tengtrem & geulis 365 acre Kampus rural

Maharishi Universitas Manajemén diadegkeun dina 1971 (sakumaha Maharishi Internasional Universitas) sarta accredited ku Learning Komisi Tinggi, pangkolotna sarta didamel badan accrediting resmi di Amérika Serikat.

Universitas nawarkeun kursus mimitian ti sarjana pikeun Ph.D tingkat. Ieu ngawengku derajat master di elmu komputer, administrasi bisnis jeung manajemén, akuntansi, filmmaking, sains Weda, seni studio, Maharishi Ayurveda jeung ubar integrative. Rébuan mahasiswa geus lulus ti program kami leuwih 48 taun kaliwat, kaasup 2400 lulusan ti bangsa 83 pikeun MS kami di program Élmu Komputer.

"Nyaan bogoh ka sistem pendidikan mum urang nu ngagabungkeun aspék duanana praktis tur teoritis kacida alusna. Ieu tantangan kuring nedunan pangalusna kuring moal ukur dina kursus kuring, tapi ogé di magang abdi. "

Utku Gülevizkalkun