Data Science MS Spésialisasi ngaranna program top master sapertos anu sapertos di Iowa, 2018

Spésialisasi inlmu Panyiaran Datalmu-Data Computerlmu Komputer di Maharishi University of Management nembe nampi bedana unik keur dingaranan program master pangalusna anu sapertos na di Iowa.

Dina review taunan kahijina sadaya 290 accredited sakola di AS maturan derajat grad sarupa, DataScienceGraduatePrograms.com kapanggih mum janten diantara pisan pangalusna, mere kami ka #1 titik pikeun Iowa dina daptar miboga Program Top Data Élmu Pascasarjana pikeun 2018.

Kriteria Pilihan
Pikeun datang nepi ka saran ieu, reviewers sifted liwat daptar program 290 elmu data master na sertipikat lulus ku leungeun.

Saloba mungkin, aranjeunna katingali keur program anu kaasup sababaraha kursus required ngawengku subjék core kayaning:

Kaputusan jeung deskriptif Statistik
Liniér sarta logistik Regression
Runtuyan waktu jeung Forecasting
Teori probabilitas
Analisis stokastik
modeling statistik
ngadeukeutan multidisciplinary

Hiji program multi disiplin kaasup kursus na instruktur tina elmu komputer tur dilarapkeun matematik atawa statistik departemén rengking beuki kacida ti program departemén tunggal.

Kusabab elmu data blends babarengan elemen penting tina sahanteuna eta huma (jeung sering ti batur, kaasup biostatistika nu draws on Heath jeung atikan médis) aranjeunna judged yén program diwangun ku profesor ti duanana imah éta leuwih gampang nutupan sakabeh basa.

Database jeung Teori Data Atikan

Saos rusiah nu ngajadikeun elmu data, sains data, nya éta ngagunakeun elemen ngolah data otomatis dina analisa statistik. Ngarah searched pikeun program anu kaasup hiji Jurusan Pendidikan Bahasa Daerah struktur data sarta Téori database.

Leungeun-on gawé kalawan toko data relational sarta non-relational éta tambah badag, dina pintonan maranéhanana, nepi ka ngawangun on yén pangajaran teoritis. Dedicated kursus modelling data jeung proyék capstone anu diperlukeun kreasi database asli atawa manipulasi éta ogé tanda alus teuing tina atikan mangpaat.

Coding Kursus-kursus Jeung huntu

Aspék séjén ngolah data anu coding. élmuwan Data nerapkeun palatihan analitik maranéhna pikeun émbaran disimpen dina struktur data ngaliwatan ungkapan sarta algoritma crafted dina basa programming beurat dipaké dina profési, kawas Sunda, Python jeung Java.

Aranjeunna dipilih program anu kaasup asli, leungeun-on karya programming. Sanajan paling data program elmu merlukeun sababaraha pangalaman coding salaku kaayaan asupna, aranjeunna katingali pikeun maranéhanana gems anu ogé terus atikan dina aspék leuwih husus tina basa na coding husus keur elmu data.

Ieu ogé ngalegaan ka sinyalna sahiji téhnik panganyarna dipaké dina analisis data. pertambangan Data, learning mesin, sarta visualisasi canggih nya kursus penting aranjeunna katingali keur.

Instruktur Jeung The Katuhu barang

elmu Data nyaéta widang anyar jeung éta salah anu sakitu legana keur diartikeun dina praktekna tinimbang teori. Anu ngandung harti yén pamaén badag anu aktif di pamaréntah, industri, jeung akademisi sapuk. Dina éta-taneuh pangalaman gawé bareng sistem nu ngumpulkeun, ngolah, jeung analisa data badag nyaéta invaluable lamun datang ka latihan batur cara ngalakukeun pagawean.

Jadi reviewers kokotéténgan pikeun program anu kaasup dosen jeung pangalaman ayeuna atawa panganyarna dina proyék real-dunya luar akademisi, dimana nu pertimbangan praktis dunungan na pamaké datangna kana antrian. profesor Adjunct kalawan jobs gawe beurang kalawan data badag éta tambah badag.

Faktor séjén

Kusabab elmu data téh jadi anyar, maranéhna kapaksa kasampak di sababaraha elemen proxy kana program hakim. Aranjeunna salawasna hoyong mertimbangkeun reputasi di industri, sarta dina sababaraha kasus aranjeunna kapaksa kasampak di departemen indungna atawa kuliah umum tinimbang program individu. Sanajan kitu, maranehna nyoba akun pikeun panempatan sarjana minangka indikator reputasi jeung préparasi.

Lamun sakola miboga lab data dedicated mana profesor jeung mahasiswa partnered kalawan usaha jeung agénsi luar, maranéhna ogé diitung nu kacida.

Ka extent teuing Lesser, ramatloka sarta ketersediaan informasi dicoo faktor. elmu Data draws jalma anu resep data sarta gaduh minat dina téhnologi. Ieu 2018, sarta lamun hiji departemén akademik kaayaan dina elmu komputer nyimpen babarengan ramatloka nu Sigana mah a-lami 12-taun diwangun dina 2001, atawa teu bisa nyadiakeun aksés online gampang déskripsi tangtu sarta kurban, éta waktuna pikeun ngajalankeun cara séjén.

The Program Grad Pohara Best Élmu Data ku nagara

Iowa

Maharishi Universitas Manajemén
Sanajan program Maharishi anu fokus heula dina pangajaran elmu komputer tradisional, kalawan sagala tekenan kana jaringan inti jeung kaahlian programming anu diperlukeun, éta ogé mangrupa puseur dunya unik kanggo integrasi timer ngembangkeun tradisional kalawan aréa ieu paling modern ulikan teknis. Citakan téhnik semedi dibuktikeun di dieu wungkul reinforces kumaha serius program ieu téh ngeunaan Nyiapkeun siswa pikeun gawé real-dunya dina elmu data. The pilihan 8-bulan magang pikeun kiridit pinuh nyadiakeun pangalaman asli dina éta-pakasaban, gedong neruskeun anjeun sarta putting anjeun kana kontak langsung kalayan élmuwan data real ngalakonan pagawean nyata, kabeh saméméh anjeun sarjana.

