Murid Gain Pangaweruh motong-Tepi

Murid Gain motong Tepi "Spring kerangka" Pangaweruh:

kaliwat Ieu Désémber (2017), mum Élmu Komputer Professor Payman Salek ngahadiran "SpringOne Platform Konférénsi" di San Fransisco, nu konferéensi paling signifikan dina Spring kerangka sarta téknologi patali.

Kalawan 2800 + Hadirin, 145 + ceramah, 200 + speaker, keynotes 32, sarta sponsor 43, SpringOne Platform 2017 éta "saukur endah!" Anjeunna oge tuh nu dua poé, latihan pre-konferensi sengit dina "Spring Awan".

Numutkeun Professor Salek, "konferensi The janten inspirasi pikeun kuring datang deui na babagi pangaweruh jeung siswa jeung dosen. Kuring geus dijieun laporan ngeunaan ceramah na jejer I diajar dina konférénsi, sarta ogé ngan masihan seminar hiji-minggu dina "Advanced Spring kerangka Topik" pikeun pelajar MSCS di mum salila putus usum tiis. Tujuh belas muridna ditandatanganan up na spent minggu panungtungan maranéhanana putus usum diajar ngeunaan fitur Spring kerangka anyar. "

Dina seminar murid, anu jejer canggih di handap anu ditutupan:

  • Spring boot, Dina Hood
  • Spring boot Actuator
  • Spring Awan Services
  • Refactoring nu Monolith kana Microservices
  • Circuit Breakers na Service Papanggihan
  • Muka balancing tur kaluar Konfigurasi
  • Bubuka keur Spring 5.0 jeung réaktif Programming

siswa MSCS lakukeun TM isuk

Professor Salek

"Murid seemed bungah ngeunaan diajar ieu jejer anyar saloba mah bungah babagi pangaweruh ieu sareng maranehna!"

Pangaweruh Spring kerangka massana ku Professor Salek geus dibagikeun kalawan mahasiswa MSCS dina seminar panjang minggu panganyarna. pangaweruh Ieu ogé bakal dilebetkeun kursus perusahaan Arsitéktur nu aya di mum.