Aya bewara privasi

bewara privasi Ieu discloses amalan privasi pikeun mscs.mum.edu. bewara privasi ieu manglaku solely kana informasi dikumpulkeun ku situs web ieu. Bakal ngabéjaan ti handap:

  • Naon informasi diwanoh pribadi ieu dikumpulkeun ti anjeun ngaliwatan situs wéb, kumaha eta dipaké jeung jeung saha eta bisa dibagi.
  • pilihan naon sadia ka anjeun ngeunaan pamakéan data Anjeun.
  • Nu prosedur kaamanan di tempat pikeun nangtayungan nyalahgunakeun informasi Anjeun.
  • Kumaha Anjeun bisa ngabenerkeun nu mana wae nu akurat dina informasi.

Koléksi informasi, Paké na Sharing

Kami dampal suku boga informasi dikumpulkeun dina situs ieu. Urang ngan boga aksés ka / ngumpulkeun informasi anu sukarela Anjeun masihan kami via email atanapi kontak langsung séjén ti anjeun. Simkuring moal ngajual atawa nyéwa informasi ieu saha.

Urang baris ngagunakeun informasi anjeun pikeun ngabales anjeun, ngeunaan alesan maneh ngahubungi kami. Simkuring moal babagi informasi anjeun kalayan pihak katilu mana wae luar organisasi urang, lian ti jadi perlu minuhan pamundut anjeun, misalna mun ngilikan hiji urutan.

Kecuali anjeun nanya urang teu, urang bisa ngontak anjeun via email di mangsa nu bakal datang ngabejaan Anjeun tentang specials, produk atawa jasa anyar, atawa parobahan kawijakan privasi ieu.

Aksés anjeun ka na Control Émbaran Leuwih

Anjeun bisa milih kaluar tina sagala kontak hareup ti urang iraha wae. Anjeun tiasa ngalakukeun di handap iraha wae ku ngahubungan kami via cshaw@mum.edu atanapi ku nelepon kuring di 641-472-7000 ext. 4021:

  • Tempo naon data urang gaduh ngeunaan anjeun, lamun sagala.
  • Robah / ngabenerkeun data naon urang boga ngeunaan anjeun.
  • Geus urang ngahapus data naon urang boga ngeunaan anjeun.
  • Nganyatakeun sagala perhatian anjeun boga ngeunaan pamakéan kami data Anjeun.

kaamanan

Simkuring nyandak precautions ngajaga inpormasi Anjeun. Lamun anjeun ngalebetkeun informasi sénsitip via website, informasi anjeun ditangtayungan duanana online tur offline.

Dimana wae urang kumpulkeun informasi sénsitip (kayaning data kartu kiridit), informasi anu énkripsi sarta dikirimkeun ka urang dina cara aman. Anjeun tiasa pariksa ku pilari hiji ikon konci katutup di handapeun browser wéb, atawa pilari "HTTPS" dina awal alamat kaca web.

Bari kami nganggo enkripsi ngajaga inpormasi sénsitip dikirimkeun online, urang ogé ngajaga inpormasi offline Anjeun. Ngan pagawé anu peryogi informasi anu nedunan pakasaban husus (contona, tagihan atawa layanan palanggan) anu dibérékeun aksés ka émbaran diwanoh pribadi. The komputer / server nu urang nyimpen pribadi informasi diwanoh anu diteundeun di lingkungan aman.

Lamun ngarasa yen urang teu patuh ku kawijakan privasi ieu, anjeun kedah wartosan atuh geura via telepon aya di 641-472-7000 ext. 4021 atanapi via email di cshaw@mum.edu.