Program base specializes di tangerang on sistem software sarta ngembangkeun sarta pilihan elmu data piggybacks on kakuatan ieu kalayan latihan beton dina téknologi analisis data panas kawas R, Hadoop, narik, Flume, sarta HBase. Overviews ngarupakeun pendeketan NoSQL sejen tur parabot dumasar-awan kawas AWS na Cloudera ogé diajar. Tungtungna, Anjeun bakal bisa dipaké jeung aplikasi samodel SPSS IBM urang, diving kana analytics téks na data pertambangan pikeun neuleuman kaahlian modeling duga.

Diajar deui.

Anyar: Program Profesional Komputer Website

Sanggeus ampir sataun di ngembangkeun, ramatloka responsif anyar urang keur Program Komputer ProfesionalSM geus siap.

Mangga klik dina gambar ditémbongkeun di handap pikeun ngalaman pikagumbiraeun unik jeung kakuatan keur narik ati yén draws leuwih ti 300 mahasiswa per taun ti unggal buana sarta unggal kasang tukang budaya jeung program Élmu Komputer MS urang.

Kami utamana Bangga website videoNu masihan hiji rasa ngondang hirup murid di mum, sarta bakal mere ilham anjeun ngalamar mun "ComPro kamiSM"Program gelar!

Tempo pikeun diri naha datang kampus, siswa, jeung lulusan mertimbangkeun mum maranéhanana ngarep-jauh-ti-ngarep!

Sababaraha kaca dina ramatloka anyar kami:

Plan pamayaran unik pikeun Internationals

Unik, rencana pembayaran affordable pikeun siswa internasional

Fee Entry low kalawan internships mayar keur Internationals

awal pembayaran low kalawan internships dibayar di pausahaan AS

Murid kami Kita Hayu ti sakuliah dunya

Baca testimonials jeung lalajo komentar video ti siswa jeung lulusan di sakuliah dunya.

Anjeun Badé pangalaman pribadi & Karir Tumuwuh

siswa ComPro practicing téhnik Transcendental Meditation®

Murid Dupi Dilaksanakeun internships di Pausahaan Fortune 500

siswa ComPro do internships dibayar di pausahaan AS

Diajar Advanced Élmu Komputer ti Top Fakultas

siswa ComPro mangtaun pangaweruh canggih di ngembangkeun software

Spésialisasi Sciencelmu Data anyar: Big Data Analytics & Machine Learning

lagu Élmu Data anyar kami prepares siswa pikeun careers di wewengkon tumuwuh panggancangna élmu komputer

Anjeun Badé dileueut Komunitas Kampus vibrant kami

Mum ieu lokasina di komunitas kampus vibrant moal tebih ti Chicago

Didatangan ramatloka anyar urang ayeuna.

eupan balik anjeun wilujeng sumping.

Murid Gain Pangaweruh motong-Tepi

Murid Gain motong Tepi "Spring kerangka" Pangaweruh:

kaliwat Ieu Désémber (2017), mum Élmu Komputer Professor Payman Salek ngahadiran "SpringOne Platform Konférénsi" di San Fransisco, nu konferéensi paling signifikan dina Spring kerangka sarta téknologi patali.

Kalawan 2800 + Hadirin, 145 + ceramah, 200 + speaker, keynotes 32, sarta sponsor 43, SpringOne Platform 2017 éta "saukur endah!" Anjeunna oge tuh nu dua poé, latihan pre-konferensi sengit dina "Spring Awan".

Numutkeun Professor Salek, "konferensi The janten inspirasi pikeun kuring datang deui na babagi pangaweruh jeung siswa jeung dosen. Kuring geus dijieun laporan ngeunaan ceramah na jejer I diajar dina konférénsi, sarta ogé ngan masihan seminar hiji-minggu dina "Advanced Spring kerangka Topik" pikeun pelajar MSCS di mum salila putus usum tiis. Tujuh belas muridna ditandatanganan up na spent minggu panungtungan maranéhanana putus usum diajar ngeunaan fitur Spring kerangka anyar. "

Dina seminar murid, anu jejer canggih di handap anu ditutupan:

  • Spring boot, Dina Hood
  • Spring boot Actuator
  • Spring Awan Services
  • Refactoring nu Monolith kana Microservices
  • Circuit Breakers na Service Papanggihan
  • Muka balancing tur kaluar Konfigurasi
  • Bubuka keur Spring 5.0 jeung réaktif Programming

siswa MSCS lakukeun TM isuk

Professor Salek

"Murid seemed bungah ngeunaan diajar ieu jejer anyar saloba mah bungah babagi pangaweruh ieu sareng maranehna!"

Pangaweruh Spring kerangka massana ku Professor Salek geus dibagikeun kalawan mahasiswa MSCS dina seminar panjang minggu panganyarna. pangaweruh Ieu ogé bakal dilebetkeun kursus perusahaan Arsitéktur nu aya di mum.

Papanggih Professor Bruen

Komputer kami Profesional ( "ComPro (SM)") Program MS dina mum geus dipikawanoh global pikeun Nyiapkeun siswa pikeun IT jeung kasuksésan karir pribadi.

Kawas sakabeh profesor urang, Élmu Komputer Mitra Professor Joe Bruen muterkeun hiji peran badag dina pangajaran unik tur unprecedented ieu.

Dua faktor ngakibatkeun kasuksésan mahasiswa urang '

Gaduhan pangajaran dosen senior kacida industri-ngalaman dina program.

Professor Joe Bruen brings 35 taun pangalaman tingkat tinggi gawe dina korporasi Fortune 500 kana kelas. dunungan na kaasup: Digital Equipment Corporation, bankir urang Amanah, ngutruk, sarta Wells Fargo. Anjeunna oge spent sababaraha taun salaku konsultan bebas.

karir panjang jeung variatif na kaasup manajemen senior na posisi arsitéktur perusahaan. wewengkon gawé kaasup: ngembangkeun sistem operasi, pangakuan sora, timing simulasi tina komputer ageung, alat jaringan speed tinggi, ngembangkeun grafis software, ngembangkeun DB obyék-berorientasi, sarta arsitéktur jasa-berorientasi (SOA).

