Bereket Babiso: pangajaran ComPro di mum teh pangalusna

Bereket Babiso di Maharishi Universitas Manajemén

Nalika Bereket Babiso ieu dipake salaku pamekar software di Perancis, anjeunna mimiti diajar ngeunaan urang Program Gelar Komputer Profesional Master urang (ComPro). Anjeunna dilarapkeun, ieu katampa, sarta enrolled dina Januari 2018.

Bereket éta gumbira pikeun manggihan yén mum boga lingkungan multikultural mana diversity geus sohor, sarta dulur boga kasempetan pikeun meunang apal kana budaya batur ti pelosok dunya.

Anjeunna ngarasakeun struktur Tangtosna, eusi, jeung kursus cara nu dikirimkeun. Anjeunna kapanggih eusi bisa dumasar kana motong ayeuna téknologi pasar ujung.

Hiji fitur unik tina program kami éta siswa prakték téhnik Transcendental Meditation®. Bereket kapanggih yén lakukeun TM pisan mangpaatna pikeun komputer professional-eta mantuan Anjeun nungkulan frustrations anu asalna ti proyék nangtang, sarta ngidinan relief tina stress-nyadiakeun ningkat fokus dina situasi naon wae.

Lalajo BEREKET'S video>

dibayar magang
Sanggeus completing dalapan bulan dina kampus kursus, Bereket junun manggihan hiji magang profésional dibayar salaku pamekar software jeung Ford Motor Company di Michigan.

Bereket advises sagala professional ngalaman wanting pikeun neuleuman téknologi komputer canggih pikeun ngalamar mun MS kami di Élmu Komputer di mum.

Mum Mahasiswa intern ngéléhkeun Amazon Award

Mum Mahasiswa intern ngéléhkeun Amazon Award

Dina olah raga profésional, luhureun ngajalankeun munggaran taun atlit nampa loba perhatian umum. Dina industri IT, Amazon ngabogaan luhur "rookie" pamaen di Amarbayar (Amar) Amarsanaa.

Dina taun kahijina gawe Amazon minuhan Panyiaran DevOps (Development Operasi) tim, Amar ieu ngaranna "Mitra tina Bulan" dina pangakuan kontribusi pikeun, jeung dampak dina salah sahiji Insinyur Development Software (SDE) tim anjeunna ngarojong sabot ngurangan isu operasi ku cara 86%. Anjeunna oge ieu diwanohkeun ka DevOps IV!

Numutkeun Amar, "Kaunggulan Operasional mangrupa hal dunungan kuring nyokot serius, sakumaha urang (Amazon) neruskeun narékahan pikeun jadi parusahaan bumi paling customer-centric. Urang ulah eureun di ngan innovating, ngawangun jeung launching - tapi urang ogé mastikeun jasa kami dioptimalkeun, cekap, bisa dipercaya, sadia tur akurat. Dina executing rencana ieu, urang nangtukeun manual, karya repetitive sarta nyandak inisiatif pikeun ngajadikeun otomatis ka ngahemat waktos urang jeung nu lianna '. "

Anyar, Amar teamed up kalawan insinyur sejen on timnya pikeun ngajadikeun otomatis prosés konsolidasi data, anu geus dipidamel sacara manual ku insinyur. prosés otomatis ieu kiwari dipaké ku insinyur, tim SDE sarta manajer ngajalankeun kaunggulan operasional jasa tim maranéhanana '. automation The ngaheéat jam 2-3 per insinyur, per minggu, sarta eta geus loba dipaké ku 12 + tim, jeung cacah. Salila pasamoan organisasi Oktober 2016, kaasup tim ti AS, Kanada sareng India, kapamimpinan Amazon dipikawanoh usaha, sarta dileler Amar jeung batur sapagawean na teh menak, "Kaunggulan Operasional" award. Rada ngahargaan hiji pikeun "rookie!"

Latar internasional atikan

Amar geus salawasna ngarasakeun iinditan. Anjeunna ditinggalkeun pituin Mongolia na di 14 hadir hiji SMA basa Inggris diomongkeun di Polandia, jeung engké enrolled dina universitas AS dimana manehna lulus dina Dean urang Daptar kalawan gelar jajaka di sains komputer. Présidén universitas ngaranna anjeunna Mahasiswa beredar di Taun ka. Antukna manehna oge excelled dina maén piano jeung gitar.

Sanggeus kuliah, Amar ieu ngaranna Pagawe ti Taun di hiji parusahaan software di North Dakota, sarta meunangkeun pangajén fotografi. Salaku poto handap ngagambarkeun, Amar nyaeta fotografer Sarbini sarta dilakonan ku rasa humor!

Engké, bari diajar di program pascasarjana jejaring komputer di Korea, manehna diajar ngeunaan Mum Master di Élmu Komputer. Amar ieu katarik ku kurikulum, diet healthful jeung kaayaan kualitas hirup dina mum.

Akademisi di mum

Amar dilarapkeun ka Komputer Profesional Program (ComPro) urang sarta mimiti kelas di mum Juni 2014, dimana anjeunna ogé jadi panaséhat nyicingan, sarta wawakil Élmu Komputer kana pergaulan murid mum.

