Sampel Qualifying Ujian pikeun Langsung Entry Lagu

ujian ieu dipasang pikeun calon mahasiswa ti Master of Science di Program Élmu Komputer di Maharishi Universitas Manajemén (Program Profesional KomputerSM). Dina raraga cocog pikeun éntri langsung lagu, siswa asup kudu lulus hiji ujian sarupa hiji dibéré handap kana datangna di Universitas.

Lamun murid teu bisa lulus ujian ieu, maranéhna bisa ngasupkeun PREPARATORY lagu. patarosan ujian sabenerna bakal beda pamadegan di handap. Ujian sampel nu dipasang di dieu dina raraga mantuan prospektif mahasiswa assess kesiapan maranéhanana pikeun ulikan na program.

sampel ujian

1. [Tés ngarengsekeun masalah tur saeutik saeutik tina basa Jawa] Nulis metoda Java removeDuplicates nu ngaluarkeun sagala duplikat dina daptar dibikeun. Nganggap handap:

a. métode narima hiji objek tipe Daptar

b. Jinis balikna métode téh batal

c. Duplikat nu ditangtukeun ngagunakeun sarua () metoda (tinimbang ku operator ==)

palaksanaan anjeun removeDuplicates kedah ngadamel, dina cara luyu, kasus nu hiji Daptar null disalurkeun ka éta métode déskriptif.
Nguji metoda anjeun ku tulisan kode dina metoda utama, nu teu di handap:

a. Nya nyieun hiji conto tina Daptar jeung beban dinya jeung nilai string handap: { "alus", "hadé", "pangalusna", "pangalusna", "mimiti", "tukang", "tukang", "tukang", "alus "}

b. Ieu invokes removeDuplicatesMethod nu, ngalirkeun dina conto ieu Daptar

c. Ieu outputs daptar dirobah kana konsol nu

2. [Tés basa Java tur ngarengsekeun prob] Nulis metoda Java testForSum nu nangtukeun naha a Asép Sunandar Sunarya dibikeun tina integer ngandung tilu éntri nu jumlahna sarua jeung hiji integer dibikeun. Nganggap handap:

a. métode narima hiji Asép Sunandar Sunarya intArr of int sarta hiji int testInt sakumaha dua alesan na

b. Jinis balikna metoda nyaeta boolean

c. métode mulih leres lamun jeung ukur lamun aya wilangan buleud béda i, j, k sapertos nu intArr [i] + intArr [j] + intArr [k] sarua testInt.

Nguji metoda anjeun dina metoda utama, nu pas nu nilai input handap
{5, 1, 23, 21, 17, 2, 3, 9, 12}, 22
kana metoda testForSum, sarta nu outputs nilai mulang ka konsol nu.

3. [Tés pangaweruh struktur data] Jieun daptar numbu sorangan (ulah make salah sahiji kelas disadiakeun di Bondowoso API). Ngalaksanakeun dua operasi di handap:

Upami Anjeun keur make jdk1.4 atanapi sateuacan:

batal tambihan (Objék ob);

boolean manggihan (Objék ob);

String toString ();

Upami Anjeun keur make j2se5.0 jeung anjeun nyaho programming generik:

batal tambihan (T ob);

boolean manggihan (T ob);

String toString ()

Metodeu toString kedah ngatur unsur daptar tina sekuen koma-dipisahkeun, di format di handap ieu:

[Elem0, elem1, elem2, ..., elemN]

Nguji daptar Anjeun dikaitkeun dina metoda utama nu teu di handap:

a. Nyiptakeun mangrupa conto tina daptar Anjeun tur nambihan senar handap ka dinya:
"Lempeng", "Bent", "sarua", "Muhun", "Storm"

b. Migunakeun fungsi manggihan anjeun ka milari kenop "Muhun" jeung "Kakuatan"

c. Outputs duanana daptar input sarta hasil teangan jeung output consoleand hasil mun consoleby nu sababaraha kali maké fungsi tambihan anjeun ka populate hiji conto anyar daptar numbu anjeun kalawan Senar, lajeng outputting mun konsol hasil boolean tina neangan sababaraha string dina ieu daptar.

4. [Tés pangaweruh dasar recursion] Nulis metoda Java statik recursive nu narima hiji Asép Sunandar Sunarya arr sahiji argumen wilangan buleud mulih daptar sadaya permutations tina integer ieu.

(A permutation tina tina sekuen wilangan buleud mangrupakeun ulang susunan tina wilangan buleud. Contona, hiji permutation of 1, 3, 4, 8, 2 nyaeta 3, 1, 2, 8, 4.) Pikeun masalah ieu, anjeun bisa nganggap yen Asép Sunandar Sunarya input ngandung euweuh panulisan ganda. Metoda Anjeun kudu mulang hiji ArrayList of int arrays.

Salajengna, nguji metoda Anjeun maké metoda utama; metodeu utama kedah lulus dina Asép Sunandar Sunarya di handap: [1, 5, 4, 2]; lajeng, sakuduna nyitak nepi konsol daptar anu dihasilkeun tina permutations.

5. [Tés pangaweruh konsép statik] Jieun kelas Java anu ngamungkinkeun di paling instansi 5 téa bisa dijieun. Nelepon kelas anjeun JustFive. Nyadiakeun metoda utama dina kelas anjeun anu nyoba nyieun instansi 6 kelas anjeun.


Aplikasi Tumbu:

Kaping Éntri:


internasional:

  • Pebruari
  • Mei
  • Agustus
  • Nopember

AS warga & Warga permanén:

  • Pebruari
  • Agustus