MS dina Élmu Komputer 2nd Panggedéna di AS

Siswa Sarjana Profesional Komputer - Juni 2019

- Statistik Pamaréntahan Parantos Sukses Program -

Numutkeun data anu nembe dikaluarkeun ku Pusat Nasional Pendidikan Nasional AS, Manajemén Universitas Maharishi parantos naékkeun ka #2 nasional diantara lembaga atikan pasca sekundér AS pikeun jumlah gelar sarjana dina élmu komputer anu dilélér dina taun akademik 2017-18 (taun pangpayunna pikeun data anu sayogi).

Data asalna tina laporan Sistem Data Pendidikan Integrasi Postecondary (IPEDS) anu dikintunkeun ka pamaréntah unggal taun ku sadayana akademi Amérika Sarékat.

Nyekel nomer 1 nyaéta Universitas Southern California, sareng lulusan 872. Jumlah total MUM tina MS dina Computer Science taun anu nyaéta 389. Ieu dituturkeun ku University of Central Missouri, 352, Universitas Columbia di New York (343), sareng Universitas Illinois di Springfield (338). Lembaga 230 dilél gelar gelar CS di 2017-18. Dina 2016-17, MUM mangrupikeun #5 nasional dina kategori ieu.
rujukan: Pusat Nasional pikeun Atikan Statistik, data IPEDS.

Diajar deui

3000 MSCS Lulusan ti 92 + Bangsa ti saprak 1996

Dina akhir taun akademik ayeuna, langkung ti mahasiswa 3000 ti caket sareng bangsa 100 bakal parantos lulus sareng gelar MSCS ti Universitas Maharishi Management. Kalayan opat éntri unggal taun, pendaptaran siswa anyar diperkirakeun ngahontal 400 salami sataun akademi.

Langkung ti lulusan 3000 ti ampir 100 bangsa-bangsa ti saprak 1996

MS kami anu berpatutan sareng dipertimbangkeun dina Élmu Komputer kalebet latihan pamayaran & bantosan finansial di Amérika Serikat pikeun pamekar software anu berpengalaman sareng gelar sarjana dina widang komputer anu berhubungan sareng sains. Kami nawiskeun tilu bidang penekanan: ngembangkeun software canggih, aplikasi wéb sareng arsitéktur, sareng élmu data anu meunang-panghargaan.

Kauntungan sareng kauntungan anu paling unik tina Program Profesional Komputer nyaéta sadaya murid, fakultas, sareng staf ngalaksanakeun téknik Transcendental Meditation® anu sederhana, sacara sistematis sareng ilmiah pikeun ningkatkeun kamampuan diajar, kualitas kahirupan, lega ti setrés, sareng akademik sareng padamelan pagelaran. Diajar deui.

Larapkeun Kiwari

Siswa ComPro datangna ti sakumna dunya!

Data Science MS Spésialisasi ngaranna program top master sapertos anu sapertos di Iowa, 2018

Spésialisasi inlmu Panyiaran Datalmu-Data Computerlmu Komputer di Maharishi University of Management nembe nampi bedana unik keur dingaranan program master pangalusna anu sapertos na di Iowa.

Dina review taunan kahijina sadaya 290 accredited sakola di AS maturan derajat grad sarupa, DataScienceGraduatePrograms.com kapanggih mum janten diantara pisan pangalusna, mere kami ka #1 titik pikeun Iowa dina daptar miboga Program Top Data Élmu Pascasarjana pikeun 2018.

Kriteria Pilihan
Pikeun datang nepi ka saran ieu, reviewers sifted liwat daptar program 290 elmu data master na sertipikat lulus ku leungeun.

Saloba mungkin, aranjeunna katingali keur program anu kaasup sababaraha kursus required ngawengku subjék core kayaning:

Kaputusan jeung deskriptif Statistik
Liniér sarta logistik Regression
Runtuyan waktu jeung Forecasting
Teori probabilitas
Analisis stokastik
modeling statistik
ngadeukeutan multidisciplinary

Hiji program multi disiplin kaasup kursus na instruktur tina elmu komputer tur dilarapkeun matematik atawa statistik departemén rengking beuki kacida ti program departemén tunggal.

Kusabab elmu data blends babarengan elemen penting tina sahanteuna eta huma (jeung sering ti batur, kaasup biostatistika nu draws on Heath jeung atikan médis) aranjeunna judged yén program diwangun ku profesor ti duanana imah éta leuwih gampang nutupan sakabeh basa.

Database jeung Teori Data Atikan

Saos rusiah nu ngajadikeun elmu data, sains data, nya éta ngagunakeun elemen ngolah data otomatis dina analisa statistik. Ngarah searched pikeun program anu kaasup hiji Jurusan Pendidikan Bahasa Daerah struktur data sarta Téori database.

