Ethiopians na Eritreans di Imah dina mum

Leumpang ngaliwatan Gedong McLaughlin, imah tina Sakola Élmu Komputer sarta Matematika di Maharishi Universitas Manajemén, anjeun papanggih santri sareng diversity euyeub ngeunaan backgrounds budaya jeung étnis. Bari leuwih ti 40 nationalities biasana digambarkeun dina program MSCS dina kampus iraha wae dibikeun, janten semu anu aya leuwih Ethiopians tinimbang kabangsaan sejenna digambarkeun. Kanyataanna, saprak program MSCS urang dimimitian di 1996, jumlah panglobana lulusan datangna ti Étiopia. Kaluar tina lulusan 1205, 289 anu Ethiopian. Diantara mahasiswa ayeuna enrolled dina kampus jeung lakukeun internships sabudeureun AS, Ethiopians oge grup panggedena digambarkeun kalayan 155.

Naha jadi loba Ethiopians datangna ka AS pikeun sakola sarjana?

Numutkeun Sundus Yousuf, anu munggaran ngagaduhan resep komputer di Ethiopia di 10 umur, sarta anu ayeuna ngalakukeun magang latihan na kurikuler praktis dina Systems Émbaran Panalungtikan Departemen di University of Iowa, "Ieu teh Dream Amérika. AS mere gambar dunya ieu anu éta misalna nagara gede jeung nu saha tiasa sukses lamun aranjeunna dianggo cukup teuas ".

Professionally, Sundus hoyong damel jalan nepi ti organisasi leutik aub dina ngembangkeun software, lajeng nyandak hambalan séjén pikeun organisasi IT gedé inovatif. Salajengna, anjeunna ngaharepkeun earn PhD a, ku kituna manéhna bisa nyumbang kana panalungtikan nu patali jeung AKAL jieunan atawa IBM smarter Planet®.

Naha hadir mum hususna?

Sundus dibikeun ka mum ti universitas AS sejen sabot teu ningali gol na keur achievable di universitas éta.

"The atraksi of mum éta yén:

  • Ieu diwangun ku jalma ti ampir unggal bangsa, seler bangsa, jeung wewengkon dunya. Mum mangrupakeun universitas paling beragam yen Kuring geus datang di sakuliah. Ulikan dina mum méré mahasiswa internasional kasempetan teu ukur ngalaman budaya Amérika, tapi papanggih jalma ti unggal juru dunya.
  • Alesan sejen undeniable teh rojongan keuangan anu sakola nyadiakeun pikeun siswa internasional na esteemed. Ieu tambah pisan badag keur naon murid internasional saperti méré urang kasempetan pikeun neuleuman wates urang tanpa wates finansial.
  • Panungtungan, tapi pasti teu saeutik, nyaeta catetan employability na reputasi sakola geus dimekarkeun diantara pausahaan AS Fortune 500 IT. Ieu ngimpi unggal murid urang bisa padamelan di salah sahiji pausahaan ieu, sarta nempatkeun pangaweruh maranéhna kana uji pamungkas ku practicing eta di alam nyata. "

Naon pleases maneh paling di pangalaman anjeun dina mum?

"Kusabab kelas aya di sistem block, urang diajar hiji Tangtu sabulan, lajeng ngarobah. Ieu hébat sabab pernah bosen atanapi ngarasa unsatisfied di kelas pikeun hiji jaman nambahan waktu. lingkungan pisan tenang jeung damai, sarta ieu mantuan Anjeun museurkeun deeply, ngahontal assignments poean anjeun, sarta minuhan impian anjeun. Kursus-kursus ditawarkeun dina program abdi anu ogé tailored mun jaman kiwari ngeunaan téhnologi, nu ngarupakeun hal pohara alus, saprak téhnologi ieu ngembang jadi gancang."

Naon nasihat Rék masihan pamekar software for keur ayaan na kapuasan dina kahirupan?

"Naon éta kamari teu dinten teu bakal isukan, jadi tetep diri up-ka-tanggal dina téknologi panganyarna tetep di buruan. Hiji deui hal-nyaho naon nu peryogi kauninga urusan, naha nu nuju ngan dimimitian kaluar salaku pamekar software (atawa rarancang jadi hiji), jadi nyieun komitmen alus mun eta. Sistim Profesional pangajaran Komputer mum urang téh alus pisan. Kursus-kursus ditawarkeun nyaéta up-to-date-utamana kursus seminar dua-minggu, nu maénkeun peran badag dina ngajaga urang ayeuna. Leuwih ti éta, praktek téhnik Transcendental Meditation® ieu terpadu kalayan sistem pendidikan, anu méré kami hiji visi jelas jalan payun."

siswa Eritrean tur lulusan 2013.

Marengan siswa Ethiopian, dina taun panganyarna kami geus katempo tumuwuh ajeg dina populasi mahasiswi Eritrean. Hal ieu bisa kaharti mun anjeun nganggap yén Ethiopians na Eritreans babagi wates umum di Afrika Wétan, mibanda iklim sarupa, basa na pipikiran, na duanana mibanda kualitas luhur atikan elmu komputer sarjana. Aya ayeuna santri Eritrean 15 dina program MSCS, sarta 2013 beredar sarjana téh Eritrean. Murid ti duanana nagara mikaresep parusahaan silih urang, naha éta dina (soccer) widang bal atanapi di grup posing pikeun photograph a.

