Wisata Afrika Kalér:
Program Komputer Profesional Master urang

September 20 - Oktober 4, 2019

The Komputer Profesional Program Master urang di Maharishi Universitas Manajemén mangrupikeun salah sahiji program MS Élmu komputer anu paling unik, populer, terjangkau sareng suksés di Amérika Serikat, sareng lulusan 2700 + ti 85 bangsa saprak 1996, sareng langkung ti mahasiswa 800 anu ayeuna. Program ngagabungkeun akademisi canggih tingkat lulusan Gelar Master di Élmu Komputer kalawan internships dibayar di pausahaan teknis canggih di Amérika Serikat.

Minuhan Dekan sareng Co-Diréktur Élmu Komputer

Dean Nagreg Guthrie sarta Diréktur Elaine Guthrie

Dina respon kana rébuan inquiries sarta aplikasi kami nampi unggal taun ti Brazil, Nagreg Guthrie, Ph.D, Dean Emeritus tina Sakola Komputer Élmu, Dean Téknologi Akademis, sarta Professor of Élmu Komputer, sarta Diréktur Program Élmu Komputer Elaine Guthrie bakal iinditan ka Kairo, Tunisia, Casablanca jeung Algiers ti Séptémber 20 nepi ka Oktober 4, 2019 papanggih jeung calon murid jeung universitas luhur di unggal bangsa.

siswa Élmu Komputer sarta lulusan kalayan derajat jajaka urang nu diondang pikeun minuhan Guthrie urang di ceramah na rapat dijadwalkeun handap.

Pikeun patarosan na komentar kana wisata ieu, mangga surélék urang Ieuh.

Diréktur Co Elaine Guthrie sareng mahasiswa Mesir

Tilu murid Mesir nganggo Program Co-Diréktur Elaine Guthrie. Tingali blogpost jeung Arab video ku lulusan Mesir.

Rapat di Mesir, Tunisia, Maroko sareng Algeria (Rincian anu bakal diumumkeun)

  • Kairo, Mesir: Jumaah, Séptémber 20th, (Waktos: 3: 00 - 5: PM 00): Location: Intercontinental Cairo Citystars (نننر إ إ س س س...), Omar Ibn El Khattab, Heliopolis, Kota Nasr, Kairo, 11757, Mesir - شارع عمر بن الخطاب ، هليوبوليس, مدينة نصر, (القاهرة, 11757). Telepon: + 20 2 24800100. Cagar tikét bébas mun acara kieu Ieuh. ***LAKU***
  • Kairo, Mesir: Saptu, Séptémber 21st, (Waktos: 2: 00 - 4: PM 00): Location: Gerbang Utama Kampus Yunani, El Tahrir, Ad Dawawin, Abdeen, Mesir. Cagar tikét bébas mun acara kieu Ieuh.
  • Tunis, Tunisia: Rebo, Séptémber 25th, (Waktos: 6: 00 - 8: PM 00): Lokasi: The Residence Tunis, BP 697 La Marsa, Gammarth, 2070, Tunisia. Telepon: + 21671910101. Cagar tikét bébas mun acara kieu Ieuh.
  • Casablanca, Maroko: Minggu, Séptémber 29th, (Waktos: 2: 00 - 4: PM 00): Location: Sofitel Casablanca Wisata Blanche, Pantun Pantun, Rue Sidi Belyout, Casablanca, 20000, Maroko. Telepon: + 2125224-56200. Cagar tikét bébas mun acara kieu Ieuh.
  • Algiers, Aljazair: Jumaah, Oktober 4th, (Waktos: 3: 00 - 5: 00 PM): Location: Hotel Mercure Alger Aéroport, Route De L'université Bp 12 5 Juillet Bab Ezzouar, Dar el Beïda, 16311, Algeria. Telepon: + 21321245970. Cagar tikét bébas mun acara kieu Ieuh.

Pikeun patarosan na komentar kana wisata ieu, mangga surélék urang Ieuh.

Recruiting Calendar Tour