Numutkeun Amar, "The kualitas atikan ditawarkeun dina program ComPro nyaeta beredar. Henteu ngan ulah dosen nu gaduh backgrounds industri anu luar biasa, tapi aranjeunna salawasna up-ka-tanggal dina téknologi newest, supaya siswa bisa assured aranjeunna diajar nu pangalusna ti pangalusna.

Sajaba ti éta, proyék tim mawa nepi kasempetan gede pikeun siswa kolaborasi, ngajawab masalah real-dunya, nampilkeun solusi maranéhanana papanggih sarat pisan tinggi ditumpukeun ku profesor - sarta di ahir poé, urang kaluar ku pangalaman proyék padet, nu mantuan dina nyungsi internships ".

Life dina mum Kampus

"Academically, program ComPro susunan standar tinggi pikeun siswa na. Pikeun ngarojong pangwangunan murid total, mum nyadiakeun lingkungan hirup pisan nyaman jeung healthful, supaya siswa bisa nyandak kana tantangan kahirupan akademik basa aranjeunna keur aya di pangalusna maranéhanana. Jalma ngobrol ngeunaan kasaimbangan karya-hirup, sarta kuring ngarasa yén kasaimbangan gawé akademik sarta hirup di mum éta sampurna ... ieu téh naon paling tentang aya kénéh nalika anjeunna mum abdi ngarasakeun. "

Mangpaat diajar nu Téhnik Transcendental Meditation®

"Alesan sejen I milih mum éta kasempetan tina ngalakonan Téhnik semedi Transcendental (TM). TM mangrupakeun salah sahiji Chairil Anwar dina nu universitas ieu diwangun. Ieu téhnik méntal basajan nu relieves stress, ngaronjatkeun pamikiran jeung kreativitas, sarta ngaronjatkeun tingkat énergi Anjeun. Kuring boga hormat tinggi keur eta. Kauntungan pangbadagna di TM keur kuring mangrupa hal anu ngabantuan kuring bersantai, lajeng gaduh fokus seukeut kana isu kompléks, hasilna solusi komprehensif sarta satisfying tanpa stress"Nyebutkeun Amar.

Magang di Amazon & Kahirupan di Area Seattle

Sanggeus completing dalapan bulan kursus dina kampus di Fairfield, Iowa, Amar ieu hired di 2015 mun ngalakukeun kurikuler Pelatihan Praktis (CPT) magang na salaku Insinyur DevOps kalawan Amazon minuhan Panyiaran di Seattle, Washington. Anjeunna enjoys hirup di Pasifik kaler, tempat anjeunna pursues markisa na pikeun lingkungan outdoor alam, gawe kaluar, fotografi, musik, jeung involvement sosial di sabab pantes.

Naséhat pikeun lianna Software Insinyur

Amar ngarasakeun waktu-Na dina kampus urang: "Aya kitu loba kaunggulan dina mum. Kuring ngarasa pisan untung na bencong geus kungsi kasempetan pikeun janten bagian tina eta: Low ongkos upfront, program akademik beredar, dosen luar biasa tur staf, kasempetan pikeun digawekeun ku professional terampil ti nagara sejen, hiji kelas strategi karir dedicated (ulasan neruskeun, preps wawancara, wawancara bohongan-up, pakasaban néangan téhnik), pakasaban internal adil jaringan, hidangan organik, lingkungan hirup nyaman, fasilitas olahraga, acara, kagiatan tur klub. Tur utamana, laju panempatan 99% keur internships! "

"Ku alatan éta, Pasti bakal mamatahan siswa jeung professional bisa dipake ti sakumna dunya pikeun ngamangpaatkeun kasempetan gede ieu. Pariksa sarat admissions, pastikeun Anjeun papanggih atawa ngaleuwihan sarat, tur nerapkeun!

Jadi disiapkeun meunang ditantang tur jadi disiapkeun keur nangkeup sagala hasil positif anjeun bakal meunang ti program ComPro. Ogé, for keur ayaan di mum na di AS, anjeun perlu kaahlian Inggris pohara alus! "

rencana masa depan

"Kuring rencana pikeun nuluykeun ngamekarkeun sorangan pribadi tur professionally. Salian tumuwuh di Amazon, abdi miharep kana dampak dunya ngagunakeun téhnologi pikeun ngajawab masalah dinten-ka poé éta nyanghareupan jalma, sarta kamungkinan dimimitian parusahaan jeung babaturan jeung / atawa mitra bisnis ".

"Kuring ogé bakal neruskeun milu di wewengkon nirlaba sami yen Kami bagian tina kiwari, pikeun mantuan generasi saterusna Mongolians ngahontal cita pribadi tur profésional maranéhanana ngaliwatan asah jeung mentoring. "

aprésiasi tambahan

"Kuring bakal lulus Désémber ieu. Eta geus naek dinamis sarta rewarding saprak kuring jadi murid ComPro. Salah sahiji kursus paporit mah éta Advanced Development Software kalawan Dr. Guthrie, sabab geus mantuan tremendously dina néangan gawé abdi. "

"Kuring bakal salamina ngahatur nuhun for everyone Kuring geus patepung salila hirup murid kuring di mum. I: boga supir sababaraha éndah, babaturan lila hirup-di lingkungan mum alam nu geulis, sarta miharep pikeun ilubiung dina commencement cinyusu gigireun sambungkeun jeung sasama abdi ComPro mahasiswa, dosen jeung babaturan. Kuring baris nuluykeun upholding nami mum na bakal salawasna janten ComPro alumnus reueus! "

Amar hoyong hatur kolotna pikeun rojongan tireless tur sinambung maranéhanana di unggal moment hirupna, jeung raising anjeunna janten anu anjeunna téh kiwari. "Hatur nuhun mum na hatur nuhun dad!"