Transcendental Meditation® Téhnik: nu Tepi kalapa pikeun Profesional IT

Numutkeun Maharishi Universitas Manajemén Élmu Komputer Dean Gregory Guthrie "Masa depan pangajaran IT di AS ngawengku fokus dina software ngaronjatkeun ku ngaronjatkeun pamekar software sorangan. "

Kauntungan distinguishing unik atikan mum éta sakabéh siswa jeung dosen prakték hiji téhnologi dibuktikeun keur ngembang kecerdasan maranéhanana, kreativitas, abilities masalah-ngarengsekeun, sarta umum well-mahluk. téhnologi ieu, diverifikasi ku studi ilmiah ampir 700, sarta latihan ku genep juta jalma ti sagala budaya utama na agama di sakuliah dunya, nyaeta Téhnik Transcendental Meditation®.

"ngembangkeun pribadi mangrupa konci for keur ayaan profésional, "Ceuk Dr. Guthrie," na mum nyaéta unik dina méré kasempetan ieu siswa dina widang élmu komputer, nepi ka ngagedekeun pelatihan teknis na akademik maranéhanana. "

Murid ti sadayana backgrounds mikaresep TM.

Tanda petik tina siswa

prakték poéan TM eliminates stress ti karya jeung kahirupan, fisik nyandak kuring nyandak up deui tantangan dina karya abdi, sareng buka teh mil tambahan pikeun janten pamaen luhur di parusahaan kuring. - KI (Cina)

Salah sahiji mangpaat practicing TM keur kuring ieu keur tenang jeung di kontrol. Gaduh prakték biasa bayaran leuwih ti ngan lakukeun eta mun anjeun pikir nu peryogi eta. Ieu prosés pealing off lapisan stres hiji-hiji na ngalaman pangatur jero. Kami bisa neuleuman gancang ti méméh, konsentrasi hadé beurang, tur meunang cukup sare peuting.

manajer abdi pisan senang jeung kamajuan mah kalawan naon Kuring delivering. Anjeunna diaku kanyataan yén kuring jaga diri ku dahar cageur, ngabogaan cukup sare, sarta ogé niis. - SM (Iran)

Praktek poéan TM geus salawasna geus mangpaat dina kahirupan pribadi tur profésional. Eta ngajaga kuring ngageter tur tiis. - SM (Nepal)

prakna mah tina téknik TM geus mantuan kuring boga fokus alus dina karya abdi sarta dinten kirang stres mun hirup poé. - AA (Ethiopia)

Kalawan jumlah waktu kuring méakkeun jam gawé sarta asup kuliah DE abdi, abdi teu bisa salamet tanpa TM. Kuring noticed nu ceunah tense sarta capé di ahir poé, tapi pas kuring tapa, kuring ngarasa recharged. - AND (Kanada)

prakték TM biasa geus mantuan kuring pikeun tetep seger jeung tenang di kali tina kasusah. Kuring ngarasa yén kuring geus tekanan dina cara normal nanganan sakumaha dibandingkeun abdi ko-pagawe, jeung ieu pasti aya hasil tina ngalaksanakeun TM biasa. - LP (Nepal)

Kuring geus bisa nélépon ka loba tekanan lately sarta bisa multitask pisan gampang alatan TM. - DP (India)

Kalawan TM I ngalaman leuwih jéntré sarta leuwih pendekatan dina-jero kana masalah, betah diajar téknologi anyar, gampang fokus jeung konteks ngaganti. - SM (Bulgaria)

Kusabab pakasaban téh saeutik saeutik stres, utamana lamun deadlines datangna, TM matak ngamudahkeun. - SM (Ethiopia)

Transcendental semedi méré kuring karapihan jero tur tenang nu mantuan kuring ngaleutikan stress dina jangka waktu nu ieu pasti ngeunaan kahirupan abdi. - DR (Ciamis)

TM ngabantuan kuring bade difokuskeun tugas abdi tanpa ngagunakeun sagala kimia éksternal kayaning Pél atanapi kopi, sarta ngajadikeun awak mah seger sanggeus sapoé lila gawé jeung kagiatan. - VA (Kolombia)

Tangtu kuring ayeuna nyaéta salah sahiji hese, merlukeun rada loba waktu jeung perhatian. Praktek TM relieves stress alami, sarta mantuan kuring konsentrasi bari keur santai di waktu nu sami. - SV (Sri Lanka)

pikiran kuring jelas, awak kuring karasaeun rested. TM ngabantuan kuring ngurangan stres. Praktek TM ieu boosting kinerja kuring dina pakasaban sarta dina kagiatan sapopoé pribadi abdi. - LA (Républik Dominika)

Ngaliwatan praktek téhnik Transcendental semedi Kuring geus datang ka ngarti sorangan hadé, sarta kumaha pikiran jeung pangalaman kuring pangaruh kahirupan sapopoe kuring. Kuring geus pribadi ningkat kaahlian komunikasi kuring jeung kamampuhna tetep langkung difokuskeun kana target kuring. - ga (Ghana)

prakték biasa tina TM ngahasilkeun pamikiran jelas nu penting pikeun ngembangkeun software. Lakukeun TM ngabantuan kuring rék dipegatkeun setrés, jeung ngamungkinkeun kuring ngamimitian gawe abdi sareng pikiran seger dina dinten handap. - SA (Sri Lanka)

Kuring geus ngalaman nu ngarengsekeun masalah pajeulit ampir teu mungkin lamun aya kavling stres sarta workload. Transcendental semedi ngabantuan kuring dina kaayaan kitu. Kuring tapa di isuk saméméh bade ngagarap, tur deui sanggeus balik ka imah. Ngan 20 menit tina TM deui brings kuring ka freshness subuh. - AA (Nepal)

prakték TM biasa ngabantuan professional komputer janten sukses dina kahirupan maranéhanana ku ulang energizing sarta nyieun brains langkung tertib.

Téhnik TM teh kado ti mum ka sadaya muridna. TM bakal nulungan urang hirup kalawan stress kirang. - TA (Myanmar)