Copyright

Émbaran konsumen / Kaayaan Pamakéan

Sakabéh eusi situs Wéb ieu hak ciptana ku Maharishi universitas Manajemén, iwal mun disebutkeun nyatet.

Iwal sakumaha nyatakeun dieu, teu bagian eusi ieu bisa jadi ditampilkeun, dihasilkeun, republished, diunggah, dipasang, dikirimkeun atawa disebarkeun dina bentuk naon atawa ku cara naon baé, éléktronik, mékanis, photocopying, ngarekam, atawa lamun heunteu tanpa idin saméméh tina hak cipta éta wadah. Idin anu dibérékeun, solely pikeun pamakéan pribadi atawa internal Anjeun pikeun tujuan non-komérsial, pikeun nembongkeun eusi kalawan komputer nganggo software browser HTML jeung pikeun ngundeur, pamakéan, sarta salinan print bahan, disadiakeun yén euweuh modifikasi dijieun pikeun bahan na yén sadayana hak cipta sarta séjén notices proprietary anu dilestarikan. Idin anu dibérékeun ka ngawengku Tumbu ka Resource Locators seragam (URL) tina dokumén ngawengku situs di dokumén HTML sejen, disadiakeun yén sagala mérek téh duly nyatet dina Tumbu misalna. Idin teu dibales didieu teu kaasup hak repost eusi iraha wae situs Wéb lianna. Modifikasi tina bahan atanapi ngamangpaatkeun bahan pikeun sagala kaperluan sejenna mangrupakeun palanggaran hak cipta na hak proprietary lianna. Mangpaat sababaraha eusi nunut ka watesan tambahan salaku dieusian dina.

Maharishi Universitas Manajemén intends informasi anu dikandung dina loka Ramat ieu janten akurat jeung bisa dipercaya. Sanajan kitu, kasalahan bisa lumangsung. Ku alatan éta, Maharishi Universitas Manajemén disclaims sagala ngajamin nanaon nu aya, naha express atanapi tersirat, sakumaha keur masalah naon sama sekali anu patali jeung loka Ramat ieu, kaasup tanpa watesan nu merchantability atanapi kabugaran keur naon maksud tinangtu.

Inquiries ngeunaan dagang, hak cipta na hak cipta intelektual séjén jajahan eusi situs Wéb ieu kudu diarahkeun ka Hukum Department, Maharishi universitas Manajemén, Fairfield, IA 52557, AS.

Maharishi Universitas Manajemén mangrupa Institusi Sarua Kasempetan.

Sakabéh eusi hak cipta Maharishi Universitas Manajemén. Sadaya hak disimpen.

® Transcendental semedi, TM, TM-Sidhi, Yogic Flying, Maharishi Ayurveda, Élmu of Kreatif AKAL, Maharishi Sthapatya Veda, Maharishi Global Konstruksi, Yoga Maharishi, Maharishi Yagya, Maharishi Weda Astrologi, Maharishi Jyotish, Maharishi Gandharva Veda, Maharishi Weda Approach ka Kaséhatan, Maharishi Weda Geter Téhnologi, Maharishi Rejuvenation, Program Rasayana Maharishi, Maharishi Weda Manajemén, Program Pangwangunan tarumanagara Maharishi, eling basis, Maharishi Weda Universitas, Maharishi Weda Sakola, Maharishi Weda Center, Maharishi Ayurveda Sakola, Maharishi Ayurveda Universitas, Maharishi Ayurveda College , Maharishi Ayurveda Wikimedia, Maharishi Ayurveda Center Médis, Maharishi universitas Manajemén, Maharishi Sakola ti Jaman Pencerahan, Maharishi Médis Center, Maharishi Weda Médis Center, Maharishi Médis College, Maharishi Weda, Maharishi, Maharishi Timer pulsa, Maharishi Surga di Bumi , Maharishi Center keur kaunggulan dina Man agement, Maharishi Weda Manajemén, Maharishi Master Management, Manajemén Based Hukum Pengetahuan Alam, Program Revitalisasi tarumanagara Maharishi, Maharishi Administrasi Global ngaliwatan Undang Pengetahuan Alam, Maharishi Weda Development Dana, Kepulauan-dipingpin Purusha, Maharishi Kepulauan-dipingpin Purusha, Maharishi Purusha, Purusha, Thousand- dipingpin ibu Illahi, ibu Illahi, Idéal Girls Sakola, 24 Sajam Bliss, Spiritual Universitas of America, Napas of Serenity, Weda Sora Terapi, Maharishi Amrit Kalash, Maharishi College of Weda Kedokteran, Élmu Weda, Maharishi Weda Élmu, Maharishi Weda Observatorium, Vastu Vidya, Maharishi Vastu, Wayah Capital, Déwan Agung AKAL, sarta Pencegahan Wing tina Militér anu didaptarkeun atawa hukum umum dagang dilisensikeun mun Maharishi Weda Development Atikan Corporation tur anu dipaké dina sublicense atawa kalayan idin.