Posts

Mum Mahasiswa intern ngéléhkeun Amazon Award

Mum Mahasiswa intern ngéléhkeun Amazon Award

Dina olah raga profésional, luhureun ngajalankeun munggaran taun atlit nampa loba perhatian umum. Dina industri IT, Amazon ngabogaan luhur "rookie" pamaen di Amarbayar (Amar) Amarsanaa.

Dina taun kahijina gawe Amazon minuhan Panyiaran DevOps (Development Operasi) tim, Amar ieu ngaranna "Mitra tina Bulan" dina pangakuan kontribusi pikeun, jeung dampak dina salah sahiji Insinyur Development Software (SDE) tim anjeunna ngarojong sabot ngurangan isu operasi ku cara 86%. Anjeunna oge ieu diwanohkeun ka DevOps IV!

Numutkeun Amar, "Kaunggulan Operasional mangrupa hal dunungan kuring nyokot serius, sakumaha urang (Amazon) neruskeun narékahan pikeun jadi parusahaan bumi paling customer-centric. Urang ulah eureun di ngan innovating, ngawangun jeung launching - tapi urang ogé mastikeun jasa kami dioptimalkeun, cekap, bisa dipercaya, sadia tur akurat. Dina executing rencana ieu, urang nangtukeun manual, karya repetitive sarta nyandak inisiatif pikeun ngajadikeun otomatis ka ngahemat waktos urang jeung nu lianna '. "

Anyar, Amar teamed up kalawan insinyur sejen on timnya pikeun ngajadikeun otomatis prosés konsolidasi data, anu geus dipidamel sacara manual ku insinyur. prosés otomatis ieu kiwari dipaké ku insinyur, tim SDE sarta manajer ngajalankeun kaunggulan operasional jasa tim maranéhanana '. automation The ngaheéat jam 2-3 per insinyur, per minggu, sarta eta geus loba dipaké ku 12 + tim, jeung cacah. Salila pasamoan organisasi Oktober 2016, kaasup tim ti AS, Kanada sareng India, kapamimpinan Amazon dipikawanoh usaha, sarta dileler Amar jeung batur sapagawean na teh menak, "Kaunggulan Operasional" award. Rada ngahargaan hiji pikeun "rookie!"

Latar internasional atikan

Amar geus salawasna ngarasakeun iinditan. Anjeunna ditinggalkeun pituin Mongolia na di 14 hadir hiji SMA basa Inggris diomongkeun di Polandia, jeung engké enrolled dina universitas AS dimana manehna lulus dina Dean urang Daptar kalawan gelar jajaka di sains komputer. Présidén universitas ngaranna anjeunna Mahasiswa beredar di Taun ka. Antukna manehna oge excelled dina maén piano jeung gitar.

Sanggeus kuliah, Amar ieu ngaranna Pagawe ti Taun di hiji parusahaan software di North Dakota, sarta meunangkeun pangajén fotografi. Salaku poto handap ngagambarkeun, Amar nyaeta fotografer Sarbini sarta dilakonan ku rasa humor!

Engké, bari diajar di program pascasarjana jejaring komputer di Korea, manehna diajar ngeunaan Mum Master di Élmu Komputer. Amar ieu katarik ku kurikulum, diet healthful jeung kaayaan kualitas hirup dina mum.

Akademisi di mum

Amar dilarapkeun ka Komputer Profesional Program (ComPro) urang sarta mimiti kelas di mum Juni 2014, dimana anjeunna ogé jadi panaséhat nyicingan, sarta wawakil Élmu Komputer kana pergaulan murid mum.

Numutkeun Amar, "The kualitas atikan ditawarkeun dina program ComPro nyaeta beredar. Henteu ngan ulah dosen nu gaduh backgrounds industri anu luar biasa, tapi aranjeunna salawasna up-ka-tanggal dina téknologi newest, supaya siswa bisa assured aranjeunna diajar nu pangalusna ti pangalusna.

Sajaba ti éta, proyék tim mawa nepi kasempetan gede pikeun siswa kolaborasi, ngajawab masalah real-dunya, nampilkeun solusi maranéhanana papanggih sarat pisan tinggi ditumpukeun ku profesor - sarta di ahir poé, urang kaluar ku pangalaman proyék padet, nu mantuan dina nyungsi internships ".