Catetan: Amar jalan di Amazon jeung postingan dina kaca ieu nu sorangan na teu merta ngagambarkeun posisi Amazon urang.

Gaining Pangaweruh, Hormat jeung ditampa sacara di Amérika

Dina hiji waktos lamun loba muslim jeung grup minoritas lianna anu rarasaan ditantang di Amérika Serikat, didieu nyaeta carita haté-warming tina kasabaran agama, hormat jeung ditampa sacara di universitas urang, lokasina di heartland na.

Sanggeus kaleungitan pakasaban IT na di Mesir di 2014, Mohamed Samy dirasakeun kudu dimimitian hiji kahirupan anyar.

Salaku hiji insinyur software ngalaman, anjeunna terang yen datang ka AS pikeun gelar master Élmu Komputer urang bisa nyadiakeun atikan berharga jeung kasempetan pikeun maju karirna.

Hiji Reuwas kaduga

Dina néangan Internet pikeun program master AS relevan, Mohamed kapanggih program anu katingali sampurna pikeun na kabutuhan-nu Profesional Komputer Program Master urang di Maharishi Universitas Manajemén (Teu tebih ti Chicago di kalér sentral AS).

[Dina tungtung newsletter nu, lalajo Mohamed urang video ngeunaan pangalaman mum na. Geus ditempo ku leuwih ti 1,600,000 jalma dina Facebook!]

Dina reviewing ramatloka urang, Mohamed nempo dulur di Universitas lila hiji basajan, téhnik ilmiah pikeun ngurangan stress jeung ningkatkeun kreativitas sarta kecerdasan-nu Téhnik Transcendental Meditation®(TM). Ieu seemed mahiwal jeung intriguing, jadi Mohamed tuh sababaraha panalungtikan sarta diajar nu aya pusat di Kairo mana téhnik TM keur diajar.

Anjeunna dihadiran a Kuliah bubuka bébas, ditanya loba patarosan, sarta diajar ngeunaan loba mangpaat. Anjeunna ngaapresiasi diajar ngeunaan kasaluyuan kalawan iman Muslim-Na, sakumaha ogé peran lakukeun TM salaku bagian tina kurikulum mum, sarta mutuskeun pikeun nyokot 7-hambalan TM tangtu basajan.

Kana diajar Transcendental semedi, Mohamed éta pleasantly reuwas ngalaman sababaraha kauntungan pribadi nu anjeunna pernah harepan. Sanggeus kaleungitan pakasaban, manéhna geus jadi tense, hariwang, jeung teu bisa bobo ogé keur bulan. Dina sababaraha poé dimimitian TM, Mohamed dirasakeun calmer, leuwih santai, jelas di pamikiran-Na, beuki optimis, tur éta geura-giru bisa bobo ogé deui!

Numutkeun Mohamed "TM geus mantuan kuring mangtaun hiji kajelasan pikiran nu mantuan kuring nyanghareupan tantangan I mibanda dina kahirupan. Kuring geus sok ngalaman isu kalawan Perhatosan deficit karusuhan (nambahkeun), sarta nyokot nambahkeun nginum obat pikeun mantuan kuring fokus, sarta ngurangan kahariwang. TM mantuan kuring ngurangan dosage nginum obat, sabab kuring ieu leuwih netep di kaayaan mental kuring. TM oge mantuan kuring alamat nu kahariwang, sarta fungsi dina tingkat leuwih éféktif dina karya jeung di studi abdi. "

Kalawan pangajén pikeun kauntungan of Transcendental semedi, Mohamed kapanggih nu Komputer Profesional MS Program dina mum janten malah leuwih ngondang-low ongkos awal, bantuan keuangan éksténsif, orientasi industri, komunitas kampus harmonis jeung rupa-rupa, fakultas luhur, sarta kasempetan pikeun digawé di hiji pausahaan AS nepi ka dua taun sareng pinuh -paid latihan praktis kurikuler (CPT) magang. Mohamed proceeded panawaran pikeun program MSCS urang. Anjeunna katampa tur ngumbara jeung pamajikanana Natalie Samir mun Fairfield, Iowa enroll kalawan 106 siswa séjén ti bangsa 18 dina Méi 2015.

Kahirupan di mum

Salaku pamekar software seasoned kalawan leuwih ti 15 taun pangalaman profésional, Mohamed teu nyangka pikeun neuleuman leuwih salila dalapan na bulan tina kelas dina kampus. Pikeun delight na, dina unggal kelas anjeunna diajar pangaweruh komputer anyar berharga ti profesor pisan kompeten (kaasup salah ku PhD ti MIT).