Leungeun-on gawé kalawan toko data relational sarta non-relational éta tambah badag, dina pintonan maranéhanana, nepi ka ngawangun on yén pangajaran teoritis. Dedicated kursus modelling data jeung proyék capstone anu diperlukeun kreasi database asli atawa manipulasi éta ogé tanda alus teuing tina atikan mangpaat.

Coding Kursus-kursus Jeung huntu

Aspék séjén ngolah data anu coding. élmuwan Data nerapkeun palatihan analitik maranéhna pikeun émbaran disimpen dina struktur data ngaliwatan ungkapan sarta algoritma crafted dina basa programming beurat dipaké dina profési, kawas Sunda, Python jeung Java.

Aranjeunna dipilih program anu kaasup asli, leungeun-on karya programming. Sanajan paling data program elmu merlukeun sababaraha pangalaman coding salaku kaayaan asupna, aranjeunna katingali pikeun maranéhanana gems anu ogé terus atikan dina aspék leuwih husus tina basa na coding husus keur elmu data.

Ieu ogé ngalegaan ka sinyalna sahiji téhnik panganyarna dipaké dina analisis data. pertambangan Data, learning mesin, sarta visualisasi canggih nya kursus penting aranjeunna katingali keur.

Instruktur Jeung The Katuhu barang

elmu Data nyaéta widang anyar jeung éta salah anu sakitu legana keur diartikeun dina praktekna tinimbang teori. Anu ngandung harti yén pamaén badag anu aktif di pamaréntah, industri, jeung akademisi sapuk. Dina éta-taneuh pangalaman gawé bareng sistem nu ngumpulkeun, ngolah, jeung analisa data badag nyaéta invaluable lamun datang ka latihan batur cara ngalakukeun pagawean.

Jadi reviewers kokotéténgan pikeun program anu kaasup dosen jeung pangalaman ayeuna atawa panganyarna dina proyék real-dunya luar akademisi, dimana nu pertimbangan praktis dunungan na pamaké datangna kana antrian. profesor Adjunct kalawan jobs gawe beurang kalawan data badag éta tambah badag.

Faktor séjén

Kusabab elmu data téh jadi anyar, maranéhna kapaksa kasampak di sababaraha elemen proxy kana program hakim. Aranjeunna salawasna hoyong mertimbangkeun reputasi di industri, sarta dina sababaraha kasus aranjeunna kapaksa kasampak di departemen indungna atawa kuliah umum tinimbang program individu. Sanajan kitu, maranehna nyoba akun pikeun panempatan sarjana minangka indikator reputasi jeung préparasi.

Lamun sakola miboga lab data dedicated mana profesor jeung mahasiswa partnered kalawan usaha jeung agénsi luar, maranéhna ogé diitung nu kacida.

Ka extent teuing Lesser, ramatloka sarta ketersediaan informasi dicoo faktor. elmu Data draws jalma anu resep data sarta gaduh minat dina téhnologi. Ieu 2018, sarta lamun hiji departemén akademik kaayaan dina elmu komputer nyimpen babarengan ramatloka nu Sigana mah a-lami 12-taun diwangun dina 2001, atawa teu bisa nyadiakeun aksés online gampang déskripsi tangtu sarta kurban, éta waktuna pikeun ngajalankeun cara séjén.

The Program Grad Pohara Best Élmu Data ku nagara

Iowa

Maharishi Universitas Manajemén
Sanajan program Maharishi anu fokus heula dina pangajaran elmu komputer tradisional, kalawan sagala tekenan kana jaringan inti jeung kaahlian programming anu diperlukeun, éta ogé mangrupa puseur dunya unik kanggo integrasi timer ngembangkeun tradisional kalawan aréa ieu paling modern ulikan teknis. Citakan téhnik semedi dibuktikeun di dieu wungkul reinforces kumaha serius program ieu téh ngeunaan Nyiapkeun siswa pikeun gawé real-dunya dina elmu data. The pilihan 8-bulan magang pikeun kiridit pinuh nyadiakeun pangalaman asli dina éta-pakasaban, gedong neruskeun anjeun sarta putting anjeun kana kontak langsung kalayan élmuwan data real ngalakonan pagawean nyata, kabeh saméméh anjeun sarjana.