Life dina mum Kampus

"Academically, program ComPro susunan standar tinggi pikeun siswa na. Pikeun ngarojong pangwangunan murid total, mum nyadiakeun lingkungan hirup pisan nyaman jeung healthful, supaya siswa bisa nyandak kana tantangan kahirupan akademik basa aranjeunna keur aya di pangalusna maranéhanana. Jalma ngobrol ngeunaan kasaimbangan karya-hirup, sarta kuring ngarasa yén kasaimbangan gawé akademik sarta hirup di mum éta sampurna ... ieu téh naon paling tentang aya kénéh nalika anjeunna mum abdi ngarasakeun. "

Mangpaat diajar nu Téhnik Transcendental Meditation®

"Alesan sejen I milih mum éta kasempetan tina ngalakonan Téhnik semedi Transcendental (TM). TM mangrupakeun salah sahiji Chairil Anwar dina nu universitas ieu diwangun. Ieu téhnik méntal basajan nu relieves stress, ngaronjatkeun pamikiran jeung kreativitas, sarta ngaronjatkeun tingkat énergi Anjeun. Kuring boga hormat tinggi keur eta. Kauntungan pangbadagna di TM keur kuring mangrupa hal anu ngabantuan kuring bersantai, lajeng gaduh fokus seukeut kana isu kompléks, hasilna solusi komprehensif sarta satisfying tanpa stress"Nyebutkeun Amar.

Magang di Amazon & Kahirupan di Area Seattle

Sanggeus completing dalapan bulan kursus dina kampus di Fairfield, Iowa, Amar ieu hired di 2015 mun ngalakukeun kurikuler Pelatihan Praktis (CPT) magang na salaku Insinyur DevOps kalawan Amazon minuhan Panyiaran di Seattle, Washington. Anjeunna enjoys hirup di Pasifik kaler, tempat anjeunna pursues markisa na pikeun lingkungan outdoor alam, gawe kaluar, fotografi, musik, jeung involvement sosial di sabab pantes.

Naséhat pikeun lianna Software Insinyur

Amar ngarasakeun waktu-Na dina kampus urang: "Aya kitu loba kaunggulan dina mum. Kuring ngarasa pisan untung na bencong geus kungsi kasempetan pikeun janten bagian tina eta: Low ongkos upfront, program akademik beredar, dosen luar biasa tur staf, kasempetan pikeun digawekeun ku professional terampil ti nagara sejen, hiji kelas strategi karir dedicated (ulasan neruskeun, preps wawancara, wawancara bohongan-up, pakasaban néangan téhnik), pakasaban internal adil jaringan, hidangan organik, lingkungan hirup nyaman, fasilitas olahraga, acara, kagiatan tur klub. Tur utamana, laju panempatan 99% keur internships! "

"Ku alatan éta, Pasti bakal mamatahan siswa jeung professional bisa dipake ti sakumna dunya pikeun ngamangpaatkeun kasempetan gede ieu. Pariksa sarat admissions, pastikeun Anjeun papanggih atawa ngaleuwihan sarat, tur nerapkeun!

Jadi disiapkeun meunang ditantang tur jadi disiapkeun keur nangkeup sagala hasil positif anjeun bakal meunang ti program ComPro. Ogé, for keur ayaan di mum na di AS, anjeun perlu kaahlian Inggris pohara alus! "

rencana masa depan

"Kuring rencana pikeun nuluykeun ngamekarkeun sorangan pribadi tur professionally. Salian tumuwuh di Amazon, abdi miharep kana dampak dunya ngagunakeun téhnologi pikeun ngajawab masalah dinten-ka poé éta nyanghareupan jalma, sarta kamungkinan dimimitian parusahaan jeung babaturan jeung / atawa mitra bisnis ".