Mohamed na Natalie ngarasa betah di kampus mum ka geulis di Fairfield, Iowa, dimana maranéhna kapanggih jalma ti loba budaya rupa-rupa sarta backgrounds sadayana hirup babarengan di lingkungan kulawarga-kawas pisan haneut tur welcoming. Nalika eta sumping waktos panawaran pikeun internships, aranjeunna mutuskeun pikeun nyobaan pikeun manggihan hiji magang profésional katuhu didieu di Fairfield.

Kalayan bantuan Jim Garrett, Diréktur Cimanuk sarta Palatihan Atikan Olahraga di Karir Center Komputer urang, Mohamed diajar tina hiji kasempetan pikeun dianggo pikeun parusahaan panalungtikan investasi badag di Fairfield. parusahaan miboga hiji lawang pikeun tingkat tinggi, ngalaman perusahaan arsiték. Pakasaban sarta lokasi éta jadi idéal, éta Mohamed ngawartoskeun pausahaan anjeunna malah bakal dianggo pikeun kurang duit ti anjeunna kukituna geus ditawarkeun dina hiji parusahaan béda di kota sejen. Pikeun Mohamed urang heran, pausahaan Fairfield kapanggih anjeunna janten calon idéal misalna, éta maranéhna ditawarkeun anjeunna malah leuwih duit ti pausahaan séjén.

Kasabaran agama, Hormat jeung ditampa sacara

Saacanna diajar téknik TM na datang ka mum, Mohamed éta paduli sabaraha nyaman situasi na bakal jadi kalawan iman Muslim na kuat. Anjeunna gancang sadar yén euweuh kontradiksi antara Transcendental tapa jeung Islam. Anjeunna manggihan yén TM henteu agama-aya teu worshiping aub. TM téh ngan téhnik pikeun ngalaman sésana jero. Aya concentrating, ngan ngalaman tingkat deepest of sésana. TM boga nganggur teu jeung prakna ibadah.

Mohamed geus kapanggih dulur di mum janten pisan hormat prakték agama-Na. siswa Muslim boga aksés ka masjid leutik di kampus, jeung maranéhna ogé ngarasa nyaman lakukeun solat nalika siswa séjén téh kadang caket dieu. Siswa ngarasakeun celebrations Idul maranéhanana.

Mohamed nambihan, "Mum mangrupakeun tempat anu narima sagala jalma, sarta ngajarkeun urang janten narima batur. Kuring geus kungsi pangalaman hébat datang ka dieu salaku Muslim. Kuring geus miboga hiji pangajén deeper jeung pamahaman Islam, kitu ogé pangaweruh leuwih gede truths universal nu kapanggih dina Islam kabeh agama ".

Nasehat ka Poténsial Murid

Mohamed ngécéskeun yén, "Maharishi Universitas Manajemén mangrupakeun tempat hébat datang ka ngawangun karir Anjeun. Dina prosés, Anjeun mangtaun hiji sudut pandang deeper ngeunaan hirup anjeun, anu ngamungkinkeun para anjeun jieun perobahan profound dina diri nu mangaruhan sagalana sabudeureun anjeun. Kuring mamatahan saha who wants to ngamimitian lengkah saterusna dina karir maranéhanana sarta kahirupan maranéhanana ngahubungan admissions mum pikeun manggihan ieu kauntungan profound pikeun hirup anjeun sorangan. "

Husus Video ku Mohamed

Mohamed nyaeta bersyukur pikeun sagala kauntungan anjeunna jeung Natalie (ogé practicing TM kiwari) ngarasakeun di Maharishi Universitas Manajemén. Minangka cara pikeun hayu batur di sabudeureun dunya terang ngeunaan TM na mum, Mohamed geus dijieun husus 7-menit video ngajéntrékeun pangalaman na dieu.

Sanajan Mohamed speaks Inggris alus teuing, anjeunna milih pikeun ngarékam video dina basa Arab jeung Inggris sub-judul, supaya jalma sapanjang dunya Arab-diomongkeun bisa ngahargaan naon sadia pikeun aranjeunna. Sub-judul ngadamel video nu gampang pikeun ngahargaan ku speaker non-Arab.

Mohamed téh senang babagi pangalaman-Na jeung insinyur software lianna anu bisa hoyong terang langkung seueur ngeunaan Program Komputer Profesional urang. The "ComPro" Program anu ayeuna di taun 20th, sareng ampir lulusan 2000 ti nagara 78.

Punten ngarasakeun video di dieu.

DevFest 2015 Software Kompetisi Kasuksesan

Di paling universitas, nalika semester ends, siswa ninggalkeun kampus diperlukeun keur indit jeung didatangan babaturan na baraya. Sanajan kitu, bulan tukang, 85 mahasiswa elmu komputer sarjana di Maharishi Universitas Manajemén milih cicing di kampus pikeun hiji poé 7 tambahan bersaing dina kompetisi software tim disebut DevFest 2015.