Praktek téhnik Transcendental Meditation®

Di Maharishi universitas Manajemén, sakabeh profesor jeung siswa prakték Transcendental tapa (TM) saban poé. TM nyaeta teknik méntal basajan, alam, ilmiah, sareng waktos-dites ditémbongkeun ngahasilkeun pamikiran jelas, ngaronjat pamahaman, tanaga jeung kreativitas, bari relieving stresses jero rooted jeung tegangan ti fisiologi nu.

Hasilna, mahasiswa laporan yén maranéhna leuwih jéntré gampang, meunang sasmita hadé, ngarasakeun collaborations gawe babarengan deui, sarta mangrupakeun healthier na happier.

siswa MSCS lakukeun TM isuk

siswa MSCS lakukeun TM isuk maranéhna

Sanggeus dimimitian TM dina kuliah, Professor Bruen nyebutkeun, "Kuring ieu bisa ngarti konsep core leuwih gancang, sarta kuring oge bisa leuwih gampang nyambungkeun konsep babarengan. TM méré Anjeun hiji yayasan hébat for keur ayaan. "

"Dina sagala hal eusina, lamun rék ngalakukeun deui ogé, hiji yayasan kuat nyaeta tantamount kana kasuksésan. TM nyaeta sakumaha foundational sakumaha nya meunang. pikiran jelas, kirang stress, healthier kalungguhan awakna pikeun leuwih sukses. Dina rasa mah, bisa ngajalankeun gancang & luncat luhur. Ieu mantuan kuring immensely ".

Salaku pendidik conscientious, Professor Bruen hayang masihan mahasiswa na kaunggulan pribadi sarta atikan sarua nu geus dijieun hirupna jadi nikmat. Ku kituna, dina 1973 anjeunna janten guru Transcendental semedi. Kusabab gabung dosen urang di 2014, sajaba ngajarkeun kursus canggih di Aplikasi Arsitéktur Web na perusahaan Arsitéktur, anjeunna ogé enjoys ngajarkeun TM mun loba mahasiswa MSCS anyar.

Peryogi kanggo téhnik Transcendental Meditation® di Industri IT

Lamun gawe di full-waktu internships latihan praktis maranéhanana sabudeureun AS, mahasiswa urang ogé nyandak kursus pangajaran jarak bagian-waktos neruskeun atikan canggih Élmu Komputer maranéhanana. jadwal maranéhna pisan nuntut.

Salaku salah sahiji murid urang Professor Bruen urang ngalaman: "Kami bungah mun gaduh tehnik ieu endah, Transcendental tapa, rék dipegatkeun sagala tegangan I encountered, sarta dibalikkeun deui ka rutin stabil normal kuring. dinten has abdi estu hectic na comprised loba pikiran pikiran-niupan jeung kaayaan stres. "Kuring nu gaduh pakasaban pangsibukna jeung nyokot kursus jarak jeung pikahariwangeun ngeunaan urusan pribadi on kali béda. TM geus mantuan kuring ngareset deui katengtreman aslina mah pikiran katentreman sanggeus sagala hal kuring kudu diungkulan ".

Tempo deui komentar murid na video: Transcendental Meditation® Téhnik: nu Tepi kalapa pikeun Profesional IT.

Professor Bruen Ujang sakabeh professional komputer museurkeun advancing careers pribadi tur profésional maranéhna pikeun didatangan ramatloka kami sarta nyiapkeun pikeun pangajaran ngarobah hirup.

Murid ComPro Kita Hayu Ti 111 Bangsa

Murid 'ComPro' Kita Hayu Ti 111 Bangsa

Kusabab 1996, pamekar software ngalaman ti bangsa 111 sakuliah dunya (tempo di luhur) geus enrolled di Profesional Komputer kami Program Master di AS (mum ieu lokasina dimana buleudan beureum aya dina gambar di luhur.)

Program, affectionately katelah 'ComPro,' nawarkeun kasempetan unik dina atikan luhur, ngagabungkeun canggih pangaweruh praktis elmu komputer panganyarna jeung pangalaman IT profésional di pausahaan AS. Struktur mayar hiji-of-a-jenis nyadiakeun siswa kalawan kamampuhan pikeun timer ngabiayaan mayoritas waragad ti practicums well-mayar.

Kalawan deukeut 2000 lulusan, sarta 800 + santri ayeuna enrolled, anu ComPro MS di Élmu Komputer nyaeta salah sahiji nu panggedéna, tersukses program MSCS dumasar kampus-di Amérika Serikat.

Warudoyong Highlights Anyar Video Mahasiswa International


ComPro video: Hiji kasempetan unik dina atikan luhur nu ngagabungkeun gelar master dina elmu komputer kalawan pangalaman profésional di AS
video anyar kami anu diulas dina urang homepage. Tempo summaries handap tina komentar nu dijieun ku genep siswa ayeuna ti: Kabupatén Majalengka, Cina, Iran, India, Mesir, jeung Brazil.

Edwin Bwambele ti Uganda

  • "Kuring ngan cinta tangtu ieu. Ieu praktis, éta leungeun on, sarta geus mantuan kuring salila pilarian practicum abdi. "
  • "Kuring kungsi Cut Nyak Dien pikeun manggihan program anu kungsi béaya rendah, sarta acan bisa masihan kuring pangajaran kualitas. Ku kituna, abdi sumping ka universitas ieu. "
  • "Mimiti waktu kuring nempo program, abdi doubted eta-couldn't percanten hal kawas kieu eksis, tapi babaturan milik ngagabung tangtu. Éta lamun abdi dikonfirmasi yén program ieu nyata. "
  • "Universitas ieu di kota leutik Fairfield, Iowa. Rahayat di kota nu aya hébat. Jalma seuri madhab. Ayeuna damel aran di imah, sanajan anjeun jadi loba mil jauh. "
  • "Di mum abdi saena pangaweruh Abdi teu bisa geus gotten di nagara abdi. Kami jadi senang. Abdi kacida nyarankeun ka saha kaluar dinya. "

Julia Chen ti Cina

  • "Program Ieu jadi pinunjul, sabab geus berorientasi professionally".
  • "The profesor dieu bener ngeunaan miara siswa. Sakabéh dosen nu boga sajarah panjang sakumaha insinyur software di pasar pakasaban Amérika ".
  • "Fee SPP téh geulis pikasieuneun keur kuring. universitas ieu nawarkeun gajian, sangkan teu kedah salempang pisan ngeunaan pembiayaan teh ".

