Fairfield, Iowa

A Kaséhatan Sadar & kutang Komunitas

Disebut salaku "oasis budaya" dina midwest nu, Fairfield mangrupakeun multi-budaya, multi-Sarbini komunitas featuring réstoran, sakola-unggul pangajén, spas kaséhatan, sarta adegan seni vibrant.

Fairfield, kalawan populasi miboga jalma 10,000, nyadiakeun komunitas aman tur friendly cicing di.

kota nu geus host kana festival musik, acara téater jeung nempokeun seni. Aya loba taman, situ na leumpang trails. Aya ogé badag kompleks olahraga umum jeung ngojay kolam renang.