Sanggeus kelas réngsé dina bulan Désémber, Maharishi Universitas Manajemén diayakeun heula hackathon-kawas Festival Development na keur generating parabot Dursasana anyar pikeun ngamajukeun Maharishi Ayurveda * di dunya. Tujuan DevFest éta keur ngahasilkeun parabot Dursasana software rupa-rupa jenis téhnologi sarta format, bari nyadiakeun siswa kalawan pangalaman nikmat na minuhan. The DevFest éta hiji terstruktur 7 poé acara dina kampus, sarta kaasup kagiatan mimitian ti Jurusan Pendidikan Bahasa Daerah Maharishi Ayurveda, ka generasi gagasan proyék menarik, keur tim ngembangkeun produk solusi, sarta presentasi final pikeun meunteun.

Hakim kompetisi: Dean Nagreg Guthrie (Élmu Komputer), Professor Paul Morehead (Fisiologi jeung Kaséhatan), sarta Professor Andy Bargerstock (Management)

85 mahasiswa pascasarjana di Jurusan Élmu Komputer dibeulah jadi tim dosen-mentored nu dijieun proyek 14, sarta luhureun tilu tim meunang hadiah tunai signifikan. Proyék kajawab Maharishi Ayurveda ti loba perspéktif: atikan jeung diet, bumbu jeung palawija, jeung kaayaan kaséhatan kayaning kakandungan jeung diabetes. Solusi anu diajukeun pikeun minuhan kaperluan masarakat umum ogé konsultan wellness, ngaliwatan parabot kayaning situs web interaktif tur aktip Mobile / Facebook.

Kumaha anu Projects Judged?

Proyék tim anu judged ku hiji panel eminent tina tilu hakim dosen senior anu reviewed nu presentasi nurutkeun kriteria meunteun nu siap pake. Kriteria kaasup:

  • daya tarik pasar sarta kesiapan bisnis proyek
  • Inovasi sarta kualitas rarancang teknis na ngembangkeun
  • Kualitas sambungan kalawan Maharishi Ayurveda

Hasil kompetisi

Tim unggul meunang $ 1000 pikeun maranéhna Ayurvedic Chef aplikasi wéb. $ 600 dileler ka AgriVeda Tim, sarta Weda Kahirupan urang Tim nyandak asal $ 300. Gening ka siswa, panitia na hakim pikeun pangalaman paling nikmat, atikan, jeung senang-kaeusi. Tempo poto ti kompetisi 7 poé.

organizer DevFest Dr. Anil Maheshwari éta gumbira kalawan hasil: "Urang téh delighted geus hasil diwanohkeun pangalaman pembelajaran nikmat ieu siswa lulusan mum. Éta mah ngan saukur diajar pangaweruh méré kaséhatan-berharga ngeunaan Maharishi Ayurveda, tapi ogé dimekarkeun parabot téhnologi basis anyar pikeun nganteurkeun kaséhatan ningkat keur masyarakat urang. hadiah signifikan disadiakeun insentif tambahan ".

Dean Guthrie catetan, "Ieu kasempetan éndah pikeun siswa boga pangalaman pisan kreatif jeung senang, integral tina jadi loba sahiji hal anu aranjeunna diajar kalawan konteks wirausaha. The kegembiraan sarta kabagjaan maranéhanana di presenting proyék-proyék maranéhanana éta hiji kabagjaan pikeun sakabéh aub! "

unggul Teams

tempat kahiji: Ayurvedic Chef Project: Ananda Subedi, Riwaj Rimal, Bibek Karki, Regan Rajak, Pradeep Basnet, Dheeraj Pandey. Poto ngawengku dosen 2.

tempat Kadua: AgriVeda Project: Sanjay Paudel, Adam Manandhar, Samir Karki, Surendra Maharjan, Hari K. Chaudhary, Shyamu Neupane. Poto ngawengku dosen 2.

tempat katilu: kami Weda Kahirupan Project: Shailesh Singh, Shree Raj Karki, Samrat Bhusal, Rikesh Karkee, Yubraj Pokharel, Tara Prasad Adhikari, Dharma Kshetri. Poto ngawengku dosen 2.

* Maharishi Ayurveda mangrupa sistem kuno alam, pencegahan-berorientasi Podomoro Weda dipikawanoh pikeun nyieun kasaimbangan dina pikiran jeung awak ku detecting sarta ngaleungitkeun sabab kaayaan panyakit.

Sahar Abdullah: panutan keur Wanoja IT Atikan

Paling awéwé ngora tumuwuh nepi di Yaman gaduh sababaraha kasempetan pikeun pendidikan tinggi na jobs profésional. tapi kolotna Sahar Abdullah urang yakin yén atikan luhur muterkeun hiji peran integral dina ngembangkeun pribadi, ngarah niatna wanti Sahar jeung adina nya neruskeun atikan sanggeus SMA.

Kusabab Sahar éta salah sahiji siswa sakola sekundér luhur di Yaman, manéhna narima beasiswa pikeun diajar pikeun gelar jajaka dirina di Mesir. cinta nya pikeun programming na masalah ngarengsekeun dipingpin Sahar milih elmu komputer sakumaha nya utama. Di Universitas Kairo manehna hasil réngsé gelar jajaka nya di Élmu Komputer sarta gelar master dina Systems Émbaran, sarta réngsé hiji diploma Cisco di Universitas Amérika.

