Kasalahan umum Programming Ujian

Di dieu nyaeta daptar kasalahan umum yén siswa geus komitmen dina ujian saméméhna.
Anjeun bakal nampa euweuh kiridit keur jawaban nu commits salah sahiji kasalahan ieu!