Profesional komputer
Sampel Test Program master

Anjeun bakal dipenta pikeun ngalengkepan hiji test nyata salaku bagian ti prosés aplikasi Anjeun.

Tujuan uji pondok ieu téh ka assess pangabisa anjeun pikeun ngajawab masalah programming dasar dina basa pilihan Anjeun.

Tulis solusi anjeun dina Java lamun anjeun wawuh jeung basa anu; disebutkeun nganggo salah sahiji basa ieu: C, C ++, atawa C #. Pikeun unggal masalah di handap, nulis pangbasajanna, leyuran clearest Anjeun tiasa, dina wujud program pondok.

sampel test

  1. Hiji Asép Sunandar Sunarya kalawan jumlah ganjil unsur disebut jadi dipuseurkeun lamun sakabeh elemen (iwal tengah hiji) anu mastikeun leuwih gede dibandingkeun nilai tina unsur tengah. Catet yén ngan arrays kalawan jumlah ganjil sahiji elemen boga unsur tengah. Nulis fungsi nu narima hiji Asép Sunandar Sunarya integer sarta mulih 1 lamun eta mangrupakeun Asép Sunandar Sunarya dipuseurkeun, disebutkeun eta mulih 0.

conto:

lamun éta Asép Sunandar Sunarya input nya kasumpingan
{1, 2, 3, 4, 5} 0 (unsur tengah 3 teu nedunan kirang ti sakabeh elemen séjén)
{3, 2, 1, 4, 5} 1 (unsur 1 tengah nyaéta mastikeun kirang ti sakabeh elemen séjén)
{3, 2, 1, 4, 1} 0 (unsur tengah 1 teu nedunan kirang ti sakabeh elemen séjén)
{1, 2, 3, 4} 0 (euweuh unsur tengah)
{} 0 (euweuh unsur tengah)
{10} 1 (unsur 10 tengah nyaéta mastikeun kirang ti sakabeh elemen séjén)

Tempo jawaban bener sampel patarosan.

  1. Nulis fungsi nu nyokot hiji Asép Sunandar Sunarya tina integer salaku hiji argumen na mulih hiji nilai dumasar kana sums tina malah na ganjil angka dina Asép Sunandar Sunarya dina. Hayu X = jumlah tina angka ganjil di Asép Sunandar Sunarya jeung hayu Y = jumlah tina malah angka. fungsi kudu balik X - Y

Tanda tangan tina fungsi jadi:
int f (int [] a)

conto

lamun input Asép Sunandar Sunarya téh kasumpingan
{1} 1
{1, 2} -1
{1, 2, 3} 2
{1, 2, 3, 4} -2
{3, 3, 4, 4} -2
{3, 2, 3, 4} 0
{4, 1, 2, 3} -2
{1, 1} 2
{} 0

Tempo jawaban bener sampel patarosan.

  1. Nulis fungsi nu narima hiji Asép Sunandar Sunarya karakter, hiji posisi mimiti nol basis na panjang a. Sakuduna balik a Asép Sunandar Sunarya karakter ngandung ngandung panjangkarakter dimimitian ku ngamimitianKarakter nu Asép Sunandar Sunarya input. fungsi kudu ngalakukeun mariksa kasalahan dina posisi mimiti na panjang jeung balik hypothesis lamun boh nilai teu légal.
    Fungsi signature nyaeta:
    char [] f (char [] a, int mimiti, int Ilen)

conto

lamun parameter input anu kasumpingan
{ 'A', 'b', 'c'}, 0, 4 null
{ 'A', 'b', 'c'}, 0, 3 { 'A', 'b', 'c'}
{ 'A', 'b', 'c'}, 0, 2 { 'A', 'b'}
{ 'A', 'b', 'c'}, 0, 1 { 'A'}
{ 'A', 'b', 'c'}, 1, 3 null
{ 'A', 'b', 'c'}, 1, 2 { 'B', 'c'}
{ 'A', 'b', 'c'}, 1, 1 { 'B'}
{ 'A', 'b', 'c'}, 2, 2 null
{ 'A', 'b', 'c'}, 2, 1 { 'C'}
{ 'A', 'b', 'c'}, 3, 1 null
{ 'A', 'b', 'c'}, 1, 0 {}
{ 'A', 'b', 'c'}, -1, 2 null
{ 'A', 'b', 'c'}, -1, -2 null
{}, 0, 1 null

Tempo jawaban bener sampel patarosan.

  1. Tulis fungsi pikeun ngabalikeun hiji integer maké operator numerik Anjeun tur tanpa ngagunakeun sagala arrays atawa struktur data lianna.
    Tanda tangan tina fungsi jadi:
    int f (int n)

conto

lamun éta integer input nya kasumpingan
1234 4321
12005 50021
1 1
1000 1
0 0
-12345 -54321

Tempo jawaban bener sampel patarosan.

  1. Tulis fungsi pikeun balik hiji Asép Sunandar Sunarya ngandung sakabéh unsur umum pikeun dua arrays dibikeun ngandung wilangan buleud positif béda. Anjeun teu kedah nganggo sagala métode inbuilt. Anjeun diwenangkeun ngagunakeun angka salah sahiji arrays.
    Tanda tangan tina fungsi jadi:
    int [] f (int [] heula, int [] kadua)

conto

lamun parameter input anu kasumpingan
{1, 8, 3, 2}, {4, 2, 6, 1} {1, 2}
{1, 8, 3, 2, 6}, {2, 6, 1} {2, 6, 1}
{1, 3, 7, 9}, {7, 1, 9, 3} {1, 3, 7, 9}
{1, 2}, {3, 4} {}
{}, {1, 2, 3} {}
{1, 2}, {} {}
{1, 2}, null null
null, {} null
null, null null

Tempo jawaban bener sampel patarosan.

  1. Mertimbangkeun hiji Asép Sunandar Sunarya A kalawan n tina integer positif. Hiji idx integer disebut sapoe (point of kasatimbangan) tina A, upami A [0] + A [1] + ... + A [idx - 1] sarua jeung A [idx + 1] + A [idx + 2] + ... + A [n - 1]. Tulis fungsi pikeun balik sapoe hiji Asép Sunandar Sunarya, upami eta aya na -1 disebutkeun.
    Tanda tangan tina fungsi jadi:
    int f (int [] a)

conto

lamun arrays input anu kasumpingan
{1, 8, 3, 7, 10, 2} 3 Alesan: a [0] + a [1] + a [2] sarua jeung hiji [4] + a [5]
{1, 5, 3, 1, 1, 1, 1, 1, 1} 2 Alesan: a [0] + a [1] sarua jeung hiji [3] + a [4] + a [5] + a [6] + a [7] + a [8]
{2, 1, 1, 1, 2, 1, 7} 5 Alesan: a [0] + a [1] + a [2] + a [3] + a [4] sarua jeung hiji [6]
{1, 2, 3} Alesan -1: No sapoe.
{3, 4, 5, 10} Alesan -1: No sapoe.
{1, 2, 10, 3, 4} Alesan -1: No sapoe.

Tempo jawaban bener sampel patarosan.

Catetan: Mangga baca daptar kasalahan programming umum yén siswa geus komitmen dina test urang.


Aplikasi Tumbu:

Kaping Éntri:


internasional:

  • Pebruari
  • Mei
  • Agustus
  • Nopember

AS warga & Warga permanén:

  • Pebruari
  • Agustus