Mongolia, Kamboja & Vietnam Recruiting Tour:
Program Komputer Profesional Master urang

Juli 19 - Juli 30, 2018

The Komputer Profesional Program Master urang di Maharishi Universitas Manajemén mangrupa salah sahiji program Élmu Komputer MS paling unik, popular tur suksés di Amérika Serikat, kalawan 2300 + lulusan ti 85 bangsa saprak 1996, sarta leuwih ti 800 mahasiswa ayeuna. program nu ngagabungkeun kaum akademisi canggih ti tingkat sarjana Gelar Master di Élmu Komputer kalayan aplikasi praktis di pausahaan teknis canggih di Amérika Serikat.

Minuhan Dean jeung Diréktur Élmu KomputerDean Nagreg Guthrie sarta Diréktur Elaine Guthrie

Dina respon kana rébuan inquiries sarta aplikasi kami nampi unggal taun ti Asia Wétan, Nagreg Guthrie, Ph.D, Dean Emeritus tina Sakola Komputer Élmu, Dean Téknologi Akademis, sarta Professor of Élmu Komputer, sarta Diréktur Program Élmu Komputer Elaine Guthrie bakal iinditan ka Mongolia, Kamboja jeung Viétnam ti 19 Juli - 30, 2018 papanggih jeung calon murid jeung universitas luhur di unggal bangsa.

siswa Élmu Komputer sarta lulusan kalayan derajat jajaka urang nu diondang pikeun minuhan Guthrie urang di ceramah na rapat dijadwalkeun handap.

Pikeun patarosan na komentar kana wisata ieu, mangga surélék urang Ieuh.

Rapat Mongolia

Dean Guthrie diomongkeun ka grup badag tina calon siswa dina Mongolia.

Guthries spoke ka grup badag tina calon siswa dina Mongolia.

Ulaanbaatar: Kemis, July 19th, (6: 30 PM - 8: 30 PM): Ancore Konférénsi tempat Center, Kacamatan Chingeltei, Ulaanbaatar 15171. Acara réngsé.

Ulaanbaatar: Sabtu, July 21st, (1: 00 PM - 3: 00 PM): Ancore Konférénsi tempat Center, Kacamatan Chingeltei, Ulaanbaatar 15171. Acara réngsé.

Rapat Kamboja

Guthries kalayan siswa Cambodian prospektif dina Phnom Penh.

Guthries kalayan siswa Cambodian prospektif dina Phnom Penh.

Phnom Penh: Rebo, July 25th, (5: 30 PM - 7: 30 PM): CMAC HQ - Phnom Penh; CMAC Gedong, Jalan Duong Ngeap, Kork Chombak Désa; Chaomchao komune, Posenchey District; PO Box 116, Phnom Penh 12202. Acara réngsé.

Rapat Vietnam

Guthries kalayan calon siswa dina HoChiMinh Kota, Vietnam.

Guthries kalayan calon siswa dina HoChiMinh Kota, Vietnam.

Kota Ho Chi Minh: Sabtu, July 28th, (9: 00 AM - 11: 00 AM): Edupath Learning Center, 68 Vo Thi Sau (Fl 5) St., 7th lanté, Tan Dinh Wd, Dist.. 1, HoChiMinh Kota. Acara réngsé.

Pikeun patarosan na komentar kana wisata ieu, mangga surélék urang Ieuh.

Recruiting Calendar Tour