pakultas bukaan

The Komputer Department Élmu di Maharishi Universitas Manajemén Ujang aplikasi pikeun rupa-rupa posisi dosen

Maharishi Universitas Manajemén, ayana di Fairfield, IA, mangrupakeun swasta, nirlaba, pinuh lembaga accredited maturan Bachelors, dampal, sareng Ph.D derajat dina rentang pinuh ku Disiplin. departemen nawarkeun program pascasarjana unik tur tumuwuh nu specializes di ngembangkeun software terapan.

Aplikasi pikeun sakabéh tingkat partisipasi akademik nu wilujeng sumping, ti Instruktur, Asisten, Mitra, sarta Full profesor. Salian pasini full-waktu, dosen bagian-waktos anu ogé diondang panawaran pikeun ngajar di program kami pangajaran jarak (DE).

website: compro.mum.edu

Fakultas Surelek: csnewfaculty@mum.edu