Shivali Jain ti India

  • "Kuring geus miboga kaahlian profésional padet tur pangalaman praktis, jeung pangaweruh teoritis".
  • "The sarat Éntri finansial low pisan alus pikeun siswa anu hayang ngudag atikan luhur, tapi teu bisa lantaran tina konstrain séwangan."
  • "Universitas ieu blok Sistim-yén téh, salah tangtu per bulan, jadi nu ngan bisa teuleum jero kana subjek, sarta anjeun teu kudu nyandak on stress keur kursus séjén atawa mata pelajaran. Anu dipaké pikeun lumangsung kalayan kuring di pendidikan sarjana mah. "
  • "Éta kaasup tapa Transcendental® Téhnik dina kurikulum maranéhanana. TM geus mantuan pikeun ngaronjatkeun konsentrasi abdi, sareng kana nulungan stress ".
  • "Kuring resep kadaharan dieu-murni dahareun seger organik. Kuring ngarasa kawas Kami asal luar India. "

Mohamed Samy ti Mesir

  • "Abdi di tungtungna eta mayar pareum, ku sabab kuring kungsi sagala kaahlian Kuring diperlukeun pikeun ngamankeun hiji practicum tinggi-Mayar dina parusahaan AS. Ieu kaayaan win-win, sabab jeung Universitas gawé bareng pikeun ngamankeun practicum pikeun diri, sarta ti practicum yen, Anjeun mayar anjeun injeuman-kitu universitas ngéléhkeun, jeung anjeun meunang, sarta everybody téh senang. "
  • "Éta naon kahayang maranéhna jangji. Kuring ngan tinggal bukti éta. "
  • "Kombinasi tina téknik TM, sistem blok nu ngidinan Anjeun pikeun difokuskeun hiji subjék dina waktu, sarta ngan tinggal dina kota leutik AS di lingkungan stress-gratis, méré Anjeun sagalana nu peryogi pikeun nyiapkeun practicum anjeun di AS pasar pakasaban. Kuring lulus tina program mum ComPro. Pilari deui dina eta, abdi bisa disebutkeun kiwari, ieu ngan nu nganyahokeun sampurna. "

Rafael Kosta ti Brazil

  • "Kuring ieu geus gawe di hiji pausahaan badag di Brazil, tapi kuring hayang rék dilegakeun pangalaman kuring dina practicum AS mayar luhur".
  • "The Universitas enrolls mahasiswa ti sakuliah, jadi éta kasempetan gede pikeun diajar tina budaya sejen."

Pikeun nampung paménta aplikasi badag ComPro, siswa internasional kiwari bisa nerapkeun keur salah sahiji opat éntri unggal taun: Oktober, Januari, April jeung Agustus. Mangga buka ramatloka urang atanapi email kami keur rinci. Urang ngarep pisan nguping béja ti anjeun!

Leuwih ti saukur Komputer Élmu Master urang

Mangpaat Living Multi-Budaya

Leuwih ti saukur Élmu Komputer Master urang: Mangpaat Living Multi-Budaya

(Ieu reprint sahiji artikel diterbitkeun Juli 24, 2017, ku murid Brasil mum Mauro Nogueira, PMP, dina grup LinkedIn: Profesional Komputer di Maharishi Universitas Manajemén.)

Pangalaman urang tadi mana saluareun earning hiji gelar maju. Urang earned a "global-siap" cap dina kahirupan urang ....

Dunya nu geus Global. Ah maenya! Bener?

Kuring nyaho, keur disada kaleuleuwihan, tapi éta leres. Urang hirup dina planét anu sakuduna boga wates pikeun pangaweruh jeung hubungan. Lamun anjeun boga kasempetan pikeun babagi jeung nyaho naon dina sisi séjén anjeun bakal nempo yén everybody babagi sami impian, takwa, kahayang, jeung amoy.

Kuring kungsi kasempetan gede keur dikurilingan ku lingkungan multi-budaya dina mangsa dina kampus bagian tina program gelar Komputer Profesional abdi Master urang di Maharishi Universitas Manajemén.

Pikeun 8 bulan kuring diulik full-waktu dina kampus di mum. Awak murid ieu diwangun ku kira 70% siswa internasional. Dina entri abdi nya 94 muridna datang ti nagara 20 sakuliah dunya.

Kuring kungsi kasempetan luar biasa ieu keur deukeut jeung budaya nu Kuring pernah panginten I ngalakukeunana kantos pangalaman. Bari di kampus Kuring dijadikeun babaturan ti nagara kaasup: Afganistan, Bangladés, Kamboja, Cina, Kolombia, Mesir, Éritréa, Ethiopia, Ghana, India, Indonesia, Iran, Yordania, Mongolia, Maroko, Nepal, Pakistan, Palestina, Filipina, Pakistan, Rwanda, Arab Saudi, Sri Lanka, Sudan, Tunisia, Kabupatén Majalengka, Ukraina, Uzbékistan, banten, Viétnam, jeung sajabana.

Wah, ieu téh naon atuh nelepon "lebur pot"!

Ngabogaan hiji kasempetan kawas anu unik, jeung anjeun kudu ngarasakeun saloba mungkin. Na atuh.

Kuring diajar loba ngeunaan budaya sejen, tur kuring bisa ningali sabaraha hal anu di umum kalawan budaya kuring sorangan, sarta ogé sabaraha béda aya. Misalna hiji pangalaman enriching dina kahirupan mah.