Sanggeus diajar ngeunaan MS unik urang di Élmu Komputer dina surat LinkedIn ti mum, Sahar diteundeun pamikiran yen gelar hiji master éta cukup-tapi ide pikeun emphasizing ngembangkeun software OOP master kadua urang diteundeun popping kana sirah nya. Ku kituna manehna mutuskeun panalungtikan Maharishi Universitas Manajemén sarta MS kami di Élmu Komputer pikeun program Profesional Komputer, sarta ngagabung kami Facebook grup. Nalika Sahar sadar yén loba mahasiswa Arab kungsi happily sarta junun enrolled dina program ieu, manehna mutuskeun pikeun nerapkeun, sarta ieu katampa keur Éntri Oktober 2014.

Senang di mum

Lamun manehna mimiti anjog di mum taun ka tukang, gambaran awal Sahar urang sahiji Universitas éta boga dulur di dieu éta senang. Manehna ngawartoskeun indungna, "Kabéh jalma dieu téh mesem jeung paribasa hi!"

Sanggeus sataun dina kampus, Sahar ngagambarkeun kana sifat husus tina mum / Fairfield, Iowa komunitas: "Nyaan bogoh ka lingkungan damai ieu anu Kami di-hiji lingkungan pinuh ku cinta, kabagjaan tur kabagjaan diala tina kauntungan luar biasa tina practicing nu Téhnik semedi Transcendental. Ngan hirup di masarakat ieu kalayan professional software internasional sagala lakukeun TM babarengan mangrupa ngahargaan keur kuring sorangan. "

Sanajan manehna geus jauh ti kolot jeung adina nya, na misses aranjeunna pisan, kulawarga Sahar urang geus bungangang uninga manehna aya dina lingkungan pisan aman tur lengkep supportive di mum.

Harmoni Tunggal Ika

"Salaku nona Muslim nu tinggal di Fairfield, abdi ngarasa yen urang sabudeureun kuring nu respecting kuring jeung nu lianna," nyebutkeun Sahar. "Éta ngubaran kuring salaku salah sahijina, sanajan kanyataan yén kuring ngagem sal abdi. Kuring geus pernah ngarasa mistreated. Babaturan salam kami on Idul (liburan Muslim), sarta Idul solat perjalanan nu disusun pikeun urang. "

top akademisi

Sahar ogé geus pleased jeung akademisi dina program Profesional Komputer: "Standar tinggi The program urang jieun motivasi kuat. Kuring neuteup ka program ieu kawas tangkal a: Anjeun melak si cikal, cai éta, sarta ngurus eta. Salaku pangaweruh tumuwuh dina, anjeun mangtaun bungbuahan salawasna. Unggal aspék program akademik ieu pangalusna boh dina moments tina tantangan, atawa moments sukses. Kursus-kursus éta pisan nangtang, tapi ayeuna mah keur salse, Kami siap pikeun magang latihan kuring kurikuler praktis dina industri IT ".

Naséhat pikeun lianna bikang Software pamekar

"Kiwari, tangtangan pangbadagna pikeun bikang nyaéta bisa padamelan jeung ngarasa mangpaat pikeun masarakat jeung sorangan. Abdi hoyong ngabejaan kabeh pamekar software bikang anu ngarasa aranjeunna kreatif, pinuh ku gagasan, sareng impian, tapi teu kapanggih dina cara luyu pikeun nganyatakeun bakat-di maranéhna mum anjeun bakal meunang rojongan jeung pangaweruh pikeun ngawujudkeun pangalusna dina kaahlian Anjeun jeung kompeténsi ".


A Future Bright

Dina Januari Sahar baris dimimitian karir IT dirina salaku Software Insinyur di Intel di Oregon mana baé bakal bagian tina hiji tim insinyur ngembangkeun produk. job nya bakal transforming desain kana produk kalapa, sarta uji coba ngembangkeun pikeun microprocessors, sistem-on-chip sarta chip susunan. Keukeuh we kabagjaan hébat nya jeung kasuksésan, sakumaha urang cicing di kabaran ku anggota husus sejen tina kulawarga dunya urang.

Murid Achieves Kasuksesan

Zheng Yang ngabogaan haus kuat pikeun pangaweruh, jeung kahayang pikeun unggul minangka profésional IT.

Saacanna enrolling dina program MSCS urang, Zheng digawé pikeun ngeunaan 2 taun salaku Insinyur Software di Cina daratan. Waktu éta anjeunna dimimitian pilari program pascasarjana ngagabungkeun learning akademis jeung kasempetan kerja praktis. Sakali manéhna ngadéngé ngeunaan MS di Élmu Komputer pikeun Profesional Komputer di Maharishi universitas Manajemén, anjeunna dilarapkeun sarta mimiti studi na di dieu dina bulan Pebruari 2010.

Bari tetep hiji murid mum, Zheng Yang geus kahontal sababaraha prestasi profésional laudable. Handap parantosan na kursus dina kampus, Zheng interned di Snibbe Interactive di San Fransisco salaku hiji immersive Media Software Insinyur. Aya manéhna dapatkan kasempetan pikeun digawe sareng témbal Snibbe, anu cikal téhnologi visi komputer, anu datang nepi ka pamanggih "Gravilux".

