Data Science MS Spésialisasi ngaranna program top master sapertos anu sapertos di Iowa, 2018

Spésialisasi inlmu Panyiaran Datalmu-Data Computerlmu Komputer di Maharishi University of Management nembe nampi bedana unik keur dingaranan program master pangalusna anu sapertos na di Iowa.

Dina review taunan kahijina sadaya 290 accredited sakola di AS maturan derajat grad sarupa, DataScienceGraduatePrograms.com kapanggih mum janten diantara pisan pangalusna, mere kami ka #1 titik pikeun Iowa dina daptar miboga Program Top Data Élmu Pascasarjana pikeun 2018.

Kriteria Pilihan
Pikeun datang nepi ka saran ieu, reviewers sifted liwat daptar program 290 elmu data master na sertipikat lulus ku leungeun.

Saloba mungkin, aranjeunna katingali keur program anu kaasup sababaraha kursus required ngawengku subjék core kayaning:

Kaputusan jeung deskriptif Statistik
Liniér sarta logistik Regression
Runtuyan waktu jeung Forecasting
Teori probabilitas
Analisis stokastik
modeling statistik
ngadeukeutan multidisciplinary

Hiji program multi disiplin kaasup kursus na instruktur tina elmu komputer tur dilarapkeun matematik atawa statistik departemén rengking beuki kacida ti program departemén tunggal.

Kusabab elmu data blends babarengan elemen penting tina sahanteuna eta huma (jeung sering ti batur, kaasup biostatistika nu draws on Heath jeung atikan médis) aranjeunna judged yén program diwangun ku profesor ti duanana imah éta leuwih gampang nutupan sakabeh basa.

Database jeung Teori Data Atikan

Saos rusiah nu ngajadikeun elmu data, sains data, nya éta ngagunakeun elemen ngolah data otomatis dina analisa statistik. Ngarah searched pikeun program anu kaasup hiji Jurusan Pendidikan Bahasa Daerah struktur data sarta Téori database.

Leungeun-on gawé kalawan toko data relational sarta non-relational éta tambah badag, dina pintonan maranéhanana, nepi ka ngawangun on yén pangajaran teoritis. Dedicated kursus modelling data jeung proyék capstone anu diperlukeun kreasi database asli atawa manipulasi éta ogé tanda alus teuing tina atikan mangpaat.

Coding Kursus-kursus Jeung huntu

Aspék séjén ngolah data anu coding. élmuwan Data nerapkeun palatihan analitik maranéhna pikeun émbaran disimpen dina struktur data ngaliwatan ungkapan sarta algoritma crafted dina basa programming beurat dipaké dina profési, kawas Sunda, Python jeung Java.

Aranjeunna dipilih program anu kaasup asli, leungeun-on karya programming. Sanajan paling data program elmu merlukeun sababaraha pangalaman coding salaku kaayaan asupna, aranjeunna katingali pikeun maranéhanana gems anu ogé terus atikan dina aspék leuwih husus tina basa na coding husus keur elmu data.

Ieu ogé ngalegaan ka sinyalna sahiji téhnik panganyarna dipaké dina analisis data. pertambangan Data, learning mesin, sarta visualisasi canggih nya kursus penting aranjeunna katingali keur.

Instruktur Jeung The Katuhu barang

elmu Data nyaéta widang anyar jeung éta salah anu sakitu legana keur diartikeun dina praktekna tinimbang teori. Anu ngandung harti yén pamaén badag anu aktif di pamaréntah, industri, jeung akademisi sapuk. Dina éta-taneuh pangalaman gawé bareng sistem nu ngumpulkeun, ngolah, jeung analisa data badag nyaéta invaluable lamun datang ka latihan batur cara ngalakukeun pagawean.

Jadi reviewers kokotéténgan pikeun program anu kaasup dosen jeung pangalaman ayeuna atawa panganyarna dina proyék real-dunya luar akademisi, dimana nu pertimbangan praktis dunungan na pamaké datangna kana antrian. profesor Adjunct kalawan jobs gawe beurang kalawan data badag éta tambah badag.

Faktor séjén

Kusabab elmu data téh jadi anyar, maranéhna kapaksa kasampak di sababaraha elemen proxy kana program hakim. Aranjeunna salawasna hoyong mertimbangkeun reputasi di industri, sarta dina sababaraha kasus aranjeunna kapaksa kasampak di departemen indungna atawa kuliah umum tinimbang program individu. Sanajan kitu, maranehna nyoba akun pikeun panempatan sarjana minangka indikator reputasi jeung préparasi.

Lamun sakola miboga lab data dedicated mana profesor jeung mahasiswa partnered kalawan usaha jeung agénsi luar, maranéhna ogé diitung nu kacida.

Ka extent teuing Lesser, ramatloka sarta ketersediaan informasi dicoo faktor. elmu Data draws jalma anu resep data sarta gaduh minat dina téhnologi. Ieu 2018, sarta lamun hiji departemén akademik kaayaan dina elmu komputer nyimpen babarengan ramatloka nu Sigana mah a-lami 12-taun diwangun dina 2001, atawa teu bisa nyadiakeun aksés online gampang déskripsi tangtu sarta kurban, éta waktuna pikeun ngajalankeun cara séjén.

The Program Grad Pohara Best Élmu Data ku nagara

Iowa

Maharishi Universitas Manajemén
Sanajan program Maharishi anu fokus heula dina pangajaran elmu komputer tradisional, kalawan sagala tekenan kana jaringan inti jeung kaahlian programming anu diperlukeun, éta ogé mangrupa puseur dunya unik kanggo integrasi timer ngembangkeun tradisional kalawan aréa ieu paling modern ulikan teknis. Citakan téhnik semedi dibuktikeun di dieu wungkul reinforces kumaha serius program ieu téh ngeunaan Nyiapkeun siswa pikeun gawé real-dunya dina elmu data. The pilihan 8-bulan magang pikeun kiridit pinuh nyadiakeun pangalaman asli dina éta-pakasaban, gedong neruskeun anjeun sarta putting anjeun kana kontak langsung kalayan élmuwan data real ngalakonan pagawean nyata, kabeh saméméh anjeun sarjana.

Program base specializes di tangerang on sistem software sarta ngembangkeun sarta pilihan elmu data piggybacks on kakuatan ieu kalayan latihan beton dina téknologi analisis data panas kawas R, Hadoop, narik, Flume, sarta HBase. Overviews ngarupakeun pendeketan NoSQL sejen tur parabot dumasar-awan kawas AWS na Cloudera ogé diajar. Tungtungna, Anjeun bakal bisa dipaké jeung aplikasi samodel SPSS IBM urang, diving kana analytics téks na data pertambangan pikeun neuleuman kaahlian modeling duga.

Diajar deui.