaweruh sadia ti anggota ko-dosen kuring.

Lajeng, murid hébat kami meunang digawekeun ku di unggal kelas nu Kuring geus diajarkeun. The sakabéh pangalaman sapopoé di ajar / diajar didieu téh saukur Heboh!

Prof Kalu pisan energetic na enthusiatic di kelas!

Diajar Leuwih lengkep ngeunaan program MS kami

Q: Naon eta nu metot jadi loba siswa luhur ti sakumna dunya?

A: mum nawarkeun gampang sarana paling affordable keur naekeun careers maranéhanana di ngembangkeun software profésional. urang siswa bisa mangtaun luhur-kiyeu, pinuh-Mayar pangalaman magang praktis dina sababaraha pangalusna pausahaan-mana AS IT teu bisa gotten mana sejenna.

urang siswa nu terang pisan, kacida ngamotivasi, sarta sok hayang pisan diajar na coba gagasan jeung téknologi anyar. kurikulum CS kami téh mimitina-rate.

Sanggeus spent nu prior tilu taun diajar di program master sarupa di England saméméh datang ka dieu salaku murid di 2004, abdi bisa gampang ngabandingkeun sarta ningali bédana luar biasa antara dua. Ours mangrupakeun pisan praktis, Tujuan-dirancang MS dina program CS. Sakabéh kursus urang nu dirancang digitus muridna kalayan kaahlian panganyarna na téknologi anu di paménta kacida luhurna ku pangalusna pausahaan di industri.

Q: Naon anu kauntungan unik tur kaunggulan tina kuliah di mum?

A: Kauntungan unik kahiji diajar téknik Transcendental Meditation®, anu mahasiswa, dosen jeung pamakéan staf hirup hiji low-stress, saimbang, senang, hirup damang.

TM ngabantuan kuring ngajaga hirup saimbang. Kalawan prakna biasa mah TM, abdi mendakan yen euweuh urusan kumaha hectic jadwal ngajar kuring meunang, abdi masih sok ngarasa yen jero Bliss, bungah jeung kabagjaan.

Kauntungan sejen nyaeta kualitas kaahlian motong-ujung anu aranjeunna acquire dina program ComPro MSCS. Kusabab 1996, leuwih ti pausahaan 1000 AS geus hired mahasiswa urang. Rata gaji magang taunan nyaéta di sabudeureun $ 80,000.

Prof Kalu enjoys gawé bareng grup leutik tina muridna.

Q: Naon kasang tukang atikan anjeun?

A: Dina studi pendidikan tinggi abdi, abdi mimiti earned a Bachelor of gelar Élmu di Matematika sarta Statistik ti Universitas Lagos, dina Nigeria. Sanggeus lulus ti kuliah, abdi spent sababaraha taun gawe pikeun parusahaan ngembangkeun software leutik tapi nonjol di Lagos salaku programmer siswa latihan. Lajeng dua taun leuwih di handap eta, gawe bank di departemen téhnologi perbankan éléktronik maranéhanana.

Saterusna kuring nuluykeun earn dua Master of Élmu derajat-hiji dina komputasi jeung informasi teknologi ti Universitas Bedfordshire di Inggris, jeung lianna di elmu komputer, katuhu ka dieu dina mum, lulus taun 2008.

Kuring mimiti diajar ngeunaan mum ti salah batur sapagawean di bank di Nigeria dimana kuring digawé. Anjeunna ngalaman diajar ngeunaan mum ti sobat ti na nu jadi murid didieu wanoh (~ 1999).

Q: Dimana anjeun dianggo mangsa ComPro AnjeunSM internships sarta sanggeus kalulusan?

A: mah a Programmer Project di AECOM sarta Software pamekar III di SAP di Arizona pikeun internships kuring, sarta engké ieu Insinyur Software di NORC di Universitas Chicago di Washington, DC saméméh ngagabung fakultas mum.


Unggal kelas boga laptop pikeun tiap murid.

Q: kursus Naon anu anjeun ngajarkeun?

A: I ngajar Téknik Pakakas Lunak, Aplikasi Web Programming, perusahaan Arsitéktur, lila-Programming Modern sarta lila-Programming dasar dina tingkat sarjana, sarta ogé geus diajarkeun struktur Data dina tingkat sarjana.