Dina mangsa éta kuring diajar hal kawas:

  • Sabaraha basa béda aya. Kumaha euyeub tur luar biasa aranjeunna.
  • Naon prinsip moral jeung etika di masarakat maranéhanana.
  • Kumaha sistem pendidikan di nagara maranéhanana.
  • Familiarity kalawan Amérika / Kulon jeung lianna budaya.
  • Ngeunaan Agama jeung politik.
  • Nu olahraga nu leuwih favorit.
  • Naon maranéhna dahar keur sarapan, dahar beurang sarta dinner.
  • Jenis musik aya di nagara maranéhanana.

Bari merealisasikan hal ilahar dipimilik ku budaya béda, ieu béda nu enriched kuring leuwih.

Sababaraha fakta I kapanggih:

  • Kalolobaan jalma ti Nepal teu nanjak Gunung Everest.
  • Muslim anu tellers lulucon hébat. Éta pisan lucu.
  • Kabéh Mongolians mangrupakeun turunan Genghis Khan urang.
  • Di Iran, aranjeunna teu nyarita basa Arab, tapi Persia-mana pisan béda.
  • Loba nagara Afrika nganggo kelir sarua dina umbul maranéhanana (héjo, konéng, beureum) kusabab éta peran anjog dicokot ku Étiopia di Liga Bangsa. Maranéhanana kelir nu di bandéra Ethiopian, sarta sababaraha nagara lianna diadopsi kelir ieu lamun jadi bebas, salaku sumber inspirasi.
  • Béas téh hadir dina sagala budaya salaku sahiji komponén penting dina hidangan.
  • Henteu masalah naon ageman anjeun boga, prinsip inti nu sarua: hormat ka Allah anjeun, ngubaran batur dina cara nu sarua anjeun hoyong batur nyampurkeun anjeun, aya waktos pikeun penitence na waktos keur hajatan, diantara hal lianna.
  • Henteu masalah naon basa anjeun nyarita, everybody tiasa babaturan.

niat kuring teu ngabahas mana budaya téh hadé atawa goréng. Naon atuh hayang némbongkeun éta nalika anjeun muka pikiran anjeun na haté ngadangukeun sisi séjén, sanajan anjeun satuju kalayan titik lianna urang of view jeung aqidah, Anjeun nyieun di diri a pangalaman anyar, sarta meureun Anjeun bisa ngamimitian ningali hal tina a pandang yen beda Hormat.

Aya henteu hadé atawa goréng. Naon aya anu béda. Sarta kami kudu hormat maranéhanana béda. Ieu hiji-hijina cara pikeun ngawangun katengtreman, babarayaan, sarta timer kasadaran.

Anjeun teu tumuwuh nalika nu katingali / polah di jalan anu sarua. Anjeun tumuwuh nalika anjeun nyobian cara béda, jeung milih hiji pangalusna pikeun ngahontal tujuan Anjeun.

dipepelingan lamun ngalaman lingkungan multi-budaya:

  • Ngadangukeun: jadi hiji pangdéngé aktif. Ulah ngadangukeun ngan nyiapkeun jawaban anjeun sarta membela diri, tapi teu ngarti naon nu sisi séjén anu nyebutkeun. budaya béda gaduh cara béda jeung kalakuanana dina loba kaayaan.
  • Gaduh empati: sok we satuju jeung batur ngan lantaran boga pamadegan béda. Gantina ngan kalam hiji gagasan, coba putting diri dina sapatu nu sejen urang. Meureun sudut pandang mah béda ngan kusabab skenario nu Sigana béda.
  • hormat: hal anu keur kami nu bisa ditarima, keur batur meureun henteu.
  • ngulang: tetep ngalakonan tilu titik luhur.

Kumaha upami Anjeun? Dupi anjeun kungsi ngalaman ieu keur dikurilingan ku lingkungan multi-budaya? Kumaha éta nu? Hayu urang ngabahas eta .... 🙂

Mauro Nogueira (panulis) jeung kulawargana

Catetan Jumlah lulusan Élmu Komputer Master urang

Lulusan ngalungkeun capsOn June 24th, Maharishi Universitas Manajemén dileler derajat akademik 579 ka angka rékaman lulusan ti 55 bangsa-ngaronjat leuwih ti 1 / 3 ti taun ka tukang.

Leuwih ti 60% tina lulusan taun ieu sacara narima Master of Science di derajat Élmu Komputer, sarta total ieu ngeunaan 350 bisa janten single kalulusan catetan AS anyar keur di program elmu komputer dumasar kampus-, master non-online urang.

kagiatan commencement Department Élmu Komputer lumangsung leuwih tilu poé:

  1. Jumaah: es krim Sosial, Taman Partéi Buka puasa, Awards Upacara (Tempo poto handap)
  2. Sabtu: rapor Day (Tempo poto handap)
  3. Minggu: Taunan Élmu Komputer piknik (Tempo poto & video handap)

1. Jumaah Juni 23rd, lulus santri balik ti internships latihan maranéhanana kurikuler praktis sadayana sabudeureun AS, ka atmosfer homecoming, saprak paling geus jauh salila dua taun.

Sore, kajadian kahiji éta hiji és krim sosial kalayan ayeuna dina kampus mahasiswa, mana siswa balik kami diliwatan on kavling ramah tur mantuan nasihat ka mahasiswa ayeuna.

lalaki 3 dina és krim sosialÉs krim sosial

Salajengna, nya éta hiji taman pihak dinner Lulusan mana, sémah, sarta fakultas mum ngarasakeun catching up saling bari dahar hiji nikmat makan piknik outdoor.

grup Vietnam di pihak taman5 babaturan nutup

Acara katilu dina Jumaah lumangsung sanggeus dinner di taunan urang Rapor Awards Upacara, Dimana masing-masing departemen sarta program akademik ngahormatan sarjana luhur maranéhanana (s). Ieu salawasna hiji malem emosi sarta pohara impressive tina pidato pondok ku dosen jeung mahasiswa beredar.