"Kuring ogé bakal neruskeun milu di wewengkon nirlaba sami yen Kami bagian tina kiwari, pikeun mantuan generasi saterusna Mongolians ngahontal cita pribadi tur profésional maranéhanana ngaliwatan asah jeung mentoring. "

aprésiasi tambahan

"Kuring bakal lulus Désémber ieu. Eta geus naek dinamis sarta rewarding saprak kuring jadi murid ComPro. Salah sahiji kursus paporit mah éta Advanced Development Software kalawan Dr. Guthrie, sabab geus mantuan tremendously dina néangan gawé abdi. "

"Kuring bakal salamina ngahatur nuhun for everyone Kuring geus patepung salila hirup murid kuring di mum. I: boga supir sababaraha éndah, babaturan lila hirup-di lingkungan mum alam nu geulis, sarta miharep pikeun ilubiung dina commencement cinyusu gigireun sambungkeun jeung sasama abdi ComPro mahasiswa, dosen jeung babaturan. Kuring baris nuluykeun upholding nami mum na bakal salawasna janten ComPro alumnus reueus! "

Amar hoyong hatur kolotna pikeun rojongan tireless tur sinambung maranéhanana di unggal moment hirupna, jeung raising anjeunna janten anu anjeunna téh kiwari. "Hatur nuhun mum na hatur nuhun dad!"

Catetan: Amar jalan di Amazon jeung postingan dina kaca ieu nu sorangan na teu merta ngagambarkeun posisi Amazon urang.

Murid Achieves Kasuksesan

Zheng Yang ngabogaan haus kuat pikeun pangaweruh, jeung kahayang pikeun unggul minangka profésional IT.

Saacanna enrolling dina program MSCS urang, Zheng digawé pikeun ngeunaan 2 taun salaku Insinyur Software di Cina daratan. Waktu éta anjeunna dimimitian pilari program pascasarjana ngagabungkeun learning akademis jeung kasempetan kerja praktis. Sakali manéhna ngadéngé ngeunaan MS di Élmu Komputer pikeun Profesional Komputer di Maharishi universitas Manajemén, anjeunna dilarapkeun sarta mimiti studi na di dieu dina bulan Pebruari 2010.

Bari tetep hiji murid mum, Zheng Yang geus kahontal sababaraha prestasi profésional laudable. Handap parantosan na kursus dina kampus, Zheng interned di Snibbe Interactive di San Fransisco salaku hiji immersive Media Software Insinyur. Aya manéhna dapatkan kasempetan pikeun digawe sareng témbal Snibbe, anu cikal téhnologi visi komputer, anu datang nepi ka pamanggih "Gravilux".

Microsoft Artikel App: Gravilux

Gravilux mangrupa starfield musik Pangatur visual interaktif: éta gabungan musik, animasi, seni, sarta elmu. Anjeun noel layar, graviti draws béntang simulated mun fingertips Anjeun. Anjeun tiasa ngagoda jeung pulas partikel kana galaksi, atawa ngabitukeun aranjeunna kawas supernova a. Warna béntang ku speed, sarta sangkan aranjeunna tari. Sanggeus nyieun versi pikeun ios, Zheng éta instrumental di nyieun versi Gravilux pikeun Windows 8. Kaluar tina aktip 50,000 dina kategori Windows Store "Hiburan", Microsoft mutuskeun pikeun fitur Gravilux.

Wrote na Dimuat Book

Bari digawé pinuh waktos di Snibbe, Zheng ogé completing kursus pangajaran jarak salaku bagian tina mum program MS-Na. Dina waktu sorangan, anjeunna nulis buku, Windows Phone 7 XNA Citakan: Reflist. Kusabab aya no buku husus ngeunaan programming kaulinan pikeun Windows Phone wanoh, manéhna hayang babagi naon anu manéhna pelajari. Saatos 17 bulan tina tulisan jeung ngedit, buku ieu diterbitkeun dina gaya Citakan: Reflist, maturan solusi ngagunakeun pendekatan dumasar-resep. Unggal resep ngandung instruksi lengkep dituturkeun ku analisis naon ieu dipigawé dina unggal hambalan. Buku ieu ditulis keur aspiring programer kaulinan nu boga pangaweruh dasar C # na programming nenda-berorientasi, sarta hayang nyieun kaulinan pikeun Windows Phone 7. Harita geus rada positif.

gol

gol Zheng Yang urang diantarana nyieun mesin video game nu bisa nyadiakeun pangalaman maén realistis, jeung ngamekarkeun formulir seni anyar disebut "generative Art," nu nyiptakeun komputer musik na lukisan dihasilkeun. program MSCS na di mum geus mangrupa pitulung badag di sahingga Zheng rethink amalan pangalusna pikeun ngarancang arsitektur mesin kaulinan kalayan algoritma efisien. Anjeunna geus paling dirangsang ku Programming Desain Advanced, Komputer grafik, sarta kursus Algoritma dina mum.