Q: Naon nasehat anjeun gaduh keur pamekar software anu hoyong careers hébat?

A: saran abdi ka ngora, pamekar aspiring kanggo aranjeunna tetep lapar ngudag learning jeung ngahontal malah leuwih. Aya hiji angka beuki parabot anyar, téhnik jeung téknologi pikeun meunangkeun kana terasrasakeun gawé bareng. Kalayan kecap séjén, nyimpen diajar hirup anyar, sakumaha masa depan di téhnologi software nyaeta caang!

Ulah ragu menit a sakali anjeun datang di sakuliah informasi ngeunaan program gelar MSCS kami unik. Ieu nawiskeun gampang sarana paling affordable keur naekeun karir anjeun dina ngembangkeun software profésional, ngaliwatan nu bisa mangtaun luhur-kiyeu pangalaman praktis dina sababaraha pangalusna pausahaan IT didieu di AS

Q: Naon anu mahasiswa nyebutkeun ngeunaan pangajaran anjeun?

A: A urut murid ti Mongolia nembe emailed, "Kuring narima hiji tawaran proyek pohara alus salaku Insinyur Development Software di Cibuluh, WA. Pangaweruh nu diajarkeun atuh éta berharga jeung mantuan kuring pisan dina mangsa milarian magang kuring jeung wawancara. Kuring bakal ngagunakeun Java keur balik-tungtung. Hatur nuhun pisan Professor Kalu ".

Q: Naon anu gol pribadi anjeun?

A: I rencanana neruskeun di karir pangajaran kuring keur jangka panjang teh. Sarta kuring ogé miharep kana (dina paralel) ngudag PhD kuring di salah sahiji wewengkon kecerdasan jieunan dina mangsa nu bakal datang.

Leuwih jéntré ngeunaan program MS kami
Kabéh mahasiswa mibanda kaayaan-of-nu-seni komputer sadia di unggal kelas.

Prof Kalu geus mindeng katempo Ngabuburit sabudeureun kampus!

Lamun teu ngajarkeun, Professor Kalu enjoys Ngabuburit, jalan satapak jalan na hiking on kampus 365 acre kami geulis.

2018 ComPro rapor & homecoming

Senang Murid Anyar ti urang Agustus 2016 Entry

kalulusan sabtu minggu Juni 22-24th kami éta hajatan homecoming galumbira ngeusi pihak, pomp na picnics. Hiji catetan siswa 387 ComPro ti bangsa 29 anu dileler MS maranéhanana di derajat Élmu Komputer.


Tilu Days of Perayaan:

Dinten 1: Pra-kalulusan és krim sosial, kebon dinner pihak, sarta upacara panghargaan kalulusan.

Reuni di pihak taman dinner

Pra-rapor Poto ➜


Beredar ComPro lulusan:

Mosheer Yousef Mahmoud (Ti Palestina) jeung Candy Claire Cadungog (Ti Filipina)

Mosheer Yousef Mahmoud (Palestina) & Candy Claire Cadungog (Ciamis)


Dinten 2: Rapor Poé!

Celebrating kalulusan!

Senang nalika upacara wisuda!

Rapor Poé Poto ➜

Rapor Poé Sorot Video ➜ (18: 34)


Dinten 3: Taunan ComPro piknik

Diréktur ComPro Elaine Guthrie welcoming dulur piknik éta.
lulusan Colombian aya fans Piala Dunya!

Senang canoers!

Piknik Poto ➜

Gening ka sadaya alumni ComPro anyar kami!


Nu Rusiah mun ComPro Kasuksesan Mahasiswa

Ngadidik Advanced Software pamekar pikeun Lifelong Tumuwuh Personal sarta Professional:

Senang Murid Anyar ti urang Agustus 2016 Entry

Aya dua tantangan utama nyanghareup digawé professional komputer:
1. Ngajaga up kalawan ngarobah gancang téknologi komputer
2. Kaayaan tungtutan stres dina industri IT

Hanjakal, paling program pascasarjana teu nawiskeun téknologi atikan pikeun kaayaan boh tina ieu tantangan kritis. "Ieu dimana pendekatan pendidikan unik di Maharishi Universitas Manajemén nyadiakeun loba solusi diperlukeun pikeun tantangan ieu," nyebutkeun Nagreg Guthrie, Komputer Élmu Dean Emeritus na Dean tina atikan Panyiaran.