Kusabab jumlah badag di lulusan MSCS, taun opat lulusan dibere panghargaan murid beredar di program pascasarjana urang. siswa beredar kami éta: Samuel Bacha Heye (Ethiopia), Manoj Shrestha (Nepal), Kashif Shabih (Pakistan), sarta Achal Jain (India). Gening!

4 ComPro mahasiswa beredar

Tempo loba foto tina acara Jumaah urang Ieuh.

2. Saptu, Juni 24th éta rapor Poé-starting kalawan lulus murid na kelas foto dina isuk di Argiro Mahasiswa Center.

Lima lulusan ngabogaan fun dina Argiro Mahasiswa Center4 Ladies lalaki siap lulus

Handap dahar beurang, anu Upacara Commencement disorot festivities nu 3-poé '.

Congressman Tim Ryan masihan alamat Commencement.

spiker Commencement Ieu sataun urang ieu menak Tim Ryan, nu anggota AS DPR ti Ohio. Congressman Ryan tos seueur di DPR saprak 2003, sarta geus dicokot peran kapamimpinan nasional di ngaronjatkeun aksés ka Podomoro, promosi cara sangkan kuliah beuki affordable, sarta ngembangna énergi renewable.

Anjeunna oge geus diangkat kasadaran ngeunaan kauntungan tina téknik Transcendental Meditation®, sarta berpungsi sangkan eta bisa diasupan ka ratusan rébu tina veterans.

lalaki 4 nyekel caps dina hawapasangan 2 jeung anak

Tempo loba poto ti rapor Poé Ieuh.

3. Minggu éta tungtung-of-taun nu Élmu Department urang Komputer piknik di caket dieu Waterworks Park.

kulawarga CinaCanoeing

dahareun nikmat dibawa dina ti réstoran lokal favorit, sarta sakabeh dosen, staf, lulusan, siswa urang ayeuna, sareng kulawarga maranéhanana ngarasakeun ramah, kaulinan kalapa jeung kagiatan rekreasi panas outdoor.

balapan kantong di piknikjuara piknik senang

Tempo loba poto ti piknik Élmu Komputer Ieuh.

***Upami anjeun teu acan kagambar piknik video, pastikeun pikeun nempo eta Ieuh. ***

Keukeuh we sukses pribadi tur profésional terus ka sadaya lulusan kami, sarta kasampak maju ka handap careers maranéhanana.

Wétan Recruiting Tour Asian

Guthries ninggalkeun pikeun recruiting wisata East Asian

Wétan Asia Recruiting Tour: Komputer Profesional Program Master urang

The Komputer Profesional Program Master urang di Maharishi Universitas Manajemén mangrupa salah sahiji program Élmu Komputer MS paling unik, popular tur suksés di Amérika Serikat, ku lulusan 1777 ti 80 bangsa saprak 1996, sarta leuwih ti 1000 mahasiswa ayeuna. program nu ngagabungkeun kaum akademisi canggih ti tingkat sarjana Gelar Master di Élmu Komputer kalayan aplikasi praktis di pausahaan teknis canggih di AS.

Minuhan Dean AND Diréktur Komputer Élmu

Dina respon kana rébuan inquiries sarta aplikasi kami nampi unggal taun ti Asia Wétan, Nagreg Guthrie, Ph.D, Dean Emeritus tina Sakola Komputer Élmu, Dean Téknologi Akademis, sarta Professor of Élmu Komputer, sarta Diréktur Program Élmu Komputer Elaine Guthrie bakal iinditan ka Vietnam, Mongolia, Cina, Filipina sarta Singapura ti pertengahan Méi ngaliwatan Juni 2017 papanggih jeung calon murid jeung universitas luhur di unggal bangsa.

Didatangan kami di http://mscs.mum.edu

siswa Élmu Komputer sarta lulusan kalayan derajat jajaka urang nu diondang pikeun minuhan Guthrie urang di ceramah na rapat dijadwalkeun handap.

Murid senang tur Friendly dileueut Maharishi Universitas Manajemén http://mscs.mum.edu

Pikeun patarosan na komentar kana wisata ieu, mangga surélék urang Ieuh.

rapat Vietnam

ha Noi: May 19th, (6: 30-8: 30 PM): Khach San Ha Noi D8, Giang Vo Street, Ba Dinh Dist. Ha Noi. Ngadaptar pikeun anjeun tikét FREE pikeun acara ieu.

da Nang: May 21st, (9: 00 AM - 10: 30 AM): 16 Le Thanh Ton, Ward hai Chai 1, Kacamatan hai Chau. Tp Da Nang. Ngadaptar pikeun anjeun tikét FREE pikeun acara ieu.

HoChiMinh Kota: May 24th, (6: 30 PM - 8: 30 PM): 68 Vo Thi Sau Street, 5th lanté, Tan Dinh Ward, Kacamatan 1. HoChiMinh Kota. Ngadaptar pikeun anjeun tikét FREE pikeun acara ieu.

HoChiMinh Kota: May 26th, (6: 30 PM - 8: 30 PM): TM Center, Lanté 4th, Y Ban Gedong Kantor, 69-71 Thach Thi Thanh, Tan Dinh Ward, Kacamatan 1. HoChiMinh Kota. Ngadaptar pikeun anjeun tikét FREE pikeun acara ieu.

Mongolia

Ulaanbaatar: May 28th, (2: 00 PM - 4: 00 PM): Eduworld Center Atikan, 2nd lanté, Ard Ayush Ave. Ulaanbaatar 16060.

Ulaanbaatar: June 3rd, (1: 00 PM - 4: 00 PM): National Téhnologi Émbaran Park; Kabupaten Sukyhbaatar, Baga toiruu-49. Ulaanbaatar-21646.

Cina

Beijing: June 11th, (2: 00 PM - 6: 00 PM): Gedong Development Zhongguancun, No 12 Xinxi Lu, Shangdi, Haidian District, Beijing.

Filipina

Tasikmalaya: June 24th, (1: 00 PM - 4: 00 PM): Tropicana Suites, 1630 Luis Maria Guerrero Street Malate, Tasikmalaya Filipina 1004. Ngadaptar pikeun anjeun tikét FREE pikeun acara ieu.