Microsoft Artikel App: Gravilux

Gravilux mangrupa starfield musik Pangatur visual interaktif: éta gabungan musik, animasi, seni, sarta elmu. Anjeun noel layar, graviti draws béntang simulated mun fingertips Anjeun. Anjeun tiasa ngagoda jeung pulas partikel kana galaksi, atawa ngabitukeun aranjeunna kawas supernova a. Warna béntang ku speed, sarta sangkan aranjeunna tari. Sanggeus nyieun versi pikeun ios, Zheng éta instrumental di nyieun versi Gravilux pikeun Windows 8. Kaluar tina aktip 50,000 dina kategori Windows Store "Hiburan", Microsoft mutuskeun pikeun fitur Gravilux.

Wrote na Dimuat Book

Bari digawé pinuh waktos di Snibbe, Zheng ogé completing kursus pangajaran jarak salaku bagian tina mum program MS-Na. Dina waktu sorangan, anjeunna nulis buku, Windows Phone 7 XNA Citakan: Reflist. Kusabab aya no buku husus ngeunaan programming kaulinan pikeun Windows Phone wanoh, manéhna hayang babagi naon anu manéhna pelajari. Saatos 17 bulan tina tulisan jeung ngedit, buku ieu diterbitkeun dina gaya Citakan: Reflist, maturan solusi ngagunakeun pendekatan dumasar-resep. Unggal resep ngandung instruksi lengkep dituturkeun ku analisis naon ieu dipigawé dina unggal hambalan. Buku ieu ditulis keur aspiring programer kaulinan nu boga pangaweruh dasar C # na programming nenda-berorientasi, sarta hayang nyieun kaulinan pikeun Windows Phone 7. Harita geus rada positif.

gol

gol Zheng Yang urang diantarana nyieun mesin video game nu bisa nyadiakeun pangalaman maén realistis, jeung ngamekarkeun formulir seni anyar disebut "generative Art," nu nyiptakeun komputer musik na lukisan dihasilkeun. program MSCS na di mum geus mangrupa pitulung badag di sahingga Zheng rethink amalan pangalusna pikeun ngarancang arsitektur mesin kaulinan kalayan algoritma efisien. Anjeunna geus paling dirangsang ku Programming Desain Advanced, Komputer grafik, sarta kursus Algoritma dina mum.

Zheng utamana appreciates sistem block mum tina diajar salah tangtu full-waktu unggal bulan, sahingga pikeun kumawula sarta pangajén jero unggal disiplin. Anjeunna manggih nu sepi tur damai atmosfir kampus idéal pikeun tenang, fokus diajar.

Pikeun mantuan pamekar software lianna di advancing careers maranéhanana, Zheng advises jalma digawé teuas sarta tetep learning. Jalma kedah ngarasakeun naon maranéhna ulah, latihan kaahlian maranéhna unggal poé, pernah nyerah, tangtangan sorangan, ngatur waktu ogé, miara disiplin, tur tetep optimis.

TM Praktek

Zheng nyebutkeun yen practicing téhnik Transcendental Meditation® ngahasilkeun tenang, pikiran rileks sarta ngaronjatkeun timer pangaweruh dina dunya saum sareng ribut, anjog ka kasabaran jeung produktivitas gede.

Kagiatan ayeuna

Dina awal April taun ieu, Zheng balik ka mum nyandak dua kursus tambahan dipikaresep hébat: (1) Mobile Alat Programming, sarta (2) perusahaan Arsitéktur. Kusabab programming mobile make Android téh salah sahiji aliran utama dina téhnologi kiwari, sarta alatan manéhna ngan boga pangalaman dina Windows Phone sarta ios, Zheng geus ngalakukeun kursus programming Mobile pikeun neuleuman programming Android.

Software Insinyur, Mahasiswa, sarta Sarjana

interns murid MSCS urang dianggo full-waktu di posisi IT profésional maranéhanana. Éta ogé nyandak required kursus pangajaran kajauhan. Hasilna, paling mahasiswa manggihan saeutik waktu ditinggalkeun pikeun sagala kagiatan lianna. Mohamed Sobhy MA Farag mangrupa iwal. Henteu ngan ieu anjeunna digawé full-waktu salaku konsultan Téknis keur luhur parusahaan IT konsultan di Pittsburgh, Pennsylvania, sarta earning A di kursus pangajaran kajauhan, tapi Mohamed geus dijadikeun waktos ngudag sababaraha kagiatan Milari.

Mohamed lahir di kota leutik di Mesir kalér, sarta dihadiran sakola primér sarta luhur di Saudi Arabia. Ku waktu anjeunna rengse SMA, anjeunna rengking kagenep diantara luhureun sapuluh mahasiswa di Saudi Arabia. Mangsa ieu Mohamed janten diideuan ku komputer, sarta manéhna balik ka Mesir nepi ka diajar Élmu Komputer di Menoufia Universitas, dimana anjeunna husus dina arsitektur mesin komputasi jeung sistem operasi.