Zheng utamana appreciates sistem block mum tina diajar salah tangtu full-waktu unggal bulan, sahingga pikeun kumawula sarta pangajén jero unggal disiplin. Anjeunna manggih nu sepi tur damai atmosfir kampus idéal pikeun tenang, fokus diajar.

Pikeun mantuan pamekar software lianna di advancing careers maranéhanana, Zheng advises jalma digawé teuas sarta tetep learning. Jalma kedah ngarasakeun naon maranéhna ulah, latihan kaahlian maranéhna unggal poé, pernah nyerah, tangtangan sorangan, ngatur waktu ogé, miara disiplin, tur tetep optimis.

TM Praktek

Zheng nyebutkeun yen practicing téhnik Transcendental Meditation® ngahasilkeun tenang, pikiran rileks sarta ngaronjatkeun timer pangaweruh dina dunya saum sareng ribut, anjog ka kasabaran jeung produktivitas gede.

Kagiatan ayeuna

Dina awal April taun ieu, Zheng balik ka mum nyandak dua kursus tambahan dipikaresep hébat: (1) Mobile Alat Programming, sarta (2) perusahaan Arsitéktur. Kusabab programming mobile make Android téh salah sahiji aliran utama dina téhnologi kiwari, sarta alatan manéhna ngan boga pangalaman dina Windows Phone sarta ios, Zheng geus ngalakukeun kursus programming Mobile pikeun neuleuman programming Android.

Software Insinyur, Mahasiswa, sarta Sarjana

interns murid MSCS urang dianggo full-waktu di posisi IT profésional maranéhanana. Éta ogé nyandak required kursus pangajaran kajauhan. Hasilna, paling mahasiswa manggihan saeutik waktu ditinggalkeun pikeun sagala kagiatan lianna. Mohamed Sobhy MA Farag mangrupa iwal. Henteu ngan ieu anjeunna digawé full-waktu salaku konsultan Téknis keur luhur parusahaan IT konsultan di Pittsburgh, Pennsylvania, sarta earning A di kursus pangajaran kajauhan, tapi Mohamed geus dijadikeun waktos ngudag sababaraha kagiatan Milari.

Mohamed lahir di kota leutik di Mesir kalér, sarta dihadiran sakola primér sarta luhur di Saudi Arabia. Ku waktu anjeunna rengse SMA, anjeunna rengking kagenep diantara luhureun sapuluh mahasiswa di Saudi Arabia. Mangsa ieu Mohamed janten diideuan ku komputer, sarta manéhna balik ka Mesir nepi ka diajar Élmu Komputer di Menoufia Universitas, dimana anjeunna husus dina arsitektur mesin komputasi jeung sistem operasi.

Ku tingkat katilu di Menoufia Universitas, Mohamed ieu didaptarkeun dina FreeBSD daftar pangdeudeul. Anjeunna ngagaduhan kasempetan pikeun ngamekarkeun hiji pendekatan keur loading modul kernel FreeBSD dina waktu amprok dinamis. Salaku hasil tina proyék ieu, anjeunna dileler a Google Summer of Hadiah Code. interest na ngahontal ka duanana di tingkat struktur titik, sarta ka tingkat komunikasi titik. Ku taun kaopat di Menoufia Universitas, manéhna berguru Jaringan Komputer jeung meunang sertifikat CCNA Akademi (CISCO Certified Network Mitra). Dina Méi 2011, anjeunna lulus ku kelas tina Alus jeung gelar Honor.