Naon ngajadikeun pangajaran mum unik?
Dasar pendekatan unik ieu téhnik Transcendental Meditation®. Panalungtikan némbongkeun yén téknik semedi basajan ieu, latihan 20 menit dua kali sapoé, greatly AIDS diajar hal anyar - ngan naon perlu insinyur software dina urutan tetep nepi jeung parobahan gancang.

Jeffrey Abramson, Pupuhu Déwan Pembina di Maharishi Universitas Manajemén

Jeffrey Abramson, Pupuhu Déwan Pembina di mum, anu geus hired sababaraha lulusan urang, ngajelaskeun pangajaran husus urang cara kieu:
"Salaku hiji dunungan, Kuring geus hired lulusan 15 tina program ComPro na Akunting ambà mum urang, sarta geus terus geus impressed kumaha ogé pangajaran mum maranéhna prepares aranjeunna keur gaw nungtut dinten ieu".

"Mum boga pendekatan unik kana pangajaran nu awakens interest vast siswa dina pembelajaran, a alertness jero husus, sarta kapercayaan jero nu mangrupa kritik for keur ayaan kiwari. Komponén inti mangrupa pangajaran eling-Dumasar. Ieu inspires dina tiap murid dunya gagasan seger nyieun pamingpin manusiawi tur sadar socially sanggup ngawangun dunya aman tur sejahtera ".

Leuwih lengkep ngeunaan tapa Transcendental
TM téh jadi effortless prakna, éta barudak malah 10 taun heubeul diajar ngalakukeun eta. Transcendental semedi ngalibatkeun euweuh aqidah atawa disbeliefs-teu a filsafat, atawa agama, atawa cara hirup. Malah skeptics kauntungan tina lakukeun TM lamun diajarkeun ku instruktur TM Certified. Téhnik TM diadegkeun ku Maharishi Mahesh Nunung leuwih 60 sababaraha taun ka pengker, sarta geus diajar ku leuwih ti genep juta jiwa.

Lamun urang ngalakukeun TM, ieu ngakibatkeun pamikiran jelas, kasadaran lega, ngaronjat receptivity ku siswa di kelas, relief tina stress, ngaronjat kabagjaan batin jeung kabagjaan dina hirup.

ngembangkeun alam ieu ngaliwatan prakték TM biasa nyaeta kumaha mere mahasiswa urang jeung lulusan kaunggulan keur bisa terus nepi leuwih gampang jeung gancang ngarobah téhnologi bari alami ngabubarkeun akumulasi stress, sarta sakaligus jadi leuwih tahan ka stress hareup.

pangalaman pribadi

Sarju Endit enjoys lakukeun TM

Anjeun bakal cinta video ieu kalawan Sarju Endit ngajéntrékeun pangalaman dina ComPro kamiSM program.

Kabuktian sukses dina pakasaban

Ali nyangka diajar TM mangrupa hal pangalusna kantos anjeunna diajar di hirupna.

Di dieu Kang naon murid Ali Alrahahleh, ti Amman, Jordania, geus ngomong ngeunaan nilai Transcendental tapa di magang latihan praktis kurikuler na di Walmart Labs, Co. di Sunnyvale, California salaku Software Insinyur Senior.

"Kuring geus diajar teknik méntal basajan di mum nu Nyaan geus ngaapresiasi saprak datang ka San Fransisco. Lamun kahirupan nyata abdi dimimitian, sarta tanggung jawab abdi akumulasi, Nyaan diperlukeun pikeun mibanda sababaraha moments of quietness di rutin poean abdi. "

"Dina sagala rusuh ti kotana, sarta hirup gancang-Pace abdi, abdi meditations 20-menit éta moments Heboh karapihan, hirup na quietness. Kuring bisa rejuvenate sorangan jeung pikiran kuring dua kali poéan, sarta yén dua puluh menit masihan kuring loba énergi pikeun nuluykeun rutin kuring, lakukeun olahraga jeung gawe. Ieu dilakukeun kuring jadi kreatif sarta dijieun kuring mikir vast. Jigana téhnik Transcendental semedi éta hal pangalusna kantos kuring diajar dina kahirupan mah, sarta ayeuna kuring ningali épék na leuwih ".