Cebu: July 1st, (9: 00 AM - 12: 00 PM): Maxwell Hotel, N. Escario St., Kota Cebu. Ngadaptar pikeun anjeun tikét FREE pikeun acara ieu.

Cebu: July 1st, (1: 00 PM - 4: 00 PM): Maxwell Hotel, N. Escario St., Kota Cebu. Ngadaptar pikeun anjeun tikét FREE pikeun acara ieu.

Singapura

Singapura: June 27th, (6: 00 PM - 9: 00 PM): International Plaza, 10 Anson Jalan, # 36-05A, Singapura 079903. Ngadaptar pikeun anjeun tikét FREE pikeun acara ieu.

Pikeun patarosan na komentar kana wisata ieu, mangga surélék urang Ieuh.

Data Élmu Lagu Katambah mun mum Kurikulum

Nyiapkeun siswa kami pikeun kasempetan pagawean pisan tumuwuh global dina Manajemén Data, mum ayeuna maturan Élmu Data Lagu keur elmu komputer jeung murid matematika.

Numutkeun mum Department Élmu Komputer Professor Emdad Khan:

"Data Élmu nu mendominasi dunya data-disetir numeris dinten ieu, nya tombol pikeun salajengna Generation Internet, nu bakal disetir ku data téks, data multi media, Ajen calakan, tur Mesin Learning. Dina lingkungan ieu, Pengetahuan Alam Basa komputasi jeung kamampuhan komputasi kognitif bakal nyieun loba aplikasi pikaresepeun ".

The Data Élmu lagu bakal nyiapkeun siswa jeung lulusan kami pikeun careers sakumaha Data Ilmuwan na Patugas Kapala Data (CDO) sapanjang dunya bisnis.

The Power of Élmu Data: (tina Dataversity)

  • Gaduh kamampuhan pikeun nyadiakeun solusi akurat masalah bisnis
  • Nyandak kaputusan bisnis hadé jeung pangajaran tepat dampak kaputusan sapertos
  • Tiasa ngadamel langkung prediksi pasti ngeunaan mangsa nu bakal datang lamun duanana intuisi jeung pangalaman manusa gagal

Keterbatasan Elmu Pangaweruh jeung Teknologi eta saméméhna dugi kakawasaan Élmu Data anu eroding, sarta industri Manajemén Data bisa ngaharepkeun sababaraha parobahan utama nyapu ngaliwatan prakték Élmu Data global dina 2017:

  1. mesin Learning aturan Industri teh
  2. 'Internet tina Hirup' Data aliran nalukkeun Tradisional Usaha AKAL
  3. Data badag Téhnologi belanja bakal booming
  4. Hadoop Pasar Persistently bakal tumuwuh
  5. Élmu data bakal ngadominasi Podomoro Usaha AKAL jeung Analytics
  6. 25% tina usaha bakal recruit a Kapala Data Officer (CDO) di 2017

kursus DS ayeuna keur Matematika sarta mahasiswa Élmu Komputer ngawengku: Data badag, Big Data Analytics, sarta mesin Learning. Dina mangsa nu bakal datang urang rencanana pikeun nambahkeun leuwih kursus kaasup Processing Basa Pengetahuan Alam jeung AKAL jieunan.

video Professor Khan Élmu Data. http://mscs.mum.edu/videos.html#video=i4LfMqWxifs

Kanggo inpo nu leuwih lengkep mangga ngahubungan:

CSadmissions@mum.edu
Komputer Profesional Admissions Program
Maharishi Universitas Manajemén
Fairfield, Iowa, AS

Dina Times nangtang, mum nyaeta Aman & Friendly

Kalayan ngaronjatna kasempetan pikeun perjalanan asing pikeun atikan profésional, aya masalah universal tangtu dibagikeun ku sakabeh siswa jeung kulawarga maranéhanana .... Baris hiji universitas Amérika jadi aman? Bakal Kuring jadi senang? Moal eta jadi patut biaya na separation ti babaturan jeung kulawarga? Moal eta ngaronjatkeun kahirupan kuring?

Kusabab 1996, kurang leuwih 2800 software insinyur ti bangsa 80 geus ventured mun Fairfield, Iowa dina heartland Amérika Sarikat enroll dina Program Komputer Profesional di Maharishi Universitas Manajemén. Unggal salah sahiji mahasiswa ieu geus datang kalawan ieu patarosan na amoy sarua.

Pikeun jawaban kana patarosan ieu, hayu urang tingali naon gaduh murid kami ngomong:

"Saatos datang ka kampus mum, kuring ngarasa hiji ambiance pohara positif sabudeureun kuring. Unggal jalma pisan ramah, mantuan jeung waspada. The profesor radiate énergi positip, sarta yén ngagambarkeun dina ulikan urang. Lingkungan kampus anu jadi murni, leupas tina sagala nuisances. Kuring ngarasa bener senang tur aman di dieu. "-Nirali Bheda (India)

"Lamun kuring mutuskeun milih AS pikeun dampal abdi di Élmu Komputer, sajaba kualitas atikan, kuring paduli sabaraha ramah tur aman tempat bakal. Sanggeus datang ka dieu kuring nyadar yén eta teu bisa meunang friendlier ti ieufakultas -the, kitu ogé sasama santri anu super ramah tur kuring ngarasa betah. Urang anu hirup dina kampus sangkan geus deukeut ka kelas, acara kampus, sarta babaturan. Sakabéhna hasil Fairfield mangrupakeun tempat pisan aman hirup kalayan laju kajahatan pisan low. "-Chandillyan (Sri Lanka)

"Kuring pohara bahagia mun diajar di mum, dimana kuring ngarasa kahaneutan, kabagjaan, cinta sarta kulawarga internasional friendly. Kuring ngarasa boga untung meunangkeun uninga tur hirup kalawan sagala jalma di mum anu super ramah tur saé. Tekanan low nyiptakeun lingkungan sampurna pikeun diajar. I do sono kulawarga internasional badag aya, sarta keukeuh maneh kabeh pangalusna, kulawarga abdi. :) "-Xiaowei Wan (Cina)