Ku tingkat katilu di Menoufia Universitas, Mohamed ieu didaptarkeun dina FreeBSD daftar pangdeudeul. Anjeunna ngagaduhan kasempetan pikeun ngamekarkeun hiji pendekatan keur loading modul kernel FreeBSD dina waktu amprok dinamis. Salaku hasil tina proyék ieu, anjeunna dileler a Google Summer of Hadiah Code. interest na ngahontal ka duanana di tingkat struktur titik, sarta ka tingkat komunikasi titik. Ku taun kaopat di Menoufia Universitas, manéhna berguru Jaringan Komputer jeung meunang sertifikat CCNA Akademi (CISCO Certified Network Mitra). Dina Méi 2011, anjeunna lulus ku kelas tina Alus jeung gelar Honor.

Honors panganyarna na prestasi

Salila 2010 na 2011, Mohamed narima sababaraha honors:

  • tempat kahiji dina "Project Programming Best", Renewable Energy Konférénsi, Mesir, 2010.
  • Google Summer of Code Award, Google, 2010.
  • tempat kahiji dina "Project Programming Best", Renewable Energy Konférénsi, Mesir, 2011.
  • Top 20 Insinyur di Mesir, 2011.
  • Diterangkeun teknis di ArabBSD proyék (Désémber 2010 - Hadir).
  • Pangatur di Google pamekar Grup (2011 Januari - Hadir).

panganyarna prestasi Milari Mohamed urang:

  • August 2012: Mohamed diterbitkeun artikel, "Multicore kernel dinamis modul téhnik kantétan pikeun enhancement kinerja kernel"Dina Journal Internasional Komputer Élmu & Téhnologi Émbaran (IJCSIT), vol 4, teu 4, handapeun Maharishi universitas Manajemén, Departemen Élmu Komputer.
  • 2012 Désémber: Anjeunna diterbitkeun, "Hiji ditingkatkeun amprok-waktos kernel debugger visual"Di IEEE 8th International Téknik Konférénsi Komputer (ICENCO) cara ngagawe, ogé dina Maharishi universitas Manajemén, Departemen Élmu Komputer.
  • Pébruari 2013: Mohamed ieu resmi diajak nyarita di sési dina "The munculna Mobile Aplikasi and Services" dina bit urang 2nd Taunan Dunya Kongrés of Munculna InfoTech-2013, bisa diayakeun Juni, 2013 di Dalian, Cina.
  • March 2013: proposal Mohamed urang, "Cryptology ti Operating System paradigma," ieu katampa salaku surah pikeun buku anyar nyawalakeun pentingna kaamanan informasi di luhur multidisciplinaric. Dina kontéks ieu, "multidisciplinary" nunjukkeun ka presentasi jejer kaamanan komputer dina watesan disiplin séjén, nyaéta ngawanohkeun kaamanan dina sistim file, kernels atawa awan tinimbang maturan jejer kaamanan murni. Ayeuna, surah na keur dirévisi ku sababaraha profesor anu ngahususkeun dina kaamanan komputer.
  • April 2013: Manéhna diondang pikeun ilubiung dina Departemen AS Pertahanan "Awan komputasi & jaminan keur kritis DoD inisiatif Konférénsi" dina Maryland.

Naha hadir mum?

Waktu ditanya naha manehna milih Maharishi Universitas Manajemén pikeun gelar Masters di Élmu Komputer, Mohamed ngawaler, "The pilihan pikeun ulikan sarjana gumantung kana obyektif hiji murid urang. Mayoritas program sono kamampuh kabutuhan pasar tracking. Aya gap antara hasil panalungtikan teoritis sarta hirup praktis. Abdi tiasa ngarasakeun eta di gaw anyar abdi dimana urang boga murid Master urang kurang nu qualities industri universitas séjén '. Ti pandang abdi, mum mangrupa salah sahiji tempat luhureun dina Nyiapkeun siswa kalawan qualities nu diperlukeun jeung pangalaman pikeun pasar AS. Kuring miboga pangalaman industri langsung salila kuring studi dina kampus di mum, sarta geus Nyanghareupan loba kaayaan pakasaban abdi sarupa kumaha kuring kungsi di Labs tangtu. "

Kaunggulan tina practicing téhnik TM®

"The fokus kana timer ngembangkeun babarengan jeung qualities atikan anu matak di mum. semedi Transcendental salaku téknik umum timer ngembangkeun [latihan ku sakabéh siswa, dosen jeung staf di mum] ngabantuan kuring ngadangukeun kamampuhan jero kuring, sarta pikeun ningkatkeun pidangan stabilitas emosi abdi. "

gol hareup

gol Mohamed urang: "Nurutkeun kana siklus sésana jeung aktivitas, Kuring perencanaan pikeun balik deui ka studi akademik geura-giru. Kuring intending mun diajar pikeun PhD ngawangun sarta nyaring pamikiran sistimatis kuring jeung nalungtik cara anyar tina ngarengsekeun masalah. "Anjeunna geus tempo MIT, Stanford na Carnegie-Melon pikeun PhD-Na.

Naséhat pikeun Insinyur Software séjén

"Maharishi Universitas Manajemén mangrupa salah sahiji program luhureun nu prepares siswa pikeun posisi industri luhur di pasar AS IT. Anjeun kudu mertimbangkeun mum lamun hoyong janten pamimpin di dunya IT. "