Numutkeun Ali,
"Stress mangrupakeun pamuter utama di programming software; deadlines sangkan urang teu stabil, ambek jeung nekat nepi ka rengse dina waktos. Kalayan bantuan TM, abdi condong jadi leuwih difokuskeun jeung nenangkeun lolobana waktu, sarta pamaen tinggi. Jalma di parusahaan kuring nanya kuring ngeunaan rusiah, jadi kuring nunjuk ka artikel ngeunaan TM ".

Diterbitkeun panalungtikan ilmiah dina mangpaat TM
panalungtikan éksténsif diterbitkeun geus kapanggih yén téknik effortless ieu promotes kaayaan tenang batin jero, sarta boosts pangabisa sarta kreativitas diajar.

Leuwih ti 380 peer-reviewed studi panalungtikan dina téhnik TM geus diterbitkeun di leuwih 160 jurnal ilmiah. studi kasebut dipigawé dina leuwih ti 200 lembaga panalungtikan, kaasup Harvard Médis Sakola jeung Stanford Médis Sakola.

AS Nasional Institutes of Kaséhatan (Manih) geus dileler peneliti mum leuwih ti $ 26 juta pikeun panalungtikan on efek tina téknik Transcendental semedi dina kaséhatan.

Ieu aya kejutan yen urang dina kampus seuri, salam silih warmly, sarta genuinely mikaresep parusahaan silih urang. Anggota awak murid kami kacida rupa-rupa ngahargaan tur kauntungan dina babagi Bedana multi-budaya euyeub. Motto resmi ngeunaan mum téh, "Dunya ieu kulawarga abdi!"

Leuwih jéntré ngeunaan Program Komputer ProfesionalSM.

Data Élmu MS lagu ngaranna program master luhureun urang nanaon taun Iowa, 2018

The MS dina Komputer Élmu-Data Élmu lagu dina Maharishi Universitas Manajemén nembe nampi bedana unik keur ngaranna program nu pangalusna master nanaon taun Iowa.

Dina review taunan kahijina sadaya 290 accredited sakola di AS maturan derajat grad sarupa, DataScienceGraduatePrograms.com kapanggih mum janten diantara pisan pangalusna, mere kami ka #1 titik pikeun Iowa dina daptar miboga Program Top Data Élmu Pascasarjana pikeun 2018.

Kriteria Pilihan
Pikeun datang nepi ka saran ieu, reviewers sifted liwat daptar program 290 elmu data master na sertipikat lulus ku leungeun.

Saloba mungkin, aranjeunna katingali keur program anu kaasup sababaraha kursus required ngawengku subjék core kayaning:

Kaputusan jeung deskriptif Statistik
Liniér sarta logistik Regression
Runtuyan waktu jeung Forecasting
Teori probabilitas
Analisis stokastik
modeling statistik
ngadeukeutan multidisciplinary

Hiji program multi disiplin kaasup kursus na instruktur tina elmu komputer tur dilarapkeun matematik atawa statistik departemén rengking beuki kacida ti program departemén tunggal.

Kusabab elmu data blends babarengan elemen penting tina sahanteuna eta huma (jeung sering ti batur, kaasup biostatistika nu draws on Heath jeung atikan médis) aranjeunna judged yén program diwangun ku profesor ti duanana imah éta leuwih gampang nutupan sakabeh basa.

Database jeung Teori Data Atikan

Saos rusiah nu ngajadikeun elmu data, sains data, nya éta ngagunakeun elemen ngolah data otomatis dina analisa statistik. Ngarah searched pikeun program anu kaasup hiji Jurusan Pendidikan Bahasa Daerah struktur data sarta Téori database.

Leungeun-on gawé kalawan toko data relational sarta non-relational éta tambah badag, dina pintonan maranéhanana, nepi ka ngawangun on yén pangajaran teoritis. Dedicated kursus modelling data jeung proyék capstone anu diperlukeun kreasi database asli atawa manipulasi éta ogé tanda alus teuing tina atikan mangpaat.

Coding Kursus-kursus Jeung huntu

Aspék séjén ngolah data anu coding. élmuwan Data nerapkeun palatihan analitik maranéhna pikeun émbaran disimpen dina struktur data ngaliwatan ungkapan sarta algoritma crafted dina basa programming beurat dipaké dina profési, kawas Sunda, Python jeung Java.