"Fairfield ngabogaan, lingkungan damai sepi kalayan keindahan hébat, jeung urang di dieu téh haneut jeung pikaresepeun. komunitas ieu téh Heboh. I: boga supir babaturan kalawan jalma ti nagara béda jeung keur asih di dieu. Kuring bakal sono kieu pisan basa kuring ninggalkeun ". -Stanley Kariuki (Kénya)

"Keur di mum téh kawas keur di imah-aman tur damai." -Revanth Kunchakurti (India)

"Kabéh jalma didieu pisan ramah tur I ngarasa aman di dieu. Sateuacan abdi sumping, abdi ngira yén mahluk tebih ti kulawarga kuring bakal jadi pajeujeut keur kuring. Sanajan kuring sono kulawarga kuring, di dieu kuring boga kulawarga anyar ". -Anonim (Iran)

"Kampus Geulis, kota damai, urang nanaon, hawa seger, kadaharan sehat, hiji tempat éndah pikeun hirup jeung pangajaran. Ieu sawarga. Kuring malah miharep hirup sésana tina kahirupan kuring di dieu upami kasebut nyaéta dimungkinkeun ". - Chunming Cao (Cina)

"Fairfield mangrupakeun tempat pisan damai. Kawas kulawarga, dulur weruh unggal lianna. Sarerea mere seuri maranéhanana salaku kado keur batur-éta cukup nyieun dinten batur urang. Sarta mum teh haté sadaya sumber ieu. Kuring ngarasa reueus mikir sorangan salaku anggota Universitas ieu. Sanajan Kami anyar di tempat ieu, kuring ngarasa yén kuring milik didieu ". -Md. Zahedul Khan (Bangladesh)

"Mum pisan damai-pinuh murid ramah ti sakuliah dunya. Ieu ngan endah ". -Tsengel Gerelsaikhan (Mongolia)

"Fairfield mangrupakeun aman, kota sepi, damai. Jalma pisan friendly. Ieu lingkungan sampurna pikeun panalungtikan sarta diajar ". -Vu Pham (Viétnam)

"Kuring ngahargaan alam damai sarerea anu hirup di Fairfield. Kami urang asing, tapi aranjeunna ngubaran kuring kacida alusna kawas babaturan. Profesor téh kawas babaturan anjeun. Ieu pohara penting. Sajauh, abdi geus miboga kasempetan pikeun diajar kavling prinsip programming modern ti Prof Lester sarta Dr. Guthrie. Aranjeunna kuat di ajar. Énergi dosen nu inspires kuring ". -Anonim (Iran)

"Kuring bogoh ka tempat ieu sarta universitas. Hal pangalusna ngeunaan mum éta éta sagemblengna unik di dunya, sabab practicing nu téhnik TM® nyambungkeun hirup abdi sareng atikan kuring. Sarerea di mum nyaéta mantuan, ngarojong jeung asih. Mum mangrupakeun kulawarga badag, sarta Kami jadi senang janten di kulawarga ieu ". -Rajendra Joshi (Nepal)

"Lingkungan sehat sarta reureuh di mum mangrupakeun mundur ti gaw kota sibuk. Jalma (malah strangers) anu saé tur friendly. Aya laju kajahatan pisan low. kampus ieu dikurilingan ku leumpang trails & situ, anu pisan nice pikeun alam-lover kawas kuring. Kuring mikaresep kadaharan organik healthful ". -Putri Dianne Bungay (Ciamis)

"Keur di mum geus pangalaman bener alus pikeun kuring. Ieu endah janten bagian tina diversity hébat, ngarasakeun parusahaan ti babaturan, dosen jeung staf ti sakuliah dunya. Fairfield mangrupakeun tempat éndah kalayan jalma alus teuing. Madhab I buka, abdi ningali jalma kalawan imut dina rupa maranéhanana, salawasna welcoming. Ieu mangrupakeun tempat hebat pikeun siswa ". -Sanjeev Khadka (Nepal)

"Kuring bogoh ka lingkungan ramah, tur welcoming, sikep ngarep-kawas murid jeung staf. Kuring ogé admire nu karapihan sarta serenity rahayat Fairfield ". -Adebayo Ajibade (Nigeria)

"Dina pendapat abdi, komunitas didieu pisan éndah. Anjeun ngamimitian nyieun babaturan dina jangka waktu nu moal. kampus mum urang nyaeta endah, tur Fairfield nyaeta spektakuler di atmosfir sepi tur asih na."-Akram Malkawe (Yordania)

"Kuring geus ngalaman komunitas kampus pisan ramah sareng mahasiswa ti loba nagara, dimana sakabeh dosen di pisan jenis. Kuring diajar téknik TM, nu kuring manggihan pisan mangpaatna jeung nikmat. Fairfield mangrupakeun tempat idéal kuring, dimana Abdi hoyong hirup sakabeh hirup abdi lamun mungkin. Kuring resep kotana damai, ramah, budaya jeung kreatif kieu ". -Lei Fan (Cina)

"Di mum anjeun bisa nepungan batur ti madhab, sarta aranjeunna ramah tur nanaon. Ieu mah béda dieu dibandingkeun jeung kota kuring datang ti. kota dina pisan aman-bisa leumpang di sabudeureun tanpa worries ". -Juan Pablo Ramírez (Kolombia)

Kalawan paling murid kami datang salaku hasil tina saran ti mahasiswa mum saméméhna, program MSCS ieu attracting mahasiswa ti sakuliah dunya. enrollment ayeuna geus exceeding ekspektasi. siswa 135 enrolled di Éntri Agustus kami, sarta kami ayeuna nawiskeun opat éntri unggal taun.

Papanggih tumuwuhna gancang ieu, dosen senior tambahan nu keur hired, beuki ruang kelas nu keur disiapkeun, jeung rencana pikeun pangwangunan wangunan Élmu Komputer gedé anu di handapeun jalan. Pasar IT AS keur booming, sarta pamekar software ngalaman nu diondang kana ngahiji sareng Kami.