Program base specializes di tangerang on sistem software sarta ngembangkeun sarta pilihan elmu data piggybacks on kakuatan ieu kalayan latihan beton dina téknologi analisis data panas kawas R, Hadoop, narik, Flume, sarta HBase. Overviews ngarupakeun pendeketan NoSQL sejen tur parabot dumasar-awan kawas AWS na Cloudera ogé diajar. Tungtungna, Anjeun bakal bisa dipaké jeung aplikasi samodel SPSS IBM urang, diving kana analytics téks na data pertambangan pikeun neuleuman kaahlian modeling duga.

Diajar deui.

Anyar: Program Profesional Komputer Website

Sanggeus ampir sataun di ngembangkeun, ramatloka responsif anyar urang keur Program Komputer ProfesionalSM geus siap.

Mangga klik dina gambar ditémbongkeun di handap pikeun ngalaman pikagumbiraeun unik jeung kakuatan keur narik ati yén draws leuwih ti 300 mahasiswa per taun ti unggal buana sarta unggal kasang tukang budaya jeung program Élmu Komputer MS urang.

Kami utamana Bangga website videoNu masihan hiji rasa ngondang hirup murid di mum, sarta bakal mere ilham anjeun ngalamar mun "ComPro kamiSM"Program gelar!

Tempo pikeun diri naha datang kampus, siswa, jeung lulusan mertimbangkeun mum maranéhanana ngarep-jauh-ti-ngarep!

Sababaraha kaca dina ramatloka anyar kami:

Plan pamayaran unik pikeun Internationals

Unik, rencana pembayaran affordable pikeun siswa internasional

Fee Entry low kalawan internships mayar keur Internationals

awal pembayaran low kalawan internships dibayar di pausahaan AS

Murid kami Kita Hayu ti sakuliah dunya

Baca testimonials jeung lalajo komentar video ti siswa jeung lulusan di sakuliah dunya.

Anjeun Badé pangalaman pribadi & Karir Tumuwuh

siswa ComPro practicing téhnik Transcendental Meditation®

Murid Dupi Dilaksanakeun internships di Pausahaan Fortune 500

siswa ComPro do internships dibayar di pausahaan AS

Diajar Advanced Élmu Komputer ti Top Fakultas

siswa ComPro mangtaun pangaweruh canggih di ngembangkeun software

Spésialisasi Sciencelmu Data anyar: Big Data Analytics & Machine Learning

lagu Élmu Data anyar kami prepares siswa pikeun careers di wewengkon tumuwuh panggancangna élmu komputer

Anjeun Badé dileueut Komunitas Kampus vibrant kami

Mum ieu lokasina di komunitas kampus vibrant moal tebih ti Chicago

Didatangan ramatloka anyar urang ayeuna.

eupan balik anjeun wilujeng sumping.

Murid Gain Pangaweruh motong-Tepi

Murid Gain motong Tepi "Spring kerangka" Pangaweruh:

kaliwat Ieu Désémber (2017), mum Élmu Komputer Professor Payman Salek ngahadiran "SpringOne Platform Konférénsi" di San Fransisco, nu konferéensi paling signifikan dina Spring kerangka sarta téknologi patali.

Kalawan 2800 + Hadirin, 145 + ceramah, 200 + speaker, keynotes 32, sarta sponsor 43, SpringOne Platform 2017 éta "saukur endah!" Anjeunna oge tuh nu dua poé, latihan pre-konferensi sengit dina "Spring Awan".

Numutkeun Professor Salek, "konferensi The janten inspirasi pikeun kuring datang deui na babagi pangaweruh jeung siswa jeung dosen. Kuring geus dijieun laporan ngeunaan ceramah na jejer I diajar dina konférénsi, sarta ogé ngan masihan seminar hiji-minggu dina "Advanced Spring kerangka Topik" pikeun pelajar MSCS di mum salila putus usum tiis. Tujuh belas muridna ditandatanganan up na spent minggu panungtungan maranéhanana putus usum diajar ngeunaan fitur Spring kerangka anyar. "

Dina seminar murid, anu jejer canggih di handap anu ditutupan:

  • Spring boot, Dina Hood
  • Spring boot Actuator
  • Spring Awan Services
  • Refactoring nu Monolith kana Microservices
  • Circuit Breakers na Service Papanggihan
  • Muka balancing tur kaluar Konfigurasi
  • Bubuka keur Spring 5.0 jeung réaktif Programming

siswa MSCS lakukeun TM isuk

Professor Salek

"Murid seemed bungah ngeunaan diajar ieu jejer anyar saloba mah bungah babagi pangaweruh ieu sareng maranehna!"

Pangaweruh Spring kerangka massana ku Professor Salek geus dibagikeun kalawan mahasiswa MSCS dina seminar panjang minggu panganyarna. pangaweruh Ieu ogé bakal dilebetkeun kursus perusahaan Arsitéktur nu aya di mum.