Aranjeunna dipilih program anu kaasup asli, leungeun-on karya programming. Sanajan paling data program elmu merlukeun sababaraha pangalaman coding salaku kaayaan asupna, aranjeunna katingali pikeun maranéhanana gems anu ogé terus atikan dina aspék leuwih husus tina basa na coding husus keur elmu data.

Ieu ogé ngalegaan ka sinyalna sahiji téhnik panganyarna dipaké dina analisis data. pertambangan Data, learning mesin, sarta visualisasi canggih nya kursus penting aranjeunna katingali keur.

Instruktur Jeung The Katuhu barang

elmu Data nyaéta widang anyar jeung éta salah anu sakitu legana keur diartikeun dina praktekna tinimbang teori. Anu ngandung harti yén pamaén badag anu aktif di pamaréntah, industri, jeung akademisi sapuk. Dina éta-taneuh pangalaman gawé bareng sistem nu ngumpulkeun, ngolah, jeung analisa data badag nyaéta invaluable lamun datang ka latihan batur cara ngalakukeun pagawean.

Jadi reviewers kokotéténgan pikeun program anu kaasup dosen jeung pangalaman ayeuna atawa panganyarna dina proyék real-dunya luar akademisi, dimana nu pertimbangan praktis dunungan na pamaké datangna kana antrian. profesor Adjunct kalawan jobs gawe beurang kalawan data badag éta tambah badag.

Faktor séjén

Kusabab elmu data téh jadi anyar, maranéhna kapaksa kasampak di sababaraha elemen proxy kana program hakim. Aranjeunna salawasna hoyong mertimbangkeun reputasi di industri, sarta dina sababaraha kasus aranjeunna kapaksa kasampak di departemen indungna atawa kuliah umum tinimbang program individu. Sanajan kitu, maranehna nyoba akun pikeun panempatan sarjana minangka indikator reputasi jeung préparasi.

Lamun sakola miboga lab data dedicated mana profesor jeung mahasiswa partnered kalawan usaha jeung agénsi luar, maranéhna ogé diitung nu kacida.

Ka extent teuing Lesser, ramatloka sarta ketersediaan informasi dicoo faktor. elmu Data draws jalma anu resep data sarta gaduh minat dina téhnologi. Ieu 2018, sarta lamun hiji departemén akademik kaayaan dina elmu komputer nyimpen babarengan ramatloka nu Sigana mah a-lami 12-taun diwangun dina 2001, atawa teu bisa nyadiakeun aksés online gampang déskripsi tangtu sarta kurban, éta waktuna pikeun ngajalankeun cara séjén.

The Program Grad Pohara Best Élmu Data ku nagara

Iowa

Maharishi Universitas Manajemén
Sanajan program Maharishi anu fokus heula dina pangajaran elmu komputer tradisional, kalawan sagala tekenan kana jaringan inti jeung kaahlian programming anu diperlukeun, éta ogé mangrupa puseur dunya unik kanggo integrasi timer ngembangkeun tradisional kalawan aréa ieu paling modern ulikan teknis. Citakan téhnik semedi dibuktikeun di dieu wungkul reinforces kumaha serius program ieu téh ngeunaan Nyiapkeun siswa pikeun gawé real-dunya dina elmu data. The pilihan 8-bulan magang pikeun kiridit pinuh nyadiakeun pangalaman asli dina éta-pakasaban, gedong neruskeun anjeun sarta putting anjeun kana kontak langsung kalayan élmuwan data real ngalakonan pagawean nyata, kabeh saméméh anjeun sarjana.

Program base specializes di tangerang on sistem software sarta ngembangkeun sarta pilihan elmu data piggybacks on kakuatan ieu kalayan latihan beton dina téknologi analisis data panas kawas R, Hadoop, narik, Flume, sarta HBase. Overviews ngarupakeun pendeketan NoSQL sejen tur parabot dumasar-awan kawas AWS na Cloudera ogé diajar. Tungtungna, Anjeun bakal bisa dipaké jeung aplikasi samodel SPSS IBM urang, diving kana analytics téks na data pertambangan pikeun neuleuman kaahlian modeling duga.

Diajar deui.