Honors panganyarna na prestasi

Salila 2010 na 2011, Mohamed narima sababaraha honors:

  • tempat kahiji dina "Project Programming Best", Renewable Energy Konférénsi, Mesir, 2010.
  • Google Summer of Code Award, Google, 2010.
  • tempat kahiji dina "Project Programming Best", Renewable Energy Konférénsi, Mesir, 2011.
  • Top 20 Insinyur di Mesir, 2011.
  • Diterangkeun teknis di ArabBSD proyék (Désémber 2010 - Hadir).
  • Pangatur di Google pamekar Grup (2011 Januari - Hadir).

panganyarna prestasi Milari Mohamed urang:

  • August 2012: Mohamed diterbitkeun artikel, "Multicore kernel dinamis modul téhnik kantétan pikeun enhancement kinerja kernel"Dina Journal Internasional Komputer Élmu & Téhnologi Émbaran (IJCSIT), vol 4, teu 4, handapeun Maharishi universitas Manajemén, Departemen Élmu Komputer.
  • 2012 Désémber: Anjeunna diterbitkeun, "Hiji ditingkatkeun amprok-waktos kernel debugger visual"Di IEEE 8th International Téknik Konférénsi Komputer (ICENCO) cara ngagawe, ogé dina Maharishi universitas Manajemén, Departemen Élmu Komputer.
  • Pébruari 2013: Mohamed ieu resmi diajak nyarita di sési dina "The munculna Mobile Aplikasi and Services" dina bit urang 2nd Taunan Dunya Kongrés of Munculna InfoTech-2013, bisa diayakeun Juni, 2013 di Dalian, Cina.
  • March 2013: proposal Mohamed urang, "Cryptology ti Operating System paradigma," ieu katampa salaku surah pikeun buku anyar nyawalakeun pentingna kaamanan informasi di luhur multidisciplinaric. Dina kontéks ieu, "multidisciplinary" nunjukkeun ka presentasi jejer kaamanan komputer dina watesan disiplin séjén, nyaéta ngawanohkeun kaamanan dina sistim file, kernels atawa awan tinimbang maturan jejer kaamanan murni. Ayeuna, surah na keur dirévisi ku sababaraha profesor anu ngahususkeun dina kaamanan komputer.
  • April 2013: Manéhna diondang pikeun ilubiung dina Departemen AS Pertahanan "Awan komputasi & jaminan keur kritis DoD inisiatif Konférénsi" dina Maryland.

Naha hadir mum?

Waktu ditanya naha manehna milih Maharishi Universitas Manajemén pikeun gelar Masters di Élmu Komputer, Mohamed ngawaler, "The pilihan pikeun ulikan sarjana gumantung kana obyektif hiji murid urang. Mayoritas program sono kamampuh kabutuhan pasar tracking. Aya gap antara hasil panalungtikan teoritis sarta hirup praktis. Abdi tiasa ngarasakeun eta di gaw anyar abdi dimana urang boga murid Master urang kurang nu qualities industri universitas séjén '. Ti pandang abdi, mum mangrupa salah sahiji tempat luhureun dina Nyiapkeun siswa kalawan qualities nu diperlukeun jeung pangalaman pikeun pasar AS. Kuring miboga pangalaman industri langsung salila kuring studi dina kampus di mum, sarta geus Nyanghareupan loba kaayaan pakasaban abdi sarupa kumaha kuring kungsi di Labs tangtu. "

Kaunggulan tina practicing téhnik TM®

"The fokus kana timer ngembangkeun babarengan jeung qualities atikan anu matak di mum. semedi Transcendental salaku téknik umum timer ngembangkeun [latihan ku sakabéh siswa, dosen jeung staf di mum] ngabantuan kuring ngadangukeun kamampuhan jero kuring, sarta pikeun ningkatkeun pidangan stabilitas emosi abdi. "

gol hareup

gol Mohamed urang: "Nurutkeun kana siklus sésana jeung aktivitas, Kuring perencanaan pikeun balik deui ka studi akademik geura-giru. Kuring intending mun diajar pikeun PhD ngawangun sarta nyaring pamikiran sistimatis kuring jeung nalungtik cara anyar tina ngarengsekeun masalah. "Anjeunna geus tempo MIT, Stanford na Carnegie-Melon pikeun PhD-Na.

Naséhat pikeun Insinyur Software séjén

"Maharishi Universitas Manajemén mangrupa salah sahiji program luhureun nu prepares siswa pikeun posisi industri luhur di pasar AS IT. Anjeun kudu mertimbangkeun mum lamun hoyong janten pamimpin di dunya IT. "