Anyar: Program Profesional Komputer Website

Sanggeus ampir sataun di ngembangkeun, ramatloka responsif anyar urang keur Program Komputer ProfesionalSM geus siap.

Mangga klik dina gambar ditémbongkeun di handap pikeun ngalaman pikagumbiraeun unik jeung kakuatan keur narik ati yén draws leuwih ti 300 mahasiswa per taun ti unggal buana sarta unggal kasang tukang budaya jeung program Élmu Komputer MS urang.

Kami utamana Bangga website videoNu masihan hiji rasa ngondang hirup murid di mum, sarta bakal mere ilham anjeun ngalamar mun "ComPro kamiSM"Program gelar!

Tempo pikeun diri naha datang kampus, siswa, jeung lulusan mertimbangkeun mum maranéhanana ngarep-jauh-ti-ngarep!

Sababaraha kaca dina ramatloka anyar kami:

Plan pamayaran unik pikeun Internationals

Unik, rencana pembayaran affordable pikeun siswa internasional

Fee Entry low kalawan internships mayar keur Internationals

awal pembayaran low kalawan internships dibayar di pausahaan AS

Murid kami Kita Hayu ti sakuliah dunya

Baca testimonials jeung lalajo komentar video ti siswa jeung lulusan di sakuliah dunya.

Anjeun Badé pangalaman pribadi & Karir Tumuwuh

siswa ComPro practicing téhnik Transcendental Meditation®

Murid Dupi Dilaksanakeun internships di Pausahaan Fortune 500

siswa ComPro do internships dibayar di pausahaan AS

Diajar Advanced Élmu Komputer ti Top Fakultas

siswa ComPro mangtaun pangaweruh canggih di ngembangkeun software

Data Anyar Élmu Lagu: Big Data Analytics & Mesin Learning

lagu Élmu Data anyar kami prepares siswa pikeun careers di wewengkon tumuwuh panggancangna élmu komputer

Anjeun Badé dileueut Komunitas Kampus vibrant kami

Mum ieu lokasina di komunitas kampus vibrant moal tebih ti Chicago

Didatangan ramatloka anyar urang ayeuna.

eupan balik anjeun wilujeng sumping.

Murid Gain Pangaweruh motong-Tepi

Murid Gain motong Tepi "Spring kerangka" Pangaweruh:

kaliwat Ieu Désémber (2017), mum Élmu Komputer Professor Payman Salek ngahadiran "SpringOne Platform Konférénsi" di San Fransisco, nu konferéensi paling signifikan dina Spring kerangka sarta téknologi patali.

Kalawan 2800 + Hadirin, 145 + ceramah, 200 + speaker, keynotes 32, sarta sponsor 43, SpringOne Platform 2017 éta "saukur endah!" Anjeunna oge tuh nu dua poé, latihan pre-konferensi sengit dina "Spring Awan".

Numutkeun Professor Salek, "konferensi The janten inspirasi pikeun kuring datang deui na babagi pangaweruh jeung siswa jeung dosen. Kuring geus dijieun laporan ngeunaan ceramah na jejer I diajar dina konférénsi, sarta ogé ngan masihan seminar hiji-minggu dina "Advanced Spring kerangka Topik" pikeun pelajar MSCS di mum salila putus usum tiis. Tujuh belas muridna ditandatanganan up na spent minggu panungtungan maranéhanana putus usum diajar ngeunaan fitur Spring kerangka anyar. "

Dina seminar murid, anu jejer canggih di handap anu ditutupan:

  • Spring boot, Dina Hood
  • Spring boot Actuator
  • Spring Awan Services
  • Refactoring nu Monolith kana Microservices
  • Circuit Breakers na Service Papanggihan
  • Muka balancing tur kaluar Konfigurasi
  • Bubuka keur Spring 5.0 jeung réaktif Programming

siswa MSCS lakukeun TM isuk

Professor Salek

"Murid seemed bungah ngeunaan diajar ieu jejer anyar saloba mah bungah babagi pangaweruh ieu sareng maranehna!"

Pangaweruh Spring kerangka massana ku Professor Salek geus dibagikeun kalawan mahasiswa MSCS dina seminar panjang minggu panganyarna. pangaweruh Ieu ogé bakal dilebetkeun kursus perusahaan Arsitéktur nu aya di mum.